Förutsägelse av electroneumpris: Kommer det att stiga?

Bitcoin är fortfarande den största kryptovalutan, men det är definitivt inte den enda. Efter Bitcoins första framgång har över 1500 kryptovalutor lanserats på marknaden.

Om Electroneum är en sådan kryptovaluta som har fått din uppmärksamhet, har du kommit till rätt ställe. Electroneum, som lanserades i september 2017, är för närvarande en av de 100 bästa kryptovalutorna.

Den här guiden kommer att svara på frågor som:

 • Är Electroneum en bra investering?
 • Vad är prisförutsägelsen för Electroneum?
 • Hur har Electroneum presterat tidigare?

Så i slutet av den här guiden får du en bra uppfattning om vad Electroneum-mynt är och hur det skiljer sig från andra mynt. Du kommer också att ha lärt dig om olika populära prognoser för Electroneum, inklusive populära 2021-prognoser.

Även om kryptovaluta är en extremt oförutsägbar marknad, är syftet med den här guiden att ge så mycket information som möjligt. Det rekommenderas alltid att konsultera en finansiell expert innan du gör en investering i kryptovalutor.

Att förstå grunderna för någon kryptovaluta är mycket viktigt om du planerar att investera i den. Så låt oss först lära oss lite om Electroneum (ETN) själv innan vi går in i ETN-prisförutsägelser.

Om du känner att du redan är bekant med Electroneum, hoppa gärna till avsnittet Electroneum Investment History.

Vad är Electroneum (ETN)?

Electroneum, liksom andra kryptovalutor, är en digital valuta byggd med blockchain-teknik. Så, vad är så speciellt med det? Vad gör det annorlunda?

Senaste Coinbase-kupong hittades:

På dess hemsida, det står att det är “The Mobile Cryptocurrency”, som har utformats för massanpassning. Det syftar till att få det att hända genom att göra det extremt enkelt för smartphone-användare (av vilka det finns 2,2 miljarder) förvärva Electroneum.

Idag är transaktioner i kryptovalutor en komplex process som gör det svårt för icke-experter att gå med i kryptovalutamarknaden. Electroneum försöker ändra det genom att göra det lika enkelt som att ladda ner en app.

När du laddar ner Electroneum-appen är du redo att skaffa Electroneum. Medan de flesta mynt kräver specialiserad kraftfull utrustning för att bryta dem, kan Electroneum helt enkelt brytas med appen.

Electroneum-appen har också en inbyggd plånbok för att lagra Electroneum-mynt som bryts från användarens telefon. Så Electroneum kan inte bara hanteras utan också brytas från en mobilapp.

Förutom att vara mycket användarvänlig och lätt att bryta, finns det få andra signifikanta skillnader mellan Electroneum och Bitcoin. Låt oss titta snabbt på dem.

 • Det maximala antalet Bitcoins som kan finnas är 21 miljoner, medan det maximala antalet Electroneum-mynt kan vara 21 miljard.
 • Genom att följa Monero-myntets fotspår erbjuder Electroneum också sekretessfunktioner.

När det gäller Bitcoin-transaktioner kan alla se vem som är avsändaren och mottagaren. Transaktionerna kan också spåras till ursprunget. Men alla transaktioner är helt privata och spårbara när det gäller Electroneum.

 • Electroneum fokuserar mer på att påskynda mikrotransaktionerna, som att köpa mobilspel, betala för appar och skicka pengar till vänner.
 • Som tidigare nämnts har Electroneum sin egen app, plånbok och mobilgruva. Allt som Bitcoin saknar.

Nu när du har en klar förståelse för vad Electroneum handlar om, låt oss gå till dess tidigare prestationer. Kunskap om historiska prisutvecklingar kommer att vara till hjälp för att göra en förutsägelse av Electroneum-priset.

Electroneums investeringshistoria

Electroneum ICO, som lanserades den 14 september 2017, stängdes tidigt på grund av att ha nått det hårda taket på 40 miljoner dollar. Electroneum har ett börsvärde på 0,141 miljarder dollar och är den första brittiska kryptovalutan någonsin.

Medan de hade en mycket framgångsrik ICO, mötte de en stor hicka strax efter. Många Electroneum-användarkonton blev hackade, vilket ledde till ett plötsligt prisfall i början av november 2017. Som du kan se i diagrammet nedan sjönk Electroneum-priset från 0,23 $ till 0,06 $..

lectroneum-price-prediction

Priserna på Electroneum återupplivades efter att emissionerna hade fixats och investerare såg potentialen i denna mobilvänliga kryptovaluta. Det växte från 0,06 dollar i november 2017 upp till 0,22 dollar i januari 2018 och registrerade en tillväxt på 122% på mindre än tre månader.

