Hvordan blomstrer jobbmarkedet i Blockchain!

Så sent som i mars 2010 var verdien av Bitcoin enda mindre enn en krone. Spol frem ti år, den verdien av Bitcoin i 2020 steg til $ 20.000, og folk som investerte tidlig, kjørte rundt i luksusbiler. Mani rundt Bitcoin vil alltid ha et iboende forhold til prisen; universalitet drev Blockchain-arbeidsmarkedet i søkelyset.

Mellom 2017 og 2020 økte etterspørselen etter Blockchain med nesten 2000 prosent, og det ble en av de mest verdsatte ferdighetene i bransjen. Innen 2024 hadde nettoverdi av Blockchain-markedet forventes å være rundt 20 milliarder dollar. I dag er 69% av banker vedtar Blockchain-teknologi for å legge til ekstra lag med sikkerhet og gjøre tjenestene deres problemfrie.

Den nåværende statusen for Blockchain jobbmarked

I følge data samlet inn fra LinkedIn, tar Blockchain topplassen i listen over ferdigheter som har høy etterspørsel i 2020. Nettstedet opprettet denne rangeringen ved å vurdere de ferdighetene som er høy etterspørsel med hensyn til tilbudet. Ferdighetene til enkeltpersoner som ofte ansettes er et tydelig bevis på Blockchains voksende etterspørsel.

  • Bedrifter krever mer Blockchain-talent

Den høye rangeringen av Blockchain-jobber er en klar indikasjon på hvor mye den har trengt gjennom næringslivet. Bare et år før kom Blockchain ikke på listen over mest etterspurte ferdigheter. Blockchain er den mest etterspurte ferdigheten for tiden i Australia, Tyskland, Frankrike og Storbritannia. Det slår andre populære teknologier som kunstig intelligens og cloud computing.

Blockchain var en gang skjult i det skyggefulle dypet av kryptovalutaområdet. Men det har nå dukket opp som en levedyktig forretningsløsning for flere problemer. Dermed trenger ikke rekrutterere å være med finansielle tjenester for å oppsøke nye rekrutter til Blockchain-jobber.

Med refokus på å bringe produkter til markedet og lønnsomhet, har antallet Blockchain salg, markedsføring og design roller økt. Børser med kryptovaluta er de største arbeidsgiverne i denne sektoren. Cirka 42% av de ansatte i Blockchain-bransjen jobber for disse børsene, mens 10% jobber for gruve- og maskinvareprodusenter.

Alle de store navnene i bedriftsverdenen som American Express, Amazon, Microsoft, JP Morgan Chase, Oracle og IBM har vedtatt Blockchain som en bransje. Blockchain-arbeidsmarkedet spenner nå over flere bransjer, fra helsetjenester til frakt, fra spill og underholdning til mattrygghet og oppdrett.

Iht Linkedin Report, Blockchain er en topp kompetanse i 2020.

  • Høy lønn for Blockchain-profesjonelle

Mange organisasjoner bruker Blockchain nå for å løse kompliserte problemer, og dette skaper også en stor boom i Blockchain-jobbmarkedet. Det er nok data som fungerer som bevis for den økende etterspørselen og høye lønn for Blockchain-programmerere. I 2019 ble antallet jobber knyttet til Blockchain steg med 300 prosent i forhold til 2018. 

San Jose, San Francisco og New York så flest åpninger. Denne økningen i etterspørsel etter jobber i Blockchain-domenet har også ført til en vekst i Blockchain jobblønn. Ifølge Hired, nettstedet for jobber, ligger gjennomsnittslønnen for en Blockchain-utvikler et sted mellom $ 150.000 og $ 175.000. Dette er betydelig høyere sammenlignet med hva en gjennomsnittlig programvareingeniør tjener.

Blockchain-jobblønnsområdet for Blockchain-utviklere er ikke delvis med de som jobber med en annen etterspurt teknologi, kunstig intelligens. Blockchain er en rik kombinasjon av programmeringskonsepter og teknologier, som reservertøkonomi og objektorientert programmering, med en solid base av kryptografi. Dette betyr at det er stor etterspørsel etter kravspesialister og produktledere i bransjen.

Les også: Hvordan bli en Blockchain Engineer?

  • Flere selskaper vedtar Blockchain-teknologi

Siden tilbudet til Blockchain-utviklere er ganske lavt, er etterspørselen også ganske stor, og dette er årsaken bak veksten i Blockchain-jobbmarkedet. Mens fordelene med Blockchain fremdeles er under kontroll, vet alle om teknologien i disse dager på grunn av omfattende mediedekning.

