8 beste børser for å handle krypto uten gebyrer (null kommisjon)

Leter du etter et alternativ til verdens mest populære kryptovaluta-handelsplattformer som Coinbase, Binance og eToro? Det er nå kryptobørser uten gebyr som tillater enkeltpersoner å kjøpe, handle og selge Bitcoin- og kryptovaluta-eiendeler uten å betale noen avgifter.

For aktive investorer kan det være forskjellen mellom en lønnsom og taper handelsmann i det lange løp. I denne artikkelen vil vi dele de beste stedene å handle kryptovaluta uten avgifter.

vårt valg

Beste uten gebyrutveksling for

Spothandel

phemex Besøk nettsiden

Beste uten gebyrutveksling for

Altcoins

KuCoin Besøk nettsiden

Beste uten gebyrutveksling for

Mobilapp

crypto.com Besøk nettsiden

Før du begynner, krever noen børser at du eier en Bitcoin-maskinvarepung som Ledger Nano X. Hvis du ikke har en lommebok, kan du lese vår guide om de beste kryptovaluta-maskinvarepungene..

Hvordan handle Crypto uten gebyrer

For å handle kryptokurrency uten gebyrer eller provisjoner, følg disse enkle trinnene:

Hvor å handle Bitcoin uten avgifter

Her er en liste over kryptobørser for å handle og kjøpe Bitcoins uten gebyr:

Beste nullutveksling sammenligninger: 2021

Denne sammenligningstabellen gir en oversikt og sammenligning av børser for å handle Bitcoin & altcoins

provisjonsfri.

Ingen avgift Cryptocurrency Exchange: Exchange

Her er vår oppsummering av de beste uten gebyrbørser for handel med Bitcoin og krypto. For en grundig beskrivelse av hvert nettsted, klikk på koblingene for utvekslingsanmeldelse nedenfor.

Phemex

Phemex er en børs for handel med kryptovalutaer som tilbyr spot, derivater og simulert handel alt på en samlet plattform. Handelsplattformen tilbyr premium-brukere muligheten til å kjøp krypto med å betale avgifter på spotbørsen for de største kryptovalutaaktivaene som Bitcoin, Ethereum, XRP og Link.

Besøk Phemex

Teamet ble grunnlagt i 2019 av en gruppe på åtte tidligere Morgan Stanley-ledere og fokuserer på å skape en pålitelig digital plattform og bli en ledende leverandør av finansielle tjenester i kryptovalutaindustrien. Phemex støtter handelsmenn over hele verden som USA, Australia og Storbritannia.

phemex null avgifter

Phemex-utveksling er fullpakket med funksjoner som:

 • Handle krypto uten avgifter på spot-trading-børsen (for premiumbrukere)
 • Derivater som handler opptil 100 ganger gearing med BTC & USD kontraktsoppgjør
 • Konkurransedyktige handelsgebyrer på marginhandelsplattform
 • Avanserte ordretyper for å håndtere risiko
 • Demokonto for kryptovaluta for nybegynnere å øve
 • 300 000 transaksjoner per sekund (TPS)
 • Oppbevaring av kald lommebok for å holde pengene trygge på børsen
 • Rask og responsiv app for mobilhandel
 • Tradisjonelle finansielle eiendeler (kommer snart)

Brukere som oppretter en konto med Phemex får gratis tilgang til Premium-medlemskapet i 7 dager. Dette kan utvides til 30 dager ved å henvise en venn til sentralen. Når prøveperioden er avsluttet, må brukere på sentralen kjøpe Premium-medlemskap som starter på $ 0,19 USD per dag for å fortsette å handle Bitcoin uten gebyrer.

phemex-priser

Selv om det kan virke som å betale et abonnement uten kryptotransport uten gebyr, for investorer med høy volum og kryptodagshandlere, er dette en veldig liten pris å betale for å kjøpe, handle og selge krypto uten å betale gebyrer eller provisjoner..

