ConsenSys je pridobil Suite za tartufe

blog 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedDogodki in konferencePressGlasila

Naročite se na naše novice.

Email naslov

Spoštujemo vašo zasebnost

HomeBlogPress Release

ConsenSys je pridobil Suite za tartufe

Skupina za najpogosteje uporabljena orodja za razvijalce blokov se pridruži ConsenSysby ConsenSys 17. novembra 2020 Objavljeno 17. novembra 2020

Tartuf z izdelki ConsenSys 3

NEW YORK, 17. november 2020 – ConsenSys je pridobil ekipo in tehnologijo podjetja Tartuf. Med najpogosteje uporabljenimi orodji za razvijalce verig blokov je Truffle Suite razvojno okolje, preskusno ogrodje in cevovod sredstev, ki so združeni v eno. Pogoji prevzema niso bili razkriti.

S programom Truffle lahko uporabniki dostopajo do vgrajenega pametnega zbiranja pogodb, povezovanja, uvajanja in binarnega upravljanja. Z več kot 8,5 milijoni prenosov in živahno skupnostjo razvijalcev je Truffle že dolgo priljubljen ekosistem za nove in izkušene razvijalce, ki iščejo orodja za pospešitev pametne pogodbe in postopka za razvoj aplikacij. Tartuf je pospešil rast odprtokodnega ekosistema Ethereum kot enega prvih projektov, ki ga je inkubiral ConsenSys, in je od takrat dobil predano sledenje razvijalcem. Z uspešno integracijo Tartufov z ConsenSys Quorum, Filecoin, in drugih protokolov, Truffle se usmerja v globalno sprejemanje blockchaina v podjetjih.

Truffle Suite se zanaša na več kot 1,3 milijona razvijalcev po vsem svetu in si prizadeva, da bi razvoj Solidity naredil eleganten, produktiven in varen. prost Škatle s tartufi vsebujejo koristne module, pogodbe in knjižnice Solidity, prednje poglede in celo popolne primere dApps, da bodo novi razvijalci lažji. Skupine za tartufe omogoča inženirskim skupinam vseh velikosti, da sodelujejo pri skupnem delu v testnih okoljih, da zagotovijo, da aplikacija deluje, preden nastanejo stroški uvajanja na glavnem omrežju Ethereum.

Dodatek tartufa v sklop izdelkov za razvijalce ConsenSys podjetniškim strankam nudi širšo paleto storitev za samozavestno uvajanje njihovih aplikacij. Skupina Truffle bo še naprej gradila s podporo vodilnih skupin za razvoj, inženiring in trženje v ConsenSysu. Tudi tehnologijo tartufov bodo izkoristili Quorum, Diligence in Infura. Blockchain inženirji in razvojni strokovnjaki, ki stojijo za Truffle, bodo še naprej izpopolnjevali izkušnje razvijalcev blockchain-ov in jim zagotavljali visokokakovostna razvojna orodja za podjetja..

»Tartuf paket je bistvenega pomena za razvijalce, da začnejo uporabljati Ethereum in Web3, in je neprecenljiv za večje sprejemanje aplikacij Mainnet in rešitev za blockchain v podjetju. Tartufi bodo pogosto vrhunec vseh naših izdelkov in storitev, saj skoraj vsi razvijalci začnejo svojo razvojno pot pametnih pogodb s programsko opremo Truffle Suite. Navdušeni smo nad nadaljnjimi integracijami z orodjem in aplikacijami za razvijalce ConsenSys, «je povedal Joseph Lubin, ustanovitelj ConsenSys.

Truffle, ki je bil ustanovljen leta 2015, je razvojni paket, namenjen upravljanju celotnega poteka dela razvijalcev blockchain od razvoja pametnih pogodb do front-end aplikacije, ki ponuja najbolj priljubljen razvojni okvir za nadgradnjo Ethereum blockchain na osnovi zvezd Github. 

Suite Truffle je sestavljen iz naslednjih elementov, ki olajšajo nemoten in nemoten razvoj aplikacij dApps: 

  • Skupine za tartufe – Poenostavlja potek dela ekipe, ki zagotavlja skupno okolje za prevajanje in testiranje za nenehno integracijo ter omogoča skupini za spremljanje transakcij, stanja in dogodkov uvedenih pametnih pogodb. Omogoča tudi vizualno predstavitev uporabnih podatkov in nastavljiva obvestila o napakah za kritičen vpogled.
  • Tartuf – Dejansko razvojno okolje, ki vključuje zbiranje, testiranje in uvajanje pametnih pogodb.
  • Ganache – Ganache, lokalno nameščen simulator blockchain, ima grafični uporabniški vmesnik, ki lahko simulira blockchain omrežja in omogoča testiranje pametnih pogodb v živo, ne da bi bilo treba vzpostaviti resnična testna omrežja ali uporabiti oddaljeno omrežje.   
  • Rosenje – izbor knjižnic, ki ponujajo uporabne komponente za razvoj spletnih aplikacij, ki se lahko brez težav povežejo s pametnimi pogodbami.

»Kot najbolj priljubljen razvojni okvir Ethereuma je povsem primerno, da je Truffle del sklopa izdelkov ConsenSys. Veselimo se, da bomo ponudili rešitve za podjetja, ki razvijalcem omogočajo, da gradijo in uvedejo blokovne sisteme z uporabo Ethereuma in v več verigah blokov, «je povedal Tim Coulter, ustanovitelj Tartuf.   

Za več informacij obiščite trufflesuite.com.

Izdelek iz tartufov

Kontakt: [e-pošta zaščitena]

Na naše novice se naročite na najnovejše novice o Ethereumu, rešitve za podjetja, vire za razvijalce in še več.Poročilo DeFi za Ethereum Q3 2020Prijavi

Poročilo DeFi za Ethereum Q3 2020

Poročilo DeFi o Ethereum Q2 2020Prijavi

Poročilo DeFi o Ethereum Q2 2020

Poročilo Ethereum 2 0 Staking EcosystemPrijavi

Eterično poročilo Ethereum 2.0

Popoln vodnik za poslovna omrežja BlockchainVodnik

Popoln vodnik za poslovna omrežja Blockchain

Kako zgraditi uspešen izdelek BlockchainSpletni seminar

Kako zgraditi uspešen izdelek Blockchain

Centralne banke in prihodnost denarjaBel papir

Centralne banke in prihodnost denarja

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me