Security Token: En Emerging Trend as ICO Alternative

De vanlige investorene var alltid redde for å investere i blockchain-teknologien. Årsaken er ganske enkel og forståelig – volatilitet. Selv noen investorer føler at verden av blockchain-investeringer er for uforutsigbar og usikker. Den interessante delen er – de er ikke helt feil! Kanskje det er hovedårsaken til den drastiske nedgangen i ICO-investeringene i siste kvartal 2018. Så, hva kan være løsningen på dette vanskelige problemet? Vel, det er en ny løsning i horisonten – Security Token.

Ideen om sikkerhetstokenplattformen er ganske ny. Med sikkerhetskommisjonene som SEC som var for opptatt av nylige hendelser, spådde vi liksom en mer moderne teknologi som skulle komme i spillet. I utgangspunktet sorterer sikkerhetstoken noen av de grunnleggende problemene til de tradisjonelle ICO-ene.

Vi er alle godt klar over DAO-hendelsene, og noen andre høyoktane ICO mislykkes. Investorene har tapt mye på grunn av falske ICO-er. Nå er SEC for streng til å tillate ICO. Gradvis ble listen over sikkerhetstoken-krypto, utstedelsesselskapene og sikkerhetsutvekslinger til.

Vi tror at sikkerhetstokener vil spille en stor rolle i blockchain-scenariet, og snart vil vi se til og med positive stigninger i investeringene.

Ettersom hele konseptet med sikkerhetstokenplattformen er ganske nytt for massefolket, tenkte vi å jobbe med en endelig guide for å hjelpe deg med å forstå hele konseptet.

Så ta en kopp kaffe, len deg tilbake og nyt denne guiden.

 

Contents

Kapittel 1: SEC vs. Blockchain
Kapittel 2: Hva er en sikkerhetstoken?
Kapittel 3: Hva som gjør sikkerhetstoken så ønskelig?
Kapittel 4: Sikkerhetsmerker: Endring av markedets natur
Kapittel 5: Utstedelsesplattformer for sikkerhetstokener
Kapittel 6: Topp 4 eksisterende tokeniserte verdipapirer
Kapittel 7: Populære utvekslinger av sikkerhetstokener og kommende prosjekter
Kapittel 8: Begrensninger for sikkerhetspoletter: Er det noen?
Kapittel-9: Konklusjon

 

SIKKERHETSTOKEN INFOGRAFISK

Kapittel-1: SEC vs. Blockchain

Før vi går videre til listen over krypto for sikkerhetstokener, la oss snakke litt om hva SEC er og om deres plikter. SEC vet også at U.S. Securities and Exchange Commission er en av det uavhengige byrået som jobber under USAs føderale regjering.

Deres primære ansvar inkluderer – å håndheve føderale lover og verdipapirer, industrielle sikkerhetsregler, foreslå forskjellige sikkerhetsregler, opprettholde børser og andre organisasjoner. De tilbyr også elektroniske verdipapirer.

Imidlertid er deres viktigste bekymring å gi investorer beskyttelse, opprettholde et effektivt og rettferdig marked.

Med integreringen av blockchain-teknologi og tokenøkonomi overalt, er det et rart hvorfor SEC-ene ikke har klassifisert disse tokens som verdipapirer før. Tilbake i 2016 så SEC ikke ut til å se på ICO og håndheve regelverk.

Imidlertid endret dette scenariet seg helt sammen med Ethereums sammenbrudd senere det året.

 

DAOs fall

DAO var på rulle den gangen og var det mest crowdfunded-prosjektet i blockchain-historien. De slo rekorder nesten hver måned, og de samlet inn $ 150 millioner, noe som er ganske overraskende. Det er fordi mange var opptatt av systemet og trodde det kunne hackes. Men likevel, investorer strømmet pengene sine i ICO etter hverandre.

På den tiden forsikret grunnleggerne kritikerne flere ganger med å si at de har alt under kontroll, og hvert fond som samles inn er ekstremt trygt. Dessverre fant hackeren et algoritmisk smutthull og stjal $ 50 millioner av de investerte pengene, og Ethereum tok en stor hit og falt til 50%.

Mange investorer ble helt skuffet og kontaktet SEC. Det var da SEC først begynte å bekymre seg for krypto og blockchain. De publiserte en rapport for anvendelse av kryptovalutaer med de grunnleggende prinsippene under det nye paradigmet. Den nye standarden definerte dem som digitale organisasjoner som bruker enhver form for blockchain-teknologi eller distribuert hovedbok for å skaffe penger eller kapital.

Med denne nye loven i kraft, ville ikke kryptokurver lenger være de uregulerte digitale valutaene som de var før. Hvis de vil eksistere, må de defineres som en plattform for sikkerhetstoken. Etter DAO-hendelse, det ble oppført som en sikkerhetstokenplattform veldig raskt. Så vi kan se mange nye spillere med listen over sikkerhetstoken-krypto i fremtiden.

 

Hvordan kan forskrifter påvirke krypto?

Etter at SEC ble involvert, prøver mange av ICO-ene (Initial Coin Offerings) sitt beste for ikke å være tilknyttet verdipapirer. Hva mer er det, du finner en annen type virksomheter i vekst som vil fortelle deg hvordan du kan unngå å være sikkerhet og holde det på den måten.

Men hvorfor prøver selskaper så desperat å unngå å være en sikkerhetstokenplattform? Kan restriksjoner virkelig påvirke krypto på en dårlig måte?

Noen av de mulige årsakene kan være begrensningene og reglene til SEC. Hvis et vanlig token blir en sikkerhetstokenplattform, vil selskapet som standard måtte håndtere alle regler. Det dekker også å betale gebyrer for å kompensere investorer hvis ting ikke blir som de skal.

Mange selskaper prøver å unndra seg det av denne grunn – for å unngå juridiske konsekvenser. Og i andre tilfeller er problemet litt høyt. De forakter myndighetsengasjement. Dette er en av de viktigste problemene med regulering med krypto.

Kryptovalutas natur krever en desentralisert plattform uten involvering fra myndighetene. Men hvis SEC blir involvert, vil visse desentraliseringer ikke være mulig, og det ville stride mot den sentrale filosofien til blockchain.

Blockchain-nettverket har noe vill markedskarakter, og mange tilpasningsdyktige investorer kan tjene en hel del penger på kort tid. Derfor prøver denne typen investorer å holde nettverket på den måten slik at de kan fortsette å tjene penger på alle måter.

 

Ikke alle tegn kan være en sikkerhet

På den annen side definerer SEC sikkerhetstokenene litt annerledes. Ettersom hvert symbol har en annen natur, er ikke alt symbolet i stand til å gå side om side med reglene. For dette kan mange tokens aldri defineres som sikkerhetstokener.

