Gratis Blockchain-kurs: Start reisen din nå!

Med blockchains popularitet stiger mange gratis blockchain kurs i markedet. Men er disse kursene nok til å lære deg om det grunnleggende i blockchain? Nå som blockchain får grep, er mange bedrifter ivrige etter å lære alt om det.

Målet? Vel, å bli kunnskapsrik når du utvikler blockchain-løsninger. I virkeligheten er teknologien ekstremt komplisert. Dermed uten riktig blockchain-opplæring, kan ingen virkelig lære å bruke den, la være med å utvikle den.

Og så, for å hjelpe deg, er vi her med vårt valg av blockchain med gratis blockchain-kurs som du kan prøve ut.

Så la oss komme i gang.

Er det nok Blockchain-kurs på markedet??

Vel, vanligvis kan ikke noe gratis blockchain-kurs du finner på internett være nok til å gi deg riktig kunnskapsbase. I mange tilfeller er disse gratis blockchain-kursene gratis guider fulle av falsk informasjon som bare kan avvise deg fra hovedtemaet.

Mer, disse online blockchain kurs gratis guide kan gjøre at du mister enorm tid sammen med ressurser.

I utgangspunktet bør du være mer forsiktig med å velge kurs, da disse lett kan gi deg falsk informasjon. Derfor bør du bare ta gratis blockchain-opplæring fra kjente nettsteder.

Mer så bør du alltid være forsiktig med gratis blockchain-kurs til enhver tid. Men ikke bekymre deg, ettersom mange av dere ofte bare vil lære litt grunnleggende informasjon om denne teknologien, vi er her for å hjelpe deg med vår samling av blockchain-kurs online gratis guider.

Hvorfor ta våre gratis Blockchain-kurs?

Gratis Blockchain-kurs

Først og fremst er vi i 101 Blockchains alltid mer enn ivrige etter å hjelpe noen som leter etter solid informasjon om blockchain. I virkeligheten er vi veldig entusiastiske over denne nye teknologien og ønsker at profesjonelle bedrifter skal lære om den.

Derfor dedikerer vi nettstedet vårt og alt innholdet for å hjelpe deg med å finne ønsket informasjon. Også hele kurssamlingen vår er her for å tilby deg best mulig kunnskapsbase om denne nye teknologien.

For å hjelpe deg med å sjekke kvaliteten på premiuminnholdet vårt, tilbyr vi to blockchain-kurs gratis!

Ikke bare det, begge våre blockchain-kurs gratis guider er utstyrt med bonusmateriell for å hjelpe deg med å oppleve premiuminnholdet.

Vi har også en tendens til å tilby solid informasjon ettersom våre ekspertmedlemmer jobber dag og natt for å holde alle blockchain-kursene online gratis guider oppdatert.!

Imidlertid er disse to blockchain-kursene gratis guider bare for nybegynnere. Hvis du er profesjonell og ønsker å forstå det arkitektoniske aspektet av denne teknologien, må du sørge for å melde deg på premiumkursene våre.

Videre kan du forvente å få en sertifisering også i disse kursene.

Vår samling av gratis Blockchain-kurs

Grunnleggende om Enterprise Blockchains

Kursets varighet

Vi sørger for at du kan fullføre alle kursene våre på kort tid. Ettersom du kanskje er opptatt med det profesjonelle arbeidet ditt, kan det å virke som et stort bry være å fullføre et kurs. Dermed vil vårt grunnleggende kurs for enterprise blockchains bare ta deg fire dager å fullføre.

Mer, det tar bare 15 minutter hver dag! Vi er ganske sikre på at du kan ta deg tid til å sjekke ut vår gratis guide for blockchain-kurs.

Vi har også åtte leksjoner du kan sjekke ut. Disse 8 leksjonene vil dekke alt det grunnleggende du trenger for å lære om blockchain-prosesser for bedrifter.

For å hjelpe deg med å lære om emnet raskt, delte vi hele 8 leksjoner i løpet av de fire dagene! Men ikke bekymre deg, du trenger ikke å ta leksjonene eller fullføre kurset innen bare 4 dager.

I virkeligheten kan du stoppe og komme tilbake til det gratis blockchain-kurset når som helst du vil. Dermed får du mer fleksibilitet med samlingen vår.

