Gemini VS Coinbase: Är Gemini ett bättre Coinbase-alternativ?

Om du har hört allt om detta kryptovaluta vurm och vill engagera dig, du är inte ensam! Varje dag beslutar fler människor att prova digitala valutor av många olika skäl. Vissa gillar de politiska aspekterna (att vara din egen bank, fri från statlig kontroll), andra gillar hur enkelt det är att göra betalningar online med hjälp av kryptovalutor.

Hur som helst, innan du börjar din digitala valutaresa, måste du faktiskt köpa några Bitcoin eller Ethereum!

Det finns många olika sätt att få digital valuta idag. Antalet olika alternativ kan göra det svårt att bestämma vilken tjänst som ska användas. Naturligtvis vill du veta att dina pengar är det säker. Det är därför, i detta Gemini MOT Coinbase jämförelse, vi ska gå igenom två mycket populära börser.

Som nybörjare i krypto vill du också ha en tjänst som är lätt att använda. Slutligen måste du använda en tjänst som är tillgängliga i ditt land. Alla dessa poäng och mer kommer att avgöra var du faktiskt köper dina första kryptomynt från.

Jag har förberett den här Coinbase VS Gemini-guiden för att ge dig en ärlig jämförelse mellan två av de största och mest betrodda börserna i kryptovalutaindustrin. Efter att ha läst det bör du veta om lite om båda börsenas förflutna, de olika funktionerna de erbjuder, avgifterna de tar ut, de olika digitala tillgångarna du kan köpa från var och en, säkerhetsfunktionerna i Gemini och Coinbase och volymen på digital valutor som varje börs handlar med.

Förhoppningsvis vet du i slutet av det om Gemini är bättre än Coinbase för dina egna kryptobehov.

Det finns mycket att komma igenom för att ge dig en fullständig förståelse för varje utbytesplattform. Så låt oss inte slösa bort någon tid och gå ner till det!

Coinbase VS Gemini: Vad är Coinbase?

Låt oss börja denna Gemini VS Coinbase recension från Coinbase. Coinbase är förmodligen världens mest kända digitala valutaväxling. Det grundades 2011 av Brian Armstrong och Fred Ehrsam. Det har för närvarande sitt huvudkontor i San Francisco, Kalifornien.

Senaste Coinbase-kupong hittades:

Coinbase har olika alternativ att köpa och sälja olika digitala tillgångar snabbt och enkelt. Det gynnar en no-nonsense strategi för att få folk vana vid att handla, köpa och sälja kryptovalutor. Det finns inte många webbplatser som Coinbase. De flesta är mer avancerade utbytesplattformar. Detta ger Coinbase en unik position på marknaden.

Gemini VS Coinbase: Coinbase-webbplatsens förstasida.

Det finns en mer avancerad plattform associerad med Coinbase. Detta kallas GDAX-börsen och det är mer som Gemini och andra utbyten. GDAX erbjuder mer sofistikerade köp- och försäljningsalternativ. Dessa inkluderar “begränsningsorder”, “marknadsorder” och möjligheten att ställa in ditt pris för en order och lämna det under en period för att se om det blir fyllt. Detta gör GDAX mer lämpligt för handlare eller mer avancerade användare.

Frånvaron av dessa avancerade alternativ på Coinbase betyder det den är väl lämpad för nybörjare. När du väl har lärt dig att köpa en kryptovaluta på Coinbase är det enkelt att skapa ett GDAX-konto om du vill börja handla mer regelbundet. Du behöver bara verifiera din identitet med företaget. Höger – låt oss gå vidare och diskutera vad som är Gemini för denna Gemini VS Coinbase-jämförelse. Full information om Coinbase finns också här.

Gemini VS Coinbase: Vad är Gemini?

Gemini är en annan respekterad kryptovalutabörs. Det är hjärnbarnet till två av de tidigaste investerarna i Bitcoin – Winklevoss tvillingarna. Om du inte vet vem Cameron och Tyler är, sköt de berömmelse 2004 över en rättslig tvist med Mark Zuckerberg – skaparen av Facebook.

Gemini grundades ganska senare än Coinbase – 2015. Namnet är en hänvisning till zodiakens tecken som visar ett par tvillingar. Smart, va?

Gemini VS Coinbase: Gemini-webbplatsens förstasida.

Gemini-utbytesplattformen är baserad i New York. Det har snabbt blivit ett av de mest respekterade börserna i kryptovalutautrymmet. Det är en favorit bland mer institutionella investerare och handlare med stora volymer tack vare dess strikta efterlevnad av befintliga regler. Det erbjuder också användare många extra säkerhetsfunktioner som saknas med många andra mindre kända utbyten.

