Slik tjener du Bitcoin gratis: 6 velprøvde metoder

Bitcoin blir et populært valg av investering for mennesker (og til og med selskaper) over hele verden. Det er ingen overraskelse at folk leter etter måter å få Bitcoin raskt ved å bruke en kryptovalutautveksling for å kjøpe Bitcoin online med fiat-valuta.

Imidlertid har ikke alle råd til å kjøpe Bitcoins på grunn av sin økonomiske situasjon. I denne guiden vil vi vise deg hvordan tjene Bitcoins gratis å tjene penger. Hver metode er testet av oss og er tilgjengelig for alle med mobiltelefon og internettforbindelse.

Hvordan få Bitcoins gratis

Her er seks måter å tjene Bitcoins gratis (uten gruvedrift):

Rask måte å få Bitcoin på

Bitcoin kan kjøpes i små brøker av hele beløpet ved hjelp av en rekke metoder. De mest populære måtene å få Bitcoins raskt er:

 • Bruke en kryptovalutahandel
 • Bytt kontanter for Bitcoin med en venn eller et familiemedlem
 • Bytt et gavekort inn for Bitcoins
 • Bruk en lokal Bitcoin-minibank

Bruk en Crypto Exchange

Cryptocurrency exchange er nettsteder eller handelsapper som krever internettforbindelse for å tillate folk å sette inn lokal fiat-valuta og bytt til digitale valutaer som Bitcoin. Disse plattformene er høyt regulerte og generelt trygge for investorer å sette inn midler når identiteten deres er bekreftet. Noen av de mest populære børsene er nettsteder som Coinbase, Binance og Crypto.com.

Motta Bitcoins fra venner eller familie

En populær metode er å betale med kontanter i hånden med en pålitelig venn eller familiemedlem som er villig til å selge sin Bitcoin. Selv om denne metoden ikke er like vanlig, er den det ingen krav til opprette en konto med utveksling og fullstendig identitetsbekreftelse.

Kontanter i et gavekort

Peer-to-peer-utvekslinger som Paxful kobler villige kjøpere og selgere fra hele verden. Plattformen er en av de få som godtar Bitcoin-betalinger med forhåndsbetalte kort, iTunes-kuponger, Amazon-gavekort og mange andre. Gavekort kan brukes til å kjøpe digitale valutaer som Bitcoin, men avgifter kan være litt høyere enn tradisjonelle betalingsalternativer ved hjelp av en sentral.

De beste måtene å få gratis Bitcoins

Å finne de beste måtene å tjene Bitcoin eller kryptovaluta på nett, avhenger av noen få forskjellige faktorer som vanskeligheter, tidsforpliktelse og lønnsomhetspotensial. Vi har rangert hver metode basert på vanskeligheter for nybegynnere å tjene penger online med Bitcoin.

Bitcoin Cashback-apper

En av de enkleste måtene å få gratis Bitcoin er å bruke en cashback lojalitetsapp. Dette er lojalitetsprogrammer som lar brukerne tjene en liten provisjon når de handler hos en online forhandler eller leverandør som støtter tilbakebetalingsprogrammet. To av de mest populære Bitcoin Cash Back & Belønningsappene er:

Bitcoin-belønningsapper er gratis å laste ned og det koster ikke å registrere seg og opprette en konto. Kundene må installere en Chrome-utvidelse i nettleseren for å begynne å tjene Bitcoin-rabatter med sine kjøp på nettet. Det er ingen innsats eller risiko involvert, og hvem som helst kan gjøre det.

lolli app

Last ned Lolli-appen og tjen Bitcoins online.

Bitcoin cashback-belønningsapper fungerer ved å betale ut en liten prosentandel av salgsbeløpet til kundens Bitcoin-lommebok. Prosentbeløpet avhenger av forhandleren, og det kan være en ventetid på opptil 90 dager. Bitcoin-belønningsapper som Lolli gir tilgang til tusenvis av online shopping-tilbud og rabatter fra populære nettbutikker over hele verden som vist nedenfor.

Når appen er installert på Chrome og brukeren besøker en støttet onlineforhandler, vil en popup vises automatisk med rabattprosenten. Når et kjøp er gjort, blir brukerens konto kreditert Bitcoins når refusjonsperioden er utløpt.