Meld deg på grunnleggende kurs for enterprise blockchains hvis du –

 • Vil du vite om det grunnleggende om blockchain-teknologi.
 • Er ivrige etter å lære om de forskjellige viktige blockchain-vilkårene.
 • Vil du forstå hvordan blockchain påvirker alle ledende sektorer i markedet.

Kursoversikt

Denne online gratis blockchain-kursen Enterprise Blockchains Fundamentals er det første trinnet for enhver profesjonell i sin blockchain-reise. Mer, dette kurset er perfekt for å oppgradere din stilling og ferdigheter. Så på dette kurset vil du lære om hvordan blockchain fungerer og hvordan du kan bruke det som innflytelse for karrieren din.

Uansett sørget vi for å designe dette gratis kurset for alle profesjonelle som ønsker å lære om teknologien, men som først trenger å bli kjent med delene av denne teknologien. Videre vil vi at du skal oppgradere ferdighetssettene dine og få tak i nye muligheter.

Dermed, hvis du vil bli med i denne nye blockchain-revolusjonen og vil få verdifull informasjon om denne teknologien, bør du ta dette kurset ditt førstevalg..

Vet du hva den beste delen er? Våre gratis blockchain-kurs er klarert av mer enn 5000 fagfolk over hele verden. Det faktum at du får ta dette kurset for ingen penger i det hele tatt, er et verdifullt alternativ for øyeblikket.

Uansett er vi ganske sikre på at ingen andre selskaper på markedet kan tilby deg så mye verdi i et helt gratis blockchain-kurs.

Så kast bort mer tid, fullfør løpet, og kom deg videre i løpet akkurat nå!

Hva vil du lære?

Modul-1: Definisjon av Blockchain-teknologi

I denne første modulen vil du lære om den faktiske definisjonen av blockchain-teknologi. I virkeligheten, hvis du bare er en nybegynner og ikke vet noe om denne teknologien, må du aldri hoppe over denne modulen. Det vil hjelpe deg å lære om de underliggende forholdene til denne teknologien.

Mer så vil du få en visuell forklaring på hvordan det faktisk fungerer. I utgangspunktet vil vi bruke den til å gjøre læringsprosessen litt enklere.

Modul-2: Viktige Blockchain Enterprise-vilkår

Når du vet om terminologiene, hjelper det deg å fortsette å bruke en felles standard i løsningene dine. I virkeligheten vil dette forbedre sjansene dine for å få interoperabilitet også. Og så, i den andre modulen, vil du lære om disse terminologiene og justere strategiene dine riktig.

Mer, her vil du lære om problemer med dobbeltbruk, hvordan konsensusmekanismer fungerer, og så videre.

Også forskjellige typer blockchain og deres forskjeller, sammen med hvordan noder og validatorer fungerer, er også på modulen.

Så sørg for å ikke hoppe over disse i det hele tatt.

Modul-3: Grunnleggende om smart kontrakt

I den tredje delen vil vi fokusere på den smarte kontrakten. I virkeligheten er smarte kontrakter helt essensielle når det gjelder bedriftsbedrifter. Du kan enkelt automatisere dem, og de vil utføre på egenhånd når hver part følger reglene ordentlig.

Så det er en fin måte å forsegle en kontrakt med andre parter eller selskaper uten å bekymre deg for lønnsslipp.

Her vil du lære om hvordan det fungerer og hva som er den typiske fordelen med denne funksjonen.

Modul-4: Blockchain Digital Transformation

Den siste delen er den viktigste delen av vårt gratis blockchain-kurs. Mer, hvis vi ikke setter det i riktig perspektiv, vil det forbli en kompleks teknologi for alle virksomheter.

Og så vil vi fokusere på hvor denne teknologien fungerer og hva som er de ledende sektorene i denne teknologien for øyeblikket.

Du vil også lære om prosessen med blockchain digital transformasjon.

Inkludert bonusmateriale

Kurspresentasjon

Du får laste ned alle kurspresentasjonene når du har fullført vårt gratis blockchain-kurs. Så du kan alltid komme tilbake og revidere dem og jogge minnet ditt!

Ytterligere forelesninger

Vi inkluderer flere forelesninger sammen med forelesningene i de gratis blockchain-treningsøktene. Så læringen din vil ikke bare ende her; du vil alltid få mer innhold for å øke kunnskapsbasen din.

