BRD Wallet Review

Har du någonsin hört talas om “plånboken för kryptokurrency”? När du tittar online ser du att användare skriver BRD plånbok recensioner – medan namnet har ändrats och plånboken har blivit något nytt, produkten som helhet, förblir densamma.

Det säger dock lite om den faktiska plånboken – är det bra? Är det värt att kolla in det? Vilken typ av kryptoplånbok är det i alla fall?

Oroa dig inte, för alla dessa frågor (och mer!) Kommer att besvaras i artikeln nedan!

TL; DR: BRD-kryptovalutaplånboken är en mobilappbaserad plånbok. Den kan innehålla flera olika kryptovalutor (som Bitcoin och Ethereum), och har ett ganska gott rykte inom kryptosamhället, särskilt för att plånboken är öppen källkod.

Fördelar

  • Enkelt användargränssnitt
  • Mobilapp-baserad plånbok
  • Kundens PIN-koder tillgängliga
  • Kan innehålla Bitcoin, Ether, Bitcoin Cash, ERC-20 tokens

Nackdelar

  • Svar från kundsupport som rapporteras ibland är långsamma
  • Stöder få mynt

BRD Wallet Review: PROS

BRD grundades ursprungligen helt tillbaka 2015. Två år senare bytte företaget. Det var då plånboken fortfarande kallades “Brödplånboken” – fängslande namn, men tydligen passade den inte helt märket och ändrades därmed två år senare till bara “BRD”.

I allmänhet har företaget sett en ganska omfattande framgång – ICO för dess token (samma namn – BRD) var framgångsrikt, och det allmänna rykte som varumärket upprätthåller verkar faktiskt vara ganska positivt.

Som med alla andra kryptovalutaplånböcker där ute kan du förvänta dig att BRD-kryptoplånboken har både positiva och negativa aspekter – det är givet. Fokusera först på det positiva, låt oss täcka kryptomynt som plånboken stöder.

Stöder Bitcoin och Etheruem

Om du har hört något om kryptovaluta, du vet nog att de två mest kända kryptovalutorna finns Bitcoin och Ethereum. Dessa två kryptor är ständigt i centrum – oavsett vart du tittar hittar du alltid nyheter om någon av dem.

Som ett resultat av detta ser naturligtvis en stor del av de människor som är intresserade av att investera i kryptovalutor på Bitcoin och Ethereum som de två viktigaste utmanarna. I sin tur gör detta ETH- och BTC-plånböcker ganska eftertraktade.

Användarens BRD-plånbokrecensioner kommer att berätta för dig att just den här plånboken gör, faktiskt, stödja båda kryptovalutorna.

BRD-plånbokgranskning: inga konton, ingen inloggning.

Det här är bra nyheter för alla som har tittat på att testa BRD! Utöver Bitcoin och Ethereum stöder dock BRD också Bitcoin kontanter och alla ERC-20-tokens. Ingen av dem är överraskande, för att vara ärlig – både Bitcoin Cash och ERC-20-tokens är starkt sammanflätade med de ovan nämnda kryptovalutorna.

Det faktum att BRD-kryptoplånboken tillåter dig att lagra ERC-20-tokens bör dock markeras ytterligare – det är bra nyheter för alla och alla som är intresserade av dApps, smarta kontrakt, och några & alla investeringar i denna teknik.

En öppen källkodsplånbok

Om du läser igenom användarnas BRD-plånboksrecensioner kan du så småningom stöta på några som påpekar de öppen källa plånbokens natur. Medan vissa användare ser ut att se över detta faktum borde det inte vara fallet – det är faktiskt en av de viktigaste styrkorna för BRD.

Per definition betyder en kryptovalutaplånbok som öppen källkod vem som helst kan komma åt dess källkod, och leta efter något misstänkt eller till och med sårbart – om de hittar något som inte verkar vara rätt kan människor det göra ändringsförslag, och om de går igenom kommer plånboken därmed att förbättras.

BRD plånbok granskning: köpa Bitcoin.

Visserligen är dessa processer lite mer komplicerade än så, men den allmänna idén förblir ändå densamma. Du kan förmodligen se hur allt detta skulle vara till nytta för alla användare av BRD-kryptoplånboken, eller hur?

