Topp 10 mest betalte Blockchain-jobber i 2020

Med introduksjonen av Bitcoin i 2009 av Satoshi Nakamoto fikk Blockchain Technology stor oppmerksomhet. Det siste tiåret har vært vitne til den stadige økningen av denne revolusjonerende teknologien. For bare noen få år siden var folk mistroiske mot teknologien og ønsket ingenting å gjøre med den. Nå får blockchain-jobber enorm berømmelse i den digitale verden. Etterspørselen er høy, og de avgjørende ferdighetene som trengs, har forårsaket et betydelig gap i markedet. Som sådan er lønnsskalaen mye mer tilfredsstillende enn andre felt akkurat nå.

I dagens tid blir ekspertise innen blockchain-teknologien en av de nye ferdighetene. Med alle sektorer som er ivrige etter å ikke bli etterlatt, er behovet for dyktige mennesker innen blockchain-teknologien stort. Hvis du leter etter innbringende blockchain-karrierer, må du også være oppmerksom på de forskjellige typene arbeidsgivere. Det er hovedsakelig fire typer som kan skilles. De er – oppstart, regjeringer, store bedrifter og teknologibedrifter. Hver av disse arbeidsgiverne investerer en enorm sum penger i å få best mulig tjenester.

Registrer deg nå: Gratis Blockchain Fundamentals Course

Mest populære Blockchain-jobber i 2020

Hvis du er fascinert av ideen om å utvikle en karriere innen blockchain, må du samle mer kunnskap om de store karrieremulighetene. Det er mange karrieremuligheter og stillinger som venter på deg innen denne voksende teknologien. La oss ta en titt på de beste blockchain-jobbene i 2020.

Blockchain jobber

1. Blockchain-utvikler

Blockchain-utvikler er en av de populære blockchain-jobbene i markedet. Dette er i utgangspunktet programmerere som blir ansatt for å utvikle applikasjoner ved hjelp av blockchain-teknologien. Populariteten og den høye posisjonen betyr at de må tilby gode tjenester og ha en intim kunnskap om teknologien. Det er to typer blockchain-utviklere – blockchain-programvareutviklere og core blockchain-utviklere.

Topp selskaper i finanssektorene, teknologibedrifter og regjeringer kjemper om å ansette de beste blockchain-utviklerne. Det er et bredt spekter av tekniske ferdigheter som er nødvendige for å bli utvikler. Disse inkluderer en forståelse av funksjonen og arkitekturen til blockchain, kryptografi, datastruktur og webutvikling. Også erfaring med å jobbe med python, C ++, NET, XML, etc. er verdsatt.

Ifølge Glassdoor er gjennomsnittet blockchain utviklerlønn er $ 91713 / år.

2. Blockchain-arkitekt

Å være en blockchain-arkitekt betyr at du må tilordne, designe og koble til de forskjellige Blockchain-løsningsdelene. Du må gjøre dette med samarbeid fra andre avdelinger som nettverksadministratorer, IT-operasjoner, utviklere og UX-designere.

Les også: Hvordan bli Blockchain-arkitekt?

Blockchain-jobben krever at interesserte kandidater blir informert om den siste utviklingen innen blockchain-teknologi. Ferdighetene som tas i betraktning for denne jobben er – React, CSS, HTML, React, Python, Generic SQL og Node. Opplev ion DevOps, datavitenskap og kryptografi er også viktig. Videre er praktisk erfaring med utvikling av blockchain en bonus.

I følge Indeed, gjennomsnittslønn til en blockchain-løsningsarkitekt er $ 114,763 / år.

3. Blockchain-administrator

Blockchain-administratorer er ansvarlige for å lage, utvikle og vedlikeholde koordinert drift av alle komponenter i en blockchain-infrastruktur. Først og fremst må blockchain-administratorer håndtere de beste mulighetene til forskjellige blockchain-team for å levere forretningsverdi. Blockchain-administratorer er også ansvarlige for å overvåke helsen til forskjellige tjenester og verktøy implementert i en blockchain-infrastruktur.

