Topp 5 Blockchain-protokoller å følge i 2018

Det er midten av 2018 nå, og flere og flere mennesker blir mer og mer interessert i blokkjeder og kryptokurver. Når det gjelder blokkjeder, antar folk generelt at vi bare snakker om Bitcoins. Vel, Bitcoin er bare toppen av isfjellet, blockchain-teknologien er enorm, og det er mange nyfødte som burde få hjernen din til å tikke. I dag skal vi snakke om de ledende blockchain-protokollene du bør holde øye med i 2018.

Den ultimate listen over Blockchain-protokoller

1. Bitcoin

Bitcoin

Ingen kan benekte det aller første blockchain-nettverket som noen gang er bygget. I utgangspunktet banet det veien for de andre senere. Bitcoins er fortsatt på toppen av listen. Med en markedsverdi på svimlende 131 milliarder dollar.

Bitcoin er et digitalt kontantsystem som løste nødvendigheten av enhver tredjepart for å validere transaksjoner. De er kjent for sin Proof-of-Work konsensusalgoritme, hash, digital signatur, gruvefunksjoner.

Bitcoin jobbet med flere kritiske faktorer som gjorde systemet så pålitelig og autentisk som å forhindre dobbeltbruk. I fjor økte Bitcoins verdi med 1000%. Utvilsomt er Bitcoin bransjeleder og en av de beste blockchain-protokollene som skal lokke din interesse.

2. Ethereum

Fordeler med Ethereum desentralisert plattform

Ethereum kalles ofte 2. generasjon blockchain, da det tok muligheten for blockchain inn i en helt ny dimensjon. Mens Bitcoin bare er et digitalt kontantsystem, er Ethereum mye mer enn det.

Det russiske geniet Vitalik Buterin innoverte smarte kontrakter som gjorde det mulig for blockchain å jobbe med forskjellige eiendeler, indekser, tjenester.

Bortsett fra smarte kontrakter introduserte de Ethereum Virtual Machine (EVM), desentraliserte apper og desentraliserte autonome organisasjoner..

Mange nyere blokkjeder bruker ERC-20-tokenet oppfunnet av Ethereum. Ether er kryptovalutaen Ethereum blockchain bruker. Lær mer om fordelene med Ethereum Decentralized Platform

3. Ring

Ripple Net

Ripple kom frem i 2012 og den er bygget på en åpen kildekode distribuert hovedbok. Hva gjør Ripple så uimotståelig? Raskere og enklere transaksjoner. Mens det tar timer å overføre penger ved hjelp av Bitcoin blockchain, kan Ripple gjøre det med et øyeblikksklikk. Videre er transaksjonsgebyret nesten null. Så hvis du vil sende penger til noen som bor i noen del av verden, vil det bare ta sekunder og nesten null avgifter.

De har XRP som sin opprinnelige valuta. Videre er blockchain vennlig for bankene og andre betalingsleverandører med RippleNet.

4. IOTA

IOTA

IOTA er kjent for sin blokkeringsløse digitale hovedbok. Mens de fleste andre bruker en blokkjede for å holde hovedboken aktiv, bruker de en unik hovedbok kalt “Tangle”. Tangle gjør det mulig for maskinøkonomi å overføre digitale ressurser over hele verden i sanntid.

De mener kryptografiske blokkjeder kan være mye mer enn en digital P2P-valuta og ville være veldig nyttig for å foreta tekniske eiendeler uten avgifter..

Den kan brukes i felt som e-Governance og e-Voting. De fleste av ressursene forblir inaktive og ubrukelige det meste av tiden som båndbredde eller beregningskraft. IOTA gjør det mulig å dele og leie disse ledige ressursene overalt.

5. Symbiont

Symbonit

Symbiont distribuerte reskontro kom først frem i 2016. Først fungerte det som et utviklingssett for montering. Nå er Assembly bare en del av Symbionts smarte kontrakter. Hvordan det skiller seg ut fra konkurrentene? Vel, ikke alle blockchain-nettverk kan håndtere over 80000 transaksjoner per sekund!

De er oppfinneren av Smarte verdipapirer teknologi. Smart Securities gjør det mulig for institusjonene å dele forretningslogikk og markedsdata med en distribuert digital reskontro. Den kan dele data i lyshastighet og opprettholde konfidensialitet og dataintegritet. Teknologien er fullstendig risikofri og trenger ingen tredjeparter for å tillate tillit blant brukerne.

Det er utvilsomt en av de beste blockchain-protokollene som vil trives i 2018.

Les også,

  • Topp 10 lovende kryptovalutaer å se i 2018

  • Topp 10 kryptovalutaer du trenger å vite om

Avsluttende ord

Så hva tenker du på? Før eller siden vil blockchain-teknologien dominere verdensøkonomien. Jo før du begynner å jobbe med dem, jo ​​bedre. Du vil ikke gå bak når verden beveger seg med denne utrolige teknologien.

Det var antall andre lovende blockchain-nettverk det er verdt å se på. Du kan også holde øye med Chain, Corda, HydraChain, Lisk, Openchain og Hyperledger. De er ikke veldig langt etter i løpet av de beste blockchain-protokollene.

* Ansvarsfraskrivelse: Artikkelen skal ikke tas som, og er ikke ment å gi noen investeringsråd. Krav i denne artikkelen utgjør ikke investeringsråd og bør ikke tas som sådan. Gjør din egen forskning!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me