ConsenSys uvaja skladnost s Codefi

blog 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedDogodki in konferencePressGlasila

Naročite se na naše novice.

Email naslov

Spoštujemo vašo zasebnost

HomeBlogPress Release

ConsenSys uvaja skladnost s Codefi

ConsenSys napoveduje zagon Codefi Compliance, avtomatizirane in gibčne platforme za regulacijo in skladnost digitalnih sredstev. Avtor ConsenSys 8. junij 2020 Objavljeno 8. junija 2020

junak skladnosti codefi

New York City– ConsenSys je danes napovedal uvedbo Codefi Compliance, avtomatizirane in gibčne platforme za regulacijo in skladnost digitalnih sredstev. Codefi Compliance je nova ponudba v paketu izdelkov Codefi, ki skupaj optimizira poslovne procese in digitalizacijo finančnih instrumentov. Codefi Compliance kot rešitev nove generacije za preprečevanje pranja denarja (AML) in boj proti financiranju terorizma (CFT) zagotavlja, da digitalna sredstva izpolnjujejo regulativna pričakovanja, ne da bi ogrozila zahteve trga in poslovanja, ne glede na pristojnost in zasnovo. To je edina rešitev za skladnost, ki je bila zasnovana izključno za sredstva s sedežem v Ethereumu in jo je izdelal ConsenSys, vodilni v razvoju Ethereuma.. 

V preteklosti je skladnost z AML / CFT uporabljala smernice za poznavanje strank (KYC), ki zahtevajo, da se institucije finančnih storitev potrudijo, da preverijo identiteto, primernost in tveganja, povezana s sodelovanjem s strankami. Codefi Compliance zagotavlja transakcijo vedenja o svoji transakciji (KYT), ki je ključna za decentralizirano infrastrukturo in zagotavlja naslednjo stopnjo v analizi skladnosti. KYT ohranja zasebnost z ocenjevanjem vedenja sodelujočih naslovov in ne identitete udeležencev. Z zagotavljanjem nadzora KYT, namenjenega za sredstva, ki temeljijo na verigah blokov, z najkakovostnejšimi podatki v verigi, Codefi Compliance zagotavlja preverjanja AML, s čimer zagotavlja, da lahko transakcije ostanejo anonimne ob upoštevanju predpisov. 

Codefi Compliance stranke oskrbuje z orodji za oceno tveganja, obvladovanje tveganj in preiskavo tveganj. Uporabniki lahko upravljajo globalne operacije iz enega računa tako, da prilagodijo nastavitve skladnosti glede na jurisdikcijo in brez težav upravljajo več nastavitev v mednarodnih oddelkih. Codefi Compliance zagotavlja nadzor nad skladnostjo v realnem času in stanje tveganj za vsa digitalna sredstva s filtri za oznake, identificirane atribute, skladnost transakcij in stopnjo tveganja. Stranke lahko spremljajo dejavnosti sredstev, vedenje uporabnikov, transakcije, pretok sredstev in si ogledajo analizo podatkov za trenutne trende. Vpogledi, pridobljeni iz Codefi Compliance, lahko podjetjem, ki se soočajo z dinamičnimi predpisi, pomagajo zagotoviti, da so izpolnjene vse zahteve, ne da bi prekinili procesne tokove. 

Značilnosti preiskave tveganja skladnosti

Ethereum še naprej dobiva zagon kot programirljiva veriga verig po izbiri za podjetja, saj je večina največjih svetovnih podjetij, ki uporabljajo verigo blokov, gradi na Ethereumu. Pred Codefi Compliance so se podjetja, ki so se ukvarjala z digitalnimi sredstvi v Ethereumu, soočala z izzivom naslavljanja različnih standardov in izvedb za vsako sredstvo in upravljanja zapletene podatkovne baze omrežja. Codefi Compliance uporablja okvir po meri za zagotavljanje rešitve AML / CFT, združljive z Eterom, in najpogosteje uporabljenih žetonskih standardov, kot so ERC20, ERC721, ERC179, ERC777, skupaj z opaznimi stabilkovanci, kot so DAI, USDC in Tether, ki pokrivajo več kot 280.000 vrst digitalnih sredstva, zgrajena na Ethereumu. To je prva rešitev za digitalna sredstva, ki se bo izvajala na ETH 2.0, težko pričakovani nadgradnji omrežja, ki bo eksponentno povečala število transakcij na sekundo in omogočila lestvico Ethereuma. 

„Zagotavljanje zanesljive skladnosti z AML / CFT za digitalna sredstva s sedežem v Ethereumu je ključni korak pri privajanju institucionalne finančne industrije k decentraliziranemu financiranju. Codefi Compliance je naslednji modul v našem paketu izdelkov, ki odpravlja zapletenost in tveganje pri uporabi DeFi-ja ter pomaga vsem podjetjem, da izkoristijo uporabo digitalnih sredstev. « Lex Sokolin, globalni sovodja ConsenSys Codefi. 

Codefi Compliance je zasnovan za vsako podjetje, ki komunicira z digitalnimi sredstvi v Ethereumu. Platforma za napovedovanje trga Pogled izkorišča skladnost Codefi, da zagotovi, da so transakcije z žetoni skladne z lokalnimi predpisi. »Kot platforma za trženje napovedi, ki ni skrbniška, je Sight iskal kripto AML rešitev, ki bi bila enostavna za integracijo, uporabniku prijazna in bi pokrivala vse žetone Ethereum. Codefi je potrdil vsa polja in regulatorjem omogočil mir, da Sight izpolnjuje najvišje standarde AML, «je povedal Graeme Barnes, produktni vodja, Sight.

Skladnost s Codefi je danes na voljo na codefi.consensys.net/compliance.  

Danes raziščite skladnost Codefi

Preberite več o naši rešitvi za skladnost z AML-CFT za kriptovalute in digitalna sredstva. Raziščite CodefiNewsletterNaročite se na naše glasilo, kjer boste prejemali najnovejše novice o Ethereumu, rešitve za podjetja, vire za razvijalce in še več.Poročilo DeFi za Ethereum Q3 2020Prijavi

Poročilo DeFi za Ethereum Q3 2020

Poročilo DeFi o Ethereum Q2 2020Prijavi

Poročilo DeFi o Ethereum Q2 2020

Poročilo Ethereum 2 0 Staking EcosystemPrijavi

Eterično poročilo Ethereum 2.0

Popoln vodnik za poslovna omrežja BlockchainVodnik

Popoln vodnik za poslovna omrežja Blockchain

Kako zgraditi uspešen izdelek BlockchainSpletni seminar

Kako zgraditi uspešen izdelek Blockchain

Centralne banke in prihodnost denarjaBel papir

Centralne banke in prihodnost denarja

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me