Precis som Coinbase erbjuder Gemini användare en “off and on-ramp” för kryptovaluta. Detta gör det till en direkt konkurrent till sådana som CEX.io, Bitstämpel, och Kraken. Kunder på Gemini kan köpa och sälja digitala tillgångar med fiat-valuta. Detta skiljer sig från utbyten som Bittrex och Kucoin som endast tillåter insättningar i kryptovaluta innan handel är möjlig.

Nu när vi har lärt oss om de två utbytena tid att hitta vad som är det bättre alternativet för Gemini VS Coinbase. Du kan läsa mer om Gemini här.

Är Gemini det bästa alternativet till Coinbase?

Introduktioner ur vägen, låt oss gå vidare med den verkliga saken till hands – de Gemini VS Coinbase-jämförelse.

Funktioner i varje börs

Många av funktionerna i Coinbase är som de som finns på Gemini. Det finns dock några skillnader mellan plattformarna som måste påpekas:

Funktioner på båda börserna:

 • Insättningar av Fiat och kryptovaluta.
 • Köp- och försäljningsalternativ för Bitcoin och Ether.
 • Det kan ta ut i både fiatvaluta och kryptovaluta.
 • Pengar och kryptovaluta lagras offline för att skydda mot hacking.
 • Bra kundsupport.
 • Bank- och banköverföringsalternativ.
 • Mycket respekterade häftklamrar i kryptovalutaindustrin.

Funktioner i endast Coinbase:

 • Förenklade alternativ för snabbköp.
 • Bitcoin Cash och Litecoin tillgängliga.
 • Insättningar med kreditkort.
 • Finns i: Singapore, Australien, Österrike, Belgien, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Finland, Grekland, Ungern, Irland, Italien, Jersey, Lettland, Liechtenstein, Malta, Monaco, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, San Marino , Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Storbritannien, Kanada och USA.

Egenskaper hos Gemini Only:

 • Avancerade handelsalternativ – olika typer av köp- och säljorder.
 • Accepterar insättningar med ACH (automatiserat clearinghus) i USA.
 • Finns i: USA, Kanada, Hong Kong, Puerto Rico, Sydkorea och Storbritannien.

Vilket är mer användarvänligt?

När det gäller deras användarvänliga funktioner, Coinbase har verkligen kanten i Coinbase VS Gemini-jämförelsen. De erbjuder ett omedelbart alternativ att köpa och sälja kryptovaluta. Det tar bokstavligen några minuter att registrera sig, ladda upp pengar till webbplatsen och göra ditt första köp av kryptovaluta!

På både Gemini och Coinbase måste du verifiera din identitet för att köpa kryptovalutor. Detta är ett lagligt krav. Användare måste skicka in olika dokument, tillsammans med fotografier av sig själva. De måste också registrera ett telefonnummer och en betalningsmetod. Det är väldigt enkelt men det tar en dag eller två att verifiera det helt.

Även om registreringsprocessen på Coinbase och Gemini är mycket lika, Coinbase är mycket lättare att använda för en nybörjare. Det är mer som att använda en webbutik än att det är en valutaväxling. Du kan inte se potentiellt förvirrande termer som “limit buy”, “market sell” eller “stop-limit” på Coinbase. Du loggar bara in och köper eller säljer vad du vill för de angivna priserna.

Gemini VS Coinbase: köp Bitcoin med Gemini.

Tvilling är mycket mer involverad än Coinbase. Det är ett ordentligt kryptovalutautbyte som erbjuder alla funktioner som en avancerad användare förväntar sig. Så för avancerade användare, när det gäller Gemini VS Coinbase, kan valet vara uppenbart. Köp- eller säljorder kan ställas in till vilket pris som helst och med olika villkor kopplade till dem.

Allt detta sagt, om du vill bli en vanlig handlare och börjar använda de mer avancerade köp- och säljordrarna, Gemini är perfekt användarvänlig. Det erbjuder ett rent, rörigt gränssnitt och alla alternativ är tydligt beskrivna. Men för absoluta nybörjare, Coinbase kan inte riktigt slås för enkel användning.

Gemini VS Coinbase: Som erbjuder bättre säkerhet?

Både Coinbase och Gemini har olika ytterligare säkerhetsåtgärder på plats för att skydda användarnas pengar och kryptovalutor. För det första separerar de båda sina kunders pengar från de pengar som respektive företag behöver använda för att driva.