Flere etablerte organisasjoner har vedtatt Blockchain og til og med tatt initiativer eksklusivt relatert til denne teknologien. Microsoft er en slik organisasjon som gjorde dette med Azure og introduserte en Blockchain-plattform i den. IBM har også en dedikert Blockchain-divisjon som er basert på Hyperledger.

Sosiale mediegiganter Facebook har et dedikert team for å bestemme hvordan virksomheten deres bruker Blockchain. Bedrifter tar flere tiltak for å løse tilbudsproblemet for utviklere som jobber i Blockchain-jobbmarkedet. Disse inkluderer dusørprogrammer der utviklere blir invitert til å identifisere feil i klientene og protokoller som de får belønning for.

Mange organisasjoner holder oppstartsleirer for å introdusere denne nye teknologien til nybegynnere. Universiteter går også inn i feltet og setter opp online kurs relatert til Blockchain.

Sjekk også: Liste over selskaper som bruker Blockchain Technology

  • Vekst av Blockchain Market

Innen 2025 vil vi se verdien av det internasjonale Blockchain-markedet øke fra 3 milliarder dollar i 2020 til 39,7 milliarder dollar. Dette bringer Sammensatt årlig vekstrate til 67,3% mellom disse 5 årene. Faktorer som driver det globale Blockchain-markedet inkluderer behovet for Blockchain-integrasjon i supply chain management-applikasjoner og behovet for å gjøre forretningsprosessene sømløse og enkle.

I 2020 vil vi se private Blockchain som har den største andelen av markedet. En privat Blockchain er en delt hovedbok eller database som bruker tradisjonelle sikkerhetsteknikker som brukerrettigheter. Organisasjonen har eksklusiv tilgang til noen private nøkler som de bruker for å sikre en privat Blockchain.

Her er det bare en enkelt organisasjon som må skrive tillatelser, og basert på brukervennlighet; de kan også begrense lesetillatelse. For B2B-brukstilfeller kan bedrifter enkelt utnytte Blockchain-teknologi ved hjelp av en privat Blockchain.

Organisasjoner ønsker å effektivisere forretningsprosessene sine på en kostnadseffektiv måte ved hjelp av SMB. Så vi kan forvente at CAGR for SMB-segmentet blir betydelig høyere mellom 2020 og 2025. De fleste SMB har akkurat begynt å eksperimentere med Blockchain. I de kommende årene vil imidlertid flere og flere selskaper begynne å adoptere SMB. Dette vil påvirke Blockchain jobbtrender. Dette fordi de tilbyr gjennomsiktighet og lave infrastrukturkostnader,

Når det gjelder bruksområde, vil bank- og finanstjenester ta den største andelen i 2020. Som sådan har selskaper nylig forstått at de kan sikre kundetransaksjoner ved hjelp av Blockchain-teknologi.

Blockchain-arbeidsmarkedet i dette spesielle applikasjonsområdet vil se rask vekst internasjonalt. Dette skyldes reduserte eierkostnader, raske transaksjoner, første mynttilbud og økende kryptovalutaer.

  • Blockchain Trender 2020

Regjeringer og offentlige etater vil holde øye med Blockchain-industrien i løpet av 2020. Blockchain-transaksjoner er kontrollerbare og gjennomsiktige. Dette kan være avgjørende i kampen mot korrupsjon, hvitvasking av penger og kriminalitet over landegrensene. Så i 2020 vil Blockchain jobbtrender omfatte regjeringer som ansetter eksperter på domenet.

Store bedrifter vil holde tritt med utvidelsen av aktiviteter knyttet til Blockchain. Finans- og servicesektorene er allerede involvert i Blockchain. Videre vil vi i 2020 se de store logistikk- og transportselskapene følge i deres fotspor.

I 2020 vil de mest effektive og effektive oppstartene i Blockchain-jobbmarkedet være de som overlevde kryptoresesjonen gjennom crowdfunding. Disse selskapene vil begynne å tilby verdifulle tjenester og begynne å rettferdiggjøre sine investeringer.

Les også: Kommende Blockchain Trender 2020

Blockchain jobbmarked blomstrer

Etter å ha overlevd flere hacks og angrep, vil Blockchain-industrien bevise sin effektivitet i 2020, og kan til og med overgå risikokapitalsektoren i denne avdelingen..

Blockchain er den neste store tingen, og den har potensial til å transformere hele verden, og det vil være interessant å se hva den vil bringe i fremtiden. Akkurat nå er internett fullt av etterlyste annonser for Blockchain-utviklere, og denne trenden vil fortsette i årene som kommer.

Ønsker du å bygge karrieren din med den mest etterspurte teknologien? Du bør starte Blockchain-reisen din nå med Free Blockchain Course. Ta det første trinnet nå for å legge grunnlaget for en lys fremtid!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me