Hva er forutsetningene for Blockchain-sertifisering?

Ønsker å ta Blockchain-karrieren din til neste nivå med en Blockchain-sertifisering. Ta en titt på disse viktigste forutsetningene for Blockchain-sertifisering for å komme videre.

I løpet av det siste tiåret har blockchain-teknologi bevist sitt potensial som en revolusjonerende teknologi. Veksten i anerkjennelse av blockchain-teknologi på bedrifts- og individnivå har vært ansvarlig for den økende etterspørselen etter blockchain-ekspertise. Derfor ønsker mange interesserte kandidater å dra nytte av fordelene med blockchain-sertifiseringer for å gi veiledning til karrieren deres på blockchain.

Imidlertid må de også lære om forutsetninger for blockchain-teknologi før de går videre mot blockchain-sertifiseringer. Mange kandidater undergraver ofte viktigheten av grunnleggende kunnskap i forberedelsene til blockchain-sertifiseringer. Imidlertid kan de essensielle forutsetningene for blockchain-sertifisering hjelpe kandidater i å nærme seg blockchain-sertifiseringer etter eget valg. Følgende diskusjon skisserer de viktige kravene du må oppfylle før du lærer blockchain-teknologi.

Registrer deg nå: Gratis Enterprise Blockchain Fundamental Course

Topp forutsetninger for Blockchain-sertifisering

Mange bedrifter har vurdert bruk av blockchain-teknologi i forskjellige applikasjoner, inkludert deling av musikk, sporing av økonomiske transaksjoner og gjennomføring av globale betalinger. Den fremtredende økningen i etterspørsel etter blockchain-ekspertise fokuserer direkte på fagpersoners fleksibilitet til å bygge applikasjoner for forskjellige bedriftsmål. Så det er ingen grunn for kandidater til å bekymre seg for de langsiktige resultatene av å forfølge en karriere innen blockchain. Med den klarheten, la oss nå begynne å diskutere de viktige forutsetningene for blockchain-læringsreisen.

Tekniske ferdigheter Forutsetninger

Det viktigste kravet før du begynner å lære om blockchain-teknologi refererer til det grunnleggende. Kandidater bør forstå at blockchain-teknologi er lettere å forstå med støtte fra bedre konseptuell kunnskap. Før kandidater lærer om blockchain, må de vite om datastrukturer, distribuerte systemer, kryptografi, nettverk og forholdet mellom kryptografi og økonomi. Her er en kort oversikt over disse viktige grunnleggende forutsetningene for blockchain-sertifiseringsforberedelser.

  • Datastrukturer

Den fremste forskjellen mellom blockchain og tradisjonelle datanettverk er datalagring i form av blokker. Databasene på blockchain-nettverket replikeres i hele nettverket, og derved opprettes den distribuerte hovedboken. Derfor trenger kandidater kunnskap om datastruktur som en forutsetning for blockchain-utdanning. Du må vite om datastrukturbegreper som søketrær, koblede lister, hash-kart, grafer og mange flere. I tillegg må kandidater som ønsker å lære blockchain-teknologi ha kjennskap til programmeringsspråk som Python, C ++, C, Java, Scala og C #.

  • Distribuerte systemer

Driften av blockchain er i utgangspunktet avhengig av at den distribuerte hovedboken fungerer i hele nettverket. Derfor må kandidatene vite om hvordan nettverket fungerer og distribuerte reskontroer. Du må ha god forståelse av konsept for datamaskinnettverk som nettverkstopologier og ruting. I tillegg er det også viktig for kandidater å lære om konsensusmekanismer som brukes i blokkjeder. Arbeidet med konsensusmekanismer er et viktig element for nybegynnere å forstå funksjonaliteten til blockchain-teknologi.

  • Kryptografi

Det er ingen tvil om at kandidater skal fokusere på kryptografi som en av de grunnleggende forutsetningene for blockchain-opplæring. Grunnleggende bevissthet om kryptografikonsepter som bruk av kryptografi med offentlig nøkkel eller meldingsintegritet er avgjørende for alle aspiranter til sertifisering. Hvis du har et lovende grunnlag i matematikk, kan du enkelt navigere i kryptografikonsepter. I tillegg bør kandidater ha en klar forståelse av begreper som autentisert kryptering og blokkryptering.