Både Coinbase och Gemini verkställer också tvåfaktorautentisering. Detta minskar sannolikheten för att ett konto är avsevärt phished eller hackad. Tvåfaktorautentisering, i det här fallet, kräver att användare använder något de vet (lösenord) och något de har (mobiltelefon) för att komma in på sitt konto. Ett meddelande med en kod skickas till din mobiltelefon när du försöker logga in. Den här koden krävs för att fortsätta.

Båda växlarna har en mängd andra säkerhetsfunktioner. Här är en fullständig och detaljerad uppdelning av Gemini VS Coinbase:

Coinbase säkerhetsfunktioner:

 • Känsliga data är lagras på hårdvara som är helt frånkopplad från internet.
 • Data delas mellan krypterade USB-enheter och säkerhetskopior av papper som finns i olika geografiska områden runt om i världen.
 • All webbplatsinformation går över krypterad SSL – HTTPS.
 • Plånböcker och privata nycklar används AES-256-kryptering för att skydda dem.

Gemini säkerhetsfunktioner:

 • De få digitala tillgångarna som lagras online i en “het plånbok” skyddas med Amazon Web Services. AWS är känt för sin höga säkerhetskontroll.
 • Endast högnivåanställda har tillgång till mynt som lagras på heta plånböcker.
 • Multifaktorautentisering (en mer avancerad version av tvåfaktorautentisering) krävs för att komma åt den heta plånboken.
 • Nycklar för varma och kalla plånböcker är säkrade på hårdvara som har klarat en hög säkerhetskontroll.
 • Två nivåer av kylförvaring ytterligare öka säkerheten vid Gemini.
 • För att förhindra problem med leveranskedjan kommer hårdvaran som är involverad i säkerhet från olika tillverkare.
 • För att få tillgång till kylförvaring krävs flera åtgärder samtidigt av mer än en anställd.
 • Fullt reservutbyte. Kundernas pengar hålls åtskilda från företagets och är alltid i en FDIC-försäkrad bank.
 • All känslig information på konton är krypterad.
 • Webbplatsdata överförs via krypterade Transport Layer Security-anslutningar som HTTPS.

Även om du inte riktigt förstår alla dessa säkerhetsåtgärder kan du se det båda börserna tar sina säkerhetsåtgärder väldigt seriöst. De steg som Gemini tar för att säkra medel är dock lite mer extrema. Detta är förmodligen varför Gemini-börsen valdes för att avveckla Chicago Board Options Exchange Bitcoin-futures när de lanserades i december 2017.

Gemini VS Coinbase: tjäna krypto med Coinbase.

Eftersom det erbjuder användare sådana höga säkerhetsåtgärder, Gemini är förmodligen det bästa alternativet till Coinbase för dem som behöver lagra stora volymer kryptovaluta på en börs för att handla professionellt.

Med detta sagt är det viktigt att inse att webbplatser gillar Coinbase, Gemini, och alla utbyten för den delen är inte lämpliga för långvarig lagring.

Gemini VS Coinbase: Vilket utbyte erbjuder vilka insättningsmetoder?

Coinbase och Gemini erbjuder användare olika sätt att finansiera sina konton. Coinbase är dock mer omfattande.

På Coinbase kan kunder köpa sin kryptovaluta med kredit- eller bankkort, eller en banköverföring.

På Gemini kan de bara köpa sina digitala tillgångar via banköverföring. Det är uppenbart att i Gemini VS Coinbase har Coinbase kanten när det gäller insättningsmetoder.

Du kan också göra insättningar med valutakurrency som stöds på endera börsen.

Uttag är möjliga med samma metoder som insättningar på båda börserna.

Gemini VS Coinbase: Vad sägs om avgifter?

Ett annat område som Tvillingarna överträffar verkligen Coinbase när det gäller avgifter. De är lite mer komplicerade än hur avgifterna utarbetas på Coinbase. Av denna anledning förklarar jag först Coinbase-avgifterna.

Jämför Crypto Exchanges sida vid sida med andra

Visste du?

Har du någonsin undrat vilka kryptobörser som är bäst för dina handelsmål?

Ser & jämför TOP3-kryptobörser sida vid sida

Coinbase-avgifter

Coinbase-avgifter en fast avgift för alla transaktioner under $ 200. Det exakta beloppet avslöjas när du gör en transaktion. Alternativt, Coinbase tar ut en procentandel av transaktionen. Oavsett vilket som är störst är det faktiska beloppet.