Blockchain-administrator er en av de mest ettertraktede blockchain-jobbene på begynnelsesnivå med kravet om lovende ferdigheter. Kandidater som ønsker rollen som blockchain-administrator, bør ha omfattende flyt i arbeidet med Bitcoin-protokollen, kunnskap om programmeringsspråk på høyt nivå og dyktighet i å bruke Linux / UNIX i koordinering. I tillegg trenger blockchain-administratorer en grundig forståelse og ekspertise innen nettverksinfrastruktur, virtualisering og nettverkstjenester og protokoller.

I henhold til en rapport fra ITJobsWatch, er gjennomsnittet lønn til en blockchain-administrator er £ 67,500 / år.

4. Blockchain prosjektleder

Blockchain-prosjektledere er ansvarlige for å utvikle en forbindelse mellom selskapet og Blockchain-eksperter. De må skildre behovene til et firma og sørge for at ekspertene forstår kravene. Igjen, når blockchain-profesjonelle leverer, må de konvertere de tekniske aspektene på en måte som er forståelig av firmaet.

Sjekk også: Blockchain Fundamentals Presentasjon

De sårt tiltrengte ferdighetene for denne typen blockchain-jobber strekker seg langt utover forståelsen av blockchain-teknologi. Kandidaten må også ha ferdighetene til en vanlig prosjektleder. Et annet viktig aspekt som er viktig er kommunikasjonsferdigheter. Uten effektive kommunikasjonsferdigheter vil det bli nesten umulig å få de ikke-tekniske arbeidstakerne til å forstå jobben de trenger å gjøre.

I følge en rapport fra faktisk den gjennomsnittlige blockchain-jobben lønn til en prosjektleder er $ 106 891 / år.

5. Blockchain UX Designer

Det er Blockchain UX Designer å utvikle et unikt, men brukervennlig grensesnitt. UX-designeren må sørge for at grensesnittet er spennende, enkelt og holder brukerne hekta. De fleste av oppstartene, så vel som de populære selskapene, foretrekker lanseringen av blockchain-teknologien med en brukeropplevelse som vil drive suksessen til deres venture.

Personene som søker disse blockchain-jobbene, må vise kreativitet, tekniske ferdigheter og effektiv kunnskap om blockchain-teknologien. Bare hvis de er helt klar over fordelene, kan de arbeide for å gjøre det kjent for alle? Videre er det også behov for effektive kommunikasjonsferdigheter. Det er fordi kandidaten må jobbe tett med drifts-, innholds- og markedsavdelingen.

I henhold til rapporten fra kryptovalutajobber, gjennomsnittlig base lønn til en blockchain UI / UX designer er $ 107 500 per år.

6. Blockchain Quality Engineer

En kvalitetsingeniør i blockchain må sørge for at alle de forskjellige områdene blockchain og utvikling er av topp kvalitet. Disse blockchain-jobbene inkluderer manuell testing, automatiseringsrammer og tester og dashbord. Søknaden som er gjort, må også testes for feil eller feil. Hvis noen blir funnet, er det den enkeltes plikt å rapportere til de berørte avdelingene og sørge for at det endelige produktet er feilfritt.

For å ha en vellykket Blockchain-karriere er det viktig å få de nødvendige ferdighetene. Sjekk ut disse topp Blockchain-ferdighetene du må ha.

Søkerne må ha omfattende kunnskap om blockchain-plattformers arbeid. Videre er problemer med å løse problemer, kommunikasjon og hurtigtenking nødvendig for å utmerke seg i denne stillingen. Det er en av de best betalte blockchain-jobbene.

Ifølge Glassdoor er den gjennomsnittlige basen lønn til en blockchain kvalitetsingeniør er $ 107 000 – $ 117 000 per år.

7. Blockchain-konsulent

En av de best betalte blockchain-jobbene er blockchain-konsulenten. Kjerneansvaret inkluderer utforming av strategier, utforming av løsninger og tilbud av teknisk kunnskap. Vurdering og håndtering av risiko er også en del av stillingsbeskrivelsen.