De gratis Bitcoins kan deretter trekkes tilbake til en Bitcoin-lommebok for oppbevaring. Nedenfor er et eksempel på en Lolli-konto som har påløpte 0,0054 gratis Bitcoins, tilsvarende USD 96 dollar til nåværende priser for å kjøpe noen få ting på nettet.

lolli belønninger

Bitcoin rentekonto

En av de mest populære måtene å tjene penger på nettet er å bruke sparekonto for digital valuta. Disse tjenestene lar deg tjene renter på krypto på en måte som ligner på aksjeutbytte. Bitcoin sparekonto er et perfekt alternativ for investorer som ønsker det vokse en langsiktig avkastning sin Bitcoin-investering uten å forplikte deg noe tid eller krefter. De mest populære Bitcoin-rentekontoene som er allment kjent er:

 • BlockFi
 • Nexo
 • Celsius Network
 • Binance
 • Crypto.com

Noen leverandører av kryptolån tilbyr renter opptil 12% per år, noe som er betydelig høyere enn renten som tilbys av tradisjonelle finansinstitusjoner og banker på fiat-valuta..

$ 50 GRATIS I BITCOIN. TILBUD SLUTTET 31. DESEMBER 2020

Få $ 50 gratis nexo nettsted

I hovedsak gjør disse digitale utlånsplattformene det mulig for låntakere og långivere å bytte penger mellom hverandre for å motta enten et kryptobrygget lån (betalt i fiat-valuta) eller opprette en sparekonto med høy rente for å lagre kryptoaktiva. Rentene påløpt på en rentesparekonto på plattformer som BlockFi (prisene er vist nedenfor) er betales daglig som gjør at Bitcoin-renter kan sammensettes og vokser raskt.

Brukere som oppretter en konto, må fullføre en KYC-prosess for å verifisere identiteten deres, som er vanlig praksis for selskaper som tilbyr finansielle tjenester som Bitcoin-investorer allerede skal være kjent med.

Nedenfor er et eksempel på en ny BlockFi-konto med 0,37 Bitcoin og 1,85 Ethereum innskudd. I løpet av de siste to månedene har denne kontoen tjent $ 54,08 i fri rente. Dette kan virke som et lite beløp, men med sammensatt rente brukes kontosaldoen øker fra $ 7 657 til omtrent $ 9 612 i løpet av de neste 48 månedene ved å lagre midlene på rentekontoen.

Besøk BlockFi-nettstedet for å se hvor mye du kan tjene.

blokkfi interesse

Lær om Crypto

Å tjene gratis kryptovaluta kan være tilgjengelig for alle med en Coinbase-konto. Børsen tilbyr et utdanningsprogram som betaler belønning for å lære om blockchain-prosjekter. Belønningsbeløpet varierer avhengig av den spesifikke mynten. Beløpet som mottas i krypto for hver quiz som fullføres, kan konverteres til Bitcoin ved hjelp av Coinbase Pro.

hvordan coinbase tjener fungerer

Enhver kvalifisert Coinbase-bruker kan delta i Coinbase-inntjening for å se pedagogisk innhold for de støttede kryptovalutamyntene på nettstedet. Til tjene mmalm enn $ 500 i gratis kryptovaluta, deltakerne må:

 • Se pedagogiske videoer på den valgte mynten
 • Bestå flervalgsquizen til slutt
 • Motta kryptovaluta i Coinbase lommebok

Utvalget av tilbudte kryptokurver endres og er bare i en begrenset periode. Samlet sett, for nybegynnere i kryptovalutaområdet, er Coinbase Earn en enkel og enkel måte å tjene noen hundre dollar for å lære om et blockchain-prosjekt..

Fullfør meningsmålingene & Undersøkelser

Forbrukerinformasjonen blir samlet inn hver dag på nettet og selges til tredjepartsorganisasjoner for fortjeneste. Desentraliserte datautvekslingsnettverk som INSTARS gjør det mulig for enkeltpersoner å tjen gratis kryptovaluta ved å selge dataene sine og tilbakemeldinger om samtykke.

instars funksjoner

Brukere kan tjene populære kryptovalutaer som INSTAR, EOS og DAI ved å engasjere seg med plattformen ved å delta i følgende aktiviteter. Disse tokens kan plasseres på plattformen for å tjene ekstra belønninger eller overføres til en børs for Bitcoin.

 • Registreringsbonus for å verifisere en ny konto
 • Ta et fotografi av kjøpskvitteringer
 • Gjennomføring av undersøkelser og meningsmålinger
 • Lære om kryptovaluta og blockchain-prosjekter
 • Dele med en venn (eller to)

En populær måte å tjene gratis Bitcoins på er å fylle ut online avstemninger og undersøkelser. Ved hjelp av INSTARS-plattformen kan brukerne fullfør daglige aktiviteter og bli belønnet med EOS-tokens for hver oppgave fullført. Undersøkelsene er basert på informasjonen i brukerens profil.

kryptoavstemninger

Brukere kan også laste opp en kvittering for varer eller tjenestekjøp med tilbakemelding om opplevelsen for å få gratis krypto. Hver person kan laste opp opptil tre kvitteringer per dag og må tydelig vise firmanavn, adresse, dato, transaksjonsnummer og totalbeløp. Når bildet og beskrivelsen av opplevelsen med en vurdering er gjennomgått, blir lommeboken deponert med EOS-tokens.