För kredit- eller bankkortköp debiteras Coinbase 3,99%, och för alla andra köp och försäljningar debiteras de 1,49%. Banköverföringar är gratis att sätta in med men kostar $ 0,15 att ta ut.

Vissa länder kommer att ha en begränsning för vilka insättnings- och köpoptioner de kan använda. Australien, Kanada och Singapore kan endast använda kredit- eller bankkortköp till exempel.

Tvillingavgifter

Gemini tar inte ut några avgifter för insättning. Vissa avgifter kan dock uppkomma beroende på metod och bank du skickar pengar från.

Avgifterna för Gemini för utbyte beror på hur många affärer användaren har gjort nyligen. Det finns sex nivåer som representerar olika mängder av Bitcoin eller Ether som köpts eller sålts. Dessa sträcker sig från lätta handlare till de utbyta stora volymer kryptovalutor. Varje dag vid midnatt UTC beräknas avgifterna igen för varje handelspar.

I stället för att försöka förklara detta hänvisar jag till tabellen nedan:

Gemini VS Coinbase: Gemini-handelsavgifter.

Obs! Kunder som gör en order som tillför likviditet på marknaden är kända är “tillverkare”. Under tiden är de kunder som tar likviditet kända som “tagare”.

Eftersom Gemini erbjuder användarna så låga avgifter, gör det utbytet till ett mycket bättre Coinbase-alternativ för de användare som handlar med stora volymer kryptovalutor. Professionella handlare skulle hitta webbplatser som Coinbase äta på sina vinster alldeles för mycket!

Gemini VS Coinbase: kundsupport

Många kryptovalutabörser kämpar när det gäller kundsupport. i alla fall, både Coinbase och Gemini fungerar faktiskt ganska bra i den här avdelningen. Båda tjänsterna har en omfattande lista med artiklar som svarar på många kundfrågor.

Om användarna fastnar eller har ett klagomål kan de göra det kontakta båda företagen via ett e-postformulär på webbplatserna själva. Svarstiderna för dessa tjänster verkar sträcka sig runt ett par timmar och upp till 24 timmar.

När det gäller att välja en direkt vinnare för kundsupport i vår Coinbase VS Gemini-debatt, inget företag kan utses till mästare!

Gemini VS Coinbase: mynt tillgänglighet

De tillgängliga mynten på Coinbase och Gemini är lite annorlunda. Ingen av plattformarna erbjuder ett stort urval av altcoins, men Coinbase vinner definitivt över Gemini i kategorin mynttillgänglighet.

 • Mynt som användare kan köpa på Coinbase: Bitcoin, Ethereum, Litecoin och Bitcoin Cash.
 • Mynt som användare kan köpa på Gemini: Bitcoin och Ethereum.

Gemini VS Coinbase: Vilken börs har en högre handelsvolym?

Coinbase handlar betydligt mer Bitcoin än Gemini. Detta beror troligen på att i Gemini VS Coinbase gör de flesta användare sina första köp med Coinbase tack vare dess användarvänliga alternativ. De som går in i handel kommer att spridas bland ett stort antal olika börser beroende på deras egna, personliga preferenser.

Gemini VS Coinbase: DeFi-tokens stöds.

Under de senaste sex månaderna från och med skrivandet (maj 2018), Coinbase har handlat 5,15 miljoner BTC. Detta ger den en marknadsandel som är den näst största Bitfinex. Coinbases totala marknadsandel ligger för närvarande på 15,3% enligt data.bitcoinity.org.

Under samma period har Gemini bara handlat 1,54 miljoner BTC. Detta ger den en marknadsandel på 4,57%.

Slutsats

Så det är det! Det är vårt Gemini MOT Coinbase guide. Förhoppningsvis får du nu en bättre uppfattning vilken av de två plattformarna som passar dig bättre!

Du borde nu veta mycket mer om dessa två populära börser. Jag har täckt alla aspekter av båda plattformarna: säkerhet, avgifter, volym, mynt tillgänglighet, vilka länder som kan använda var och en av dem, och kundsupport. Detta bör ge dig en klar uppfattning om vilken du ska välja om du har fastnat!

För helt nya användare som aldrig har handlat någon form av tillgångar tidigare, Coinbase är förmodligen mer rekommenderat. Det har ett mycket användarvänligt gränssnitt och även om avgifterna är lite mer, bekvämligheten är värt det. Under tiden, Gemini verkligen gör ett bra Coinbase-alternativ för dem som blir mer allvarliga med att handla digitala tillgångar, snarare än bara att investera.

Nu när jag har förklarat dessa två populära plattformar, vad tycker du? Är Gemini bättre än Coinbase?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me