Top 20 Blockchain projektov za dejavnosti razvijalcev – oktober 2019

blog 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedDogodki in konferencePressGlasila

Naročite se na naše novice.

Email naslov

Spoštujemo vašo zasebnost

DomovBlogBlockchain razvoj

Top 20 Blockchain projektov za dejavnosti razvijalcev – oktober 2019

Ugotovite, kateri projekti v blockchain ekosistemu so najbolj razvili napredek v oktobru by ConsenSys 11. november 2019 Objavljeno 11. novembra 2019

Brez naslova 3

O stanju projekta ali prijave lahko povemo veliko o obsegu dejavnosti, ki jo ima Github. Projekti z veliko akcije bodo bolj verjetno sredi BUIDLinga in ladijskega prometa, medtem ko je Github, ki je naseljen samo z osamljenimi puhami, znak projekta, ki bodisi ne gre naprej bodisi je tako popoln, da ne zahteva več delo – in to je nekaj redkega.

Država Dapps izvrstno nabira podatke iz Githuba, vključno s prevzemi, potiski, izdajanjem in vlečenjem zahtev iz odprtokodnih projektov in Dapps, ki predstavljajo najbolj opazne platforme, ki podpirajo decentralizirane aplikacije – vključno z Ethereum, EOS, Steem in xDai. Rezultat je ptičja perspektiva dejavnosti razvijalcev v prostoru verige blokov.

Čeprav te informacije nikakor niso dokončna ali popolna slika ekosistema blockchain iz neštetih razlogov podatki Github-a ponazarjajo nekatere zanimive trende v zvezi z dejavnostjo razvijalcev v prostoru verige blokov v zvezi z odprtokodnimi projekti. Ne vidite svojega najljubšega projekta, navedenega spodaj? Spodbujajte jih, naj svoje dejavnosti objavijo in objavijo v državi Dapps.

Mesec oktober je pokazal pomembne spremembe na lestvicah dejavnosti na Githubu, pri čemer so novinci na seznamu prehitevali razvoj rednih seznamov. Čeprav projekti, ki temeljijo na Ethereumu, še vedno prevladujejo na seznamu od zgoraj navzdol, se zdi, da so bili razvijalci industrije verig blokov vsi zasedeni v Devconu, ker je bilo po obdobju trajne rasti letošnjega poletja njihovo število po vsem svetu. 

Spodaj je navedenih 20 najboljših projektov o državi Dapps po dejavnostih razvijalcev v zadnjih 30 dneh od oktobra 2019…

1. Stanje

0 g0wusYuqfeS2ypV3

Še ni izdaja tega seznama, v katerem bo Mobile Ethereum OS Stanje se ni uvrstil na prvo mesto na lestvici 1. Status je že dolgo vodilni na področju verig blokov, nedavna aktivnost na Githubu – s 5675 dogodki v zadnjih 30 dneh – kaže, da znatna ekipa Status še naprej prekaša izzivalce pri razvoju iOS-a, Android in namizna različica aplikacije Status. Število kaže zelo majhen padec od prejšnjega meseca, obenem pa ohranja precejšnjo prednost pred seznamom vseh drugih projektov

izd.

2. Storj

0 qtaG6RbZPX8Hatky

Decentralizirano omrežje za shranjevanje v oblaku Storj deluje hitro po zagonu Pioneer 1 Beta za svojo mrežo V3, proti Pioneerju 2 Beta in uvedbi proizvodnje pozneje letos. Poleg tega je skupina izvedla vrsto dodatnih prizadevanj, kot sta projekt odprtokodnih partnerjev in platforma za shranjevanje v oblaku Tardigrade. Ekipa Storja ta mesec ohranja drugo mesto s 4966 obveznostmi – 20-odstotni skok v primerjavi s prejšnjim mesecem in eden redkih projektov v tem mesecu, ki je dejansko dvignil številke. To je še ena izjemna številka ene najbolj produktivnih ekip v celotnem blockchainu.

3. avg

neimenovano 9

Če v tem mesecu niste položili kripto stave na šport, politiko ali celo smrt javne osebnosti – ali sploh imate verigo blokov? Augurjeva platforma decentraliziranega protokola za preročišča in napovedovanje je eden najpomembnejših projektov, ki trenutno živijo na Ethereum Mainnet-u – in ekipa je prejšnji mesec na Augur Github pripravila velikih 4035 dogodkov. To je dovolj, da se Augur dvigne za dve mesti na 3. mesto. S svojim v2 prihaja na trg, Blog Augur ponuja tudi tedenske posodobitve o razvoju za bolj natančno razčlenitev.

4. Kozmos

neimenovano 4

Po zagonu ponovitve Mainnet je platforma za interoperabilnost blockchain, ki temelji na Tendermintu Kozmos ohranja svojo impresivno nedavno uspešnost s 3860 obvezami v zadnjih 30 dneh, ki se je ustavila v ritmu po 22-odstotnem znižanju v začetku poletja. Ponovitev Cosmosovega vozlišča Cosmos Hub že poteka s predstavitvijo Lunie, izvorno aplikacijo za kripto denarnico.