Bli med på online hendelser

Du vil også få eksklusiv tilgang til alle våre online-arrangementer, for eksempel webinarer med topp fagfolk. Alt dette kommer helt gratis!

Introduksjon til Enterprise Blockchain

Kursets varighet

Vårt primære mål er at du kan fullføre alle kursene våre i løpet av kort tid uten problemer. Hvorfor? Vel, i virkeligheten er det mange av dere som er opptatt med det profesjonelle arbeidet deres og ikke har tid til å fullføre et langkurs.

For å hjelpe deg uten å tappe mye av tiden din, sørger vi for at dette blockchain gratis kurset bare tar fem dager å fullføre!

Ja! Bare 5 dager! Videre, i stedet for å bruke timer og timer på et kurs, trenger du bare å bruke 15 minutter hver dag!

Vi har også tolv leksjoner du kan sjekke ut. Disse 12 leksjonene vil dekke alt det grunnleggende du trenger for å lære om blockchain-prosesser for bedrifter.

En annen best del av våre blockchain gratis kurs er at vi deler opp alt kursmaterialet i 5 dager. På denne måten kan du lære om de enkle begrepene først og sakte gå videre til de harde faktorene.

Men ikke bekymre deg, du trenger ikke å ta leksjonene eller fullføre kurset innen bare 5 dager for å lære blockchain gratis.

I virkeligheten kan du stoppe og komme tilbake til det gratis blockchain-kurset når som helst du vil. Dermed får du mer fleksibilitet med samlingen vår.

Meld deg på en introduksjon til enterprise blockchain kurs hvis du –

 • Er ivrige etter å vite om det grunnleggende innen blockchain-teknologi.
 • Vil du lære om hvordan en annen del av enterprise blockchain fungerer.
 • Er ivrige etter å forstå hele prosessen med blockchain digital transformasjon.

Kursoversikt

Dette kurset er spesielt skissert for å gi deg en unik mulighet i bedriftens blockchain-virksomheter. Mer når du er ferdig med dette kurset, så kan du endelig sette pris på hvordan blockchain virkelig kan gjøre bedriftens forretningsprosesser gode igjen.

Uansett sikrer vi at du får førsteklasses tilgang til alle tekniske detaljer sammen med forretningsrelaterte brukssaker. Dermed vil disse sikkert hjelpe deg med å implementere blockchain-løsningene dine uten problemer.

Vi vil imidlertid anbefale deg å sjekke ut de andre kursene våre før du stirrer på blockchain-prosjektet ditt.

Uansett er denne online gratis guide for blockchain-kurs her for å hjelpe deg med å lære om de virkelige eksemplene. Ved å bruke dette kan du endelig ta det første skrittet mot den fantastiske fremtiden.

Så hvis du virkelig vil bli med i den nye blockchain-revolusjonen og vil få verdifull informasjon om denne teknologien, bør du ta dette kurset ditt førstevalg..

Du må fokusere flittig for å forbedre karrieren din og bygge ferdighetene dine. Hvis du allerede er i bedriftsbransjen som konsulent, leder eller leder, bør du vite dette.

Og så er det ekstremt viktig å lære om det grunnleggende i blockchain og dets implikasjoner. Så bruk disse gratis blockchain-kursene for å få den perfekte pakken for livet ditt. Du kan lære mer om dette kurset herfra!

Ikke glem å sjekke ut de andre kursene våre også.

Hva vil du lære?

Modul-1: Definisjon av Blockchain

Først og fremst vil vi starte med definisjonen av blockchain-teknologi. Uten å vite eller lære hva det er, kan du umulig gå videre til en mer kompleks del av denne teknologien. Så hvis du bare er en nybegynner og ikke vet noe om denne teknologien, må du aldri hoppe over denne modulen. Det vil hjelpe deg å lære om hovedaspektet ved denne teknologien.

Mer så vil du få en visuell forklaring på hvordan det faktisk fungerer. I utgangspunktet vil vi bruke den til å gjøre læringsprosessen litt enklere.

Du vil også vite forskjellen mellom sentraliserte, desentraliserte og distribuerte nettverksmodeller. Mer, vi vil også dekke historien og forskjellige typer blockchain-teknologi også.