Den taktiske forskjellen mellom disse to rivalene er hovedårsaken til at kryptoer ikke er så fascinert av regelverket.

La oss ta bitcoin for eksempel. Bitcoin kommer ikke med et utviklingsteam, og det gir heller ikke investorer løfter om fortjeneste. På den annen side er Ethereum langt mer komplisert. Imidlertid har den et verktøy token. Men eierne av Ethereum forventer faktisk ikke noe fra laget. De håper ikke på overskudd fra utviklingsgruppen, og folk har det bra, så skal det holdes slik.

For andre tokens er resultatene litt forvirrende. Hva om en ny skylagringsplattform gir ICO et løfte om å dele overskuddet blant investorene og også gi dem lagringsplass? Blir plass inkludert i verktøyet eller fordelen de lovet? Hvordan ville de skille mellom disse to fasilitetene?

Så, så langt det går, er situasjonen fortsatt ganske komplisert, og vi må ta så mye oppmerksomhet til SEC og utfallet. Imidlertid begynner ting å endre seg, og markedet skifter mot sikkerhetstokenplattform i stedet for å følge med vanlige ICO-er. La oss se hva statistikken forteller oss her.

 

Tilbyr sikkerhetstoken utskifting av ICO? – Statistikken

La meg begynne med å gå tilbake der den første mani for ICO startet. Det startet i mai 2017 hvor ICOs samlet inn rundt 200 millioner dollar, og det fortsatte å vokse og vokse. I løpet av de neste to månedene samlet ICO mer enn det dobbelte av beløpet – $ 650 millioner! I august kom markedsplassen imidlertid litt ned. Men etter august begynte den å vokse igjen, og i desember økte den over $ 1,7 milliarder dollar.

I løpet av første kvartal 2018 økte ICO-ene rundt $ 7B, og sprøytenarkomanen var superintensiv. I løpet av de neste to kvartalene tok hovedstedene imidlertid en stor hit og hadde falt siden. Men fortsatt klarte det å skaffe penger, og det totale beløpet konkluderer med $ 12,3 milliarder kroner.

Så selv om ICO-ene samlet inn $ 5,6 millioner i 2017, tok man dem til en annen høyde i 2018. Hvis vi beregner gjennomsnittlig kapital for hvert token, får vi $ 29,7 millioner.

Men i 2018 mislyktes nesten 58% av token crowdfunding, og bare 42% klarte å skaffe penger.

 

Så hvorfor mislyktes ICOs eller begynte å miste all interesse?

Vel, det er noen flere problemer hvorfor de mislyktes. Hovedproblemet må være mangel på produktverdi. Ja, det ble introdusert mange spennende produkter i hvert tokensalg; Imidlertid var det bare noen få som kunne opprettholde det de tilbød investorene sine.

For det andre brukte de fleste ICO-ene ikke mye for markedsføringskampanjer, og mangel på det dømte produktet til slutt.

Et annet stort problem er økende svindel-ICO. Det har vært flere rapporter om ICO-svindel i hele ICO-mani, og mange investorer mistet pengene sine, da ICO-er ikke gir noen juridiske sikkerhetskopier for dem. På den annen side var mange investorer usikre på at nykommeren eller ikke-erfarne utviklingsteamet skulle investere i tokensalget.

Som et resultat gikk SEC inn og tok kontroll over situasjonen. Tryggheten om regelverket og sikkerhetstiltakene tiltrukket investorene, og listen over krypto for sikkerhetstoken begynte å bli populær.

Så, på slutten av 2018, ICO mister publikum, derimot får token-plattformen dem.

 

Kapittel 2: Hva er en sikkerhetstoken?

Security Token er et token som er underlagt regler og verdipapirer. Enkelt sagt vil disse tokens på blockchain få verdien fra eksterne og omsettelige kilder. Derfor vil disse alltid ha føderale regler som gjør det til et tryggere valg.

Fra et annet synspunkt er sikkerhetstoken en type omsettelige eiendeler som aksjer, obligasjoner, sedler, stemmerett, opsjoner, obligasjoner og tegningsretter. Hvis du tenker på aksjer, vil du kunne få ideen tydeligere.

For å eie aksjer eller aksjer, vil du eie en del av et selskap uten å faktisk ta besittelse fra det virkelige livet.

Mange selskaper og myndigheter bruker allerede denne metoden for å skaffe penger fra forskjellige typer investorer for å forbedre eller gi drivstoff til prosjektene. Men hva får investorene angående det? De vil få et løfte om interesse eller dele på selskapets fortjeneste i enhver form.

Når du håndterer disse scenariene på en kryptografisk måte, er det da kjent som sikkerhetstoken.

 

Gjør ting enklere

Hovedsakelig, i forhold til typiske ICO-er eller verktøytegn her, vil investorene alltid ha et sikkert løfte om fortjeneste. Mens fortjenesten for ICO er en slags gamble. Dette sikkerhetstokenet investerer i alle typer eiendeler eller tokener for å gi den tilbudte fortjenesten. Og dette tar seg av saken om likviditeten.

Tilbake i gamle dager, hvor folk pleide å få sikkerhetskopier av papir for aksjene eller obligasjonene sine, blir likviditeten en stor bekymring, men nå med integreringen av kryptografi i saken, trenger du ikke å takle problemet.

Tenk deg et scenario der du får betalt for å oppfylle spesifikke regler eller betingelser automatisk ved hjelp av smarte kontrakter i blockchain-plattformen. Ville ikke det gjøre ting mye enklere?

Så alt programmeringsevnen til dette økosystemet for sikkerhetstokener kan øke prosessen og kan gå fra en typisk form til mange flere. Akkurat som selskapet vil vokse, vil også fortjenesten din og funksjonene øke for hvert symbol.

Hvis et av selskapene ikke kan tilby eller ikke gir funksjonene de hevdet å gi deg; de vil måtte møte juridiske problemer. Så du blir ikke holdt på å henge i luften.

 

Hva er forskjellen?

I praktiske tilfeller kan du sammenligne det med ICO. I likhet med ICO-ene kommer disse også med investorer. Men likhetene ender med her. For en ICO, hvis du investerer i den, kan du forvente å dra nytte av token suksessraten eller å bruke selve plattformen fritt. For ICO-tilbud trenger du token for å vedlikeholde eller bruke nettverket riktig. Imidlertid kan selve plattformen lykkes, og prisen på tokens kan stige. Men det er en gamble.

På den annen side vil investorer i sikkerhetstokenøkosystem investere i å forvente å motta fremtidige rettigheter eller kontanter eller obligasjoner som er direkte knyttet til tokens..

I tillegg er sikkerhetstoken økosystemet kompatibelt med lover og regler, slik at investorer fra hele verden kan delta hvis de klarer å følge reglene. Dette kan åpne for mange alternativer der lovene er relativt strenge som U.S.A.