Du kan se den historiska prisutvecklingen för Electroneum i diagrammet från myntmarknadsskyddet nedan. Liksom de flesta andra kryptovalutor har priserna sjunkit sedan januari 2018. Två år senare, i januari 2021, är Electroneums pris bara 0,005 och framtiden verkar inte vara så ljus. Förutsägelsediagram för Electroneum

Electroneum har presterat ganska genomsnittligt tidigare jämfört med andra kryptovalutor. Faktum är att det finns ett stort antal kryptovalutor som har betalat sina investerare mycket bättre avkastning än Electroneum har. Med detta sagt har det kunnat generera intresse från investerare på grund av dess unika funktioner som mobilbrytning.

Nu när vi känner till investeringshistoriken för Electroneum, låt oss ta en titt på en Electroneum-prisförutsägelse eller två.

Förutsägelse av electroneum 2021

Här ser vi ett par prisprognoser för Electroneum för i år.

Förutsägelse av Electroneum 2021 av John McAfee

Om du har följt kryptovalutamarknaden vet du redan vilken inverkan John McAfee kan ha på priserna. Han är en av de mest kända influenserna på kryptovalutamarknaden.

I sin mycket positiva tweet om Electroneum (se bilden nedan) uppgav han att han förväntar sig att det ska gå bra av följande skäl:

 • Han förväntar sig att det kommer att tilltala tekniska och icke-tekniska appanvändare på grund av dess användarvänlighet
 • Det är ett sekretessmynt
 • Det har en massiv följd av supportrar på Facebook och andra samhällen som kan hjälpa dess vanliga acceptans

  John McAfee twitter-inlägg om Electroneum

Hans förutsägelse kan eller kanske inte visa sig vara sant, men det är definitivt en bra validering för Electroneum.

Jämför Crypto Exchanges sida vid sida med andra

Visste du?

Har du någonsin undrat vilka kryptobörser som är bäst för dina handelsmål?

Ser & jämför TOP3-kryptobörser sida vid sida

Förutsägelse av Electroneum 2021 med teknisk analys

Innan jag tittar på förutsägelsen, låt mig förklara vad som menas med den tekniska analysen, som är en populär metod som används för prisförutsägelse.

Teknisk analys använder historiska pristrender och handelsvolymtrender för att förutsäga framtiden. Denna uppgift utförs av programvara som tillämpar komplexa matematiska funktioner på historisk data.

Walletinvestor.com är en webbplats som utför kryptovaluta teknisk analys. Enligt denna webbplats är Electroneum en ettårig investering med hög risk. Dess förutsägelse för Electroneum 2021 är $ 0,00! Lite hård, kanske?

Förutsägelse av Electroneum 2021 baserat på faktorer som marknadsutveckling och teknik

Baserat på faktorer som teknik, prestanda och marknadstrender, kallas en webbplats uslifed.com har gjort en förutsägelse av Electroneum för några år tillbaka. Enligt denna ETN-prisförutsägelse skulle Electroneum vara cirka 0,74 dollar i december 2018. Då och nu (2021) är ETN-priset dock bara 0,005 dollar. De baserade sina Electroneum-förutsägelser på det faktum att det har ett stort antal anhängare och är väldigt lätt att använda.

Även Medium.com förutspådde att ETN-myntets framtida pris skulle växa till 0,03235 $, så vi får se om det är sant 2021 eller inte.

Nu när vi har en uppfattning om Electroneums förutsägelser för detta år, låt oss försöka förstå Electroneums långsiktiga framtid.

Förutsägelse av Electroneum 2021

Med tanke på kryptovalutornas oreglerade karaktär (för närvarande) är det ganska svårt att förutsäga deras långsiktiga framtid. Jag kommer dock att försöka dela så mycket information med dig som möjligt.

Följande är den bästa förutsägelsen för Electroneum för år 2021.

Electroneum Prediction 2021 baserat på teknisk analys

Coinliker.com är en webbplats som utför teknisk analys och ger långsiktiga prisförutsägelser. Det ger en förutsägelse på 2,44 dollar för 2023. Baserat på detta verkar Electroneum vara på rätt spår 2021, och en investering på 200 dollar kan vara värt över 23 000 dollar fram till 2023.

Förutsägelse av Electroneum 2021 baserat på faktorer som marknadsutveckling och teknik

Uslifed.com tillhandahöll också Electroneum förutsägelse för några år tillbaka. Det förutspådde Electroneum-priserna att vara runt $ 0,812 i början av 2018 och $ 1,10 i december 2018. Tyvärr hände det inte och källor visar att ETN-priset kan gå upp till 0 $ 0,1 år 2021.

