Hur bryter jag Ethereum på Windows?

Med kryptovalutor ständigt dyker upp i olika nyhetsartiklar och blogginlägg, varje dag får fler och fler människor reda på och utvecklar intresse för kryptovärlden. Ethereum är förmodligen ett av de mest populära kryptomynten där ute, med det enda Bitcoin tar ledningen inom berömdhet.

I den här guiden ska jag berätta allt om hur man bryter Ethereum på Windows – hårdvaran, programvaran och allt däremellan.

Eftersom de flesta som tänker på kryptogruva antagligen använder Windows 10, den här versionen av operativsystemet kommer att vara den viktigaste vi kommer att prata om. Jag berättar om de bästa programmen du kan använda, hur man beslutar om hårdvara, vad du behöver, och hur du hanterar dina förväntningar.

Innan du bör bör du också kontrollera detta Ethereum mining guide för att få den allmänna uppfattningen om olika sätt att bryta Ethereum, och även några kryptovalutautbyten om du bara vill köpa Ether.

Så, utan vidare, låt oss dyka rakt in i det.

Fördelar med gruvdrift Ethereum

Låt oss ta det från toppen – varför skulle någon vilja bryta Ethereum i första hand? Det finns det ett par skäl varför folk tittar på hur man bryter Ethereum på Windows.

Senaste Coinbase-kupong hittades:

Ethereum är mycket populär och allmänt accepterad. Det är fortfarande långt ifrån när det gäller erkännandet av Bitcoin, men det kommer dit. Med all denna vanliga framgång är det helt naturligt att många möjliga investerare och kryptoentusiaster vänder sig till Ethereum.

Det är viktigt att erkänna det, även med det enorma dyket som kryptovalutamarknaden har tagit sedan början av 2018, Ethereum har fortfarande lyckats hålla sin mark som en av de ledande kryptorna. Människor uppskattar Ethereum för dess stabilitet och nätverket som det bygger på.

Hur man bryter Ethereum på Windows: Ett Ether-mynt placerat på en matta.

Bortsett från de långsiktiga investerarna finns det många människor som köper Ethereum som helt enkelt hoppas kunna göra en snabb vinst och vända den så snart priset börjar stiga igen. Detta skulle naturligtvis kunna ge någon stora vinster snabbt, men oftare än inte, det tenderar att misslyckas. Detta beror på att kryptomarknaden är a mycket oförutsägbar plats, och kräver mycket forskning och förväntningshantering.

På grund av dessa och några andra skäl vill folk ofta veta hur man bryter Ethereum på Windows 10 eller om den bästa Ethereum-gruvarbetaren för Windows 10.

Gruvdrift Ethereum – Hårdvara

Om du vill bryta Ethereum på Windows 10 har du ett par val när det gäller hårdvara.

GPU: er

Det första och vanligaste valet på hur man bryter Ethereum på Windows skulle vara GPU gruvarbetare. Med en korrekt version av Windows installerad, dessa gruvriggar tenderar att vara det bästa valet för de flesta som vill gå in i kryptogruva och är villiga att investera lite pengar i början.

Hur man bryter Ethereum på Windows: GPU-gruvriggar.

GPU-gruvdrift är populärt helt enkelt för att det är effektivt. Denna typ av gruvdrift använder grafikkort (eller snarare deras GPU: er) generera Ethereum under långa perioder. Ju fler och bättre kort du använder, desto större vinst kan du förvänta dig. Nackdelen med detta är dock att bra och effektiva GPU-gruvarbetare tenderar att vara kostsamma.

GPU: erna själva utgör den största delen av kostnaden, men du bör inte glömma bort det moderkortet, strömförsörjning, kyl-, elektricitet, etc.

Jämför Crypto Exchanges sida vid sida med andra

Visste du?

Har du någonsin undrat vilka kryptobörser som är bäst för dina handelsmål?

Ser & jämför TOP3-kryptobörser sida vid sida

CPU: er

Du kan bryta Ethereum på Windows 10 med CPU-alternativet för hårdvara, men detta rekommenderas vanligtvis inte.

Det enklaste och mest grundläggande skälet till varför så är är det CPU-gruvdrift kommer oftast att driva dig till konkurs. Ethereum som processorer skulle generera verkar obefintligt jämfört med el- och kylpriserna det skulle krävas.