Videre kan alle selskaper ved hjelp av økosystem for sikkerhetstoken opprette svartelister og hvitelister. Disse listene er i samsvar med AML (Anti-Money Laundering), og KYC (Know Your Customer) rapporter. Bedriftene vil operere mer transparent og være mer oppmerksomme på innsamlede midler og selskapssvikt.

Så der ICO-er ikke har noen sikkerhet for midlene dine, er sikkerheten din at pengene dine er tryggere enn noensinne.

 

Hvordan virker det?

Nå, når du vet alt om hva økosystem for sikkerhetstokener er, la oss se nærmere på hvordan det fungerer. Den følger samme regel som alt tokeniseringsselskapet følger. For det første vil en utsteder utstede et sikkerhetstoken som vil representere en hvilken som helst del eller andel av foretak. Etter det vil utstederen opprette en hvitliste, og i den listen vil den ha lommebokadressene til investorene som kan delta i tokensalget. Hovedsakelig er lommebokadressen vanligvis Ethereum for nå.

De børsnoterte investorene på hvitelisten må bevise at de overholder reglene og forskriftene som er satt av utstederen. Lovene varierer med hvert økosystem for sikkerhetstoken, så du kan se mange varianter hvis du investerer i mange topp sikkerhetstokener.

Dette har en nær tilknytning til AML- og KYC-regelverket sammen med å bevise at du er identifisert med troverdige kilder. Ikke at hvert ICO for sikkerhetstoken støttes av hundrevis av forskrifter. Imidlertid kan utstederen overholde det med et stort antall for å filtrere ut investorene lettere.

Kanskje i noen tilfeller vil du trenge å ha en viss bakgrunn eller karrierestilling for å delta.

 

Outsourcing for investorer

Utstederen kan også outsource investorene for å foreta den endelige samtalen. De kan gjøre det ved å bruke tredjeparts tjenester som sentraliserte børser for å vite hvilken type investorer som vanligvis investerer i selskaper. Disse listene blir deretter likviditetsgruppen. Her vil alle på listen kunne bytte sikkerhetstoken med hverandre hvis de vil.

Men hva skjer når noen andre prøver å gå inn på hvitelisten når han ikke kom på den første listen?

Vel, i så fall vil utstederen hjelpe deg. Selskapet kan tillate at tredjepart følger opp KYC / AML-regelen og legger opp nye investorer i hvitelisten samtidig. På denne måten trenger ikke tredjeparten å gå til utstederen hver gang noen vil investere i et sikkerhetstoken.

På sikt pumper denne ordningen virkelig opp likviditeten i systemet, noe som gjør dem mer verdifulle i fremtiden.

Det er ingen begrensninger for hvordan du kan bytte sikkerhetstoken, men du må være på hvitlisten. Nå vil mange børser som Open Finance eller tZERO tillate deg å handle verdipapirene på deres plattform akkurat som typiske kryptobørser.

Hvis utsteder er relativt ny og ikke vet hvordan man skal starte et salg av sikkerhetstoken, er det selskaper som kan hjelpe dem. Noen av nettverkene som Harbour-nettverk eller Polymath-nettverk er ekstremt populære. Disse selskapene hjelper utstederselskapene med å tokenisere sikkerhetsmidlene. De tar de virkelige verdiene og gjør dem til et programmerbart token i blockchain.

 

Kan ikke hackes

Et annet morsomt faktum om økosystemet med sikkerhetstoken er at de ikke er noen instrumenter som noen lett kan stjele fra deg. I typiske tilfeller, hvis noen på blockchain får din private nøkkel, kan han / hun bruke kryptovalutaene dine uten at du gjør noe med det.

Som om du mistet $ 100, så kunne noen bare plukke den opp og bruke den. Du vil faktisk ikke kunne gjøre noe med det, vil du? Men for sikkerhets skyld kan de ikke bare enkelt overføre tokenet ditt på lommeboken for å bruke det.

De må også overholde KYC / AML for å bli godkjent. Så hvis noen bryter inn og hakker seg til lommeboken din, vil du kunne spore den tilbake til den hvite lommeboken og deretter ta rettslige skritt mot dem.

Så til slutt gir listen over sikkerhetstoken-krypto mange verdipapirer akkurat som navnet deres.

 

STO vs. ICO: Hvordan bestemme om et tegn er en sikkerhet?

For å investere i sikkerhet, må du vite hva som gjør det forskjellig fra ICO. Hvis du vil vite om et token er en sikkerhet som gjelder STO vs. ICO-debatt, må du vite mer om Howey Test.

Så la oss se hva Howey-testen er, og hvordan denne testen vil tillate deg å bedømme symbolet.

 

Howey-testen

La meg starte med å si hvordan Howey-testen først ble til. Tilbake i 1946 måtte Høyesterett møte rare forhold for en sak. Denne saken var mellom Howey vs. SEC, og det var den gang grunnlaget for Howey Test ble til.

Saken resulterte i et utfall der Høyesterett utelukket en test. I denne testen kan man avgjøre om et bestemt prosjekt vil bli ansett som en investeringsavtale eller ikke.

Kort fortalt er historien liksom slik; to Florida-baserte selskapstiltalte ga eiendomsaksjer i landet til sitruslunder. Kjøperne tilbød investorene en sjanse til å eie en del av landet fra dem. Og de ville opprettholde eiendommen og høste og markedsføre sitrus og gi fortjeneste fra det.

De fleste av investorene var ikke bønder, så de hadde faktisk ingen landbrukskunnskaper. Men forslaget var godt nok til å få dem til å investere i det.

SEC prøvde imidlertid å få de tiltalte til å se ulovlig ut, og sa at de ikke ga sikkerhetskopier. Etter det ble de saksøkt for det.

SEC mente de tiltalte ikke registrerte prosjektet sitt som en sikkerhetserklæring, så de brøt loven. Etter etterforskning og leasing av dokumenter fant imidlertid Høyesterett ut at prosjektet virkelig var sikkerhet, og at de ikke brøt noen lov.

 

Et nytt forslag

For å være sikker på at denne situasjonen ikke oppstår igjen; domstolen utstedte en test for å avgjøre om noe prosjekt eller ny virksomhet faller inn under kravet om sikkerhetsregistrering.

Så for å vite om det er en investeringskontrakt eller ikke, må den oppfylle tre hovedkriterier:

 • Du må investere med penger.
 • Investeringen vil bare finne sted i en felles bedrift og ikke i flere foretak.
 • Alle investorer vil tjene på resultatene av prosjektet eller selskapet.

Her kan “felles virksomhet” være mange ting. Men de fleste av de føderale domstolene definerer det som et rom i foretaket hvor investorene kan samle alle pengene sine samtidig og investere i prosjektet direkte.