Förutom att ha några tydliga, objektiva fördelar jämfört med några av vårdnadsplånböckerna där ute, gagnar det faktum att BRD är öppen källkod också kryptoplånboken i fråga från en mindre fysisk synvinkel. Vad jag menar är helt enkelt det människor är mer villiga att lita på appar och plattformar som är öppen källkod.

Med andra ord stavar det “transparens” och “tillförlitlighet” för de flesta användare av produkten – för att vara rättvis, så ska det egentligen vara, i första hand.

Anständiga säkerhetsåtgärder

BRD-plånboken är en mobilapp-baserad typ av kryptolagring. De flesta BRD-plånbokrecensioner som du kommer att stöta på verkar berömma detta faktum – i världen där mobila enheter har blivit små datorer med fickanpassning som vi använder för allt man kan tänka sig, vore det vettigt!

Att vara mobilbaserad har dock också andra fördelar – det är faktiskt ett bra val för alla som värdesätter säkerhet.

Mobilappsplånböcker faller i samma kategori som programvarukryptoplånböcker, säkerhetsmässigt. Detta gör dem säkrare alternativ jämfört med, säg, online plånböcker – resonemanget för detta ligger i att med en online (utbytesbaserat) plånbok, dina mynt finns alltid på internet, medan du använder en programvara är allt du behöver oroa dig för skadlig kod i din enhet.

BRD-plånbokgranskning: enkelhet efter design.

Om din dator – eller, när det gäller den här BRD-plånbokgranskningen, din telefon – är ren från något virus och keyloggers, du borde vara bra!

BRD-kryptoplånboken har också ett extra lager av säkerhet – förutom att ge dig en återhämtningsfras om du glömmer bort dina lösenord kan plånboken också göra det skapa en anpassad PIN-kod som du skulle ange när du loggar in i din plånbok. Även om jag inte kunde hitta något alternativ att aktivera 2FA, anpassade PIN-koder är alltid mycket uppskattade!

Tillåter Fiat-valutabehandlingar (och köp i plånboken)

Numera tillåter många kryptovalutaplånböcker (särskilt onlinebaserade – programvaruplånböcker vanligtvis samma också) köpa specifika kryptomynt från deras användargränssnitt – du behöver inte lämna plånboken och gå till någon utbytesplattform från tredje part.

Att läsa igenom användarnas BRD-plånboksrecensioner verkar det BRD har också denna funktion. Utöver det kan det dock också göra det göra betalningar fiat-valutor – med andra ord, köp kryptomynt med ditt kreditkort.

Tabell: Betalningsmetoderna för Coinbase Wallet och BRD

Som sent har detta blivit något normalt och till och med förväntat – det finns fortfarande många plånböcker där ute har inte integrerad kryptoköpsfunktion. Att köpa krypton med fiat-valutor föredras vanligtvis, särskilt av investerare på introduktionsnivå – det är lättare, problemfritt och tar lite tid.

Smidig, modern gränssnittsdesign

Användbarhet är en av de mer intressanta funktionerna när det gäller programvaruplånböcker för kryptovalutor. Det är inte något som skulle komma upp så ofta i användar-BRD-plånbokgranskningar, men bra användbarhet är fortfarande ganska viktigt för alla plånböcker där ute.

Tack och lov har BRD-kryptoplånboken faktiskt några anständiga användbarhetsfunktioner.

BRD-plånbokgranskning: hur man får BRD-tokens.

Allt från processen att ladda ner och installera plånboken till att köpa mynt är enkel och okomplicerad. Även om du aldrig har använt en kryptoplånbok förut bör du inte uppleva några svårigheter.

Medan jag kommer att utarbeta den faktiska “hur” -aspekten av användbarheten senare, räcker det med att säga att det är uppfriskande och alltid uppskattat att stöta på en kryptoplånbok som inte överbelastar dig med teknisk jargong och onödiga funktioner.

Senaste Ledger Wallet-kupong hittades:

BRD Wallet Review: CONS

Att döma högtidligt av de mer högljudda användarna BRD-plånbokgranskningar, kan det tyckas att plånboken i fråga är nästan felfri – majoriteten av användare gillar det ganska mycket och förkunnar alla sina fördelar stolt.