Hur man bryter Ethereum på Windows: en CPU.

Varför är CPU-gruvdrift fortfarande en sak, då? Tja, helt enkelt på grund av dess tillgänglighet.

Om du är någon som vill veta hur man bryter Ethereum på Windows men inte vill investera en krona när det gäller hårdvara, CPU-gruvdrift är ett av de enda alternativen som är tillgängliga för dig. Beroende på din dator och dess parametrar kan du generera en viss vinst eller så kan du jämna ut – men det vanligaste scenariot är en negativ inkomstmånad i slutet.

ASIC

Hur bryter jag Ethereum på Windows? Väl, ASIC Ethereum mining är förmodligen det mest lönsamma alternativet som finns på marknaden just nu. Om du vill bryta Ethereum på Windows 10 kan ASIC vara vägen att gå.

ASIC (Applikationsspecifika integrerade kretsar) är speciella enheter utformade för ett specifikt syfte – i det här fallet är syftet att bryta kryptovalutor.

ASICs slår sina konkurrenter inom de flesta områden – de är inte svåra att installera, kräver lite eller inget underhålls- eller reparationsarbete och är i allmänhet lätta att använda. De är dock, ganska dyrt – men detta kompenseras av det faktum att de är supereffektiv.

Hur man bryter Ethereum på Windows: en leksaksman som bryter Ether på cirka 50 eurosedlar.

ASIC har dock sina nackdelar. När du tänker på hur man bryter Ethereum på Windows 10 med användning av ASIC, kanske du snart inser det dessa enheter är vanligtvis mycket svåra att stöta på. Så snart de lagras på onlinemarknader eller butiker, sveper folk dem direkt. Det är som om dessa människor uppdaterade sidan med några minuters mellanrum, bara för att vara den lyckliga som fick tag i en ASIC.

Den andra stora frågan med ASIC är något av en ny. GPU-använda gruvarbetare är redo att bojkotta och “strejka” för att de känner det ASIC har gjort det orättvist när det gäller Ethereum-gruvdrift.

Detta har varit en pågående fråga, men det har nyligen tillkännagivits att en helt ny serie av ASIC är nästan redo att lanseras. I tillkännagivandet betonades det specifikt att dessa nya ASIC är sex gånger starkare och effektivare än sina föregångare. Den här nyheten samlade Ethereum-communityn – många hävdar att sådana enheter få obalans på marknaden, och orsaka kaos bland GPU-gruvsamhället.

Hur man bryter Ethereum på Windows: kryptovalutamynt placerade på marken.

Om bojkotten och strejkarna fungerar är det svårt att förutsäga vad som kommer att hända med ASIC-baserad Ethereum-gruvdrift. Gemenskapen uppmanar att skaparna av Ethereum skulle vidta åtgärder – det är svårt att föreställa sig vilka åtgärder – om några – kommer att vidtas, dock.

Om du funderar på ASIC som den föredragna hårdvaran när det gäller Ethereum-gruvarbetare för Windows 10, skulle det vara klokt att studera nyheterna och undersök innan du faktiskt går ut och investerar i en av dessa enheter. Visst, de är väldigt kraftfulla och supereffektiva (vilket vanligtvis översätts till fantastiska vinster), men det kan vara anledningen till deras bortgång.

Gruvdrift Ethereum – Programvara

Nu när vi har täckt hårdvaran, låt oss vända oss mot programvara. När allt kommer omkring är det lite värdelöst att ha en Ethereum-gruvarbetare för Windows 10 om du inte har det ett bra och pålitligt program för att säkerhetskopiera det.

Om du använder en dator är det allra första du behöver göra ladda ner och installera ett program som heter Geth. Geth fungerar som ett medium mellan din dator (dess hårdvara) och Ethereum-nätverket. Du kan tänka på det som om det vore en hund i koppel – hunden är Ethereums datablock, spetsen som håller koppeln representerar din dator och kopplingen i sig är Geth.

När du har installerat och konfigurerat Geth kan du nu gå vidare till själva programvaran.

Hur man bryter Ethereum på Windows: en kryptotekniker som fixar en gruvrigg.