Etter mange år ble begrepet “penger” mer utvidet, og folk kan nå investere med eiendeler eller andre metoder.

Et annet aspekt er det, enten investorene kontrollerer overskuddet eller ikke. Hvis kontrollen ikke er på investorenes hender, er prosjektet allerede en sikkerhet.

Så her vil de digitale tokens være sikkerhet hvis tokenet følger de tre reglene i Howey-testen. Hvis det ikke opprettholder noen av reglene, ville det ikke være et sikkerhetstoken ICO.

 

Bestemmelser om sikkerhetsmerker

Det er noen bestemte forskrifter som hvert økosystem for sikkerhetstokener må følge for å holde seg inkludert i sjangeren. De føderale reglene starter fra den aller første dagen; det kan imidlertid variere fra land til land, i henhold til deres føderale lover.

I USA må et sikkerhetstoken følge noen bestemte regler –

 • Regulering-S
 • Forskrift-A+
 • Regulering-D

 

 • Forskrift D

Denne forskriften vil tillate et selskap å tilby spesielle tilbud, men de må sende inn et “skjema D” etter at all sikkerheten blir solgt. Selskapet eller personen som vil tilby sikkerhetstoken ICO, kan be investorene om å investere i dem hvis selskapet er i samsvar med avsnitt 506C.

Men hva er seksjonen 506C?

506C-seksjonen vil kreve verifisering av alle investorene og tilby seg selv under oppfordringen. Det betyr at alle uttalelser gitt av selskapet er gyldige, og at det ikke er villedende informasjon om det.

 

 • Regel A+

Denne typen reguleringer vil tillate selskapet å tilby SEC-godkjent sikkerhet for ikke-verifiserte investorer. Men de ville ha en søksmål gjennom generelle kanaler og kan tillate hver investor å investere opptil $ 50 millioner.

For denne forskriften kan emisjonen imidlertid ta mye mer tid enn andre, og av den grunn er det dyrere.

 

 • Forskrift S

Denne typen reguleringer oppstår når et selskap utfører listen over sikkerhetstokener i et annet land og ikke USA. Derfor vil den ikke bli utsatt for registreringskravet som faller inn under avsnitt 5 i 1993-loven. Imidlertid må selskapet fremdeles følge reglene i landet der de gjennomfører sitt ICO-salg av sikkerhetstoken.

Merk: Jeg må si at de ovennevnte reglene bare er tolkning. Du bør ikke betrakte dette som juridisk rådgivning. Så kontakt alltid advokaten din for å undersøke det mer før du starter en liste over sikkerhetstokener.

 

Kapittel 3: Hva som gjør sikkerhetstokener så ønskelige?

 • Grunnleggende verdier

Listen over sikkerhetstoken krypto tilbyr grunnleggende verdier som stemmerett, profittandeler, gjeldskontroll, rettssikkerhet og mange flere. Legalisering er den viktigste grunnleggende fortjenesten for dette token-systemet.

Du finner ikke dette i typiske verktøytegn. I Utility-token kunne du bare ha minimale verdier knyttet til tokens, for eksempel med tokenet ditt kunne du ha tilgang til tjenesten eller produktet. Men med sikkerhetstokenet vil du ha mange verdier som er direkte knyttet til sikkerhetstokenet du har. Og du vil få alle fordelene av det.

Sikkerhetstoken vil gi deg en juridisk rett, gjennom at du vil eie en egenverdi av utstedelsesselskapet. Disse vil ha høyere verdiforhold og vil dermed redusere risikoen massivt. Du kan beregne grunnverdien på forskjellige måter.

Du kan bruke den diskonterte kontantstrømmen, gjenværende inntektsarkitektur og delt diskonteringsmetode for å beregne den. Enkelt sagt har et sikkerhetstoken med den grunnleggende verdien allerede en verdi fra den dagen du investerte i den.

Det kan senere øke eller forbli den samme, men du vil få fordelene med sikkerhetstoken allerede fra starten.

I tillegg er sikkerhetstoken en gyldig form for investering ettersom de har mer enkel og grunnleggende arkitektur. For eksempel gir tZERO 10% av overskuddet til investorene, og du vil få det helt fra starten.

 

 • Gjennomsiktig system

Rammeverket gir brukerne et ekstra lag med gjennomsiktighet. På denne måten kan brukerne enkelt stole på systemet uten tvil.

Sikkerhetstoken vil tillate alle investorer å se på troverdigheten til tilbudene sine. Før investeringene kan investorene samle informasjon uten noe å skjule. Så, hele listen over sikkerhetstokener som er utstedt, tilbudt og distribuert, vil være åpne for alle å undersøke.

Hovedprioritetene til et sikkerhetstoken er å følge tre grunnleggende kriterier –

En sunn måte å danne hovedstaden på.

Skjerm investorer fra å gjøre feil og beskytt dem mot eksterne svindelaktiviteter.

Ansette en skikkelig kanal for å opprettholde rettferdighet i systemet og sikre orden på markedet.

Arkitekturen til sikkerhetstoken ICO er synlig for alle; nettverket i seg selv er uforanderlig. Så selv om det er veldig gjennomsiktig, kan ingen bare hacke seg inn i systemet med den informasjonen. Derfor kan sikkerhetstoken ICO opprettholde alle tre målene og tilby et bedre landskap for investorene.

 

 • Forskrifter

Reguleringer på nettverket er mer innbringende for alle investorer som ønsker å investere i det digitaliserte tokensystemet. Det sikrer effektivitet og høyere forsikring for brukerne.

Listen over sikkerhetstoken-krypto som er mer med avtalen med loven, blir stadig mer populær blant sofistikerte investorer. Disse har mer effektivitet, gir et jevnt tempo og gjennomsiktighet i forhold til typiske kryptovalutaer.

ICO-er dominerte 2017 og mesteparten av 2018. Men etter at SEC kom inn på scenen, erklærte de mange ICO som sikkerhetstokener. Klassifiseringen dømte imidlertid ICO, ettersom de fleste selskapene er verdipapirer, men ikke har registrert seg eller ikke kan opprettholde regelverket som følger med det..

Derfor tok SEC mange rettslige skritt mot disse ICOene, og nedgangen i ICO-salget begynte å skje. Så for ikke å møte noen problemer som dette, må sikkerhetstoken registreres fra starten.

Hvis de har et forsprang fra før, blir det mye lettere å trekke lovlinjen og blockchain sammen. Ved å gjøre dette vil mange sikkerhetstokener ha en fordel i forhold til andre selskaper som fulgte etter dem.

 

 • Recovery Property

Virtuelle eiendeler kommer alltid med en frykt for å miste alle eiendelene. Disse tokens har imidlertid gjenopprettingsprotokoller som vil sikre sikkerheten til eiendelene dine. Hvis du mister det på en eller annen måte, kan det bli gitt ut til deg på nytt.

