Politika piškotkov

Ta politika piškotkov opisuje, kako ConsenSys Software Inc. (“Podjetje“,”mi“,”naš“Ali”nas”) Zbira, uporablja, deli in shranjuje piškotke v zvezi s svojimi spletnimi mesti, https://consensys.net/, https://metamask.io/, https://infura.io/, https: // consensys. net / quorum /, https://diligence.consensys.net/ in https://codefi.consensys.net/ (Spletna mesta«). Ta politika velja za spletna mesta, aplikacije, izdelke in storitve (skupaj »Storitve”), Na katerem je objavljen, povezan ali sklican.

Zavedamo se, da je vaša zasebnost za vas pomembna in se zavzemamo za preglednost glede tehnologij, ki jih uporabljamo. V duhu preglednosti ta politika vsebuje podrobne informacije o tem, kako in kdaj uporabljamo piškotke na naših spletnih mestih.

 

Ali uporabljamo piškotke?

Da. Mi in naši tržni partnerji, podružnice in ponudniki analitike ali storitev uporabljamo piškotke, spletne svetilnike ali slikovne pike in druge tehnologije, da vsem, ki uporabljajo spletna mesta, zagotovimo najboljšo možno izkušnjo.

 

Kaj je piškotek?

Piškotek (»piškotek«) je majhna besedilna datoteka, ki jo na vaš trdi disk postavi strežnik spletnih strani. Piškotki vsebujejo informacije, ki jih lahko pozneje prebere spletni strežnik v domeni, ki vam je izdala piškotek. Nekateri piškotki bodo uporabljeni le, če uporabljate določene funkcije ali izberete določene nastavitve, nekateri piškotki pa bodo vedno uporabljeni. Več o vsakem piškotku lahko izveste tako, da si ogledate naš trenutni seznam piškotkov spodaj. Ta seznam redno posodabljamo, zato morda obstajajo dodatni piškotki, ki še niso navedeni. Spletni svetilniki, oznake in skripte se lahko uporabljajo na spletnih mestih ali v e-poštnih sporočilih, da nam pomagajo dostavljati piškotke, šteti obiske, razumeti uporabo in učinkovitost kampanje ter ugotoviti, ali je bilo e-poštno sporočilo odprto in je bilo uporabljeno. Poročila, ki temeljijo na uporabi teh tehnologij pri naših ponudnikih storitev / analitike, lahko prejmemo posamično in skupno.

 

Zakaj uporabljamo piškotke?

Piškotke običajno uporabljamo za naslednje namene:

  • Za prepoznavanje novih ali preteklih strank.
  • Shranjevanje gesla, če ste registrirani na naših spletnih mestih.
  • Za izboljšanje naših spletnih mest in za boljše razumevanje vaših obiskov na naših platformah in spletnih mestih.
  • Da vam ponudimo oglaševanje na podlagi zanimanja ali ciljno oglaševanje.
  • Če želite opazovati svoje vedenje in brskanje skozi čas na več spletnih mestih ali drugih platformah.
  • Za boljše razumevanje interesov naših strank in obiskovalcev naših spletnih mest.

Nekateri piškotki so potrebni za določeno uporabo spletnih mest in brez takšnih piškotkov ne bi mogli zagotoviti veliko storitev, ki jih potrebujete za pravilno uporabo spletnih mest. Ti piškotki nam na primer omogočajo upravljanje naših spletnih mest, tako da lahko dostopate do njih, kot ste zahtevali, in nam sporočimo, da ste ustvarili račun in se prijavili v ta račun za dostop do vsebin na naših spletnih mestih. Vključujejo tudi piškotke, ki nam omogočajo, da se spomnimo vaših prejšnjih dejanj v isti seji brskanja in zaščitimo naša spletna mesta.  

Za namene analize in trženja uporabljamo tudi funkcionalne piškotke in piškotke tretjih oseb. Funkcionalni piškotki omogočajo pravilno delovanje nekaterih delov spletnih mest in vaše uporabniške nastavitve ostanejo znane. Analizni piškotki med drugim zbirajo informacije o tem, kako obiskovalci uporabljajo naša spletna mesta, o vsebini in izdelkih, ki si jih uporabniki najpogosteje ogledujejo, ter o učinkovitosti oglaševanja s strani tretjih oseb. Oglaševalni piškotki pomagajo pri prikazovanju oglasov ustrezni ciljni skupini in pri prikazovanju naših oglasov na vrhu rezultatov iskanja. Piškotki so bodisi „sejni“ piškotki, ki se izbrišejo, ko končate sejo brskalnika, bodisi „trajni“ in ostanejo do njihovega brisanja s strani vas (o čemer bomo razpravljali spodaj) ali stranke, ki je piškotek postregla. Vse podrobnosti o vseh piškotkih, ki se uporabljajo na spletnih mestih, so na voljo v spodnji tabeli z razkritjem piškotkov. 

 

Kako onemogočiti piškotke. 

Uporabo piškotkov lahko na splošno aktivirate ali pozneje deaktivirate s pomočjo funkcije, vgrajene v vaš spletni brskalnik. Če želite izvedeti več o nadzoru nastavitev piškotkov prek brskalnika:

Kliknite tukaj če želite izvedeti več o nastavitvi »Zasebno brskanje« in upravljanju nastavitev piškotkov v Firefoxu;

Kliknite tukaj izvedeti več o načinu brez beleženja zgodovine in upravljanju nastavitev piškotkov v Chromu;

Kliknite tukaj izvedeti več o “InPrivate” in upravljanju nastavitev piškotkov v Internet Explorerju; ali

Kliknite tukaj če želite izvedeti več o zasebnem brskanju in upravljanju nastavitev piškotkov v brskalniku Safari.

