Topp Blockchain Venture Capital Firms – 30 Blockchain-investorer

Er du en oppstartsgründer som ønsker å skaffe penger? Hvis ja, har du kommet til rett sted. I dagens artikkel vil vi liste opp de 30 beste blockchain-investorene.

Vi vil liste dem opp i henhold til verdien av investeringen. Selvfølgelig er ikke investeringsbeløpet den eneste faktoren som bestemmer verdien. Derfor vil vi gi den andre prioritet. Det er også mye forskjell i den totale investeringen som er gjort av disse topp blockchain VC-investorene, rapportert av forskjellige online kilder..

Kort sagt, det er for mange faktorer for at en VC-investor kan bli rangert kronologisk. Derfor vil vi notere disse topp 30 venturekapitalselskapene i ingen bestemt rekkefølge. Imidlertid er vår Blockchain Investor-liste kuratert i henhold til den totale investeringen de har gjort de siste par årene.

Hvis du kjenner noen blockchain-investorer som fortjener å bli oppført her, ikke glem å kontakte oss, så legger vi dem til listen.

Med dette klart, la oss komme i gang med listen.

Topp Blockchain Venture Capital Firms som investerer i Blockchain

Topp 30 Blockchain-investorer

Liste over topp 30 Blockchain-investorer

1. Digital Valutagruppe

Digital Currency Group (DCG) er vår største blockchain-investor basert i New York. De har investert i mange oppstart, inkludert den populære Ledger-oppstarten. Ikke bare at DCG også har gjort investeringer i lovende startups og blockchain-selskaper. De markedsfører seg som episenteret for blockchain-industrien og bitcoin.

ADMINISTRERENDE DIREKTØR: Barry Silbert

Topp Blockchain investeringer: Blockchain Inc. Ledger, Basic og Circle.

Twitter:https://twitter.com/DCGco

Nettsted:https://dcg.co/

År grunnlagt: 2015

2. Ubegrensede Crypto-investeringer

Vår andre topp blockchain VC-investor inkluderer Limitless Crypto Investments. De er basert i Houston, TX og har mer enn åtte investeringer i blockchain. Deres mest populære investering består av Binance, Trezor, Power Ledger og mer. Investeringen deres har også blitt gjort i form av token-kjøp via ICO.

Administrerende direktør / grunnlegger: Mathew Jordan

Topp Blockchain-investeringer: Hovedbok, Binance, 0x, Tezos, Republic Protocol, WanChain.

Twitter: Ingen

Nettsted:https://www.limitlesscryptos.com/

År grunnlagt: 2017

3. Blockchain Capital

Blockchain-kapitalen er vårt tredje valg på listen over de tretti topp blockchain-investorene. De ligger i San Francisco, CA og er helt fokusert på blockchain investeringsfond. Bare i 2018 har de investert i mer enn ni oppstart, inkludert SOFX, Circle og andre. Deres største VC-investering i blockchain inkluderer Ripple, Coinbase og Blockstream.

Administrerende direktør / grunnlegger: Bart Stephens, W Bradford Stephens

Topp Blockchain-investeringer: Ripple,

Twitter:https://twitter.com/blockchaincap

Nettsted:http://blockchain.capital

År grunnlagt: 2013

4. Boost VC

Boost VC er en populær risikokapitalinvestor og ligger i San Mateo, California, USA. De har investert i mange forskjellige oppstart som driver teknologi Dette betyr at de har investert i ikke-blockchain oppstart inkludert kunstig intelligens og andre. Imidlertid er de også veldig aktive innen blockchain, noe som gjør dem til en av de beste blockchain-investorene der ute. De er også aktive som oppstartsakselerator. Deres reise til blockchain-investering startet fra Ripio. I 2018 har de investert i mange blockchain-oppstart, inkludert MyCrypto (deres siste investering), Ledger osv.

Administrerende direktør / grunnlegger: Adam Draper, Brayton Williams

Topp Blockchain VC-investeringer: Coinbase, Tezos, BlockCyber.

Twitter:https://twitter.com/BoostVC

Nettsted:https://www.boost.vc/

År grunnlagt: 2012

5. Pantera Capital

Panthera Capital er en av de beste investorene i blockchain-markedet. De ligger i Menlo Park, Bay Area. De investerer i prosjekter, tokens, satsinger relatert til digital valuta og blockchain-teknologi generelt. De har gjort mange blockchain-investeringer i 2018, inkludert investering i oppstart som Audius, DIRT-protokoll og andre. Deres største investering inkluderer Harbor, DMarket, etc..