Så det är prisförutsägelsen för Electroneum för år 2021, vilket visas av två olika källor. Det verkar som ett bra investeringsalternativ, men som jag har sagt tidigare är det mycket svårt att förutsäga priserna på någon kryptovaluta på lång sikt.

Det är faktiskt mycket svårt att förutsäga dem på kort sikt också – jag borde göra det klart. Ingen kan se in i framtiden, även om vi förmodligen alla önskar att vi kunde.

Så är Electroneum ett bra investeringsalternativ?

Som du har sett är förutsägelserna delade över Electroneums framtid. Det är viktigt att ta hänsyn till dessa förutsägelser när man fattar beslut, men det är också viktigt att titta på grunderna i myntet.

Nedan följer några av anledningarna till att Electroneum kan vara en bra investering.

Kompetent team med definierade mål

En av de viktigaste faktorerna som avgör framtiden för någon kryptovaluta är teamet bakom det. Electroneum har ett erfaret och dedikerat team som driver showen. VD Richard Ells har erfarenhet av att bygga framgångsrika teknikföretag. Den senaste är Retortal Ltd, som värderas till över 50 miljoner dollar.

Hittills har teamet varit snabbt i att utveckla nya funktioner och åtgärda eventuella problem. De har också hållit sina investerare informerade om sina mål och hur de ska uppnå dem, till skillnad från många andra kryptovalutaprojekt.

En enorm grupp av supportrar

På grund av sin vädjan till icke-tekniska användare har den fått massivt stöd på gräsrotsnivån. Folk hoppas att Electroneum kan vara myntet som kommer att leda till massantagande av kryptovalutor på grund av dess mobilvänlighet.

Det fanns cirka 765 000 ETN-levande användare i januari 2018 och de lägger till fler varje dag.

Det här är några av anledningarna som kan göra Electroneum till en bra investering. De kan kanske skapa intresse från investerare eftersom de verkar gå i rätt riktning.

Det finns dock några saker som du bör se upp för i fallet med Electroneum. Följande är några av de saker som kan blockera tillväxten av Electroneum.

Eller är Electroneum ett dåligt investeringsalternativ?

Tidigare resultat

2017 var ett mycket framgångsrikt år för kryptovalutor. Toppkryptovalutor som Litecoin, Monero, Ethereum gav en avkastning i intervallet 5 000% till 10 000%. Det är massivt, eller hur?

Electroneum har dock inte visat liknande prestandanivåer. Investerare som ser på tidigare resultat som ett mått på framgång kanske inte är intresserade av att investera i Electroneum.

Tekniska utmaningar

För att lyckas syftar Electroneum till att utnyttja mobilanvändare genom att tillhandahålla användarvänlig mobilbrytning. Det är lättare sagt än gjort, och de har ställts inför tekniska problem sedan mars 2018 när frågor har uppstått.

Om inte de kan lösa problemen ser framtiden för Electroneums produkt skakig ut.

Electroneum pris förutsägelse Twitter inlägg

Listning på börser

De har gjort vissa framsteg på denna front men Electroneum är fortfarande inte noterat på någon av de stora börserna som Binance, Bittrex och Poloniex. För vissa investerare är detta frustrerande eftersom de ser det som en brist på trovärdighet. För andra ger det frågor om likviditet.

Att väga upp fördelarna och nackdelarna med valutor är en mycket viktig del av investeringsstrategin.

Enligt min mening bör du vänta och se hur bra deras mobila gruvarbetare presterar innan du gör ett investeringssamtal. När det är klart att de är tekniskt utrustade för att lösa problemen kan du konsultera en finansiell rådgivare för att planera din investering.

Slutord

Du vet nu vad Electroneum är, vad dess USP är, vad dess fel är och hur några stora namn i kryptorummet tror att det kommer att fungera under de närmaste åren.

Om Electroneum kan uppnå sina mål i verklig mening kommer de att kunna fånga en stor marknad med över 2,2 miljarder smarttelefonanvändare – det är slutresultatet. Så om du gillar projektet bör du följa det noggrant tillsammans med deras utveckling så att du kan investera i det vid rätt tidpunkt.

Det är dock om du bestämmer att det är en bra investering, vilket kan bero på faktorer som hur väl de hanterar de aktuella problemen de upplever.

Förutsägelser av Electroneum-priser indikerar att de kan vara en bra långsiktig investering men det finns blandade prognoser. Om saker går till sin fördel kan det beröra mellan $ 1- $ 1,50, vilket ger en avkastning på mer än 5000% baserat på de förutsägelser vi tittade på.

Som jag har sagt tidigare är kryptovaluta mycket oförutsägbar, och det är alltid en bra idé att nå ut till en finansiell konsult innan du investerar.

Så vad ska du göra? Är det värt att investera i? Vad är din förutsägelse för Electroneum? Jag skulle gärna höra dina tankar!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me