Jeg tror vi alle vet hvordan alle investorer i de digitale eiendelene frykter tapet av deres virtuelle valuta. Jeg mener, å miste det er mye lettere enn fysiske eiendeler. Imidlertid, med økningen av kryptovalutaer, er mangelen på gjenopprettingsprotokoller en av de største ulempene med denne nye markedsplassen.

På den annen side, hvis et sikkerhetstoken er riktig konstruert, vil du kunne nyte gjenutstedelsesfunksjonen. For å ha denne funksjonen må du imidlertid bevise at du faktisk har sikkerhetstoken fra starten.

Det kan være flere måter å verifisere eller levere bevis på. Det er for det meste skissert fra selskapet.

 

 • Høydepunkter KYC / AML

Know Your Customer (KYC) og anti-hvitvasking av penger (AML) er alltid topprioriteten til topp sikkerhetstokener. Denne strukturen gir brukerne mer pålitelighet.

Disse to protokollene er kjernen i hovedrammen til de beste sikkerhetstokenene. Imidlertid kan det stadige kravet til revisjon og rapportering bli en byrde; fremdeles må sikkerhetstoken håndtere dette.

Det er ganske enkelt å integrere AML i typiske børser der du har å gjøre med det normale banksystemet. Men når det gjelder den distribuerte hovedboken, blir den mye mer kompleks. Siden adressene er anonyme investorer, er det litt av en utfordring å revidere dem.

Men i sikkerhetstokenet vil selskapet være i stand til å spore og overvåke transaksjonen for å sikre at alle følger reglene. Det lar også skaperne tilby bedre verdier til kundene sine basert på utdataene.

Mainframe tillater heller ikke noen å handle utenfor de godkjente adressene. Dette gir en bedre effektivitet for rettshåndhevelsen, ettersom alle investorer kan ta rettslige skritt mot en annen adresse hvis han / hun prøver å tukle med andre kontoer.

 

Kapittel 4: Sikkerhetspoletter: Endring av markedets natur

 • Låser opp likviditet

Topp sikkerhetstokener kan tilby en pen mengde likviditet for de tradisjonelle økonomisystemene.

Tilbake i gamle dager tok typiske banksystemer lang tid å behandle en transaksjon. Men prosessen gikk fort opp gjennom årene; fortsatt trenger det mer drivstoff. Før det tok fem dager etter handelsdatoen, og nå tar det bare to dager.

Men i helgene kan mange ikke umiddelbart sende penger ved å bruke det i tider med nød. Med denne mye transaksjonen som skjer hver dag, blir prosessen med å fjerne hver betaling hver dag mer robust. Og denne typen scene opphever likviditeten i finanssektorene.

På den annen side, hvis du kan kvitte deg med de vanlige grensene for det typiske banksystemet, vil du lett kunne øke prosessen. Tenk deg et scenario der du umiddelbart kan sende penger til en annen uten å vente på noen behandlingstid.

Eksempler på sikkerhetstoken 2018 kan gjøre det enkelt, og transaksjoner kan være mye raskere og tryggere. Derfor kan sikkerhetstoken forme de typiske finansielle sektorene og forme det til noe nytt.

 

 • Utvider til globale markeder

Legaliserte tokens kan åpne for nye baner på det globale markedet. Dette avhenger vanligvis av de forskjellige typene av sikkerhetstoken eller hvordan selskapet lar brukerne investere i det. For eksempel kan en person som bor i USA kjøpe eierskap til en liten barista i Kina eller andre land. Og dette kan gå omvendt.

Men hvor mye langt kan det globale markedet faktisk gi produksjon? Det er noen visse tilfeller der stablecoin-token tiltrukket investorer fra over 50 land og mer. Så dette kan være det beste alternativet for andre land å få tak i en andel som er veldig vanskelig å forstå.

Dette forener hele verden i stedet for å differensiere dem og kan vokse globalt mer effektivt.

 

 • Non-stop handel (24/7/365)

I typiske tradisjonelle børser vil du finne dem som jobber i 6-7 timer om dagen og bare er åpne på hverdager. Dette er noe forstyrrende for vanlige investorer, da de ikke kan sjekke aksjene sine eller selge dem når prisene kommer ned.

Imidlertid tilbyr sikkerhetstoken handel 24/7 hele året, i motsetning til tradisjonelle børser. Investorer kan ha stor nytte av det. På denne måten kan ingen selskaper plotte mot investorene eller bruke det for å få prisene til å stige.

Alle vil være i stand til å handle og overvåke sikkerhetstokenene sine enkelt hver dag og hvert sekund.

 

 • Integrering av eiendeler

I nær fremtid kan denne typen tokens sikre tokenisering av nesten alle eiendeler. Topp sikkerhetstokener vil åpne for en ny type markedsplass i fremtiden. Ved hjelp av det kan alt fra vårt daglige liv symboliseres. Bare ved å bruke dette, kan brukerne tjene eiendeler fra sine egne eiendeler og tilby fortjeneste eller andre fordeler til investorene eller aksjonærene.

På denne måten vil brukere globalt utvide seg fra de typiske begrensningene. Det kan bety at økosystemet kan skifte helt basert på sikkerhetstokenet. En investor kan være i stand til å investere i forskjellige topp sikkerhetstokener og holde dem i samme lommebokadresse sammen.

Ikke bare vil det være mye lettere å administrere dem samtidig, men det vil helt sikkert være mange automatiserte prosesser. Ved å gjøre dette vil den globale likviditetsmassen gradvis øke.

 

 • I samsvar med markedsplasser

Noen ganger blir det et hinder for at typiske eiendeler skal inkluderes i hvert markedsscenario. Ulike markedsplasser har sitt eget sett med regler og forskrifter. Og ettersom typiske juridiske eiendeler må integreres i enhver lov, blir det ganske komplisert.

Med mye papirarbeid og skiftende eiendelsegenskaper for å handle på en bestemt måte, kreves det mer investering enn fortjeneste. Det er imidlertid veldig enkelt å integrere sikkerhetstokener med forskjellige markedsplasser. Disse har evnen til å følge forskjellige regler for forskjellige nettverk.

Da du bare kan programmere et sikkerhetstoken ICO for å handle på en bestemt måte, tar det kortere tid og minimalt papirarbeid. Mange tror at topp sikkerhetstokener vil overta de typiske verdipapirene i nær fremtid.

 

 • Programmerbare sikkerhetsutførelser

Ettersom disse tokens er programmerbare, er det veldig enkelt å koble det til forskrifter eller legge til mer sikkerhet.

Tilbyr utbytte

Å tilby utbytte på baksiden var litt typisk og slags urettferdig. På grunn av mangel på papirarbeid eller automatiseringsprosess, vil mange selskaper ikke gi noe ekstra utbytte til enkeltpersoner som beholdt aksjene sine veldig lenge.