Administrerende direktør / grunnlegger: Dan Morehead

Topp Blockchain-investeringer: Dmarket, Harbour, Basis,

Twitter: https://twitter.com/PanteraCapital

Nettsted:https://www.panteracapital.com/

År grunnlagt: 2003

6. Andreessen Horowitz (a16z)

Andreessen Horowitz aka a16z investes er en av de beste blockchain VC-investorene. Imidlertid investerer de også i ikke-blockchain-prosjekter. De har 4 millioner dollar i eiendeler og startet reisen i 2009. Deres første få investeringer, inkludert det populære Ripple-prosjektet. Derfra har de investert i mange ideer. De er veldig aktive i investeringen, og de har allerede gjort fire investeringer allerede i august 2018, som ble fulgt av ni investeringer i juli. Deres populære blockchain-investering inkluderer DFINITY og Coinbase.

Administrerende direktør / grunnlegger: Ben Horowitz, Marc Andreessen

Topp Blockchain-investeringer: Coinbase, Harbour, Basis, DFINITY

Twitter:https://twitter.com/a16z

Nettsted:https://www.a16z.com

År grunnlagt: 2009

7. FinLab AG

FinLab AG har investert i færre blockchain-satsninger og oppstart sammenlignet med andre blockchain VC-investorer. Imidlertid er investeringsbeløpet stort, noe som gjør at de rangerer høyt på listen vår. De er basert i Frankfurt, Tyskland, og deres viktigste interesse for investeringer er finansselskaper som jobber i blockchain-sektoren. Deres populære investering inkluderer EOS.io, Iconiq lab, Vaultoro og FastBill.

Administrerende direktør / grunnlegger: Christian Angermayer

Topp Blockchain-investeringer: Iconiq Lab, FastBill, Vaultoro.

Twitter:https://twitter.com/FinLab_DE

Nettsted:https://finlab.de/

År grunnlagt: 2005

8. Catagonia

Catagonia er et konsulent- og investeringsselskap. De er ledende blockchain-investorer i Berlin, Tyskland. De har investert i mange teknologirelaterte prosjekter de siste årene. Imidlertid investerer de ikke ofte, og det fremgår tydelig av det faktum at de bare har investert i ett blockchain-prosjekt i 2018.

Administrerende direktør / grunnlegger: Ralph Eric Kunz.

Topp Blockchain-investeringer: AppCoins, Envion, Basis, HydroMiner.

Twitter:https://twitter.com/catagoniaberlin

Nettsted:http://www.catagonia.com/

År grunnlagt: 2009

9. Polychain Capital

Polychain Capital har ulik interesse når det gjelder VC-investering. De driver også oppstart av hedgefond og blockchain og kryptovalutaer. Deres hovedkontor ligger i San Francisco, CA. I motsetning til Catagonia er de veldig aktive i blockchain-investeringer. Bare i 2018 har de investert i 14 oppstart til nå. Alle er blockchain-relaterte. Få av de merkbare investeringene inkluderer DFINITY, Basis, NuCyber ​​og Nervos.

Administrerende direktør / grunnlegger: Olaf Carlson-Wee

Topp Blockchain-investeringer: DFINITY, CoinList, NuCyber, Basis.

Twitter:https://twitter.com/polychaincap

Nettsted:http://polychain.capital/

År grunnlagt: 2016

10. Ceyuan Ventures

Ceyuan Ventures er et hovedstadsselskap med tidlig base i Beijing. Deres primære interesse ligger i nye vekstbedrifter og IT-firmaer. Dette inkluderer også Blockchain-relaterte prosjekter og oppstart. De startet reisen i 2004 og er dermed et av de eldste risikokapitalfirmaene på listen vår. De er ganske aktive i investeringsscenen med to investeringer både i april og juni 2018. Deres primære investering inkluderer Trip.io, Basis, Mars Finance og andre.

Administrerende direktør / grunnlegger: Bo Feng

Topp Blockchain-investeringer: Basis, Trip.io, Mars Finance, Nervos.

Twitter: Ingen

Nettsted:http://www.ceyuan.com/en/index.html

År grunnlagt: 2004

11. Tally Capital

Tally Capital gir en flott mulighet for nye ideer i blockchain. De fokuserer bare på blockchain-sektoren og har investert i lovende blockchain-oppstart og selskaper. De holder til i Chicago, IL. Imidlertid har investeringsfrekvensen avtatt i det siste. I juni 2018 investerte de i to populære blockchain-prosjekter, dvs. Civic og I-Mab Biopharma. En annen investering det er verdt å nevne er Block.one, selskapet som for tiden bygger EOS.IO blockchain.

