4 bästa Bitcoin Cash Back & Rewards-appen (GRATIS pengar)

Vi lever i en värld av cashback, lojalitetsprogram och belöningsappar, alla utformade för att uppmuntra kunder att återvända till säljaren för att köpa varor och tjänster. Även om vi vanligtvis inte tänker för mycket på det, brukar vi bära en samling papper eller plastkort i våra ägodelar. Denna trend har utvidgats till det digitala rummet där du kan nu tjäna en cashback i Bitcoin.

Detta är perfekt för de av er som har varit på sidan eller inte har pengar att investera i Bitcoin med en fiat-till-kryptobörs. I den här artikeln kommer vi att täcka några av de mest populära och framväxande lojalitetsprogrammen för kryptovaluta som belönar kunderna med en återbetalning i Bitcoin. Det är otroligt enkelt och du behöver inte göra mycket alls.

Vill du börja tjäna Bitcoin cash back?

Bästa Bitcoin-appar som erbjuder cashbacks

Innan vi går för långt framåt, låt oss förklara vad en Bitcoin Cash Back-app är och hur de fungerar. Bitcoin cash back and rewards app är i grunden ett lojalitetsprogram som låter dig tjäna en liten provision i form av Bitcoin när du handlar hos en online-handlare eller leverantör som stöder cash-back-programmet.

När du gör ett köp återbetalas en del eller en liten andel av försäljningsbeloppet tillbaka till dig i Satoshi’s till din kontoplånbok. Procentbeloppet kan bero på återförsäljaren och det kan finnas en väntetid.

Med ökande antagande av kryptovalutor, nya handlare deltar i Bitcoin cash back-program. Detta introducerar konkurrens som gynnar shopparen genom att ge ett incitament att hitta bättre erbjudanden och rabatter hos de stödda återförsäljarna.

Nämnde vi att det också är GRATIS?

1. Lolli

Lolli är en spännande ny app som ger en ny twist till kundlojalitetsbranschen som gör att vardagliga kunder kan tjäna upp till 30% tillbaka i Bitcoin. Det fungerar genom att belöna kunder med Bitcoin genom att helt enkelt köpa från butiker och återförsäljare som stöds.

Besök Lolli

Det är en enkel och rolig upplevelse för alla att börja tjäna Bitcoin passivt genom att handla hos din favorithandlare. Applikationen stöds av flera välkända och populära återförsäljare som återbetalar en procentandel av köpta artiklar tillbaka i Bitcoin (BTC).

lolli

Lolli fungerar när du handlar på en av partnerwebbplatserna, Lolli får en procentsats av varje, ungefär som en provision för att driva trafik och försäljning till köpmannen.

En del av provisionen som Lolli tjänar delas med kunden, betalas i Bitcoin och skickas direkt till din Lolli-plånbok som sedan kan överföras till en hårdvaruplånbok för säker förvaring. För att lära dig mer, läs vår fullständiga recension på Lolli App.

lolli hur det fungerar

Lolli samarbetar med toppmärken som låter dig tjäna tillbaka upp till 30% i Bitcoin-belöningar. De nuvarande partnerskapen inkluderar några av världens största återförsäljare som:

 • Walmart
 • Macy’s
 • Booking.com
 • Nike
 • Adidas
 • Sephora
 • Priceline
 • Grupp

Och 500+ fler återförsäljare…

lolli-handlare

Det bästa sättet att få Lolli-appen är att ladda ner webbläsartillägget Lolli som är tillgängligt för både Chrome och Firefox. Följ bara dessa instruktioner:

När Lolli har aktiverats, handla online som vanligt. Så länge beställningen är berättigad kommer Lolli att spåra köpet och skicka Bitcoin till din Lolli-plånbok när Lolli betalas av handlaren, vanligtvis efter att återbetalningsperioden för handlarna har gått.

När ditt saldo når minst 15 USD kan du ta ut ditt Bitcoin-kontantsaldo till ett nominerat bankkonto eller hårdvaruplånbok för förvaring.

Det är allt! Låter bra?

Om du vill tjäna Bitcoin tillbaka belöningar, ladda ner Lolli-appen nu.

2. Foldapp

Foldapp ger upp till 20% cashback i Bitcoin genom att erbjuda presentkort som kan köpas och lösas in hos ett antal populära återförsäljare.

Det fungerar helt annorlunda än Lolli. I stället för att betala direkt till återförsäljaren är Fold ett förbetalt program där du måste köpa butikskredit- eller presentkort via Fold innan du gör ett köp. Detta passar befintliga Bitcoin-investerare som vill spendera krypto i den verkliga världen.

Besök Foldapp

För alla andra som spenders, earners och sparare, Foldapp tar Bitcoin till mainstream på ett givande sätt för nästa våg av krypto antagande.

Foldapp

Innan du kan börja använda Fold måste du lägga till ditt kreditkort eller debitering om du för närvarande inte äger Bitcoin. Om du har en Bitcoin-plånbok kan du helt enkelt lägga till din plånbokadress, vilket också är där dina kontantbackar kommer att överföras till.

När ditt konto är inställt är det lika enkelt som att välja ett digitalt presentkort på din telefon och du kommer att få tillbaka Bitcoin-kontanter direkt. När du har gjort din betalning kan du hitta din varumärkesspecifika presentkortsstreckkod eller kod i vyn “Mina kort” i ditt Fold-konto.