Če želite izvedeti več o piškotkih ali kako jih nadzirati, onemogočiti ali izbrisati, obiščite http://www.aboutcookies.org za podrobna navodila. Poleg tega nekatera oglaševalska omrežja tretjih oseb, vključno z Googlom, omogočajo uporabnikom, da onemogočijo ali prilagodijo nastavitve, povezane z vašim brskanjem po internetu. Če želite izvedeti več o tej funkciji pri Googlu, kliknite tukaj.

Če želite nadzorovati flash piškotke, ki jih lahko občasno uporabljamo na naših spletnih mestih, lahko obiščete to stran povezava ker Flash piškotkov ni mogoče nadzorovati z nastavitvami brskalnika. Če zavrnete uporabo piškotkov, nekatere funkcije spletnih mest morda ne bodo na voljo in vam ne bomo mogli predstaviti osebno prilagojene vsebine in oglasov. 

Podatke, ki jih zbirajo piškotki, lahko povežemo z drugimi podatki, ki jih zbiramo od vas v skladu s to politiko zasebnosti, in uporabimo kombinirane podatke, kot so določeni tukaj. Podobno lahko tretje osebe, ki na naših spletnih mestih strežejo piškotke, vaše ime ali e-poštni naslov povežejo z drugimi podatki, ki jih zbirajo, kar lahko vključuje pretekle nakupe, opravljene brez povezave ali prek spleta, ali podatke o vaši spletni uporabi. Če se nahajate v Evropskem gospodarskem prostoru, imate določene pravice, ki so opisane zgoraj pod naslovom „Obvestilo o subjektih, na katere se nanašajo osebni podatki EU“, vključno s pravico do pregleda in popravljanja ali brisanja podatkov, ki jih imamo o vas.

 

LOKALNA SKLADIŠČNA POLITIKA

Lokalni pomnilnik, vključno z localStorage, ki podpira Javascript, je tipičen način, da spletno mesto shrani majhno datoteko s črkami in številkami v brskalnik. Lokalni pomnilnik uporabljamo v nekaterih naših storitvah, da vam dodelijo enolični ID uporabnika za komunikacijo z vami. Lokalni pomnilnik se izbriše, ko ga izbriše spletno mesto, ki ga je shranilo. Lokalni pomnilnik lahko kadar koli izbrišete iz brskalnika, tako da obiščete nastavitve spletnega brskalnika.

Kako počistite lokalno shrambo iz brskalnika:

  • V Firefoxu se localStorage izbriše, če so izpolnjeni naslednji pogoji: (a) uporabnik izbriše nedavno zgodovino, (b) piškotki so izbrani za brisanje in (c) časovno obdobje je »Vse«.
  • V Chromu se localStorage izbriše, če so izpolnjeni naslednji pogoji: (a) izbriši podatke brskanja, (b) izbrani so “piškotki in drugi podatki spletnega mesta” in (c) časovni okvir je “od začetka časa”. V Chromu je zdaj mogoče izbrisati localStorage za določeno spletno mesto.
  • Če želite v IE počistiti localStorage: (a) kliknite Orodja – Internetne možnosti, (b) zavihek Splošno, (c) ob izhodu izbrišite zgodovino brskanja (d) zagotovite »Piškotki in podatki spletnih mest« (ali »začasne internetne datoteke in spletno mesto datotek «) in (e) na vrhu počistite polje» Shrani priljubljene podatke spletnega mesta «.
  • V Safariju (a) kliknite Safari, (b) Nastavitve, (c) Izberite zavihek Zasebnost, (d) Kliknite Odstrani vse podatke spletnega mesta in (e) Kliknite Odstrani zdaj

 

Piškotki & Razkritje lokalnega pomnilnika

Ime piškotka / identifikator Kaj piškotek na splošno počne (npr. Delovanje in upravljanje spletnega mesta, analitika, trženje)? Ali je 1st ali 3rd piškotek stranke in kako se imenuje stranka, ki ga zagotavlja? Za katero vrsto piškotka gre (trajni ali sejni)? Koliko traja piškotek na spletnem mestu (če ga uporabnik ne počisti)?
Google Analytics Analitika 3. – Google Vztrajno 2 leti
Segment.io Analitika 3. – segment Vztrajno 1 leto
Identifikator seje Uporabnik ostane prijavljen 1. Seja 1 teden
prist Omogoča nam preverjanje pristnosti uporabnikov 1. stranka Seja Do odjave
Stražar Poročanje o napakah 3. – Stražar N / A N / A
Lokalni pomnilnik Analitika 1. – UID, ki ga je nastavil MetaMask N / A Odvisno od brskalnika (glejte »Kako počistiti lokalni pomnilnik iz brskalnika«)
Mixpanel Zagotavlja nam zbirne podatke o uporabi in spletnem prometu. Sledenje Mixpanel lahko onemogočite tako, da obiščete: https://mixpanel.com/optout/. 3. Vztrajno 1 leto
Hotjar Analitika 3. Vztrajno 1 leto

 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me