Administrerende direktør / grunnlegger: Matthew Roszak

Topp Blockchain-investeringer: Block.one, Qtum, BTC Media, BlockStream, I-Mab Bipharma

Twitter:https://twitter.com/TallyCapital

Nettsted:http://tallycapital.com/

År grunnlagt: 2013

12. RRE Ventures

RRE Ventures investerer kapital i mange forskjellige sektorer, inkludert finans, media og teknologi. De ligger i New York. De er et av de eldste risikokapitalfirmaene. De startet reisen i 1994, og de har investert i mange prosjekter til nå. Med over 77 eksisterer, kan du måle hvor lenge de har vært i markedet for å hjelpe gründere, nyetablerere og til og med selskaper til å nå sine mål.

Administrerende direktør / grunnlegger: Jim Robinson, Stuart Ellman

Topp Blockchain-investeringer: Ripple, Abra, Gem.

Twitter: https://twitter.com/RRE

Nettsted:http://www.rre.com/

År grunnlagt: 1994

13. IDG Capital

IDG Capital er et investeringsselskap som hjelper nystartede selskaper og selskaper. De ligger i Beijing, Kina. De opererer også i to tiår og har en god del ansatte som jobber under dem. De har også hovedkontor i New York og kvalifiserer som blockchain VC-investorer. De har en rik investeringshistorie, og de er veldig aktive i markedet akkurat nå. Bare i august 2018 investerte de i 13 oppstart, og gjorde serie A, B C, D og Venture Round. De investerer i både blockchain og ikke-blockchain startups.

Administrerende direktør / grunnlegger: Jim Breyer

Topp Blockchain-investeringer: Marks Finance, imToken, Circle, Ripple.

Twitter:https://twitter.com/IDGCapital

Nettsted:http://en.idgcapital.com

År grunnlagt: 1993

14. FBG Capital

FBG Capital er en blockchain / crypto kapitalforvalter som investerer i startups og blockchain selskaper. De er en av de beste blockchain-investorene der ute. Deres hovedkontor ligger i Beijing, Kina. Sammenlignet med andre VC-investorer, er de nye og startet virksomheten i slutten av 2017. Som verdipapirforetak gjør de serie A, venture og seed investering.

Administrerende direktør / grunnlegger: Vincent Zhou

Topp Blockchain-investeringer: Lino, Lambda Project, Ripio, Origin Protocol.

Twitter:https://twitter.com/FBGCapital

Nettsted:https://www.fbg.capital/

År grunnlagt: 2015

15. Liberty City Ventures

Liberty City Ventures er et venturefirma som investerer i innovative oppstart fra forskjellige områder, inkludert media, teknologi og handel. Hovedkontoret ligger i New York-området. Med to store investeringer i 2018 er de moderat aktive. De investerte i Libra, et kryptovalutaprosjekt i en serie B-finansieringsrunde. De har også investert i Vekten i serie A-finansiering i 2017 også. Bortsett fra det, har de også investert i Paxos.

Administrerende direktør / grunnlegger:

Topp Blockchain-investeringer: Paxos, Vekten

Twitter:https://twitter.com/LCVentures

Nettsted: https://www.libertycityventures.com/

År grunnlagt: 2012

16. Union Square Ventures

Union Square Ventures er vår neste blockchain VC-investor i listen. De ligger i NewYork, NY. De liker å investere i en tidlig oppstart, vekstkapital og mye mer. Deres største investering var Polychain Capital, CryptoKitties og Coinbase. De er også veldig aktive siden de har gjort tre investeringer i juli 2018.

Administrerende direktør / grunnlegger:

Topp Blockchain-investeringer: Coinbase, Polychain Capital, CryptoKitties.

Twitter:https://twitter.com/usv

Nettsted:https://www.usv.com/

År grunnlagt: 2004

17. Generell katalysator

General Catalyst har en god investering i blockchain-baserte oppstart. Det er også et av de eldste firmaene der ute, noe som gjør det enda mer unikt da de så potensialet i den nye blockchain. De ligger i Cambridge, USA. Deres merkbare investering inkluderer Bluzelle og Bitwise.

Administrerende direktør / grunnlegger: Bill Fitzgerald, David Fialkow, David Orfao, Joel Cutler

Topp Blockchain-investeringer: Bluzelle, Circle, Bitwise.

Twitter:https://twitter.com/gcvp

Nettsted:http://generalcatalyst.com

År grunnlagt: 2000

18. JAFCO

JAFCO er basert i Tokyo, Japan. De er et investeringsforvaltningsselskap som har investert tonnevis av penger i markedet. De siste investeringene inkluderer Tech Bureau og Nayuta.

