Vdiranje na ETHDenver? Dobili smo 8 tisoč dolarjev

blog 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedDogodki in konferencePressGlasila

Naročite se na naše novice.

Email naslov

Spoštujemo vašo zasebnost

DomovBlogNovice

Vdiranje na ETHDenver? Dobili smo 8 tisoč dolarjev

ETHDenver je največji #BUIDLathon na svetu za Ethereum in druge navdušence nad protokolom blockchain, oblikovalce in razvijalce. ConsenSys v letu 2008 ponuja 8 tisoč dolarjev "DeFi," Infura, kvorum ConsenSys, metamaska, tartufi, infura in skrbnost. S strani ConsenSys, 11. februarja 2021, objavljeno 11. februarja 2021

Consensys Twitter

EthDenver je bil doslej neverjeten! ConsenSys je sponzor tega čarobnega srečanja Ethereum vsako leto od njegovega začetka. Za nove v vesolju je ETHDenver največji #BUIDLathon na svetu za Ethereum in druge navdušence nad protokolom blockchain, oblikovalce in razvijalce. Letos je dogodek zložen sedemdnevni dogodek, 24 ur na dan, vzporedno z velikim hackathonom z različnimi predstavitvami strokovnjakov iz ekosistema Ethereum. Ti “ponudniki” bodo lahko virtualno ustvarili ekipe, zgradili projekt web3 na Ethereumu in vključili različne platforme, integracije, vtičnike, API-je, razširitve ali knjižnice, da bodo lahko prejeli denarno nagrado.. 

Še niste slišali za nas? ConsenSys je vodilno podjetje za programsko opremo Ethereum. Razvijalcem, podjetjem in ljudem po vsem svetu omogočamo izdelavo aplikacij naslednje generacije, zagon sodobne finančne infrastrukture in dostop do decentraliziranega spleta. Naš paket izdelkov, sestavljen iz Infura, Kvorum ConsenSys, Codefi, MetaMask, Tartuf, in skrbnost, služi milijonom uporabnikov, podpira milijarde poizvedb, ki temeljijo na verigah blokov, za naše stranke, medtem ko ravna z milijardami dolarjev digitalnih sredstev. 

Preden se potopimo v dobrote, si oglejte nekaj teh virov! 

Pogovorimo se o blagodati – letos smo se odločili, da podvojimo. 

ConsenSys ponuja 8 tisoč dolarjev. Zdaj je bilo letošnje leto že precej noro – vendar smo se v svojem nekakšnem hackathonu odločili, da bomo zbrali vse naše ekipe in odprli nekaj sodelovanja z razvijalnim ekosistemom. Želimo videti, kakšno navzkrižno opraševanje bi lahko ustvarili z orodji, knjižnicami, API-ji, razširitvami, platformami in protokoli ConsenSys. Zunaj našega nabora izdelkov smo izjemno navdušeni nad odkrivanjem novih sodelovanj v celotnem ekosistemu Ethereum kot celoti. Kot rečeno, imamo nagrade v “DeFi”, Infura, ConsenSys Quorum, Metamask, Tartufi, Infura in skrbnost.

* Zavitek bobna prosim * … 

Tu so nagrade in njihove kategorije: 

DeFi

Pri ConsenSys uporabljamo našo ponudbo izdelkov za spodbujanje decentraliziranega financiranja v celotni panogi. V imenu motenj in decentralizacije finančnega sveta, kakršnega poznamo, smo navdušeni, ko vidimo, kaj ste pripravili! 

1 / Najboljši projekti Ethereum DeFi z uporabo 2+ izdelkov / projektov ConsenSys

 • 1000 dolarjev

Zamenjava zraka

AirSwap pooblašča medsebojno trgovanje. Trgovci AirSwap so s protokolom za zahtevo za ponudbo (RFQ) zaščiteni tako pred vstopom kot pred zdrsom cen, trgovanja pa se izvajajo od denarnice do denarnice prek različnih aplikacij, vključno z zamenjavami MetaMask.

2 / Stablecoin zamenjava

 • 750 dolarjev

Izdelajte spletno aplikacijo, ki uporablja AirSwap, da trgovcem omogoči, da med seboj izvajajo velike menjave s stabilnimi valutami 1: 1. Za tehnične podrobnosti glejte AIP: https://github.com/airswap/AIPs/issues/13.