Tenk deg for eksempel at du og Mike eier de samme aksjene. Du eide den imidlertid fra de siste tre årene, og Mike begynte bare å investere i dem for et par dager siden. Nå hvis selskapet tilbyr utbytte, vil det ikke være rettferdig hvis både du og Mike får det samme, ikke sant?

Siden sikkerhetstokener kan programmeres til å handle i samsvar med dette, kan selskapet bruke en algoritme til å spore lojale investorer og tilby dem en bedre løsning.

Hvis investorer får mer fortjeneste for å ha aksjene for lenge, ville folk være mer ivrige etter å investere i disse selskapene.

 

Stemmerettigheter

Dette ligner på hvordan sikkerhetstoken ICO kan programmere utbyttet for å fordele overskuddet mer effektivt. Men i stedet for utbytte, kan de bruke stemmerett for å legge til mer variasjon i overskuddstilbudet. Hvis du har eid aksjene i tre år, vil du åpenbart få noen form for stemmerett eller styringsrett.

Selv om temaet ikke er nytt, har mange blockchain-selskaper allerede denne funksjonen. Men ved hjelp av tokeniserte verdipapirer kan du enkelt effektivisere denne prosessen. Dette sikrer også et bedre arkitektonisk statlig system i nettverket.

 

Unike privilegier

Tenk deg at du får en spesiell kampanje for selskapets produkter eller spesielle rabatter for å holde aksjene sine i veldig lang tid. Hvis selskapet tilbyr mer rabatt i lengre tid, vil investorene være mer ivrige etter å holde mark og øke prisene.

Du kan gjøre det ved å integrere identifikasjonsmetoden, og dette kan videre være det nye tilknyttede scenariet. Imidlertid gjør mange selskaper dette allerede for å øke populariteten og for å fortelle sannheten at det fungerer.

 

 • Nytt markedssyn og brøkdelte investeringer

En mer spennende måte som tokeniserte verdipapirer kan påvirke markedet. Det kan introdusere fraksjonelt eierskap av ethvert produkt. Tenk deg at du vil investere i eiendom, men prisene er for høye for deg å investere i. Du vil heller ikke ta en enorm risiko ved å bruke så mye penger på en eiendom. For å si sannheten, er hele konseptet med å investere en gamble.

Så, hva kan du gjøre i det aspektet? Vel, tokeniserte verdipapirer kan tillate en bruker å eie en brøkdel av en eiendel. Dette åpner en ny visjon for investorer. Så når det gjelder en bestemt eiendom, kan du bare kjøpe en liten del som du har råd til sammen med andre mennesker.

Så når eiendommen selges, og du får fortjeneste, blir den delt opp automatisk basert på eierstatusen din. Du kan når som helst bestille eller kjøpe hvilket som helst produkt. Du kan investere i alle slags sikkerhetstokener.

Selskapet kan utføre automatiseringsprosessen ved hjelp av smarte kontrakter, og alle vil få sin rettferdige andel av fortjenesten. Ingen trenger å håndtere papirene eller å lete etter kjøpere eller å vise folk huset for å selge det. Det er superenkelt nå.

 

Kapittel 5: Utstedelsesplattformer for sikkerhetstokener

 • Polymath

Det er en fantastisk blockchain-plattform som tilbyr utstedelsestjenester av eventuelle tokeniserte verdipapirer sammen med integrasjonen av SEC-regelverket. Betydning, hvis du vil starte ditt eget sikkerhetstoken, vil Polymath-nettverket sikkert hjelpe deg med å utstede token og overholde dem med forskrifter fra forhånd.

Protokollen til Polymath-nettverket vil effektivisere hver prosess for å lansere et finansielt produkt på blockchain-plattformen med innebygde regnskaper.

Polymath-nettverket tilbyr også en plattform som investorer kan få godkjent for handel med sikkerhetstoken, koble selskapet ditt med juridiske rådgivere og gi deg tilgang til utviklermarkedet. Du må bruke token “Poly” som er et ERC20-token for å bruke plattformen deres.

Polymath-nettverket er veldig populært blant nye utstedere, og de har jobbet med forskjellige sikkerhetstokener så langt.

 

 • Havn

Dette er en annen plattform for selskaper som ønsker å gå over til den tokeniserte verdipapirlinjen uten problemer. Harbour er en av de populære utstedelsesplattformene i dag, og mange selskaper bruker sine tjenester for å starte sitt helt eget sikkerhetstoken.

Denne klagen vil sikre at hvert selskap som migrerer eiendelene sine inn i blockchain-rammeverket, får klage med riktige forskrifter.

Plattformen gir tilgang til ICO ved bruk av Reg D for å overholde token-salget. De andre funksjonene inkluderer standardprotokoller som rapporter, revisjoner, sertifisering, skatteregler og KYC / AML-integrasjon med hvert nye token som bruker plattformen deres. Så Harbor kan være en fantastisk løsning for selskaper som ønsker å starte sine tokeniserte verdipapirer, men som trenger hjelp i den forbindelse.

 

 • Sikre

Dette er nok et av de populære valgene i dag for å utstede sikkerhetstoken. De gir en skyløsning som overholder regelverket. Imidlertid er de mest eksperter i å tokenisere forskjellige fond, selskaper og andre enheter som ønsker å starte sitt sikkerhetstokenprosjekt helt fra bunnen av..

Securitize tilbyr et bredt spekter av tjenester for utstederselskapet. Først og fremst vil de sørge for at utsteder og utviklingsteam er fullt synkronisert med regelverket. De vil også effektivisere godkjenningsprosessene ved hjelp av KYC / AML-autentisering. Annet enn disse to, kan de også tilpasse smarte kontrakter for å samsvare med ordningen til utstederen.

Securitize leverte allerede tjenestene sine til mange populære selskaper som kjører sitt ordning for sikkerhetstokener med opptil $ 500 millioner. Prosjektene er – Lottery.com, 22X Fund og mange flere.

 

 • Svermfondet

Ved hjelp av SR20-protokollen er Swarm Fund en annen topputstedelsesplattform som nå er på markedet. Dette er en kryptografisk protokollstandard for bare sikkerhetstokener og lar dette selskapet tokenisere alle virkelige eiendeler i blockchain.

Etter å ha tokenisert den virkelige aktiva blir listen over sikkerhetstokener et styrt, administrert og handelstoken på svermsystemet. Du kan få tak i SR20-token ved å bruke andre kryptovalutaer som Bitcoin, Ethereum i stedet for penger. For investorer som får SR20-token, kan de ha flere offentlige rettigheter, kan handle med sikkerhetstokenet lovlig og ha fortjeneste som kommer fra selve tokenet.