5. Aragon

neimenovano 5

The Aragon projekt padel na 5. mesto po velikem premiku na lestvici razvijalcev to poletje. Nosilec Ethereuma je že dolgo verodostojen kot dobro vodena operacija, njegova platforma za ustvarjanje decentraliziranih organizacij pa predstavlja močan predlog, na podlagi katerega lahko zdaj na Ethereum Mainnet ustvarite svojo organizacijo, ki podpira blockchain. Aragonska ekipa je v zadnjih 30 dneh za Github izvedla 3216 dogodkov, s katerimi je dosegla 5. mesto, kar je približno 16% manj kot mesec prej.

6. Izvorni protokol

neimenovano 6

Izvorni protokol, ki uporablja Ethereum in IPFS za ustvarjanje decentraliziranih trgov. Origin Beta in mobilna aplikacija sta že v živo na omrežju Ethereum Mainnet in z njimi lahko kupujete vse vrste redkih, vznemirljivih in včasih bizarnih predmetov, kot so violina iz 19. stoletja, holografska umetnost Ethereum in najem luksuznih počitnic po vsem svetu. svetu. Z 2994 obvezami v zadnjih 30 dneh – in kljub velikemu 40-odstotnemu padcu glede na uspešnost prejšnjega meseca – platforma Origin še naprej raste. 

7. 0x

0 5szqsybtxILEz6t8

0x vzdržuje oprijem po velikem skoku v svojem razvojnem tempu v zadnjem času z 2906 obveznostmi, čeprav v primerjavi s prejšnjim mesecem 26%. Z več kot 30 projekti, ki uporabljajo 0x infrastruktura za ustvarjanje vseh vrst decentraliziranih tržnic v skupni vrednosti 700 000+ transakcij, znaki kažejo, da ena najbolj nadarjenih ekip v verigi blokov pomembno napreduje.

8. Visoka zvestoba

visoka zvestoba og

Visoka zvestoba, platforma za navidezno resničnost, ki so jo ustanovili ustanovitelji temeljnega virtualnega sveta Second Life, že gosti virtualne dogodke in si zdaj prizadeva za integracijo EOS. Github High Fidelity je prejšnji mesec priredil 2906 dogodkov, kar predstavlja opazen 20-odstotni porast glede na poročila iz prejšnjega meseca.

9. Raiden Network

1 1bkWS563IRGAYGTz VC XQ

Trdno delo se nadaljuje Raiden Network, dobro znana rešitev za spreminjanje obsega zunaj verige, ki omogoča skoraj takojšnja, nizko plačljiva in razširljiva plačila. Njegova različica Alpha je stabilna in je trenutno na voljo za integracijo v projekte Ethereum na Mainnetu, na voljo pa so tudi kandidati za izdajo in več poskusnih različic, ki jih lahko uporabite za bolj neustrašne razvijalce. Raiden Network se je z 2822 obveznostmi prejšnjega meseca, kar je 25% manj kot v preteklem mesecu, močno uvrstil med 20 najboljših. 

10. Gnoza

gnoza

Elektrarna BUILDing, osredotočena na ethereum Gnoza je veliko storil za blockchain skupnost že pri lansiranju svojega večplastnega trga napovedovanja, pametnih pogodb DutchX, Gnosis Safe in Gnosis Olympia Alpha – vse za pomoč pri ustvarjanju orodij, s katerimi lahko drugi lansirajo svoje tržnice in prerazporedijo prihodnost. Skupina Gnosis je ta mesec na Githubu zabeležila 2946 dogodkov, kar je za 37% manj kot mesec prej, a vseeno dovolj za trdno uvrstitev v sredino mize. 

11. Zaupajte denarnici

0 5MfJ8FrljeTfzGNR

Varna denarnica z več kovanci za naprave Android in OS, ki jo uporabljajo številne vodilne organizacije v kriptosferi, Zaupajte denarnici je tudi partnerska denarnica za izmenjavo kriptovalut Binance. Trust Wallet niti v prvih 20 v začetku letošnjega leta ni povzpel lestvic razvojnih dejavnosti in je od takrat kazal nekaj znakov upočasnitve z 2250 prevzemi v zadnjih 30 dneh – kar je 32-odstoten padec glede na mesec prej.

12. OmiseGO

omisego

S sedežem na Tajskem OmiseGO se že od njegovega začetka osredotoča na skaliranje in interoperabilnost omrežja Ethereum. Z MVP-ji in testnimi mrežami plazemske raztopine, ki je že bila proizvedena, je raznoliko in obsežno delo razvijalcev OmiseGO v tem mesecu pripeljalo do 2198 dogodkov na Githubu.

