Allfunds Blockchain in ConsenSys sodelujeta pri razvoju tehnologije Blockchain za industrijo skladov

blog 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedDogodki in konferencePressGlasila

Naročite se na naše novice.

Email naslov

Spoštujemo vašo zasebnost

HomeBlogPress Release

Allfunds Blockchain in ConsenSys sodelujeta pri razvoju tehnologije Blockchain za industrijo skladov

ConsenSys, 11. februarja 2021, objavljeno 11. februarja 2021

Allfunds in Quorum Pasica

Allfunds Blockchain, revolucionarna veja tehnologije veriženja blokov Vsi skladi, in ConsenSys, vodilno podjetje za programsko opremo Ethereum, sta podpisala sporazum o partnerstvu za nadaljnjo podporo racionalizaciji vrednostne verige delitve skladov in drugih reguliranih panog.

V preteklosti je veljalo, da je tradicionalni prenos sredstev med finančnimi subjekti, posredniki in tujimi plačilnimi sistemi zapleten postopek. Blockchain tehnologija lahko revolucionira distribucijo skladov tako, da dramatično skrajša čas obdelave in poravnave, hkrati pa zagotavlja varen sistem za več strank brez ene same točke okvare.

Poenostavitev varne globalne distribucije sredstev z verigo blokov

Leta 2020 je Allfunds prek nove entitete, Allfunds Blockchain, lansiral svojo tehnološko platformo, ki temelji na blockchainu. Z uvedbo te nove poslovne veje so Allfunds na trg predstavili inovativno tehnologijo veriženja blokov, katere namen je radikalno poenostaviti globalno industrijo distribucije skladov z omogočanjem takojšnje, zanesljive in varne komunikacije med industrijskimi akterji.

S tem sporazumom ConsenSys in Allfunds Blockchain bo združil tehnične rešitve Allfunds in kvorum ConsenSys za pogon industrijske platforme skladov Allfunds. Allfunds Blockchain ponuja dve neodvisni rešitvi:

  • Tehnična rešitev: Vtičnik za zasebnost Allfunds, ki dodaja edinstvene zmogljivosti poleg zbora Quorum ConsenSys in rešuje glavne pomisleke glede upravljanja podatkov v ekosistemih blockchain.
  • Poslovna rešitev: Poslovne pametne pogodbe Allfunds, ki omogočajo dejavnosti razdeljevanja sredstev na industrijski platformi Allfunds, s sproščanjem novih zmogljivosti s pomočjo tehnologije veriženja blokov. 

Obe podjetji sodelujeta pri nadaljnjem razvoju in podpori tehnične rešitve Allfunds Blockchain v kombinaciji s ConsenSys Quorum, odprtokodno plastjo protokola za razvoj z Ethereumom. Rešitev vključuje napredne funkcije zasebnosti, ki udeležencem v blockchain omrežju omogočajo, da na natančni ravni nadzorujejo, kdo sme videti podatke in katera vozlišča sodelujejo pri soglasni potrditvi podatkov, ki vsebujejo zaupne informacije. 

Rešitev je mogoče globalno izkoristiti v številnih industrijskih sektorjih, zlasti v zelo regulirani industriji skladov. Blockchain sistemi olajšajo skladnost s predpisi z zagotavljanjem revizijskih sledi. 

Vodilna podjetja znotraj in zunaj finančne industrije so pokazala zanimanje za uporabo tehnologije Allfunds za različne pobude. Edinstvene zmožnosti zasebnosti in anonimnosti Allfunds Blockchain ter izkušnje in znanje ConsenSys bodo močno prispevale k nadaljnjemu razvoju ekosistema Enterprise Ethereum.

