Topp 10 Blockchain-ferdigheter du må ha

Ønsker du å bygge en vellykket karriere i Blockchain? Her er de beste Blockchain-ferdighetene som tar deg mot en lys fremtid.

Ny teknologi staver nye muligheter for karrieren til tekniske fagpersoner. Hvis du ser på noen av de økende stillingstrendene i teknologiverden, vil du finne lovende etterspørsel etter roller som programvareutvikler, systemadministrator, databaseadministrator, sikkerhetsingeniør, løsningsarkitekt og mange andre. Imidlertid vil du også merke Blockchain som en av de fremtredende etterspurte ferdighetene for fagpersoner i disse rollene.

For tiden vokser sektoren for Blockchain-utvikling i raskt tempo. Så etterspørselen etter topp Blockchain-ferdigheter har økt den siste tiden. Blockchain-økosystemet er åpenbart et nytt og dynamisk lager av muligheter. Investorer, gründere og utviklere er forvirret om å finne ut av driftsreglene. Siden Blockchain er en ny teknologi, er det ikke en enkelt person som kan kreve ekspertise i alle Blockchain-ferdigheter.

Registrer deg nå: Gratis Blockchain Fundamentals Course

Nybegynnere kan bli overveldet med introduksjonen til digitale lommebøker, kryptografi, signaturer, gruvedrift og mange andre Blockchain-relaterte termer. Så det er viktig å være rolig og reflektere over de grunnleggende ferdighetene du trenger for å styrke dine ansettelsesutsikter i Blockchain. Den følgende diskusjonen fremhever noen av de bemerkelsesverdige Blockchain-ferdighetene som du trenger for å få en Blockchain-karriere.

Topp Blockchain-ferdigheter for en bedre karriere

Før du dykker rett inn i de beste Blockchain-ferdighetene, er det viktig å reflektere over etterspørselen i Blockchain-karrierer. Rollen som en Blockchain-utvikler er blant de mange populære etterspurte fagfolk relatert til Blockchain-landskapet. Ferdighetsgapet for Blockchain-utviklere i bransjen er stort, med bare en kvalifisert profesjonell tilgjengelig for fem Blockchain-utviklere ledige stillinger.

Det viktigste av alt er at mange av Fortune 500-selskapene jakter på kvalifiserte og kompetente Blockchain-fagpersoner. Noen av de bemerkelsesverdige navnene blant dem inkluderer IBM, Capgemini og Accenture. Derfor er det viktig for ambisiøse fagpersoner å lære om å fokusere på bedriftens mål sammen med de tekniske ferdighetene som kreves for Blockchain-baserte jobber.

1. Kryptografi

En av de fremste omtalene blant grunnleggende Blockchain ingeniørferdigheter refererer til kryptografi. Det er i utgangspunktet studiet av protokoller som ikke tillater uautoriserte parter å få tilgang til data. Du kan finne forskjellige viktige konsepter i kryptografi som er avgjørende for forskjellige Blockchain-relaterte jobber. Et av de viktigste temaene, i dette tilfellet, vil henvise direkte til kryptering med offentlig nøkkel.

Kryptografi med offentlig nøkkel kan sikre grunnlaget for transaksjoner gjennomført via kryptovalutaer. Brukere trenger en lommebok og en nøkkel for den aktuelle lommeboken for å sikre kryptovaluta-transaksjoner. Nøkkelen er viktig bevis på at enkeltpersoner eier en lommebok.

Det er vanlig å finne kryptokurrency-transaksjoner knyttet til kryptering & dekryptere offentlige så vel som private nøkler. Kryptografikonsepter innebærer også et fokus på den avgjørende fordelen med kryptografisk hashing. Hashing er en prosess som involverer produksjon av produksjon i henhold til en spesifisert lengde på grunnlag av innganger med variabel lengde.

