3 grunner til at du bør kjøpe minst 1 Bitcoin

Hvis du har stått på sidelinjen, ikke bekymre deg .. Du er ikke den eneste.

Faktisk er du allerede foran pakken bare ved å lese denne artikkelen og har tatt den smarte beslutningen om å ignorere de vanlige mediene som sprer frykt og usikkerhet i kryptovalutamarkedet..

Her er tre grunner til at du bør kjøpe minst 1 Bitcoin og bli 1% av verdens befolkning som eier denne revolusjonerende eiendelen.

1. Bitcoin ‘Knapphetsfaktor

For at noe skal være verdifullt, må det være knappt, noe som betyr at det har et begrenset tilbud. Edle metaller, antikviteter, mynte mynter og baseballkort er verdifulle fordi de er knappe. Derimot er digitale gjenstander, som bilder, filmer og musikk, ikke knappe i det hele tatt. Det er et unntak fra dette.

I tilfelle av Bitcoin har den et satt tak på 21 millioner.

Omtrent 17 millioner Bitcoins har blitt utvunnet i løpet av de siste 10 årene siden det eksisterte. Å nå 21 Million-taket vil ikke skje før rundt år 2140. Dette betyr IKKE at du har 121 år på deg til å kjøpe Bitcoin.

bitcoin knapphet

La oss dykke litt dypere.

Satoshi Nakamoto, den mystiske skaperen av Bitcoin, designet den slik at antall Bitcoin som utvinnes over tid avtar etter hvert som vanskeligheten med gruvedrift øker. For de første 210.000 blokkene som ble utvunnet, ble gruvearbeidere belønnet med 50 nyopprettede Bitcoins per blokk. I 2012 ble dette tallet halvert til 25 Bitcoins belønnet per blokk, og halvert igjen til 12,5 Bitcoins i 2016.

Den neste halveringen vil skje i midten av 2020. Så hva betyr det? Hver halvering gir økt knapphet ettersom antall Bitcoin som kan utvinnes avtar.

Knapphet er et viktig prinsipp når det gjelder verdi og investering. Når neste halvering nærmer seg, vil etterspørselen etter Bitcoin øke.

Men hva skiller Bitcoin fra andre eiendeler med ‘knapphetsfaktoren’ som edle metaller? Det er et verktøy som et betalingssystem som vi kan forvente å bli allment vedtatt som vil se høyere høyere etterspørsel (og verdi) for ikke-fiat-valutaen.

2. Økning i Bitcoin Adoption

Den globale adopsjonen av denne nye aktivaklassen øker til tross for den nylige priskorreksjonen. Bitcoin har den høyeste adopsjonsraten sammenlignet med de andre kryptovalutaene, og gir tillit og troverdighet.

Adopsjonsgraden for Bitcoin vokser i en imponerende hastighet. I 2013 var det 1789 selgere som aksepterte Bitcoin, og i desember 2018 var det 14 346 arenaer globalt som aksepterte Bitcoin. Dette er en økning på 700% – noe som indikerer at adopsjon vokser konstant og vil fortsette å gjøre det gjennom årene.

Stadig flere ønsker å bruke digitale valutaer til sine daglige kjøp. Det vil bli lettere ettersom tusenvis av globale organisasjoner begynner å tildele ressurser til forskning på blockchain-teknologi for å undersøke hvordan det positivt kan påvirke deres allerede vellykkede virksomheter..

Noen av de mest populære selskapene i verden godtar nå Bitcoin-betalinger som Wikipedia, Microsoft og Expedia.

Lese: 18 store selskaper som godtar Bitcoin som betaling

Så er det Facebook. Den elektroniske sosiale medier og sosiale nettverkstjenestegiganten avslørte detaljer om sin nye kryptovaluta med kodenavnet Libra. Dette kan komme som en overraskelse med tanke på at Facebook forbød alle kryptovaluta-relaterte annonser for litt over et år siden .. Jeg lurer på hvorfor?

Mainstream adopsjon av disse store selskapene er et signal om at blockchain er i ferd med å bli massiv. I likhet med dot com boom, vil innvirkningen på våre daglige liv være betydelig.

Dette vil støtte den trendende oppfatningen om at Bitcoin (og andre kryptovalutaer) er en integrert del av en fremtidig global virksomhet. Å eie Bitcoin nå før masseadopsjonen, er en smart beslutning.

Besøk Myntkart for å vise et varmekart over butikker eller minibanker i nærheten av deg, aksepterer du Bitcoin over hele verden.

myntkart

3. Store penger er ennå å komme

Store institusjonelle grupper har meldt seg inn i kryptovaluta-løpet ifølge Bloomberg. Det har vært rapporterte at store kjøpere som hedgefond konsekvent har kjøpt digitale mynter i verdi over $ 100.000.000 gjennom private transaksjoner.

“Vent til institusjonelle investorer omfavner krypto” har lenge vært et samlingsrop for entusiaster med digital valuta, men dette vil være for sent for de fleste investorer.

For eksempel, Goldman Sachs har blitt den første investeringsbanken som tilbyr et bitcoin-handelsprodukt til sine kunder. Så sannsynlig vil denne tendensen bli en reell trend i 2019.

Wall Street Crypto

I fjor, gjengivelse, Nasdaq og Intercontinental Exchange (ICE) kunngjorde planer om å lansere kryptokurshandelstilbud for institusjonelle investorer i 2019. Fidelity er en av verdens største kapitalforvaltere med $ 2,6T i fond vil lansere kryptoprodukter.

Viktigst er det at ICEs nye satsing “Bakkt” forventes å introdusere flere Wall Street-selskaper til handel med Bitcoin. Den planlagte regulerte eiendomshandelsplattformen vil lanseres med Bitcoin-derivater og en forvaringstjeneste for cryptocurrency. Videre planlegger å utrulle betalingstjenester for kjøpmenn i en ikke så fjern fremtid.

Bakkt har også nådd en aksjeavtale med Starbucks som gjør at Bitcoin kan brukes til å kjøpe drikke i butikkene sine.

Videre til innføringen av økonomiske forskrifter, vil flomportene åpne. Penger vil strømme fra et billion dollar marked til Bitcoin som vil øke sin verdi for å registrere alle høyder.

Konklusjon: Ikke gå glipp av å kjøpe Bitcoin

Forhåpentligvis har du nå en bedre grunn til å kjøpe minst 1 Bitcoin. Hvis du ikke er her, er det noen flere grunner til å kjøpe BTC:

  • Teknologien er revolusjonerende (åpenbar)
  • Det er et begrenset tilbud og prisene er oppe i 2019
  • Store selskaper fortsetter å utvikle Crypo betalingssystemer
  • Blockchain-plassen er fortsatt ung (dvs. før 1999 dot dot barndom)

Hvis du er usikker på hvor og hvordan du skal kjøpe Bitcoin eller andre kryptovalutaer, har vi satt sammen en lettlest guide om de beste kryptobørser i verden.

Ytterligere foreslåtte lesninger:

  • 3 beste kryptokartsteder for Altcoin-tradere
  • Beste Crypto Leverage Trading Exchanges Sammenlignet
  • Hvorfor mister jeg penger på Bitmex? Unngå disse 5 feilene
  • OKEx gjennomgang: Vurder om det er trygt & Pålitelig?
  • Beste maskinvare lommebøker for å lagre din Bitcoin

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me