Administrerende direktør / grunnlegger:

Topp Blockchain-investering: Paxos, Vekten

Twitter:

Nettsted:http://www.jafco.co.jp

År grunnlagt: 1980

19. Tusk Ventures

Tusk Ventures er populære VC-investorer som elsker å investere i interessante og innovative teknologiske oppstart med høy vekst. Deres administrerende direktør Bradley Tusk startet reisen i 2015, og de hjelper nyetableringer å vite. De ligger i New York.

Administrerende direktør / grunnlegger: Bradley Tusk

Topp Blockchain-investering: Coinbase

Twitter:https://twitter.com/tuskventures

Nettsted:http://tuskventures.com/

År grunnlagt: 2015

20. Draper Associates

Draper Associates ledes av Tim Draper, en legendarisk ventureinvestor. Mesteparten av tiden investerer Draper Associates i startups på et tidlig stadium. Deres fokus er å investere i en rekke selskaper drevet av produksjon, teknologi og helsetjenester. Selvfølgelig liker de å finansiere en blockchain-basert oppstart og selskaper. Draper-tilknytninger er sannsynligvis en av de eldste investorene der ute med fire tiår.

Administrerende direktør / grunnlegger: Tim Draper

Topp Blockchain-investering: Ledger, Coinbase, Ripio.

Twitter:https://twitter.com/drapervc

Nettsted:http://www.draper.vc

År grunnlagt: 1969

21. Lightspeed Venture Partners

Lightspeed Venture Partners fokuserer på å investere i et marked som omhandler teknologi-, forbruker-, cleantech- og enterprise-markedet. De er basert i Menlo Park, California, USA. Deres siste blockchain-investering er DIRT Protocol der de investerte $ 3 millioner i frørunden.

Administrerende direktør / grunnlegger: Barry Eggers, Christopher Schaepe, Peter Nieh, Ravi Mhatre

Topp Blockchain-investeringer: BTCC, Blockchain Inc. Basis, Saga Foundation, Dirt Protocol.

Twitter:https://twitter.com/lightspeedvp

Nettsted:http://lsvp.com

År grunnlagt: 2000

22. Mandra Capital

Mandra Capital er et Hong-Kong blockchain-investeringsselskap. De investerer i en tidlig investor med fokus på digitale eiendeler og blockchain-eiendeler. De investerte betydelig i OKCoin som også fikk oppmerksomhet fra andre topp VC blockchain-investorer. De siste investeringene deres var startups som ikke var blockchain. Andre topp blockchain-investeringer inkluderer Overnest, PINTEC og andre.

Administrerende direktør / grunnlegger: Sang Yi Zhang

Topp Blockchain-investeringer: OKCoin, PINTEC, overnattet.

Twitter:

Nettsted:http://www.mandracapital.com/

År grunnlagt: 2001

23. Galaxy Asset Management

Galaxy Asset Management er en digital kapitalforhandlerbank som tilbyr kapitalforvaltning og hovedinvestering. Så, hva de prøver å oppnå? De prøver å investere i nystartede selskaper som er lovende, og det er derfor de investerer i frøstadiet. Deres bemerkelsesverdige investering inkluderer NuCypher, Templum, StormX og Everpedia.

Administrerende direktør / grunnlegger:

Topp Blockchain-investering: NuCypher, Templum, StormX og Everpedia.

Twitter:

Nettsted

År grunnlagt:

24. Mosaic Ventures

Mosaic Ventures fokuserer hovedsakelig på serie A-investering i finansrelaterte oppstart. De er basert i London, Storbritannia. De to betydelige investeringene fra 2014 er Blockchain Inc. og Blockstream.

Administrerende direktør / grunnlegger: Mike Chalfen, Simon Levene, Toby Coppel

Topp Blockchain-investeringer: Paxos, Vekten

Twitter: https://twitter.com/gcvp

Nettsted: http://generalcatalyst.com

År grunnlagt: 2012

25. Knutepunkt Capital

Node Capital er et risikokapitalfirma som opererer fra 2017. Deres primære fokus er på blockchain-industrien, og dermed er alle investeringene knyttet til blockchain-selskaper og startups. Deres siste investering er PalletOne, en blockchain-oppstart. De finansierer prosjekter på mange måter, inkludert første mynttilbud, bedriftsrunde, englerunde og frørunde. De viktigste investeringene inkluderer ChinaUp.com og Fengwo. De er også aktive og har allerede investert syv oppstart de siste to månedene.