Merila za presojo:

 • Repozitorij Github za pregled
 • Codebase za PoC s smernicami za njegovo izvajanje
 • Posnet demo

3 / Vmesniku AirSwap CLI dodajte podporo »lahkega« protokola

250 dolarjev

AirSwap podpira “lahki” protokol z minimalnimi funkcijami za varčevanje z gorivom. Vendar CLI AirSwap trenutno ne podpira tega protokola. Dodajte ukaz CLI, če želite zahtevati lahka naročila od strežnikov, ki ga podpirajo. Za tehnične podrobnosti glejte izdajo GitHub: https://github.com/airswap/airswap-cli/issues/78.

Merila za presojo:

 • Zahteva za pregled za Github
 • Posnet demo

Kvorum ConsenSys

ConsenSys Quorum je odprtokodna protokolarna plast, ki razvijalcem zagotavlja prilagodljivost in zanesljivost, ki sta potrebni za uspešno izvajanje njihovih blockchain aplikacij. Kot zasebna dovoljena različica Ethereuma podjetjem omogoča, da izkoristijo Ethereum za blockchain aplikacije, ki zahtevajo visoko hitrost, pretočnost in zasebnost. ConsenSys Quorum vključuje nabor komponent in API-jev, ki jih je mogoče konfigurirati, kar vam omogoča, da prilagodite primer uporabe in proizvodno okolje.

4 / Najboljša poslovna interoperabilnost verig blokov s ConsenSys Quorum

1000 dolarjev

Opažamo vse večje zanimanje za zmogljivosti več verig med DLT-ji, ki niso Ethereum, in omrežji Quorum blockchain.

Za to nagrado vam svetujemo, da zgradite ali prilagodite rešitev Layer 2 za medsebojno delovanje DLT, ki ni Ethereum (npr. HL Fabric, Corda, HL Sawtooth, HL Iroha itd.), Z verigo ConsenSys Quorum (HL Besu ali GoQuorum). za zamenjave žetonov navzkrižne knjige.

Merila za presojo:

 • Repozitorij Github za pregled
 • Arhitektura rešitve (vključeni sestavni deli, diagrami zaporedja itd.)
 • Seznam podprtih funkcij, zlasti podprtih žetonov
 • Codebase za PoC s smernicami za njegovo izvajanje
 • Posnet demo

5 / Najboljši DApp, orodje, razširitev, vtičnik ali popravek kvoruma ConsenSys

1000 dolarjev

Buidl na vrhu Quoruma z uporabo projektov, kot so Quorum-Quickstart, Kubernetes, Remix Plugin, Quorum Cloud, Truffle, Cakeshop…. Želimo videti več razširitev, ki se igrajo z javnim Ethereumom, in dodatnih orodij za dostop do programov na splošno pri uporabi ConsenSys Quorum.

Prav tako iščemo najboljše izkoriščanje funkcij sklepčnosti z gradnjo nečesa, kot je Tornado.cash na ConsenSys Quorum, Dai za prenose Quorum-to-mainnet ali celo zamenjave žetonov med verigami. Prosim, bodite kreativni z njim!

Metamaska 

6 / Nagrada MetaMask Choice Award 

500 dolarjev

Iščemo najboljši dapp, ki vključuje MetaMask IN si prizadeva za javno dobro. Ali vaš projekt ljudem pomaga, da COVID ostane varen? Pomagati zdravstvenim delavcem pri soočanju s pandemijo? Na površini boljši zdravstveni podatki? Ali pomagati iskalcem zaposlitve, ki jih prizadene COVID? Predložite svoj projekt na nagrado MetaMask Choice za svojo priložnost, da osvojite nagrado in se predstavite na spletnem dnevniku MetaMask!    

Infura 

Opomba: Vsi hekerji bodo morali zaprositi za dostop do ITX prek [e-pošta zaščitena] z napisom EthDenver v vrstici z zadevo, saj je izdelek še vedno v načinu alfa.

7 / Zbližajte Uniswap in ITX <3.

Nagrada: 1500 USD

Da bi osvojili to nagrado, vas izzivamo, da zgradite novo spletno mesto, ki uporabniku omogoča zamenjavo žetonov na Uniswap prek Infura Transaction Service (ITX). Uporabnik ne sme zahtevati vnaprej ETH ali predplačila na ITX za uporabo storitve. Namesto tega mora posrednik (vi!) Vnaprej plačati omrežnino in nato vrniti denar prek izhoda zamenjave. Če na primer uporabnik zamenja DAI z ETH, potem posrednik vzame rezino ETH, da pokrije stroške (in nekaj dobička tudi). 

