En gjennomgang: Hva er Riot Blockchain?

Hvis du følger nyhetene om kryptovaluta, har du kanskje hørt om Riot Blockchain. De har kjøpt litt oppstyr i kryptovalutamarkedet og har allerede fått oppmerksomhet fra Security and Exchange Commission (amerikanske myndigheter).

Så, hva er Riot Blockchain?

Riot Blockchain er et selskap som fokuserer fullstendig på blockchain-baserte selskaper og bitcoin. De er også det første NASDAQ-børsnoterte selskapet der ute som har vært aktiv innen kryptovaluta og involvert til disse dypene.

Les også,

  • Topp 5 Blockchain SEC-undersøkelser å se på i 2018
  • En gjennomgang: Hva er Titanium Blockchain?
  • En gjennomgang: Hva er Kodak Blockchain?

Historie om Riot Blockchain

Riot Blockchain-selskapet har en veldig variert bakgrunnshistorie. For å virkelig forstå deres nåværende holdning, må vi forstå hvor de kommer fra, og hva de vil oppnå.

Selskapet ble først kalt Venaxis Inc. På den tiden handlet de med veterinærprodukter. Fokuset deres var også å utvikle tester for sykdommer. I løpet av den tiden kjøpte den BiOptix-diagnostikk. I 2016 skiftet de også navn til Bioptix Inc. På den tiden var mange investorer ikke glade for oppkjøpet og var også bekymret for å brenne kontanter uten noen egentlig vekst..

For å redusere det, endret selskapet navnet til Riot Blockchain Inc. i 2017. Denne endringen ledsaget også av et skift i fokus på hva selskapet skal gjøre. De endret fullstendig forretningsmodellen til blockchain. I følge den opprinnelige planen ønsket de å investere mye i kryptovaluta og blockchain-virksomhet.

Det plutselige trekket fanget SECs oppmerksomhet. SEC-styreleder, Jay Clayton, la til,

“Ingen skal synes det er OK å endre navnet ditt til noe som involverer blockchain når du ikke har noen reell underliggende blockchain-forretningsplan og prøver å selge verdipapirer basert på hypen rundt blockchain.”

Til tross for at den fikk SEC-oppmerksomhet, gikk aksjekursene dobbelt. Det hoppet fra $ 8 til $ 40 på kort tid. Flyttet kan best beskrives som investorers måte å tjene penger på sprøytenarkomanen. Imidlertid er flyttingen sterkt kritisert av både finans- og kryptovalutaverdenen.

Riot Blockchain’s investeringer

For å virkelig forstå hva Riot Blockchain prøver å oppnå, må vi ta en titt på investeringene deres inntil nå.

Investering i kryptovalutautveksling

Rett etter pivoten begynte de å investere i kryptovalutaselskaper. Den første store investeringen kom gjennom da de bestemte seg for å kjøpe eierandeler på Coinsquare, en kanadisk kryptokursutveksling. Den opprinnelige innsatsen var bare 11%. Ifølge rapporter vil de imidlertid ha en mulighet til å øke sin eierandel i mai 2018.

Coinsquare er utvilsomt en av de store investeringene gjort av Riot Blockchain. Det er tross alt en av de største kryptokursutvekslingene (i volum) i Nord-Amerika.

Riot Mining Operations

Riot Blockchain stoppet ikke der. De fortsatte satsingen inn i kryptovalutaverdenen. Deres neste investering kom i form av gruvedrift da de kjøpte en komplett gruvedrift kalt Kairos Global Technology Inc. Avtalen gikk vellykket for $ 11,9 millioner. Operasjonen, angivelig, hadde 500 Antminer L3 og 700 Antminer S9.

Andre investeringer

De investerte også i Tesspay, The Block og Verady. Alle disse selskapene er relatert til kryptovaluta. La oss se bedre på andre investeringer.

Tesspay: Riot Blockchain tok 52% av aksjene i Tesspay i oktober 2017. Selskapet har som mål å bygge en sperretjeneste bygget med blockchain.

Blokken: I mai 2018 kunngjorde Riot investering i The Block. The Block bygger apper på blockchain.

Verady: De investerte i Verady i november 2017. Verady er en revisjonstjeneste som bruker blockchain-baserte eiendeler.

Andre viktige investeringer inkluderer å anskaffe en annen gruvedrift i Amerika. Denne gangen fikk de tak i 3000 Antminer S9-er.

Riot Blockchain leter kontinuerlig etter nye muligheter til å investere, og ifølge selskapet er de akkurat i gang.

Riot Blockchains nåværende status

Riot’s Blockchain nåværende status er ikke så bra. Aksjekursen har falt til den første sentrale kunngjøringen og faller fortsatt sakte. Selskapet har også unnlatt å gjøre årsmøter som ble kansellert to ganger til nå. Ikke bare at de også har mistet to revisjonsselskaper bare det siste året.

Imidlertid Riot Blockchains administrerende direktør John O’Rourke fortsatt har en sterk mening om den lyse fremtiden til hans selskap. Ifølge ham vil skeptikerne være de eneste som taper til slutt. For oss må vi vente på at Riot blockchain kommer seg herfra. Også, hva synes du om dem? Kommenter nedenfor og gi oss beskjed.

Vil du lære mer om hva som er Blockchain? Her er vår Ultimate Beginner’s Guide.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me