Bekymret for å få din første Blockchain-sertifisering? Les eksperthåndboken vår om hvordan du får din Blockchain-ekspertsertifisering.

  • Kryptografi og økonomiligning

Kandidater som dykker inn i en verden av blockchain-utdanning, bør også ha forståelse for samspillet mellom økonomi og kryptovaluta. Kryptovaluta går gjennom ulike svingninger på grunn av valutaverdiansetting og ulike pengepolitikker. Forståelsen av kryptovaluta-økonomi-ligningen gir innsikt i hvordan kryptovalutaer styres.

Kunnskap om desentraliserte applikasjoner

Den nest viktigste forutsetningen for blockchain-utdanning refererer til desentraliserte applikasjoner. Kandidater skal ha grunnleggende kunnskap om de forskjellige tilgjengelige desentraliserte applikasjonsløsninger. Forståelsen av desentraliserte apper eller dApps kan hjelpe kandidater med å finne ut hvordan andre desentraliserte applikasjoner er eller kan utvikles. Noen av de bemerkelsesverdige desentraliserte applikasjonsutviklingsplattformene inkluderer,

  • Ethereum

Ethereum er for tiden den mest gunstige plattformen for desentralisert apputvikling. Kjerneelementet i driften av Ethereum er Ether, kryptovalutaen. Ethereum bruker det smarte kontraktsfokuserte språket, Solidity. Samtidig gir den også bedre motstandsdyktighet i tråd med C ++ og JavaScript.

  • Hyperledger

En annen bemerkelsesverdig forutsetning for blockchain-læring er Hyperledger. Det muliggjør utvikling av teknologier i industrielle vertikaler ved å utnytte en åpen kildekodeplattform med samarbeid.

  • Corda

Corda er en annen forutsetning for blockchain læring. Det sørger for utvikling av blockchain-teknologi i industrielle vertikaler. Imidlertid er det mest egnet for finansnæringer, da de kan utnytte de underliggende protokollene for å redusere transaksjon og journalføringskostnader.

Les også:Hvordan bli en Blockchain-spesialist?

Desentralisering

Desentralisering er også en av de bemerkelsesverdige forutsetningene for å lære blockchain, ettersom kandidater skal forstå dens grunnleggende struktur. I utgangspunktet kan studentene starte med peer-to-peer-nettverksmodellen for å forstå den desentraliserte arkitekturen til blockchain.

I peer-to-peer-nettverk fordeles arbeidet likt på tvers av alle noder, og alle noder har samme autoritet. Du kan ikke finne en sentralisert server i blockchain da nodene fungerer som klient og server samtidig. Viktigst av alt er det viktig å legge merke til at peer-to-peer-nettverk ikke har et eneste eierpunkt, kontroll eller autoritet. De har et flatt hierarki, og offentlige blockchain-nettverk kan enkelt gi muligheten for å bli med i nettverket.

Interoperabilitetsferdigheter

Blant de mange forutsetningene for utdanning og opplæring i blockchain, vil interoperabilitet definitivt dukke opp. Som en fremtidig blockchain-profesjonell, må studenter som ønsker karriere innen blockchain-teknologi ha muligheten til å operere på tvers av forskjellige teknologier sømløst.

I profesjonelle roller i blockchain-jobber kan det hende at kandidater må bruke forskjellige teknologiplattformer som håndterer sammenkoblede hovedbøker. På samme tid må blockchain-fagpersoner også sammenligne eksisterende virksomhetssystemer og evaluere dem for forretningsverdi i integrasjon med eksisterende systemer.