Hashfunksjonen har plass til informasjon på 20 tegn eller 200 tegn som inndata for å gjengi utdataene i henhold til lengden du har angitt. Kryptografi er ikke bare en av de beste Blockchain-ferdighetene du må lære, men også en viktig komponent i Blockchain-landskapet.

Ta en titt på Blockchain og cryptocurrency-bøker for å få praktisk kunnskap og ferdigheter innen kryptografi for å få bedre tilnærminger for sikkerheten til Blockchain-data.

2. Blockchain-arkitektur

En av de åpenbare Blockchain-ferdighetene på CV som ville få oppmerksomhet, refererer til Blockchain-arkitekturen. Blockchain-arkitektur er et grunnleggende konsept i Blockchain som er obligatorisk for alle profesjonelle. Det er viktig å forstå betydningen av en hovedbok i Blockchain, betydningen av konsensus og arbeidet med smarte kontrakter.

Du må utvikle flyt i de tre typene Blockchain-arkitektur, for eksempel privat arkitektur, konsortiearkitektur og offentlig arkitektur. Privat Blockchain-arkitektur er egnet for brukstilfeller som involverer begrensede deltakere i systemet, og er et populært valg blant bedrifter. Det slående høydepunktet med privat Blockchain-arkitektur refererer til mangelen på desentralisering.

Konsortiumarkitektur er derimot ikke helt desentralisert, og alle medlemmer av nettverket har full autoritet. Konsortiumarkitektur er altså aktuelt for brukstilfeller som involverer grupper som består av flere organisasjoner. Public Blockchain-arkitekturen har det høyeste nivået av desentralisering som tillater deltakelse i nettverket gjennom gjennomføring av transaksjoner eller gruvedrift.

En detaljert forståelse av Blockchain-arkitektur er en av de beste Blockchain-ferdighetene som viser bredden i grunnleggende forståelse av et individ angående Blockchain. Derfor er det utvilsomt en fremtredende grunnleggende ferdighet for å forbedre din forståelse av avanserte konsepter innen Blockchain-teknologi.

3. Datastrukturer

Den neste viktige omtale blant ferdigheter for Blockchain-utvikler refererer til datastrukturer. Blockchain-fagpersoner må håndtere datastrukturer regelmessig for utvikling og implementering av nettverk. Hele Blockchain-nettverket består av datastrukturer, og i den mest grunnleggende forstand fungerer en blokk også som datastruktur. Blokker fungerer som klynger av transaksjoner relatert til den offentlige hovedboken på grunn av deres containerdatastruktur og den offentlige hovedboken som fungerer som Blockchain.

Datastrukturer er en av de beste Blockchain-ferdighetene fordi de hjelper med å forstå den grunnleggende funksjonaliteten til den mest grunnleggende komponenten i Blockchain, dvs. blokk. Blokker inneholder en overskrift som er nesten 10 000 ganger mindre enn selve blokken. Læring om datastrukturer vil hjelpe deg med å utvikle et sterkt grunnlag for å forstå avanserte konsepter raskere og bedre.

Les også: Grunner til å bli Blockchain-utvikler

4. Smarte kontrakter

Smarte kontrakter er også en formidabel oppføring blant de største Blockchain-ferdighetene for alle ambisjoner. Nybegynnere i Blockchain må forstå at smarte kontrakter er et vanlig begrep i bransjen siden dagene av introduksjonen av Ethereum. Faktisk, i utgangspunktet, vil alle Blockchain-løsninger utnytte smarte kontrakter for deres fordel.

Smarte kontrakter hjelper til å gjennomføre transaksjoner av varer eller tjenester uten behov for noen formidler. Smarte kontrakter utføres bare etter at partene som er involvert i transaksjonen overholder deres vilkår for transaksjonen. Effektiviteten til smarte kontrakter skyldes først og fremst den desentraliserte naturen til Blockchain.

Derfor finner smarte kontrakter applikasjoner i mange bransjer, inkludert bygg, lov og andre sektorer. Den grunnleggende årsaken til å fokusere på smarte kontrakter som en av de største Blockchain-ferdighetene, er deres evne til å fjerne mellommenn, og dermed gi kostnads- og ressurseffektivitet.