Henvisning & Affiliate Marketing

Enkeltpersoner kan markedsføre kryptovalutaprodukter gjennom jungeltelegrafen til venner og familie for å tjene en liten bonus. Bedrifter er villige til å belønne den nye virksomheten med en registreringsbonus for å henvise nye kunder. Alle kan delta i disse henvisningsprogrammene bruker en spesiell kampanjekode eller henvisningskobling for å generere ekstra inntekt. Et av de mest populære crypto-henvisningsprogrammene er Coinbase som belønner $ 10 USD for hver nye kunde som handler børsen.

Hvordan det fungerer:

Personer med en sosial mediekonto eller et nettsted med følgende kan delta i utveksling av tilknyttede programmer for å tjene gratis digital valuta. Med samme eksempel vil Coinbase Affiliates belønne brukerne med 50% av henviste kunders handelsavgifter de første 3 månedene. Jo høyere antall tilknyttede kontoer, jo større er potensialet for gjentatte inntekter.

Handle Bitcoin ved hjelp av en børs

Å handle Bitcoin ved hjelp av en kryptovaluta-plattform kan være en lønnsom opplevelse for dyktige og erfarne handelsmenn å tjene mer Bitcoin. En næringsdrivende kan gjøre en liten sum penger til en stor sum på relativt kort tid.

Denne metoden innebærer å bruke en børs hvor en bruker kan sette inn sin Bitcoin og bruke den som sikkerhet for å handle mot andre valutaer. Derivater av kryptovaluta er et populært valg, da den næringsdrivende kan bruke margin opp til 100: 1 for å spekulere i digitale valutaer for å øke størrelsen på Bitcoin-kontoen. To av de mest populære børsene for å handle med margin er:

 • Bane
 • FTX
 • eToro

bybit-grensesnitt

Handel har en betydelig risiko, og denne metoden er kun egnet for avanserte handelsmenn. Det er lite hell involvert, og en ny handelsmann kan miste mer enn kapitalen som er satt inn på en handelskonto. Nybegynnere som bestemmer seg for å handle, bør vurdere å kjøpe et handelskurs og følge disse Bitcoin-handelstipsene for å bli lønnsomme:

 • Vedta en enkel og lett å følge handelsstrategi
 • Reduser posisjonsstørrelse og innflytelse
 • Vær tålmodig og ikke tving handel
 • Hold en journal over hver handel og forbedre

Det er flere anerkjente plattformer som tilbyr en demo-konto for å øve på å handle med falske penger som eToro og Plus500. Å bruke en simulert handelskonto som følger de faktiske Bitcoin-prisene i live-markedet, er en fin måte å lære å handle og til og med kopiere handel med vellykkede handelsmenn.

ofte stilte spørsmål

Kan jeg få Bitcoin uten penger?

Enkeltpersoner kan komme i gang med Bitcoin uten penger og legge igjen et hull på bankkontoen. Noen få enkle måter å begynne å tjene Bitcoin på inkluderer:

 • Få betalt i Bitcoin for små oppgaver
 • Selger varer og tjenester i bytte mot Bitcoin
 • Fullføre online undersøkelser / avstemninger som betaler i Bitcoin
 • Publisering av innhold med plattformer som Steemit som betaler for engasjerende artikler

Hvilke apper gir gratis Bitcoin?

Det er flere kryptovaluta-apper som betaler ut gratis Bitcoins. EN populær mobilapp for å tjene gratis Bitcoin er Lolli-appen som er et lojalitetsprogram som belønner nettkunder med en liten rabatt i BTC med kjøp hos støttede selgere. Den opptjente Bitcoin kan deretter overføres til en Bitcoin-lommebok.

Konklusjon

For å avslutte vår guide om hvordan du får Bitcoin online, håper vi at det nå er åpenbart at du ikke trenger å bruke fiat-valuta for å kjøpe Bitcoin. Det finnes alternative metoder for å skaffe Bitcoin gratis uten å bruke penger som en investering. Bare husk å holde den nye Bitcoin trygg ved å bruke en pålitelig og pålitelig Bitcoin-maskinvareboklokk og fortsett å stable sats.

Liker dette innlegget? Ikke glem å dele det!

Du kan også være interessert i:

 • 8 beste børser for å handle krypto uten gebyrer (null kommisjon)
 • Hvordan kjøpe Bitcoins med Amazon gavekort – Super enkelt
 • 7 beste Crypto Swap-plattformer (rask, trygg & Sikre)
 • Beste Fiat til kryptobørs i verden
 • De 4 beste stedene å satse Tezos (XTZ) & Tjen belønninger

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me