Den beste delen med denne utstedelsesplattformen er at de dekker et bredt spekter av områder som eiendom, landbruk, teknisk nisje, hedgefond, fornybar, investering i innvirkning og mange flere.

 

Kapittel 6: Topp 4 eksisterende tokeniserte verdipapirer

I begynnelsen av de beste sikkerhetstokenene finner du for tiden en håndfull utstederselskaper. Det er andre prosjekter på vei, men det vil ta litt tid å bli grensen til finansielle investeringer. La oss se hva de populære, spennende eksemplene på sikkerhetstokener 2018 er.

 

 • Blockchain Capital eller BCap

Dette er det første selskapet som introduserte sikkerhetstokener med det offentlige tilbudet for sine investorer. Ved STO-blockchain-salget ønsket de å forbedre det typiske scenariet for token-salget. I stedet for å tilby de samme begrensede fordelene, ønsket de å tilby investorene en sikker måte å investere i eierskap på.

Dette tilbudet ble planen for dagens sikkerhetstoken. BCap investerte i andre potensielle ICO-er og tok bare investeringer fra godkjente investorer. De tjente en kapital på $ 10 millioner innen bare seks timer etter utgivelsen.

Hvert overskudd som kommer fra selskapet, går direkte til fondene. Derfra tar lederne av moroa 2,5% for ledelsen og ytterligere 25% for et ytelsesgebyr. Det gjenværende overskuddet blir distribuert til alle STO-blokkjedeholderne.

 

 • Science Blockchain

Dette er en litt annen type utsteder av sikkerhetstoken. Science Blockchain fungerer som en inkubator for nye blockchain-investeringer og kobler flere blockchain-prosjekter sammen. De mener at blockchain er fremtiden, og de vil gi folk en mulighet til å tjene på strømmen av nye tokens de vil introdusere.

Det de gjør er at de investerer penger i andre blockchain-selskaper og lar andre investorer investere gjennom dem. På denne måten vil overskuddet som de inkuberte selskapene produserer, også være til fordel for investorene.

De samlet inn penger til prosjektet sitt gjennom tilbudsliste for sikkerhetstokener og tilbød et SCI-token for investorene. SCI-token er direkte knyttet til fortjenesten til andre selskaper som jobber under dem. Fra overskuddet vil investorene få opptil 70%. Men det beste er at dette forbedrer mye likviditet på tvers av plattformer.

STO-blockchain-salget deres avsluttet, og de samlet inn $ 12,3 millioner.

 

 • Lotteri. com

Hvis du elsker veldedige organisasjoner og vil investere i en humaniseringstjeneste, vil Lottery.com forbløffe deg. Dette selskapet er en mobil lotterispillplattform. Hovedmålet med lotteriet er å utvide gjennomsiktigheten, bryte den globale barrieren og gi mer fleksibilitet i markedet.

Imidlertid vil de ta en litt annen vei enn andre. Selskapet samler inn penger for å hjelpe til med å løse humanitære behov. STO-blockchain-salg av dette selskapet er privat og ryktes å ha rekkevidde på ni sifre.

Visjonen til Lottery.com ser ganske lovende ut, og mange investorer er helt begeistret for dem. Andre selskaper som Cashbet eller Securitize er partneren for deres STO og ønsker å hjelpe den til å bli mer populær i markedet.

De har fortsatt pågående sikkerhetstoken som tilbyr listsalg, så det totale beløpet er uklart for nå.

 

 • SPiCE VC

SPiCE VC samler $ 40 millioner fra STO-blockchain-salget, og er en av de ledende kreftene i STO blockchain-nisje. Venture Capitals er en annen populær form for virkelige investeringer, og SPiCE VC har en tendens til å ta neste nivå.

Ved hjelp av blockchain-teknologi tror de billioner av eiendeler kan tokeniseres og brukes til forbedring av finanssektorene. Gjennom SPiCE VC vil du kunne investere i tokeniserte VC-midler og nyte øyeblikkelig likviditetsfunksjon når som helst.

Hvorfor er de populære? I et typisk VC-fond må du vente i minst syv til tolv år for å få tilgang til midlene dine. Men i SPiCE VC får du umiddelbart tilgang og kan handle med andre godkjente investorer.

 

Kapittel 7: Populære utvekslinger av sikkerhetstokener og kommende STO-prosjekter

Børs:

La oss nå se hva som er de populære børsene for sikkerhetstokener du kan bruke til å handle, alle eksempler på sikkerhetstokener 2018 enkelt.

NULL

Du må ha hørt navnet på tZERO. Dette selskapet er best kjent for å støtte mange blockchain-løsninger for å nå markedet. Imidlertid tilbyr selskapet for tiden mange tjenester som hovedsakelig er fokusert på plattformen for utveksling av sikkerhetstokener. Noen av deres grunnleggende tjenester inkluderer styringssystemer for lagerbeholdning, meglingstjeneste, smart rutingløsning der de tilbyr mer enn 100 kvalifiserte meglerhus.

Annet enn disse vil du også få en handelsplattform som er åpen 24/7, hver dag. tZERO skaffer fremdeles penger gjennom sitt salgssymboler og ønsker å utvide plattformen for å imøtekomme andre verdipapirer. Investorer må kjøpe sitt tZERO-token for å få en andel av selskapet, og med det token vil de motta overskuddet.

For øyeblikket samlet de inn over $ 114 millioner, og det pågår fortsatt. Eksperter mener at det er en av de populære børsene for sikkerhetstoken i fremtiden.

 

Bestillingsbok

En annen av de populære utvekslingene med sikkerhetstoken er Orderbook. Den behandler kjente eksempler på sikkerhetstokener 2018 på plattformen deres. Med denne plattformen vil du kunne utveksle sikkerhetstoken med andre investorer. Imidlertid administrerer Orderbook plattformen ved hjelp av deres spesielle sikkerhetstoken kalt RAP. Dette symbolet sikrer at investorene på plattformen blir bekreftet og kryssjekker også alle investorer før de handler.

Enkelt sagt, hvis en bruker bare har tillatelse til å handle med et annet sikkerhetstoken, vil RAP behandle utvekslingen. Men hvis investorene ikke er inkludert på hvitlisten til andre sikkerhetstokener, vil han ikke kunne handle.

Denne typen regulering på systemet kan virkelig sette en ny vei for investorer i sikkerhetstoken og bidra til å opprettholde lovene til SEC sammen med det. Mange investorer er mer enn ivrige etter å bruke børsene for sikkerhetstoken.

 

OpenFinance Network

OFN eller OpenFinance Network er en åpen kildekodeplattform som tar for seg markedet for alternativ tokenisering av eiendeler. Denne utvekslingsplattformen eksisterer fra 2014, og fra da av beviste de handelstjenester sammen med oppgjørsprosesser.