Som med allt annat i livet, dock, brödplånboken är inte perfekt – naturligtvis finns det några brister som kan vara uppenbara när du först stöter på produkten i fråga.

Visserligen kombinerar jag min egen erfarenhet med plattformen tillsammans med andra BRD-plånboksrecensioner, ingen av de ovan nämnda “bristerna” verkar vara betydande, än mindre “spelbrytande”. Ändå måste de täckas innan du går ut och provar BRD-kryptoplånboken själv.

Från och med det största klagomålet verkar det som att många inte är nöjda med bristen på myntstöd.

Stöder några mynt

Tidigare i BRD-plånbokgranskningen har jag påpekat att BRD stöder de två viktigaste kryptovalutorna – Bitcoin och Etheruem -, och dess relaterade kryptor – Bitcoin kontanter och ERC-20-tokens.

Även om det är fantastiskt att mynten som stöds utgör ett flertal, är det faktiskt ganska sorgligt att det bara finns så få av dem att välja på (åtminstone decentraliserat valutamässigt).

Nu för tiden, dedikerade plånböcker blir överskuggad av de som stöder flera olika kryptovalutor – några av dem även i hundratals! Många av de mer erfarna handlarna och investerarna som har flera olika kryptovalutor i sin portfölj, och kanske vill lagra dem i en enda plånbok – det är inte möjligt med BRD.

BRD-plånbokgranskning: fördelar med att hålla BRD-mynt.

Med det sagt kan det dock inte vara så bra att lagra flera olika krypton på en enda plats, för att vara rättvis. Dess en säkerhetsrisk – om någon skulle hacka i din plånbok skulle de kunna stjäla alla dina tillgångar – om du förvarade dem på olika platser skulle det dock inte vara ett problem.

Hur som helst skulle det vara trevligt att se brödplånboken stödja fler mynt i framtiden – om inte några av de mer nischade, då åtminstone Litecoin, NEO eller Rusa.

Kundtjänst kan vara långsam

Att läsa igenom de olika användargranskningarna av BRD-plånboken är uppenbart att appen har ett ganska gott rykte på både iOS- och Android-marknaden – den har bra användarpoäng i Play Store, och de bästa recensionerna är mycket positivt, för.

Det enda som ses som ett ganska omtvistat ämne är dock kundsupport.

Du förstår, om du skulle stöta på problem med plånboken (vare sig det är tekniskt, avgiftsrelaterat eller annat) kan du antingen kontrollera kunskapsbasen som finns på varumärkets officiella webbplats, eller skriv dem ett e-postmeddelande. Ett av de största grepparna här är det det finns ingen live kundsupport tillgänglig.

BRD Wallet Review

För att vara rättvis är det bara delvis sant – du kan ringa dem, men det är bara tillgängligt för dem som har ett visst antal BRD-tokens i sin besittning.

Utöver det hävdar vissa användare det, medan brödplånboken är bra och allt, supportsvar kan vara något långsamma. Naturligtvis, om du har att göra med en allvarlig teknisk fråga, skulle du förmodligen vilja att den löses så snart som möjligt – särskilt när det handlar om dina kryptovalutor.

Jämför BRD sida vid sida med andra

Visste du?

Jämför BRD sida vid sida med andra

Alla Crypto-utbyten kan se ut som du men de är INTE alla samma!

ja! Visa mig jämförelsetabellen

Pris

Prissättningen aspekt av brödplånboken är också ganska intressant.

BRD-plånboken är helt gratis att ladda ner, installera och använda. Det är fantastiskt – medan det har blivit en standard när det gäller de flesta online- och appbaserade kryptolagringsalternativ där ute, det är fortfarande trevligt att veta att du faktiskt kan använd plånboken gratis.

När det gäller tillämpliga avgifter är sakerna dock lite mer komplicerade.

BRD Wallet Review

Teamet bakom plånboken säger att det finns inga avgifter debiteras när du gör en transaktion via BRD, åtminstone från deras del av affären. Men de betonar också att sättet hur Bitcoin-nätverk fungerar är det det tar en viss procentsänkning från din transaktion – detta kallas annars en “transaktionsavgift”.

Avgiften varierar beroende på antalet Bitcoins som du skickar / tar emot. Om du handlar med stora summor kommer du naturligtvis att debiteras mer för transaktionen – det är vettigt.