Modul-2: Viktigste Enterprise Blockchain-vilkår

I sendedelen vil vi hovedsakelig fokusere på de forskjellige terminologiene som ofte brukes i enterprise blockchain-implementering.

Men hvorfor? Når du lærer om disse, vil det hjelpe deg å fortsette å bruke en felles standard i løsningene dine. Så dette vil til slutt forbedre sjansene dine for å få interoperabilitet også.

Mer, her vil du lære om problemer med dobbeltbruk, hvordan konsensusmekanismer fungerer, og så videre. I tillegg vil du lære om validatorer, noder, transaksjoner og så videre.

Modul-3: Grunnleggende om smarte kontrakter

I denne delen av det gratis blockchain-kurset vil vi fokusere på smarte kontraktbegrensninger. I virkeligheten kan du enkelt automatisere dem, og de vil utføre på egenhånd når hver part følger reglene ordentlig.

Så det er en fin måte å forsegle en kontrakt med andre parter eller selskaper uten å bekymre deg for lønnsslipp.

Her vil du lære om hvordan det fungerer og hva som er den typiske fordelen med denne funksjonen. Mer, vil du også lære om ulempene med denne funksjonen og populære brukstilfeller som du også kan prøve ut.

Så, å lære om denne delen er relativt viktig for deg.

Modul-4: Blockchain Transforming Enterprises

Denne delen er viet til hvordan blockchain transformerer bedrifter. I utgangspunktet vil den fokusere på de viktige aspektene ved digital transformasjon av blockchain. Det er en viktig del, så ikke hopp over denne delen for enhver pris.

Uansett vil vi fokusere på hvor denne teknologien fungerer og hva som er de ledende sektorene i denne teknologien for øyeblikket.

Vi vil også snakke om IBMs mattillit og hjelpe deg med å bygge opp strategien din for den perfekte blockchain-løsningen.

Modul-5: Hvordan Blockchain endrer verden

Dette er den siste modulen av våre gratis blockchain-kurs. I virkeligheten kan det hende at blockchain ikke fjerner eksisterende eksisterende nettverk helt fra nå av. Men det vil helt sikkert endre hvordan det fungerer og sakte kan ta over full kontroll.

Kort sagt, verdenen du ser for øyeblikket vil forandre seg fullstendig, men det vil skje gradvis. Så sørg for at du finner din posisjon i den endringen for å beskytte deg mot forstyrrelser.

Derfor, i denne delen, vil vi hjelpe deg med å lære om fordelene med web 3.0. Vi vil også fokusere på føderert blockchain og lære deg om det samlede økosystemet til konsortier. I tillegg vil vi dekke mulige brukssaker.

Inkludert bonusmateriale

Kurspresentasjon

Du får laste ned alle kurspresentasjonene når du har fullført vårt gratis blockchain-kurs. Så du kan alltid komme tilbake og revidere dem og jogge minnet ditt!

Ytterligere forelesninger

Vi inkluderer flere forelesninger sammen med forelesningene i de gratis blockchain-treningsøktene. Så læringen din vil ikke bare ende her; du vil alltid få mer innhold for å øke kunnskapsbasen din.

Bli med på online hendelser

Du vil også få eksklusiv tilgang til alle våre online-arrangementer, for eksempel webinarer med topp fagfolk. Alt dette kommer helt gratis!

Hvem bør ta våre gratis Blockchain-kurs?

Kursene våre er spesialdesignet for din gratis blockchain-opplæring. Så, enhver profesjonell bransje, bedriftsledere, advokatkonsulenter eller andre kan enkelt lære blockchain gratis fra våre kurs. Mer, ved å bruke disse gratis blockchain-kursene gratis, vil det hjelpe deg å forstå hvordan det grunnleggende i blockchain-teknologi ganske enkelt.

I utgangspunktet, hvis du er –

 • Markedsføringsspesialist
 • Forretningsanalytiker
 • Rådgiver
 • Bedriftsleder
 • Program- og produktsjef
 • Industri Profesjonell
 • Gründer
 • Beslutningstaker
 • Innovasjonssjef

Da bør du absolutt sjekke ut våre blockchain-kurs online gratis guider. Mer, hvis noen som ikke er på listen vår er ivrige etter å lære, bør blockchain gratis også sjekke ut våre kurs.