Knack for kreativitet og forenkling

Viktigheten av kreativitet i å lære om blockchain-teknologi og forberede seg på blockchain-sertifiseringer er hevet over enhver tvil. Blockchain-fagpersoner bør utvikle muligheten for å forenkle forretningsprosessen for å løse et bestemt problem. Grunnleggende ekspertise i designtenkemetodikken kan være avgjørende for kandidater, da det vil hjelpe deg med å finne løsninger i forskjellige blockchain-brukstilfeller..

Som Blockchain-entusiast må du gå gjennom de vanligste Blockchain-begrepene og definisjonene for å lære dem bedre. Her er de beste Blockchain-definisjonene du trenger å sjekke.

Ligningen av Blockchain og Business

Listen over forutsetninger for blockchain-utdanning inkluderer også forståelse av forretningsaspektene ved blockchain. I en profesjonell blockchain-rolle må du selge løsningen til en potensiell klient. Derfor trenger du et tydelig inntrykk angående forretningsverdien som blockchain-løsninger kan gi. Kandidater kan også prøve å identifisere de forskjellige mulige mulighetene for å bruke blockchain for å forbedre sine løsninger.

Samtidig bør kandidater også utvikle ferdighetene for daglige aktiviteter i et bedriftsmiljø. Bortsett fra de tekniske ferdighetene, bør kandidatene ha muligheten til å oppnå forretningsfordelene med blockchain. Kandidater skal ha et nøyaktig inntrykk for å opprettholde paralleller mellom forventede forretningsresultater og løsningsmuligheter. Disse ferdighetene kan hjelpe kandidater med å få et presist inntrykk av implementeringen av blockchain i forretningsbruk.

Akademiske kvalifikasjoner er et must

Selv om det ikke er noe eksplisitt krav om akademisk kvalifisering som forutsetninger for blockchain-utdanning, kan det hjelpe mye. En lavere grad i informatikk, matematikk eller informasjonsteknologi kan være veldig nyttig for å gi det rette konseptuelle grunnlaget for å lære om blockchain-teknologi.

Akademiske kvalifikasjoner er passende forutsetninger for å lære blockchain-teknologi, da de hjelper deg med å starte på en positiv tone. Du trenger ikke å lære alt fra null, og du kan også enkelt få kunnskap om de nye konseptene.

Dedikasjon til feltet

Til slutt vil en av de viktigste forutsetningene for blockchain-læring definitivt referere til engasjement. Feltet blockchain-teknologi og dets applikasjoner er veldig omfattende. Derfor må du lære om nye konsepter når du beveger deg langs læringsveien. Videre vil blockchain-sertifisering kreve at kandidater fokuserer på spesifikke emner som vil kreve betydelig tid for læring.

Så alle kandidater trenger å dykke inn i reisen for å lære om blockchain med full dedikasjon. Kandidater skal ha evnen til å opprettholde ansvar for deres blockchain læringssyn. Siden blockchain er en ny teknologi, kan mange kandidater også utvikle tvil om muligheten for karrierer i blockchain. Du må imidlertid opprettholde en formidabel holdning i målene dine for å lære om blockchain. Faktisk er en ‘aldri gi opp’ holdning svært viktig for å lære om blockchain.

For å observere og forstå Enterprise forretningsprosesser, anbefales det å gå til Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) sertifisering. Registrer deg nå og begynn å lære å få tak i CEBP-sertifiseringen.

Avsluttende ord

Avsluttende er det klart at forutsetningene for å lære blockchain-teknologi inkluderer både tekniske ferdigheter og myke ferdigheter. Forutsetningene for blockchain-utdanning reflekterer behovet for å forstå de grunnleggende komponentene i en blockchain.

En detaljert forståelse av blockchain sine grunnleggende konsepter gir kandidater en god start på deres læringsreise. Deretter fremhever diskusjonen også behovet for myke ferdigheter som interoperabilitet, kommunikasjon, tilpasningsevne og samarbeidsevner.

Et annet slående høydepunkt blant læringskrav om blockchain er forståelsen av forholdet mellom blockchain og forretningsverdi. Så sørg for at du krysser av for alle disse boksene før du går mot blockchain-opplæring eller sertifiseringsprogrammer!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me