Codefi Activate zažene Filecoin Storage Application

blog 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedDogodki in konferencePressGlasila

Naročite se na naše novice.

Email naslov

Spoštujemo vašo zasebnost

HomeBlogCodefi Aktiviraj

Codefi Activate zažene Filecoin Storage Application

avtor James Beck 20. oktober 2020 Objavljeno 20. oktobra 2020

Posnetek zaslona 20. oktobra 28 28 30

Spletna aplikacija in API Filecoin Storage, ki jo poganja Codefi Activate, omogoča odkrivanje cen za decentralizirano shranjevanje.

Danes Codefi Aktiviraj začela Filecoin Storage zagotoviti najboljši pogled na trg decentraliziranega pomnilnika Filecoin, dostopen prek spletne aplikacije in API-ja. Cilj je narediti odkrivanje cen za shranjevanje v omrežju Filecoin preprosto in pregledno.

Aplikacija Filecoin Storage je sestavljena iz preproste tržnice, ki jo je mogoče iskati, ki udeležencem ekosistema omogoči, da dobijo popolno sliko trga skladiščenja Filecoin in strankam omogočajo filtriranje, razvrščanje in iskanje najboljših rudarjev za njihove potrebe. Rudarji Filecoin, ki ponujajo storitve za shranjevanje podatkov, lahko z aplikacijo objavijo svoje cene in razpoložljivost na trgu, ki ga brskajo stranke, ki sodelujejo z rudarji za shranjevanje in pridobivanje podatkov prek poslov za shranjevanje.

Kako deluje trg za shranjevanje Filecoin

Filecoin je enakovredno omrežje, ki hrani podatke, z vgrajenimi ekonomskimi spodbudami, ki zagotavljajo zanesljivo shranjevanje datotek skozi čas. Decentralizirano shranjevanje je ključni element sklada Web3, platforma Filecoin Storage na Codefi Activate pa bo olajšala aktivno tržišče za določanje cen in nakup prostora za shranjevanje v domači kriptovaluti Filecoin, FIL. 

V Filecoinu uporabniki plačujejo rudarjem za shranjevanje datotek. Rudarji poganjajo programsko in strojno opremo za shranjevanje datotek strankam in za to dobijo nadomestilo. Kdor želi shraniti svoje datoteke ali dobiti plačilo za shranjevanje datotek drugih uporabnikov, se lahko pridruži Filecoinu. Razpoložljivo skladišče in cene ne nadzoruje nobeno podjetje. Namesto tega Filecoin omogoča odprte trge za shranjevanje in pridobivanje datotek, v katerih lahko sodeluje vsak. 

Raziščite aplikacijo Filecoin Storage na Codefi Activate

Filecoin Storage ponuja popoln pregled trga za shranjevanje Filecoin, ki je dostopen prek spletne aplikacije in API-ja. Aplikacija poizve po vseh aktivnih rudarjih in shrani ustrezne informacije, vključno z ID-jem rudarskega računa, zmogljivostjo shranjevanja, ki jo ponujajo, mesečno ceno na gibibajt, njihovo lokacijo in oceno ugleda.

Posnetek zaslona 20. oktobra 14-28-30.png

Ugled je ocena, ki predstavlja učinkovitost ponudnikov shranjevanja: njihova sposobnost zagotavljanja velikih količin pomnilnika, vzdrževanja napak od nič do nizke, sklepanja poslov in ohranjanja konkurenčnih cen. Rezultat je na lestvici od 0 do 100, kjer ocena 0 odraža neuspešnega ponudnika shranjevanja, ocena 100 pa je najboljša možna ocena. V oceno je vključeno število preverjenih aktivnih ponudb, napak, razpoložljiva rudarska moč v ponudbi in izklicna cena za shrambo rudarja glede na srednjo ceno, ponujeno v omrežju. 

Trenutna različica ocene ugleda je preprost tehtani izračun, ki temelji na: 

Posnetek zaslona 20. oktobra 16-01-21.png

Uporabniki, ki iščejo prostor za shranjevanje, lahko poizvedovajo na trgu in se natančno posvetijo določenemu rudarju, da izvedo, koliko uspešnih poslov je rudar obdelal, napake, ki so jih doživeli, in celo ustvarijo “dogovor o skladiščenju” neposredno iz aplikacije. Ponudbo za shranjevanje lahko nato oddate prek odjemalca Lotus in, če je sprejeta, začnete aktivno pogodbo v omrežju Filecoin.

Posnetek zaslona 20. oktobra 14-33-33.png

Naslednji koraki

Codefi Activate z navdušenjem prispeva k zgodovinskemu zagonu Filecoina in si želi podpore in sodelovanja s skupnostjo! Prosim, sezite če imate kakršna koli vprašanja ali želite dostop do API-ja do podatkov Filecoin Storage. In bodite pozorni na zagon mostu DeFi pozneje v tem četrtletju.

Filecoin Storage je zdaj v živo!

Omrežje omrežja Filecoin je začelo delovati prejšnji teden in trg Filecoin Storage je zdaj na voljo za uporabo na Codefi Activate. 

Oglejte si trg skladišč za FIL

O Codefi Activate

Codefi Activate je platforma, ki olajša zagon decentraliziranih omrežij in pospeši sodelovanje uporabnikov omrežja. Njegovo poslanstvo je odstraniti zapletenost sodelovanja v decentraliziranih omrežjih z olajšanjem interakcij med uporabniki omrežja, omogočevalci in ustvarjalci. Nadzorna plošča Activate uporabnikom omogoča makroekonomski pregled določenega omrežja. Ta nadzorna plošča razlikuje in prikazuje informacije o omrežju v živo, tako da lahko uporabnik razume, kakšen naslednji ukrep mora opraviti s svojimi žetoni.

Obvestilo strankeDeFiFilecoinFilecoin StorageNewsletterNaročite se na naše novice o najnovejših novostih v Ethereumu, podjetniških rešitvah, virih za razvijalce in še več.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me