Men nylig oppgraderte dette selskapet plattformen sin og behandler nå også eksempler på sikkerhetstoken 2018. Med deres hjelp kan du utveksle sikkerhetstoken på plattformen, og du kan også utstede en. Så de har noe alt i alt tjenester for deg. OFN utførte sin første til og med verifiserte sikkerhetstoken-transaksjon og ser nå frem til å godta utstedere av sikkerhetstoken.

Fra serien “A” token salg klarte de å skaffe $ 2,2 millioner.

 

Kommende STO-prosjekter:

Eiendomsmynt

Lukrative kommende STO-prosjekter er rett rundt hjørnet, og Property Coin er en av dem. Men hva bringer denne mynten til verden?

Vel, de dekker de største markedsplassene av alle – Eiendom. Ifølge dem vil de tilby sikkerhetstokener som sikkerhetskopierer 100% av eiendomsvirksomheten de foreslår. Så dette kan være din beste sjanse hvis du vil investere i eiendomsnisje. Sikkerhetstokentilbudene drives av Aperture, og de vil dele virksomheten i to halvdeler.

 • Å snu boligeiendommer.
 • Lån eiendommer til investorer.

Hver investor i nettverket deres vil få 50% av det totale overskuddet gjennom sine investeringer. Aperture mener å øke mer enn $ 50 millioner gjennom deres Property Coin-sikkerhetstoken. Det er et av de populære eksemplene på sikkerhetstokener 2018.

 

22X fond

Fundraising for startup-selskaper er ganske vanskelig fordi investorer liker å se kjente ansikter før de investerer i noe. Og det var derfor en stor gruppe startups kom sammen og dannet det berømte 22X Fund-prosjektet.

Her vil valg av 500 selskaper samle inn penger til virksomheten sin gjennom sikkerhetstoken-tilbudene. Bedriftene som har bestått testene og er sett på som å gå langt, inkluderer 30 av dem. Så først begynte de med de 30 selskapene og ville investere i dem.

Hvert selskap vil få 2,5% – 10% penger i henhold til prosjektene sine, og når de begynner å få fortjeneste hos investorene, vil de også få fordeler. Dette kan åpne for en ny dør for å danne likviditet blant oppstarterne.

For tiden samlet de inn over $ 22 millioner, og deres primære mål er å gå opp til $ 35 millioner. 22X Fund er nok en kommende STO å se frem til.

 

Skjære

Det er en slags lignende nisje som Property Coin. Slice tilbyr en grenseoverskridende plattform for investorer og bryter den globale grensen. Hovedsakelig er de kommersiell eiendomsinvesteringsplattform. Deres primære mål er å fungere som utsteder, plasseringsagent og garantist.

Gjennom Slice vil du kunne opprette en høy netto investorprofil ettersom de viser opp alle de høye profilerte investorene som gjør andre eiendomsvirksomheter mer ivrige etter å jobbe med deg. Du får et valg hvor du kan velge kvartalsvis kontantstrømningsfordeling eller investere i eiendommer med høy verdi med stort utbytte.

Alt avhenger av dine preferanser. Slice er i full overensstemmelse med forskriften som er satt av SEC og ønsker å fortsette som en likviditetsplattform for kommersiell eiendomsvirksomhet.

For tiden hevet de over $ 2 millioner og ønsket å skaffe mer fra deres kommende sikkerhetstoken-tilbud. Slice er et av de populære eksemplene på sikkerhetstokener 2018.

 

Siafunds

Dette er et hybridnettverk der systemet bruker både verktøy og sikkerhetstoken for å opprettholde blockchain. Den desentraliserte skylagringsplassen vil leie lagringsplassen sin til investorer. To tokens på plattformen er – Siacoin og Siafunds. Siacoin er verktøyet, og vertene og leietakerne vil bruke denne mynten til å forsegle avtalen.

For å bruke plattformen må imidlertid vertene og leietakerne gi 3,9% av det totale beløpet. Hvis du har ekstra lagringsplass å leie, kan du gjøre det gjennom plattformen deres og ble vert. For å betale gebyret vil du motta sikkerhetstokenet Siafunds proporsjonalt med avgiften du ga tidligere.

Selskapet tilbyr 750 Siafunds foreløpig, og dette sikkerhetstokenet er registrert i henhold til regel D. Innsamlingen pågår fortsatt. Dette er nok en kommende STO å se frem til.

 

 

Kapittel 8: Begrensninger for sikkerhetspoletter: Er det noen?

Med hver ny teknologi kommer det noen gode og dårlige sider. Sikkerhetstoken åpner en ny dør for investorer, men har det ingen begrensninger? La oss se hvilke begrensninger du kan møte når du håndterer dem.

 

 • Regelverk kan også være en forbannelse:

Ja, de tilbyr mange lover og regler. Disse forskriftene gir et ekstra sikkerhetsnivå for investorene, men med regelverket følger begrensningene. Reguleringer kan noen ganger faktisk begrense riktig produksjon av disse systemene. Hvorfor? Det er rett og slett fordi blockchain og lov ikke passer bra med hverandre.

Med innføringen av forskrifter på blockchain-plattformen, blir det kvitt det desentraliserte aspektet og er bundet til den sentraliserte rettshåndhevelsen. Derfor prøver mange ICO å unngå å være et sikkerhetstoken.

 

 • Likviditet og handel:

Som du allerede vet er handel med verdipapirer ikke så fleksibel som typiske kryptovalutaer. Du må bli godkjent for å bytte sikkerhetstoken i begge parter. For eksempel hvis du har “X” sikkerhetstoken og vil bytte det mot “Y” sikkerhetstoken. Både “X” og “Y” selskaper må føre deg opp på hvitlisten.

Hvis du ikke har navnet ditt oppført på “Y” -bedriftslisten, vil du ikke kunne bytte “X” for det. Denne funksjonen kan begrense den samlede likviditeten til investorene.

 

Kapittel-9: Konklusjon

Security Token kan være en ny revolusjon for investeringsbedrifter. Ja, med introduksjonen av ICO og blockchain fikk folk mange muligheter å investere i. Imidlertid reduserer den økende mangelen på løfte om fortjeneste ICOs popularitet..

Jeg mener hvorfor du bør investere i en hvis selskapet ikke gir sikkerhet for de investerte pengene dine eller ikke kan gi deg den ytelsen de trodde kunne.

Det er fortsatt uklart hvordan SEC er i blandingen, og tilbudene om sikkerhetstoken kan løse alt problemet. Dette er fortsatt i den umodne fasen akkurat nå. Imidlertid ser alt så langt mye lovende ut. Så vi må vente og se hvordan det blir.

 

* Ansvarsfraskrivelse: Artikkelen skal ikke tas som, og er ikke ment å gi noen investeringsråd. Krav i denne artikkelen utgjør ikke investeringsråd og bør ikke tas som sådan. Gjør din egen forskning!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me