När du är redo att använda det väljer du kortet du vill använda på din telefon och skannar streckkoden i butiken i registret eller anger den alfanumeriska koden i kassan för att slutföra betalningen. Om återförsäljaren inte kan skanna streckkoden på din telefon kan de ange den numeriska koden som är tillgänglig i kortinformationsmenyn.

hur foldapp fungerar

Foldapp-presentkort accepteras hos flera återförsäljare i USA och globalt. Vi förväntar oss att listan över försäljningsställen som stöds växer, så kolla Foldapps sociala mediekanaler för uppdateringar. Återbetalning i Bitcoin erbjuds på följande försäljningsställen:

 • Airbnb
 • Amazon
 • AMC
 • Bästa köp
 • Burger King
 • Chipotle
 • Hemhållplatsen
 • Hotels.com
 • Macy’s
 • P.F. Ändringar
 • REI
 • Southwest Airlines
 • Dunkin ‘Donuts
 • Starbucks
 • Mål
 • TJ Maxx
 • Uber

foldapp presentkort

Det bästa sättet att få Foldapp är att ladda ner Fold för din mobilapp som stöder iOS och Android. Följ bara dessa instruktioner:

3. Bitcoin-belöningar

Bitcoin Rewards är en annan onlinetjänst som gör att du kan tjäna pengar tillbaka i Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH) och andra digitala valutor. Shoppare runt om i världen har tillgång till kryptovaluta utan att behöva göra ett köp.

Besök Bitcoin Rewards

Bitcoin Rewards betalas en liten provision av återförsäljaren som delas tillbaka med dig i krypto. Du kan spendera dina Bitcoin-pengar tillbaka eller spara det, valet är helt upp till dig.

bitcoinbelöningar

BitcoinRewards har ett stort utbud av butiker där du enkelt kan bläddra i de olika kategorierna som populära, semester & resor, kläder & mode, elektronik, trädgård och skönhet.

När du hittar en butik eller kupong som intresserar dig behöver du bara klicka på knappen “Gå till butik” som tar dig till återförsäljarens webbplats. Bläddra, handla och köp som vanligt. Du kommer att få en cashback i Bitcoin inom 48 timmar efter ett framgångsrikt köp.

bitcoin belönar butiker

BitcoinRewards erbjuder också specialerbjudanden och rabattkuponger som kan lösas in i ett antal onlinebutiker. Det bästa är att du kan tjäna en Bitcoin-cashback utöver kupongrabatten.

För att komma igång med BitcoinRewards, följ dessa instruktioner:

4. CoinRebates

CoinRebates ger ett nytt sätt att tjäna Bitcoin med cash-back shopping och har partnerskap med över 300 online-återförsäljare. Shoppare belönas med Bitcoins för varje dollar som de spenderar i sina favoritbutiker.

Besök CoinRebates myntrabatter

För närvarande har plattformen ett handelsnätverk med över 300 återförsäljare, som inkluderar:

 • AliExpress
 • Bästa köp
 • Carhartt
 • Lego
 • Ny balans
 • Mål
 • Udemy

Registrering är otroligt enkelt. Allt du behöver är en Bitcoin-plånbokadress som du behöver mata in på webbplatsen. Sedan kan du bläddra bland de säljare som stöds och göra dina online-köp. Liksom Bitcoin cashback-plattformarna ovan krediteras Bitcoin-rabatten efter att den köpta artikelns returpolicy har upphört, vilket vanligtvis är cirka 30 dagar.

För att komma igång med CoinRebates, följ dessa steg:

5. Flyt

Flytande är en Bitcoin cashback-tjänst som belönar användare för deras online-shopping. De har samarbetat med 1200 butiker globalt och erbjuder upp till 30% cashback i Bitcoin. Belöningsappen kan laddas ner på iOS- och Android-enheter eller via webbversionen.

Besök Liquigate

Det är en enkel tjänst som tjänar dig Bitcoin med en enda klick. För att tjäna Bitcoin-belöningar med Liquigate, sök efter butiken du vill köpa varor från och klicka "AFFÄR". Du kommer att omdirigeras till webbplatsen du vill köpa varor från. När varorna har köpt in kommer Liquigate att debitera Bitcoin in på kontot.

liquigate webbplats

Liquigate kan användas med FOLD app och mycrypto.com till tjäna dubbla cashbacks och belöningar. Det finns också ett remissprogram för Liquigate-användare som delar sin remisskod för att tjäna upp till 10% livstidsprovision på dina vänner.!

Liquigate-partner och beloppsprocent för cachback är följande:

Slutsats

Vi kommer sannolikt att se fler Bitcoin-cashback-appar i framtiden när massantagandet av kryptovalutor fortsätter att svepa världen.

Det är absolut ingen kostnad att registrera sig för dessa lojalitetsprogram vilket gör Bitcoin cash back-appar till det säkraste och enklaste sättet att tjäna Bitcoin. Dessa appar hjälper till att distribuera Bitcoin till massorna på ett enkelt och användarvänligt sätt genom att göra vad folk älskar att göra – online shopping.

Dessa appar ger tillgång till tusentals online-shoppingserbjudanden och rabatter från dina favoritwebbutiker utöver Bitcoin cashbacks. Vi är glada att se mer konkurrens i Bitcoin-belöningsappen som kommer att gynna kunden.

Visste du att du kan tjäna Bitcoin passivt utan att göra ett köp. Klicka för att ta reda på mer.

Det är ett smart sätt att samla Bitcoins.

Få mer relaterade artiklar att läsa:

 • Hur man köper Bitcoins med Amazon-presentkort – Super enkelt
 • BlockFi Review: Is It Legit & Säker?

 • Instars Review: Är det legit? Hur man tjänar GRATIS Crypto (2020)
 • Bästa hårdvaruplånböcker för att lagra din Bitcoin
 • Vem accepterar Bitcoin 2019 – MASSIV lista (24 stora företag)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me