5. Kunnskap om forretningsdrivere og forventede resultater

Bortsett fra de tekniske Blockchain-ferdighetene som er etterspurt, må nybegynnere også fokusere på forretningsaspekter av Blockchain-implementering. Det er viktig å få et grundig inntrykk av forretningsdrivere for adopsjonen av Blockchain. I tillegg må nybegynnere få en omfattende oversikt over forventningene til virksomheter fra Blockchain-løsninger. Å forstå de ulike faktorene som motiverer bedrifter til å vedta Blockchain, kan hjelpe til med å foredle strategiene dine.

Videre kan nykommere få eksklusiv innsikt i beste praksis for å oppnå ønskede bedriftsresultater fra Blockchain-løsninger. I utgangspunktet må du se på Blockchain utover identiteten som en pålitelig teknologisk investeringsmulighet. Kunnskap om forretningsdrivere og utfall kan hjelpe nybegynnere å finne de ideelle ruter for å forbedre ferdighetene og effektiviteten ytterligere.

For å bli en Blockchain-ekspert, er det nødvendig å utvide ferdighetene dine med riktig kunnskap om Blockchain-funksjoner. Sjekk ut de beste Blockchain-funksjonene du trenger å vite.

6. Interoperabilitetsferdigheter

Med økningen i mange kryptovalutealternativer og distribuerte applikasjoner, er det rimelig å forvente vekst i kommunikasjonskompleksitet. Derfor vil bedrifter i stor grad fokusere på interoperabilitet mellom forskjellige Blockchain. Som et resultat er interoperabilitet også en av de grunnleggende topp Blockchain-ferdighetene og en bemerkelsesverdig del av Blockchain-økosystemet. Bedriftseiere ser frem til utviklingen av systemer med open source-modeller, og interoperabilitetsferdigheter kan hjelpe deg med å støtte disse forretningsmålene.

Det beste ved å lære interoperabilitet er forbedringen i allsidigheten til ferdighetene dine. Det viktigste av alt er at ferdigheter og praktisk erfaring kan hjelpe nybegynnere å spesialisere seg i integrering av eksisterende systemer med Blockchain-applikasjoner. Derfor kan interoperabilitetsferdigheter gi et tilstrekkelig løft for dine ansettelsesmuligheter for Blockchain-baserte roller i store bedrifter.

7. Tverrfaglig ekspertise

Den mest effektive tilnærmingen for nybegynnere for å oppnå lovende ekspertise innen Blockchain er den T-formede tilnærmingen. Nybegynnere må lære seg de beste Blockchain-ferdighetene horisontalt så vel som vertikalt for å oppnå drivkraft i Blockchain-bransjen. Tverrfaglige ferdigheter er obligatoriske for å løse forskjellige problemer ved distribuerte applikasjoner som bruker Blockchain.

For eksempel kan du finne brukstilfeller som krever integrering av AI eller IoT med Blockchain for å utvikle en løsning. På den annen side kan du også møte brukssaker som krever utvikling av produksjonsapplikasjoner basert på Blockchain. Derfor trenger Blockchain-fagpersoner et bredere spekter av kunnskap og ekspertise for å oppnå suksess.

Det viktigste av alt er at det er viktig å utvikle alle Blockchain-ferdigheter som kreves helt fra starten av en applikasjon til distribusjonen. Et viktig faktum å vurdere, i dette tilfellet, vil være Blockchains universelle natur. I seg selv er Blockchain ingenting. Du kan imidlertid oppnå underverker med det ved å kombinere med annen teknologi og adressere forretningsmål for å levere verdi.

Ny i Blockchain? Gå gjennom Blockchain grunnleggende presentasjon og lær det grunnleggende om Blockchain.

