Pobuda Covantis napoveduje ConsenSys kot vodilnega tehnološkega partnerja

blog 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedEvent and ConferencesPressGlasila

Naročite se na naše novice.

Email naslov

Spoštujemo vašo zasebnost

HomeBlogPress Release

Pobuda Covantis napoveduje ConsenSys kot vodilnega tehnološkega partnerja

Pobuda Covantis je ConsenSys izbrala za vodilnega tehnološkega partnerja za razvoj platforme za izvrševanje transakcij za kmetijske ladijske transakcije. By ConsenSys 23. januar 2020 Objavljeno 23. januarja 2020

covantis

Ustanovni člani pobude Covantis, katere namen je posodobiti globalne trgovinske operacije, so objavili izbor ConsenSys, vodilnega podjetja Ethereum blockchain technology, za vodilnega tehnološkega partnerja za razvoj svoje preobrazbene platforme.. 

“Ustanovitelji so vzpostavili močan izbirni postopek, vključno z dvotedenskim hackathonom, da bi zagotovili, da smo izbrali pravega tehnološkega partnerja, ki bo ustrezal potrebam naše industrije,” je povedal Stefano Rettore, neodvisni svetovalec projekta. »ConsenSys je predstavil prototipe, ki so pokazali odličnost na svojem področju in imajo izkušnje z uporabo tehnologije veriženja blokov za digitalizacijo procesov v industriji financiranja blagovne menjave. Prepričani smo, da nam bo to partnerstvo omogočilo izdelavo prvovrstnega izdelka, osredotočenega na neprimerljivo funkcionalnost, varnost in zasebnost. «ConsenSys bo izkoristil svoje izdelke in storitve, pripravljene za podjetja, vključno s ConsenSys Codefi, PegaSys Orchestrate, Kaleido in MythX za izgradnjo blockchain omrežja na Ethereumu. Zgradila bo zavarovano platformo, ki bo temeljila na Quorumu, pooblaščenem protokolu blockchain na osnovi Ethereuma, da bo poskrbela tako za majhne kot za velike igralce v celotni dobavni verigi..

“Moč zavezanosti pobude Covantis, da izkoristi inovativne, najboljše v svojem razredu tehnologije za preoblikovanje globalnih trgovinskih dejavnosti s kmetijskimi proizvodi, je navdihujoča,” je dejal Joseph Lubin, ustanovitelj ConsenSys in soustvarjalec Ethereuma. “Ta platforma je dokaz, da je tehnologija veriženja blokov začela izpolnjevati obljube o odklepanju vrednosti s sodelovanjem in odstranjevanjem informacijskih silosov znotraj in med panogami.”

Pobudo Covantis so oktobra 2018 ustvarili vodilni igralci v blagovni industriji, da bi razvili tehnologije za standardizacijo in digitalizacijo globalnih kmetijskih ladijskih transakcij v korist celotne industrije. Subjekt Covantis in njegova digitalna platforma naj bi se začela izvajati leta 2020, ob upoštevanju regulativnih odobritev. Začetni poudarek bo na avtomatizaciji postopkov izvrševanja žita in oljnic po trgovanju. 

Zainteresirane strani lahko več o pobudi izvedo z obiskom www.covantis.io

Medijski stiki

ADM

Jackie Anderson (ZDA)

[e-pošta zaščitena]

Bunge

Bunge News Bureau

[e-pošta zaščitena]

Kmetijstvo Glencore 

Jane McBride (Avstralija)

[e-pošta zaščitena]

Cargill

April Nelson (ZDA)

[e-pošta zaščitena]

Podjetje Louis Dreyfus

Karen Saddler (Švica)

[e-pošta zaščitena]

O pobudi Covantis

Covantis je blockchain pobuda, usmerjena v posodobitev globalnih trgovinskih operacij. Ustanovni člani, ADM (NYSE: ADM), Bunge (NYSE: BG), Cargill, Podjetje Louis Dreyfus in Kmetijstvo Glencore, skupaj razvijajo platformo za poenostavitev, varnost in učinkovitost globalne trgovine. Cilj pobude je zagotoviti učinkovitost in prihranek stroškov podjetjem v celotni mednarodni dobavni verigi.

Opomba k napovednim izjavam

To sporočilo za javnost vsebuje “napovedne izjave” v smislu zveznih zakonov ZDA o vrednostnih papirjih, vključno z izjavami o predvidenem razvoju, uspehu in koristih predlagane digitalne platforme. Te izjave so podane v skladu z določbami „varnega pristana“ ameriškega zakona o reformi pravnih sporov o zasebnih vrednostnih papirjih iz leta 1995. Te napovedne izjave je mogoče opredeliti s terminologijo, kot sta „volja“ in „pričakovanje“ in podobne izjave. Izjave v prihodnosti niso zgodovinska dejstva in vključujejo lastna tveganja in negotovosti. Številni dejavniki lahko povzročijo, da se dejanski rezultati bistveno razlikujejo od tistih, ki jih vsebuje katera koli napovedna izjava, v tem primeru pa tudi tveganje, da platforma morda ne bo uspešna ali v celoti dosegla ciljev udeležencev. Nadaljnje informacije v zvezi s tveganji, povezanimi s prihodnjimi izjavami, so vključene v vloge Bunge Limited in Archer Daniels Midland Company pri ameriški komisiji za vrednostne papirje in borzo. Vse izjave v tej izjavi so podane na datum tega sporočila za javnost in udeleženci se ne zavezujejo, da bodo javno posodabljali ali revidirali katero koli napovedno izjavo, bodisi zaradi novih informacij, prihodnjih dogodkov ali drugače, razen kot to zahteva veljavna zakonodaja.

Obvestilo strankeCovantisGlobal TradeNewsletterNaročite se na naše novice o najnovejših novicah Ethereum, podjetniških rešitvah, virih za razvijalce in še več.Poročilo DeFi Ethereum Q3 2020Prijavi

Poročilo DeFi Ethereum Q3 2020

Poročilo DeFi za Ethereum Q2 2020Prijavi

Poročilo DeFi za Ethereum Q2 2020

Poročilo Ethereum 2 0 Staking EcosystemPrijavi

Eterično poročilo Ethereum 2.0

Popoln vodnik po poslovnih omrežjih BlockchainVodnik

Popoln vodnik po poslovnih omrežjih Blockchain

Kako zgraditi uspešen izdelek BlockchainSpletni seminar

Kako zgraditi uspešen izdelek Blockchain

Centralne banke in prihodnost denarjaBel papir

Centralne banke in prihodnost denarja

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me