Ofte stilte spørsmål om vårt gratis Blockchain-kurs

FAQ-1: Hvem kan registrere seg for disse kursene?

Oppriktig alle! Vi sørger for at alle våre blockchain-kurs er åpne for enhver profesjonell som ønsker å lære om blockchain-teknologi. I tillegg må du vite hvordan blockchain virkelig vil påvirke de forskjellige sektorene rundt om i verden.

Dermed vil disse kursene sikkert hjelpe deg med å lære om forstyrrelsene sammen med mulige brukssaker. Så alle blockchain-entusiaster eller ledere, eller ledere, kan sjekke ut våre gratis blockchain-kurs.

FAQ-2: Kan jeg samhandle med teamet?

Ja, tydeligvis! Vi tror at man virkelig kan lære om et emne når de kan snakke mer med læreren. I virkeligheten vet vi at du kan ha mange spørsmål til tross for å ha fullført vårt gratis blockchain-kurs.

Dermed sørger vi for at teamet vårt er klar til å svare på alle dine spørsmål når du vil! I tillegg er teamet vårt også forberedt på å hjelpe deg på annen måte med oppdatert informasjon.

Vi har en tendens til å skryte litt av denne funksjonen, da mange av de gratis kursene der ute ikke vil tilby deg denne funksjonen i det hele tatt.

FAQ-3: Hvordan forberedes kursene?

Vi sørger for å designe alle kursene våre basert på gjeldende informasjon. Enhver form for informasjon om visse plattformer eller typer blockchain kommer direkte fra utviklerne. Så nei, vi utgjør ikke noe av informasjonen som vi vil.

Ekspertgruppen vår oppdaterer alltid kursmaterialet vårt, da ting kan skifte i bedriftsvirksomheten veldig raskt.

Dessuten tar alle våre blockchain-kurs online gratis guider bare 60 minutter å fullføre!

Ja! Du trenger bare å investere 15 minutter av tiden din hver dag for å lære om det. Og det tar bare fire dager å fullføre den!

FAQ-4: Har disse kursene sertifiseringer?

Dessverre tilbyr vi ingen sertifiseringer med våre gratis kurs. I virkeligheten er disse gratis treningsguider for blockchain bare for spillere på nybegynnernivå. Så å tilby en profesjonell sertifisering hos dem ville ikke være et klokt valg fra blockchain-jobbmarkedene.

Kursene våre er mer for nybegynnere som bare vil lære blockchain gratis eller til og med for de av dere som fremdeles ikke kan bestemme om du skal velge premiuminnholdet vårt eller ikke.

Hvis du virkelig leter etter sertifiseringer, kan du sjekke ut vårt sertifiserte blockchain profesjonelle kurs herfra!

FAQ-5: Hvorfor skal jeg ta disse gratis kursene fra 101Blockchains?

Vel, vi pleier å skille oss mye fra resten av gratis kursleverandører der ute. I virkeligheten fokuserer alle våre online blockchain-kurs gratis guider på innflytelsen av blockchain på forretningsmodellene våre. Dette er noe som de andre kursene på markedet mangler.

Det fokuserer bare på teknologien og ikke hvordan du kan bruke den til å lage dine egne bedriftsverdiløsninger.

Så du blir teknisk dyktig, men du forstår ikke hvordan denne teknologien fungerer i dette miljøet. Men hvis du registrerer deg på akademikursene våre, vil du sikkert mestre den kunnskapen også.

Vi har også en tendens til å holde alt innholdet oppdatert med jevne mellomrom. Dermed vil du alltid lære om den nåværende situasjonen til denne nye revolusjonen.

Til slutt er innholdet vårt for både arbeidsgivere og ansatte. Så sjekk gjerne ut alle våre gratis blockchain-kurs gratis akkurat nå!

Til slutt,

Å lære om blockchain er en veldig komplisert prosess. Men her prøver vi å gjøre det så enkelt som mulig for deg å forstå dem perfekt. Som et resultat har vi en bred innholdssamling i akademiet vårt.

Men hvis du bare er nybegynner, bør du definitivt sjekke ut våre gratis blockchain-kurs for å forstå hvordan det fungerer.

Vil du ha noe mer? Sjekk ut premiuminnholdet vårt akkurat nå!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me