Ruben Nieto, generalni direktor pri Allfunds Blockchain, rekel: “Navdušeni smo, da sodelujemo s ConsenSys, da bi to revolucionarno blockchain rešitev predstavili na širšem trgu. S strokovnim znanjem ConsenSys bodo stranke Allfunds Blockchain koristile resnično edinstven izdelek blockchain. ConsenSys Quorum smo izbrali za naš protokol blockchain za podjetja zaradi njegove pomembne uporabe v podjetju blockchain in stalnega razvoja in podpore, ki jo ConsenSys zagotavlja. To je še en pomemben korak naprej v razvoju tehnologije Allfunds Blockchain. “

Madeline Murray, vodja izdelkov pri ConsenSys Quorum, je izjavila: »Opažamo naraščajoče globalno zanimanje za ConsenSys Quorum, odprtokodni protokol Enterprise Ethereum, ki je zasnovan za poenostavitev uporabe verige podjetij. To partnerstvo z Allfunds bo dodatno olajšalo globalno sprejemanje verig blokov za industrijo skladov in obogatilo ekosistem s tehničnimi novostmi, primernimi za primere napredne uporabe zasebnosti. “

Če želite izvedeti več o Allfunds Blockchain, obiščite: https://allfunds.com/en/blockchain/

Če želite izvedeti več o zmožnostih ConsenSys Quorum, obiščite: https://consensys.net/quorum

KONCI

O Allfunds in Allfunds Blockchain:  

Allfunds se je razvil v eno vodilnih svetovnih družb bogastva in distribucije skladov s ponudbo storitev, ki vključuje podatke & analitika, trgovanje & izvedbene storitve, portfelj & orodja za poročanje, raziskave, regulativne rešitve in tehnologija veriženja blokov. Allfunds ima 1,2 bilijona EUR AuA in servisira 2.000 skladišč in 2.300 distributerjev iz 16 lokalnih pisarn.  

Leta 2020 so Allfunds ustanovili ločeno entiteto Allfunds Blockchain, da bi na trg predstavili najbolj revolucionarno tehnologijo veriženja blokov. Po letih raziskovanja različnih obstoječih blockchain tehnologij lastniška blockchain platforma Allfunds dodaja edinstvene zmogljivosti prek omrežja Ethereum za resnične rešitve za podjetja.

O ConsenSys:

ConsenSys je vodilno podjetje za programsko opremo Ethereum. Razvijalcem, podjetjem in ljudem po vsem svetu omogočamo izdelavo aplikacij naslednje generacije, zagon sodobne finančne infrastrukture in dostop do decentraliziranega spleta. Naš paket izdelkov, sestavljen iz Infura, Sklepčnost, Truffle, Codefi, MetaMask, in skrbnost, služi milijonom uporabnikov, podpira milijarde poizvedb, ki temeljijo na verigah blokov, za naše stranke in je obdelal milijarde dolarjev digitalnih sredstev. Ethereum je največja programabilna veriga blokov na svetu, ki ima vodilno vlogo pri sprejemanju podjetij, skupnosti razvijalcev in dejavnosti DeFi. Na tem zaupanja vrednem, odprtokodnem temelju gradimo digitalno gospodarstvo prihodnosti.

Za več informacij obiščite: consensys.net

Medijski stiki: 

Vsi skladi

Katherine J. Sloan

Globalne korporativne komunikacije

[e-pošta zaščitena]   / Telefon +34 91 2746400

FTI svetovanje  

[e-pošta zaščitena]   / Telefon: +44 7890 611 340

ConsenSys

[e-pošta zaščitena]

AllfundsConsenSys QuorumQuorumNewsletterNaročite se na naše glasilo, kjer boste prejemali najnovejše novice o Ethereumu, rešitve za podjetja, vire za razvijalce in še več.Poročilo DeFi za Ethereum Q3 2020Prijavi

Poročilo DeFi za Ethereum Q3 2020

Poročilo DeFi o Ethereum Q2 2020Prijavi

Poročilo DeFi o Ethereum Q2 2020

Poročilo Ethereum 2 0 Staking EcosystemPrijavi

Eterično poročilo Ethereum 2.0

Popoln vodnik za poslovna omrežja BlockchainVodnik

Popoln vodnik za poslovna omrežja Blockchain

Kako zgraditi uspešen izdelek BlockchainSpletni seminar

Kako zgraditi uspešen izdelek Blockchain

Centralne banke in prihodnost denarjaBel papir

Centralne banke in prihodnost denarja

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me