Hur man använder BRD-plånboken?

Nu när vi har diskuterat båda positiv och de mindre positiva sidorna av brödplånboken, det sista steget i denna BRD-plånbokgranskning är att prata om “hur” – specifikt, hur man använder plånboken, hur man ställer in det, hur man gör transaktioner, och så vidare.

Hur man installerar BRD-plånboken?

Vi börjar från början och pratar om installationsprocessen av BRD.

Steg 1: Ladda ner BRD-appen från den app store du väljer. Jag använder en Android-enhet, så mitt exempel kommer att inkludera Play Store.

BRD-plånbokgranskning: Play Store.

Steg 2: Starta appen och tryck på “Komma igång”.

BRD-plånbokgranskning: komma igång.

Steg 3: Efter en kort introduktion uppmanas du att skapa en anpassad PIN-kod. Se till att inte glömma det!

BRD-plånbokgranskning: anpassade PIN-koder.

Steg 4: Du får då din “pappersnyckel” – med andra ord din Återställningsfras på 12 ord. Skriv ner det och förvara det säkert – det är ditt enda verktyg för att få tillbaka din plånbok, om du glömmer dina PIN-koder.

BRD-plånbokgranskning: 12-ords återhämtningsfras.

Steg 5: När du är klar, omdirigeras du till appens hemsida. Det är allt!

BRD-plånbokgranskning: BRD-appens framsida.

Som du ser är det enkelt och enkelt att installera och ställa in din BRD-plånbok!

Hur man köper kryptovaluta på BRD-plånboken?

Nästa steg, låt oss täcka själva processen för att köpa Ethereum (eller Bitcoin) på mobilplånboken i fråga.

Steg 1: Tryck på “på appens startskärmköpa”.

Steg 2: Du kommer att bli ombedd att välj ditt bostadsland – göra det.

BRD-plånbokgranskning: välj ditt hemland.

Steg 3: Stiga på valutor och belopp som du vill betala med / ta emot.

BRD-plånbokgranskning: mängden eter du vill köpa.

Steg 4: Välj din betalningsmetod.

BRD-plånbokgranskning: betalningsmetod.

Steg 5: BRD erbjuder dig att köpa kryptor med hjälp av tjänsterna från Simplex – leveransen är snabb och avgifterna är också ganska rimliga.

BRD plånbok granskning: Simplex.

Steg 6: När du har bekräftat din betalning är det bara att vänta!

BRD-plånbokgranskning: orderbekräftelse.

Enkel!

Hur man handlar kryptovalutor på BRD-plånboken?

Slutligen har du också möjlighet att handla dina kryptovalutor på BRD-kryptoplånboken också.

Steg 1: Tryck “Handel”På den nedre delen av startskärmen, i mitten.

Steg 2: Välj de valutor du vill betala med, och valutan som du vill motta.

BRD-plånbok: handel med kryptovalutor på BRD.

Steg 3: Om pengarna i din plånbok är tillräckliga kan du göra transaktionen när du väljer rätt plånbok – det är det!

Definitivt ett problemfritt sätt att handla kryptos i själva plånboken!

Slutsatser

Så det är BRD-plånboken! Nu är det värt att kolla in det?

Jag måste hålla med majoriteten av användarnas BRD-plånbokgranskningar – plånboken i fråga är verkligen värt att ge ett skott.

Tabell: Företagsinformation för Ledger Nano X och BRD

Även om det inte rymmer många mynt, och du kanske ibland kämpar med snabba svar från kundsupporten, är BRD-plånboken ett säkert och säkert alternativ för alla dina Bitcoin och Ethereum (och ett par andra krypto) behov.

Dess kul och lätt att använda, låter dig skapa anpassade PIN-koder, stöder handel i plånbok och kryptoköp – definitivt ett bra alternativ!

Innehållet som publiceras på denna webbplats syftar inte till att ge någon form av finansiell, investering, handel eller någon annan form av rådgivning. BitDegree.org rekommenderar inte eller föreslår att du köper, säljer eller innehar någon form av kryptovaluta. Innan du fattar finansiella investeringsbeslut, kontakta din finansiella rådgivare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me