8. Bruke Blockchain som et instrument for forenkling

Vanlige antakelser maler alltid Blockchain som en kompleks teknologi. Videre presenterer det bredere spekteret av ferdighetskrav for å lære Blockchain også gyldig bevis for det samme. Så en annen av de beste Blockchain-ferdighetene refererer til bruken av Blockchain for å forenkle kompleksiteten. En detaljert forståelse av Blockchain-teknologien kan hjelpe deg med å oppleve problemer og bruke saker fra forskjellige perspektiver.

For eksempel kan den distribuerte naturen til Blockchain gi støtte i komplekse prosesser. På samme måte hjelper Blockchain også med å forenkle grenseoverskridende transaksjoner. Samtidig må nybegynnere også merke seg tilbakeslagene med Blockchain, for eksempel transaksjonshastighet. Imidlertid kan det å starte med enkle løsninger danne grunnlaget for å bruke Blockchain for å forenkle selv store volum, tidskritiske transaksjoner.

9. Praktisk erfaring med å designe Blockchain-løsninger

Det formidable kravet fra en nybegynner i Blockchain er praktisk kompetanse. Bedrifter ser etter praktisk erfaring som en av de beste Blockchain-ferdighetene for ulike Blockchain-baserte stillingsbeskrivelser. Blockchain-industrien vokser for tiden i et aggressivt tempo med enkeltpersoner som er ivrige etter å implementere nye ideer.

Derfor må nybegynnere fokusere på å innovere nye ideer som kan bidra til utviklingen av nye Blockchain-løsninger. Blockchain ville sakte utvikle seg til toppunktet bare gjennom bidrag fra nye ideer. Nybegynnere kan identifisere områder som kan danne grunnlaget for å utvikle proof-of-concept-tjenester. På sikt kan slike ideer forvandles til pålitelige og lovende forretningsmuligheter i Blockchain-landskapet.

10. Blockchain-standarder

Den endelige omtale blant topp Blockchain-ferdigheter må inneholde referanser til kunnskapen om Blockchain-standarder. Deltakelse i Blockchain-samfunnet gjennom Hyperledger-arbeidsgrupper og ISO / TC 307-initiativer kan hjelpe deg med å lære om standarder knyttet til konsepter og terminologi.

I tillegg må nybegynnere få flyt i standarder for sikkerhetsrisiko og sårbarhet og personlig identifiserbar informasjon. Blockchain-konsortier og akademiske institusjoner kan gi tilstrekkelige muligheter for nybegynnere til å lære om fortalere for Blockchain-prinsipper og standarder for å fremme et progressivt Blockchain-landskap.

Fremtiden til Blockchain ser bra ut, og den ser ut som en verdensomspennende teknologi. Her gir vi innsikt i fremtiden for Blockchain.

Klar til å få topp Blockchain-ferdigheter?

Du kan tydelig merke at listen over topp Blockchain-ferdigheter er ganske lang og omfattende. Siden det er forskjellig fra en databaseteknologi, krever Blockchain at du får en bredere og dypere rekkevidde når det gjelder ferdigheter. De ovennevnte ferdighetene styrker grunnlaget for å forstå alle Blockchain-prinsippene og de beste metodene for Blockchain-teknologi.

I tillegg kan du også forstå tilnærmingene for anvendelse av Blockchain-prinsipper og praksis i forretningsmiljøer med disse ferdighetene. Blockchain er en spedbarnsteknologi selv etter mer enn et tiår etter introduksjonen. Så, spesialisering i Blockchain-ferdigheter kan sikre lukrative sysselsettingsmuligheter på lang sikt med løfter om produktiv karriereutvikling. Registrer deg på Free Enterprise Blockchain-kurset og begynn å lære Blockchain-ferdigheter akkurat nå!

Hvis du har fått betydelige Blockchain-ferdigheter, kan du også validere dine ferdigheter med Blockchain-opplæring og sertifisering. Sjekk ut listen vår over Blockchain-sertifiseringer og gjør deg klar til å bli Blockchain-sertifisert.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me