Annonse

BYBIT

tjen belønninger opp t0 $ 600 for bitcoin innskudd

VURDERING

4.7 / 5

Krev $ 600

Crypto.com

Crypto.com er en digital aktivaplattform som tilbyr flere kryptovalutaprodukter og -tjenester. Børsen har hatt massiv vekst de siste årene og har over 1 million brukere på plattformen og er en støttet kryptokursutveksling i USA. Crypto.com er en populær plattform som tilbyr et kraftig alternativ til tradisjonelle finansielle tjenester, noe som gjør det lettere for alle å kjøpe, handle og selge kryptovalutaer.

Få $ 50 GRATIS Når du laster ned appen og satser CRO for et MCO Visa-kort ved hjelp av henvisningskoden vår 45h3ct59tv. Få debetkortet ditt nå!

Last ned appen og gjør krav på GRATIS $ 50

Med sin voksende liste over funksjoner og kryptotjenester forventer vi at Crypto.com vil være et av de beste kryptovalutaselskapene i verden i løpet av de neste årene for å konkurrere med Binance og Coinbase..

cryptocom

Crypto.com fortsetter kontinuerlig med å innovere og utvikle nye kryptotjenester og -produkter for sine brukere for å akselerere adopsjonen av blockchain-teknologi og forbedre brukeropplevelsen av å bruke kryptovalutaer. Børsen tilbyr følgende kampanjetilbud i begrenset periode:

 • 0% handelsavgift de første 90 dagene for nye brukere
 • Opp til 50% reduksjon i handelsavgift på alle handler for eksisterende brukere av Exchange
 • 2% bonusinnskudd rente for alle innskudd gjort av nye brukere de første 30 dagene
 • Send krypto til Crypto.com App-brukere umiddelbart uten gebyrer
 • Kjøp Bitcoin med 0% kredittkortgebyrer

Klikk her for å laste ned Crypto.com-appen.

null avgift for crypto.com

Den digitale valutaleverandøren tilbyr en serie kryptotjenester og funksjoner innen fingertuppene som lar deg kjøpe, selge, handle, bruke, lagre, tjene renter på krypto, låne kontanter og til og med betale regninger med kryptovaluta. Crypto.com har også kunngjort den fremtidige lanseringen av margin- og derivathandel for å konkurrere med Bybit og FTX.

Kucoin

Kucoin er en kryptovaluta-utveksling som ble bygget for å imøtekomme enkeltpersoner over hele verden ved å tilby en brukervennlig plattform for investorer å utveksle digitale eiendeler og kryptokurver. KuCoin ble etablert i slutten av 2017 og er en av de mest populære kryptohandelbørser i verden med over 5 millioner brukere globalt.

FORFREMMELSE: Vi har inngått et samarbeid med KuCoin for å tilby en spesiell kampanje for null-handelsavgifter i 7 dager når du oppretter en ny konto ved hjelp av vår lenke nedenfor.

Registrer deg med KuCoin kucoin-kampanje

Kucoin tilbyr innovative kryptotjenester og -produkter, inkludert spotbørs, futures-markeder, marginhandel, staking av belønninger, utlånstjeneste for å tjene renter på kryptoaktiva og til og med muligheten til å kjøpe kryptovalutaer med et kreditt- / debetkort.

Den velkjente handelsplattformen har nylig lansert en ‘Instant Exchange’ for å gi tilgang til den beste tilgjengelige kryptokursen i det globale markedet. Brukere kan kjøpe kryptovalutaer som Bitcoin, Ethereum, Litecoin og XRP med gebyrer eller provisjoner uten handel.

kucoin øyeblikkelig utveksling

KuCoin Instant Exchange er en kryptobørsetjeneste med ett klikk som ble utviklet av KuCoin og et topp høyfrekvent handelsfirma i Wall Street. Integrasjonen gjennom Instant Exchange tillater et raskt kjøp av støttede kryptovalutaer, uten handelsavgifter og de beste tilgjengelige prisene.

kucoin null avgifter

Digitex

Digitex Futures Exchange (DFE) er en null-avgift, peer-to-peer crypto futures exchange som lar brukerne handle Bitcoin evigvarende swap futures kontrakt med innflytelse opp til 100x. Handelsbørsen er bygget på Ethereums blockchain-teknologi for å gi en banebrytende krypto-futuresbørs med null handelsavgifter.

