3 skäl till varför du bör köpa minst 1 Bitcoin

Om du har varit på sidan, oroa dig inte … Du är inte den enda.

I själva verket är du redan före paketet bara genom att läsa den här artikeln och har gjort det smarta beslutet att ignorera de vanliga medierna som sprider rädsla och osäkerhet på kryptovalutamarknaden.

Här är tre skäl till varför du ska köpa minst 1 Bitcoin och bli 1% av världens befolkning som äger denna revolutionära tillgång.

1. Bitcoins “Knapphetsfaktor”

För att något ska vara värdefullt måste det vara knappt, vilket innebär att det har ett begränsat utbud. Ädelmetaller, antikviteter, myntade mynt och baseballkort är värdefulla eftersom de är knappa. Digitala objekt, å andra sidan, som foton, filmer och musik är inte alls knappa. Det finns ett undantag från detta.

När det gäller Bitcoin har den ett begränsat tak på 21 miljoner.

Cirka 17 miljoner Bitcoins har bryts under de senaste tio åren sedan dess existens. Att nå taket på 21 miljoner kommer inte att inträffa förrän omkring år 2140. Det betyder INTE att du har 121 år på dig att köpa Bitcoin.

bitcoinbrist

Låt oss dyka in lite djupare.

Satoshi Nakamoto, den mystiska skaparen av Bitcoin, designade den så att antalet Bitcoin som bryts över tiden minskar när svårigheten att bryta ökar. För de första 210 000 blocken som bryts ut belönades gruvarbetare med 50 nyskapade Bitcoins per block. År 2012 halverades detta antal till 25 Bitcoins belönade per block och halverades igen till 12,5 Bitcoins 2016.

Nästa halvering kommer att ske i mitten av 2020. Så vad betyder det? Varje halvering ger ökad knapphet eftersom antalet Bitcoin som kan brytas minskar.

Knapphet är en viktig princip när det gäller värde och investering. När nästa halvering snart närmar sig kommer efterfrågan på Bitcoin att öka.

Men vad skiljer Bitcoin från andra tillgångar med “knapphetsfaktorn”, såsom ädelmetaller? Det är ett verktyg som ett betalningssystem som vi kan förvänta oss att bli allmänt antagna som kommer att se högre högre efterfrågan (och värde) för den icke-fiatvalutan.

2. Ökning av Bitcoin Adoption

Globalt införande av denna nya tillgångsklass ökar trots den senaste prisjusteringen. Bitcoin har den högsta antagandegraden jämfört med andra kryptovalutor, vilket ger förtroende och trovärdighet.

Adopteringsgraden för Bitcoin växer i en imponerande takt. 2013 var det 1789 köpmän som accepterade Bitcoin och sedan i december 2018 var det 14 346 arenor som accepterade Bitcoin globalt. Det är en ökning med 700% – vilket tyder på att adoption växer ständigt och kommer att fortsätta att göra det genom åren.

Fler och fler människor vill använda digitala valutor för sina dagliga inköp. Det blir lättare när tusentals globala organisationer börjar avsätta resurser till forskning om blockchain-teknik för att undersöka hur det positivt kan påverka deras redan framgångsrika företag..

Några av de mest populära företagen i världen accepterar nu Bitcoin-betalningar som Wikipedia, Microsoft och Expedia.

Läsa: 18 större företag som accepterar Bitcoin som betalning

Sedan finns det Facebook. Online-sociala medier och sociala nätverkstjänster avslöjade detaljer om dess nya kryptovaluta kodnamn Vågen. Detta kan komma som en överraskning med tanke på att Facebook förbjöd alla kryptovalutarelaterade annonser för drygt ett år sedan .. Jag undrar varför?

Mainstream-antagande av dessa stora företag är en signal om att blockchain håller på att bli massivt. På samma sätt som dot com boom kommer effekterna på våra dagliga liv att bli betydande.

Detta kommer att stödja den trendiga uppfattningen att Bitcoin (och andra kryptovalutor) är en integrerad del av en framtida global verksamhet. Att äga Bitcoin nu innan massanpassningen är ett smart beslut.

Besök Coinmap för att visa en värmekarta över butiker eller bankomater nära dig accepterar Bitcoin över hela världen.

myntkarta

3. Stora pengar kommer ännu

Stora institutionella grupper har gått in i kryptovalutaloppet enligt Bloomberg. Det har varit rapporterad att stora köpare som hedgefonder konsekvent har köpt över 100 000 000 dollar i digitala mynt genom privata transaktioner.

“Vänta tills institutionella investerare omfamnar krypto” har länge varit ett samlingsrop för digitalvalutaentusiaster, men detta kommer att vara för sent för de flesta investerare.

Till exempel, Goldman Sachs har blivit den första investeringsbanken som erbjuder en bitcoin-handelsprodukt till sina kunder. Så mycket troligt kommer denna tendens att bli en riktig trend under 2019.

Wall Street Crypto

Förra året, Trohet, Nasdaq och Intercontinental Exchange (ICE) tillkännagav planer på att lansera kryptovalutahandlingserbjudanden för institutionella investerare år 2019. Fidelity är en av världens största kapitalförvaltare med 2,6 miljoner dollar i fonder kommer att lansera kryptoprodukter.

Det viktigaste är att ICE: s nya satsning “Bakkt” förväntas introducera fler Wall Street-företag till handel med Bitcoin. Den planerade handelsplattformen för reglerad tillgång kommer att lanseras med Bitcoin-derivat och en kryptovalutatjänst. Dessutom planerar att lansera betalningstjänster för handlare inom en inte så avlägsen framtid.

Bakkt har också nått en aktieavtal med Starbucks vilket gör att Bitcoin kan användas för att köpa drycker i sina butiker.

Efter införandet av finansiella bestämmelser kommer översvämningsgrindarna att öppnas. Pengar kommer att flyta från en biljon dollar marknad till Bitcoin som kommer att öka sitt värde för att registrera höga tider.

Slutsats: Missa inte att köpa Bitcoin

Förhoppningsvis har du nu en bättre anledning att köpa minst 1 Bitcoin. Om du inte är här finns det några fler skäl att köpa BTC:

  • Tekniken är revolutionerande (uppenbar)
  • Det finns ett begränsat utbud och priserna stiger under 2019
  • Stora företag fortsätter att utveckla Crypo-betalningssystem
  • Blockchain-utrymmet är fortfarande ungt (dvs. dot-barndom före 1999)

Om du är osäker på var och hur du köper Bitcoin eller andra kryptovalutor har vi sammanställt en lättläst guide om de bästa kryptobörserna i världen.

Ytterligare föreslagna avläsningar:

  • 3 bästa kryptokartläggningssajter för Altcoin-handlare
  • Bästa Crypto Hävstångsutbyte jämfört
  • Varför fortsätter jag att förlora pengar på Bitmex? Undvik dessa 5 misstag
  • OKEx-granskning: Bedöm om det är säkert & Pålitlig?
  • Bästa hårdvaruplånböcker för att lagra din Bitcoin

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me