Prijavite se za a Unigrant za podporo razvoju tega projekta po hackathonu EthDenver. Če predpostavimo, da je donacija uspešna in da zmagovalna ekipa prinaša vznemirljiv MVP, bi morala biti na voljo večja nagrada, ki bo omogočila izmenjavo, ki jo omogoča rele, v proizvodnjo (in / ali upajmo, da je vključena v vmesnik Uniswap). Seveda mora biti vsa koda odprtokodna. Kot boste kmalu videli, smo zasnovali ITX tako, da ima minimalne komponente, specifične za integracijo, tako da končna pogodba usmerjevalnika sploh ne pozna ITX, ITX pa je enostavno zamenjati z drugo relejno storitvijo.. 

Prenehajmo torej zaljubljene transakcije (zamenjave zamenjav)! 

Tartuf

Truffle je robusten razvojni okvir, ki olajša gradnjo na Ethereumu in razvijalce čim bolj udobno pripelje od ideje do Dappa. Čokolada ni vključena, toda morda vam Truffle lahko pomaga razviti DApp, da potrdite pristnost tartufa in nam vsem pomaga, da nas lažni ganaches ne zavedejo! Suita Truffle vključuje ekipe za tartufe, ganache, kapljice in tartufe.

Imamo seznam nagrad:  

7 / Definicije tipov za @ tartuf / pogodba · številka 3116

 • 250 dolarjev

8 / Dodajte dokumentacijo / primer z razmestitvijo v zasebni verigi geth

 • 250 dolarjev

9 / Gumb za dvig izdaje Github mora najprej iskati obstoječe težave – Ganache # 243 

 • 250 dolarjev

10 / Izdelava škatle Diamond

 • 250 dolarjev

11 / Natisnite indikator »obljuba je bila samodejno razrešena«

 • 250 dolarjev

12 / Samodokončanja po meri za CLI za tartufe

 • 250 dolarjev

Viri:

Pridnost

13 / Dodajte opombo Scribble v Uniswap

 • 500 dolarjev

Scribble je orodje za preverjanje izvajalnega okolja za Solidity, ki pretvori pripise v jeziku specifikacije Scribble v konkretne trditve, ki preverijo specifikacijo. Z drugimi besedami, Scribble obstoječe pogodbe pretvori v pogodbe z enakovrednim vedenjem, le da preverjajo tudi lastnosti. Tukaj so repo skladi, ki nas zanimajo:

Več o Škrabanju: 

 • 4 učinkovite strategije za pripravo opomb Scribble
 • Pisanje lastnosti – nov pristop k testiranju
 • Škrabanje: Dokumentacija

Dobite tudi dostop do nenavadne kampanje in naročnino na Mythx Pro. Udari nas naprej Neskladje za vsa vprašanja.

14 / Nagrada za skrbnost

 • 500 dolarjev

Ethereum je temen gozd; voziš samoroga na luno, medtem ko se z letečim sabljem boriš z letečimi hrošči. Izmislite uglajene modele, umetniška dela, naslovnice, logotipe, pustite svojemu umetniškemu umu divjanje za ConsenSys Diligence. 

Najboljši trije najboljši modeli dobijo do 500 USD in izpostavljenost na vseh naših družbenih omrežjih in glasilih – da ne omenjamo, da imajo svoj lasten dizajn na naslednjem paketu dobrot za konferenco (puloverji, kape, nalepke itd.). 

Več informacij in obrazec za oddajo: https://forms.gle/cDbCoZ9zs1PcVjup7

Če preberete vse to – ste legenda in si verjetno tudi sami zaslužite nagrado. Imamo kar nekaj zasedb in se zelo veselimo ogleda dela, ki ga potisnete v Github. Če potrebujete kakršna koli navodila, vam niso jasni opisi nagrad ali želite zgraditi nekaj, kar bi vplivalo na ConsenSys, vendar tukaj ni navedeno – prosimo, pokličite! 

Srečno gradnjo! (če ste nov, to ni tiskarska napaka.) 

BountiesEthDenverhackathonNewsletterNaročite se na naše glasilo, kjer boste prejemali najnovejše novice o Ethereumu, rešitve za podjetja, vire za razvijalce in še več.Poročilo DeFi Ethereum Q3 2020Prijavi

Poročilo DeFi Ethereum Q3 2020

Poročilo DeFi za Ethereum Q2 2020Prijavi

Poročilo DeFi za Ethereum Q2 2020

Eterično poročilo Ethereum 2 0Prijavi

Eterično poročilo Ethereum 2.0

Popoln vodnik za poslovna omrežja BlockchainVodnik

Popoln vodnik za poslovna omrežja Blockchain

Kako zgraditi uspešen izdelek BlockchainSpletni seminar

Kako zgraditi uspešen izdelek Blockchain

Centralne banke in prihodnost denarjaBel papir

Centralne banke in prihodnost denarja

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me