Besøk Digitex

Utvekslingsmodellen er basert på at brukere har en saldo på sin egen innfødte mynt, DGTX-token for å være kvalifisert for handel uten nullprovisjoner. Hver bruker som handler, øker etterspørselen etter DGTX-token.

digitex-utveksling

Plattformen er i stand til å tilby null gebyr Bitcoin trading ved å selge DGTX-tokens for å tjene penger. Dette betyr at du kan handle krypto med høy frekvens uten å måtte bekymre deg for bytteprovisjoner og takstgebyrer som ødelegger fortjenesten din.

Samlet sett var vi ganske imponerende med Digitex og retningen sentralen går. Imidlertid vil vi se forbedringer i brukergrensesnittet, som ser ut til å være datert når det gjelder funksjonalitet og mangler avanserte handelsordretyper. Dette er et viktig aspekt for handel, da det er her mesteparten av tiden din blir brukt på å analysere diagrammer.

Forsterke

Forsterke Exchange ble lansert i 2019 for å løse problemer i kryptoverdenen som hemmer den bredere adopsjonen av krypto og vanlige frustrasjoner opplevd av kryptohandlere.

Besøk Amplify

Kryptobørsen tilbyr kunder over hele kloden (bortsett fra USA og Canada) å kjøpe og selge kryptovaluta uten å betale handelsavgift. Dette betyr at det er ingen tilleggsavgifter over spot-kryptopriser.

forsterke

Videre er det ingen forutsetninger for å være kvalifisert for null-handelsavgifter som finansiell status, grad av handelsekspertise og / eller investeringsbeløp, noe som gjør det egnet for alle.

Amplify Exchange har over 14 kryptopar som:

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • Ripple
 • Bitcoin kontanter
 • Stellar Lumens
 • Bindestrek
 • Cardano
 • NEO
 • Ethereum Classic
 • Grunnleggende oppmerksomhetstoken
 • ZRX
 • EOS
 • Amplify Loyalty Token (AMPX)

Hvert kryptopar kan handles mot fiat-valuta, BTC, ETH og plattformens innfødte mynt, AMPX-token med null gebyrer og provisjoner. Når du logger på for første gang, kan du bli litt overrasket over grensesnittet. Det er ikke som andre kryptobørser. Selv om det er veldig forenklet og passer for nybegynnere.

forsterke utveksling

Shapeshift

Shapeshift er en digital markedsplass som ble etablert i 2014 av Erik Voorhees som gir kryptotjenester til brukere over hele verden. Den elektroniske sentralen tilbyr muligheten til bytt raskt mellom eiendeler i et sømløst, trygt og sikkert miljø.

Besøk Shapeshift

I løpet av få minutter kan du øyeblikkelig bytte Bitcoin til et annet altcoin og omvendt uten problemer. Teamet bak Shapeshift har nylig lansert en ny plattform for kjøp Bitcoin uten gebyrer i et forsøk på å konkurrere med andre kryptovaluta-børser.

shapeshift

For å være kvalifisert for provisjonsfri, null spredning og ingen handelsavgifter på Shapeshift, må brukerne beholde sitt hjemland FOX-tokens. Når du oppretter en konto, setter Shapeshift inn 100 FOX-tokens gratis på kontoen din.

Den nye Shapeshift-plattformen lar deg:

 • Opprett en ny lommebok eller koble til KeepKey, Trezor eller Portis lommebok
 • Visualiser porteføljens ytelse gjennom et kraftig dashbord
 • Handle krypto umiddelbart og gratis med over tusen aktivapar ved å holde FOX-tokens
 • Kjøp krypto med bankkontoen din
 • Send, motta og HODL dine digitale eiendeler på maskinvareboken

BLAD

BLADE exchange tilbyr Bitcoin og Altcoin crypto evigvarende kontrakter som kan handles med opptil 150 ganger gearing. Utvekslingen er støttet av verdensklasse og pålitelige investorer som Coinbase og SV Angel for å lage en dedikert permanent Bitcoin-handelsplattform.