Det finnes forskjellige typer blockchain-jobber innen blockchain-konsulent. Du kan velge den som passer best med ferdighetssettet ditt. Husk at det er nødvendig med kunnskap om blockchain-teknologien for hver jobb.

I henhold til Glassdoor lønnsrapport, gjennomsnittlig base lønn til en blockchain-konsulent er $ 31 794 / år.

8. Blockchain Legal Consultant

Med veksten av blockchain-teknologi har det blitt viktig for bedrifter å være klar over den juridiske sjargongen som er knyttet til den. Dette inkluderer å danne juridiske partnerskap, gi råd til firmaene om strukturering av kryptovaluta-tilbud og med utsikt over kontraktene. De må også sørge for at etableringen er i samsvar med finansreglementet fastsatt av et bestemt land.

Kravene til disse blockchain-jobbene inkluderer kunnskap om de juridiske implikasjonene av blockchain-teknologi, nasjonens fintech-regelverk og kommunikasjonsferdigheter. Videre er kunnskap om smarte kontrakter viktig.

I henhold til rapporter, gjennomsnittlig base lønn til en blockchain juridisk konsulent er $ 100.000 til $ 190.000 / år.

9. Blockchain Engineer

Hovedansvaret til en blockchainingeniør inkluderer å lage en applikasjon som gjenspeiler de teknologiske aspektene ved et selskap. Den mest etterspurte ferdigheten man ser etter i disse blockchain-jobbene, er tankegangen for å stadig lære og tilpasse seg nye ting.

Sjekk også: Hvordan bli Blockchain Engineer

Bortsett fra tekniske programmeringsferdigheter, må individet også være dyktig i det økonomiske aspektet av blockchain engineering. Det inkluderer forståelse av begreper som tilbud og etterspørsel, insentivisering osv.

I henhold til en lønnsrapport fra faktisk gjennomsnittet lønn til blockchain engineer er $ 70 483 per år.

10. Blockchain Analyst

Blockchain-analytikere er av to forskjellige typer – forretningsanalytikere og risikoanalytikere. Forretningsanalytikerens plikt er å utvikle effektive forretningsstrategier for blockchain-appen. De er også ansvarlige for å identifisere områder som trenger forbedring. Disse blockchain-karrierer har stort rom for vekst.

Risikoanalytikeren må vurdere risikofaktorene som er knyttet til blockchain-applikasjonen. De identifiserer potensielle risikoer og tilbyr effektive løsninger for å motvirke dem. De nødvendige ferdighetene som kreves for stillingen til en blockchain-analytiker inkluderer omfattende kunnskap om blockchain og ekspertise innen relaterte tekniske ferdigheter.

I følge en lønnsundersøkelse, blockchain-jobben lønn til en risikoanalytiker er $ 93.450 per år.

Blockchain Jobs: Velg nå

Dette er de beste blockchain-jobbene i 2020. Det er imidlertid mange flere stillinger i blockchain-bransjen du kan søke om. Det avhenger av den pedagogiske kvalifikasjonen, dyktigheten og erfaringen du har i et bestemt felt. Det er alltid fordelaktig å se etter karrierer i markeder som stadig vokser. Men du må også vurdere de forskjellige aspektene ved en bestemt jobb før du velger den.

Med at verden blir mer fortryllet av blockchain-teknologien, har du sjansen til å bygge en flott karriere med en blockchain-jobb. Det er nok å si; blockchain kommer ikke til å forsvinne eller smuldre når som helst. Som sådan vil etterspørselen etter jobber forbli høy, sammen med en gunstig lønnsskala. Dessuten, hvis du er lidenskapelig opptatt av blockchain-teknologi, bør du få din blockchain-ekspertsertifisering og finne arbeidet enda mer spennende.

Hvis du er en nybegynner, må du starte reisen helt fra bunnen av. Så vi tilbyr et gratis Blockchain-kurs for deg som hjelper deg med å starte din blockchain-karriere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me