13. Metamaska

metamaska

Vsem priljubljena razširitev brskalnika blockchain je temelj ekosistema Ethereum in je vedno na vrhu tega seznama. Zdaj se lahko pohvali z milijoni prenosov in hitro razširjajočo se paleto izdelkov, MetamaskaGibka ekipa si vedno prizadeva za izboljšanje izdelka Metamask in lansiranje mobilne različice svojega izdelka ter prejšnji mesec na Githubu registrirala dogodke 2017.

14. Civilna

1 BRFUCEWEtoMBVcQVhtiu9Q 1

Predelava novinarstva in medijev z omogočeno verigo blokov, Civilna z Ethereumom financira redakcije in zagotavlja verodostojnost poročanja. Dolgoletni vodja v vesolju, Civil se je ta mesec z dogodki iz leta 1984 uvrstil med 20 najboljših razvijalcev – to je ogromno 104-odstotno povečanje v primerjavi z mesecem prej.

15. IoTex

iotex

Blockchain platforma za internet zaupanja vrednih stvari, IoTex ohranja svoj položaj med 20 najboljših z razvojem na svojem glasovalnem portalu IoTex, ki je ta mesec zbral 1927 dogodkov Github. To predstavlja stabilno pot in ogromno število po uvedbi njene različice Mainneta v začetku tega leta.

16. OpenZeppelin

1 IGourfMFRc77Qm5eqFl0AQ

Elektrarna pametne pogodbe, ki ponuja “preizkušene knjižnice pametnih pogodb za Ethereum in druge verige blokov”, skupaj s standardi za gradnjo decentraliziranih aplikacij, OpenZeppelin je prvič nastopil na lestvici 20 najboljših ta mesec s 1591 dogodki na svojem Githubu oktobra. To je močno 61-odstotno povečanje glede na mesec prej.

17. Santiment

občutek

Nadzorna plošča za podatke o kriptovalutah Santiment spremlja svoj povratek med 20 najboljših prejšnji mesec, tako da vztraja pri svojem razvojnem tempu. Z več kot 1200 sredstvi, ki jim je sledilo več kot 50 meritev in štetje, je dejavnost razvijalca Santiment v preteklem mesecu spremljala 1562 dogodkov na Githubu – čeprav s 25-odstotnim zmanjšanjem – na izdelkih, kot sta SANbase in SANgraph.

18. SingularnostNET

1 CZ6u1JhVnCN7ZeN6DHWB9w

SingularnostNET, ki vsem omogoča ustvarjanje, skupno rabo in vrednotenje storitev umetne inteligence, že nekaj časa napreduje v naslednji fazi svojega razvoja. Z ambicioznim načrtom za globalno tržnico umetne inteligence je projekt Beta v živo, SingularityNET Studio v produkciji in aktivna skupnost, zgrajena okrog portala za razvijalce, vse bolj resničnost. S 1546 dogodki na spletnem mestu SingularityNET Github prejšnji mesec je to zagotovo projekt, na katerega boste morali obdržati oči.

19. Aion Network

1 scwZbXELqq0uejIsoH1KFA

Interoperabilna platforma s pametno pogodbeno funkcionalnostjo za zagon decentraliziranih aplikacij, Aion Network ima svetovno mrežo razvijalcev in skupnosti, ki uporabljajo svojo tehnologijo, in vključuje vse od dokumentacije do orodij za razvijalce. Platforma se ta mesec po šestmesečnem premoru oktobra 1511 zaveže Githubu, kar je 16% več kot mesec prej.

20. Neufund

1 MckIuHHOlHeHVpyudyORJQ

S sedežem v Berlinu Neufund je platforma za izdajo varnostnih žetonov na blok-verigi Ethereum prek »Ponudbe lastniških žetonov«, razvojno delo projekta pa pogosto ugotovi, da njegova ekipa prebije Top 20. Z 1440 dogodki na svojem Githubu prejšnji mesec – za 25% manj kot mesec prej – investicijska platforma trenutno zbira številne projekte sredi zbiranja sredstev.

DappsDevelopersNewsletterNaročite se na naše novice o najnovejših novostih v Ethereumu, podjetniških rešitvah, virih za razvijalce in še več.Kako zgraditi uspešen izdelek BlockchainSpletni seminar

Kako zgraditi uspešen izdelek Blockchain

Kako nastaviti in zagnati vozlišče EthereumSpletni seminar

Kako nastaviti in zagnati vozlišče Ethereum

Kako zgraditi lasten API za EthereumSpletni seminar

Kako zgraditi lasten API za Ethereum

Kako ustvariti socialni žetonSpletni seminar

Kako ustvariti socialni žeton

Uporaba varnostnih orodij pri razvoju pametnih pogodbSpletni seminar

Uporaba varnostnih orodij pri razvoju pametnih pogodb

Prihodnost financ Digitalna sredstva in DeFiSpletni seminar

Prihodnost financ: digitalna sredstva in DeFi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me