Besøk BLADE

Børsen har lansert nullhandel og er en av de første kryptovalutautvekslingene som ikke tilbyr gebyrhandel i Bitcoin evigvarende. Dette vil øke tilstedeværelsen av BLADE for å konkurrere med andre populære kryptohandelbørser som tar et gebyr for hver handel.

Blad null avgifter

Det er ingen begrensninger eller kvalifikasjonskrav noe som betyr at du ikke trenger å ha et innfødt token for å nyte kommisjon uten handel.

I slekt: Blade Exchange Review – Bitcoin, Trading Crypto & Avgifter

Hvis du er en kryptoskalper eller høyfrekvent trader, vil BLADE-børsens nullhandelsgebyr tillate deg å inngå og avslutte handler, ved å bruke høy gearing for å tjene penger på svake prissvingninger med lave kostnader (f.eks. Ingen handelsavgifter).

Vi bør påpeke at BLADE (ennå) ikke har noen handelsverktøy eller indikatorer. Disse funksjonene er essensielle for kryptohandlere og forventer at de blir inkludert i lanseringen av BLADE Zero.

BLADE-diagrammer

Lykke

Lykke er en nyskapende sveitsisk digital børs som tilbyr forex-, krypto- og kryptoindekshandel. Plattformen støtter flere fiat-valutaer for å gi en lett påkjøring for nybegynnere og erfarne handelsmenn å komme inn på kryptovalutamarkedet som kan handles mot basepar som Euro, GBP, CHF og USD.

Besøk Lykke

Det er flere krypto-til-krypto-byttetjenester, men disse medfører en liten handelsavgift. Lykke skiller seg ved å la handelsmenn på sin plattform gjøre det bytt og bytt ut kryptovaluta umiddelbart uten å betale noen avgifter.

lykke

Lykke gir kryptoinvestorer en måte å diversifisere sin portefølje og kjøpe LyCI indeks token som følger prisadferden til de største kryptovaluta eiendelene. Indeksen består av 59% Bitcoin og 24 populære altcoins.

Plattformen er tilgjengelig på stasjonær og mobilapp for nedlasting, som kan brukes til å sette inn penger direkte til Lykke-lommeboken. Fiat-valuta kan konverteres til digitale valutaer og byttes til altcoins uten gebyrer.

ofte stilte spørsmål

Hvordan kan jeg få en gratis Bitcoin-avgift?

Den beste måten å kjøpe Bitcoin uten handelsavgifter er å bruke en kryptovaluta-plattform som tilbyr nullavgifter og provisjoner i tillegg til spotmarkedsprisen. Børser som Shapeshift, Kucoin og Phemex tillater brukere å sette inn kryptovaluta og stablemynter som umiddelbart kan byttes uten gebyrer eller spredningsgebyrer. Andre måter å få Bitcoins gratis er å tjene det gjennom belønningsprogrammer, Coinbase Tjen og delta i tilknyttede programmer.

Skal jeg bruke en nullutvekslingsbørs for kryptovaluta?

Handelsgebyrer og provisjoner spiser fortjenesten din over tid uten å innse det og gjør en forskjell i din langsiktige formue, spesielt hvis du handler ofte. En null-avgift kryptobørs kan beholde en liten prosentandel av fortjenesten uten avgifter som spiser bort kapitalen din på hver handel.

Konklusjon

Crypto-børser er perfekte for daghandlere og scalpers for å kapitalisere på det ustabile markedet og dra nytte av små prisbevegelser gjennom dagen. Med innføringen av børser uten gebyr, vil det tjene til å øke konkurransen og presse andre kryptohåndelsbørser for å redusere avgiftene..

Så vil du bytte til en børs uten gebyr? Hvilken plattform bruker du for øyeblikket for å handle kryptovaluta?

Ytterligere foreslåtte lesninger:

 • Beste Fiat til kryptobørs i verden
 • 5 beste plattformer for å tjene interesse på Crypto
 • 4 Beste Bitcoin Cashback & Belønningsapp (GRATIS penger)
 • Beste plattformer for å demonstrere handel med Bitcoin ved hjelp av virtuelle midler
 • De 10 beste kryptovalutautvekslingene i Australia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me