Administrerende direktør / grunnlegger: Jun Du

Topp Blockchain-investeringer: Hotnode, Ankr Network, Hub, ChinaUp.com

Twitter: https://twitter.com/Node_Capital

Nettsted:http://www.nodecap.com

År grunnlagt: 2017

26. DHVC (Danhua Capital)

Danhua Capital (DHVC) er et velkjent risikokapitalfond som håndterer teknologibedrifter i tidlig fase. De er basert i California, USA. Dette betyr at de investerer i både start-up selskaper og blockchain og ikke-blockchain relaterte selskaper. Deres siste blockchain-investering er SFOX, en hovedforhandler av kryptovaluta. Bortsett fra det, har de investert i oppstart som Libra Credit Network, Origin Protocol og andre.

Administrerende direktør / grunnlegger: Andrew Gu, Shoucheng Zhang

Topp Blockchain-investeringer: SFOX, Origin Protocol, Libra Credit Network.

Twitter:

Nettsted:http://www.danhuacap.com/

År grunnlagt: 2013

27. Hashed

Hashed er et av de ledende blockchain-baserte akselerator- og risikokapitalfirmaene. Det ligger i Seoul. Det har også kontorer i San Francisco. De startet reisen i slutten av 2017 og investerer aktivt i nye oppstart. Deres siste investering kom i form av Terra. De investerte $ 32 millioner i frørunden. Videre investerte de også i prosjekter som Origin Protocol, Bluzelle, StormX og så videre.

Administrerende direktør / grunnlegger: Alex Shin, Alex Shin, Seojoon Kim

Topp Blockchain-investeringer: StormX, Origin Protocol, Terra, StormX

Twitter:

Nettsted:https://www.hashed.com

År grunnlagt: 2017

28. InBlockchain

InBlockchain er et kinesisk venture-investeringsselskap som kun handler med kryptovaluta-firma. De er relativt nye på scenen. Det hindret dem imidlertid ikke fra å investere i blockchain-rommet. Med over 8+ investeringer i selve året 2018, går de sterkt. Deres siste investering er Logos Network. Andre sentrale investeringer inkluderer EximChain, ONO Social og Trip.io.

Administrerende direktør / grunnlegger:

Topp Blockchain-investeringer: AdRealm, Stream Token, Zhidian, Logos Network, Eximchain.

Twitter:https://twitter.com/InBlockchainCom

Nettsted:http://inblockchain.com

År grunnlagt:

29. Kindred Ventures

Kindred Ventures faller inn i kategorien engelinvesteringer. De investerer i startfaser på et tidlig stadium og ble grunnlagt i 2014 av Steve Jang. De er moderat aktive i investeringsscenen med deres siste investering var Radar Relay. Hovedkvarteret deres er i San Francisco, CA.

Administrerende direktør / grunnlegger: Steve Jang

Topp Blockchain-investeringer: Radar Relay, Set Protocol, CoinTracker, Coinbase

Twitter:https://twitter.com/KindredVentures

Nettsted:https://kindredvc.com

År grunnlagt: 2012

30. Earlybird Venture

Vår siste blockchain VC-investor er Earlybird Venture. De har en global tilstedeværelse med kontorer i Berlin, Istanbul og andre fremtredende steder. De investerer i alle typer europeiske teknologiselskaper, inkludert blockchain. De har også operert de siste to tiårene.

Administrerende direktør / grunnlegger: Christian Nagel, Hendrik Brandis, Roland Manger, Rolf Mathies

Topp Blockchain-investeringer: Paxos, Vekten

Twitter: https://twitter.com/EarlybirdVC

Nettsted:https://earlybird.com

Stiftelsesår: 1997

31. zk Capital

zk Capital er en forskningsfokusert Blockchain Venture Capital som er basert i USA og Sveits. Den består av et team av tekniske eksperter og bransjeeksperter. zk Capital fokuserer på investering i desentraliserte protokoller og neste generasjons applikasjoner, og deres porteføljeselskaper inkluderer Filecoin, Blockstack, Origin Protocol, Nervos, Thundercore, bloXroute, Republic, Liquidity Network, RightMesh og andre.

Administrerende partner: Mohamed ElkasstawiTopp Blockchain-investeringer: Filecoin, Blockstack, Origin Protocol, bloXroute, Nervos, Thundercore

Twitter:https://twitter.com/zkcapital

Nettsted:zk.capital

År grunnlagt: 2017

Konklusjon

Dette bringer oss til slutten av Top blockchain VC-investorlisten. Vi fokuserte bare på de beste blockchain-investorene der ute. Hvis du tror at vi savnet en stor Blockahain-investor, ikke glem å kommentere nedenfor og gi oss beskjed. Vi lytter.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me