Om du använder en GPU-gruvrigg, CGminer är din bästa insats när det gäller programvara. Det är ett lättanvänt gruvprogram med den grundläggande uppsättningen funktioner. Vad som gör det bra är att det är optimerat jämfört med andra GPU-gruvprogram. Som programvara för GPU-baserade Ethereum-gruvarbetare för Windows 10, CGminer tenderar inte att krascha eller orsaka många fel.

Människor som använder CPU-gruvmetoden säger det den bästa gruvprogramvaran för processorer är CPUminer. Det är enkelt att använda, fungerar bra och har helt enkelt de bästa parametrarna. Men som ett allmänt meddelande, det rekommenderas inte att försöka bryta Ethereum på en bärbar dator – detta är ett utmärkt sätt att överhettas och bryta ner enheten helt.

ASIC har några alternativ att välja mellan när det gäller Ethereum-gruvprogramvara, men den vanligaste skulle förmodligen vara Easy Miner. Denna programvara erbjuder bra kompatibilitet, är lätt att använda, och har ganska anständiga gruvparametrar.

Hur bryter jag Ethereum på Windows?

När du funderar på hur man bryter Ethereum på Windows, programvara blir en viktig aspekt. Att välja rätt programvara kan vara den avgörande faktorn mellan att du gör en stor vinst och tappar allt helt.

Några bra tumregler när du väljer ett program bör vara dess säkerhet, gruvhastighet, tillgänglighet av teknisk och annan support, och betalningssystem. Dessa viktiga aspekter bör vara de som du fokuserar mest på när du undersöker hur man bryter Ethereum på Windows.

Hur man bryter Ethereum på Windows

Så bara för att sammanfatta – vi har täckt hårdvaran med alla dess fördelar och nackdelar, talat om den bästa mjukvaran att använda och några av dess kompatibilitetsaspekter … Men hur man bryter Ethereum på Windows?

Låt oss säga att, vid den här tiden har du redan gjort det valt hårdvara och programvara som du föredrar. Beroende på dina val kan du ha några av de bästa GPU-riggarna installerade, eller så har du precis laddat ner Geth på din dator. Oavsett fallet kan vi nu gå vidare till själva gruvprocessen.

GPU Mining

Hur bryter jag Ethereum på Windows om du använder GPU-gruvmetoden? Det är mycket enklare än du kanske tror.

Innan du installerar din rigg, välj en bra plats. Din bästa satsning skulle vara att sikta någonstans som är ganska cool (som i – kallt, men jag är-en-kryptovaluta-entreprenör typ av coola verk också) och rymliga. Om du når den punkt där du vill fortsätt investera i gruvutrustning och kanske till och med till slut bygga din gård, du vill ha en rymlig plats, har bra kylning, ventilation och låga elkostnader.

Hur man bryter Ethereum på Windows: crypto mining rigs.

När du väl har kommit överens med din hårdvara och programvara installerad är allt som återstår att skjuta upp maskinen och se vad som händer!

GPU Ethereum-gruvdrift är en ganska enkel process – riggarna gör helt enkelt sina grejer, och du ser bara hur siffrorna stiger. Den svåra delen är underhållet – du måste ständigt hålla utkik efter olika möjliga problem och störningar. Men om du har ställt in allt som det ska vara bör du inte stöta på några problem alls.

CPU-gruvdrift

Hur man bryter Ethereum på Windows 10 medan man använder CPU-gruvmetoden?

CPU-gruvdrift är enkelt i den meningen att allt är bara ett musklick bort. Du kan hantera din programvara efter dina personliga behov. Det rekommenderas dock dock att du bör min endast när din dator är inaktiv. Viss Ethereum-gruvprogramvara har inbyggda funktioner som låter dig ställa gruvmodellen till “tomgång” som standardinställning.

Hur man bryter Ethereum på Windows: CPU-gruvdrift.

När du väl har fått reda på programvaran är det bara att göra det hantera din maskin så att den inte blir överhettad. Åh, och tänk på elpriserna, så att du inte får hjärtinfarkt i slutet av månaden när räkningen kommer.

ASIC Mining

Hur bryter jag Ethereum på Windows med ASIC? Det är inte så speciellt. ASIC-gruvdrift liknar mycket GPU-krypteringsmetoden – du ställer helt enkelt in ditt maskineri och ser hur det går.

Vad som är bra med ASIC är det de kräver relativt lågt underhåll. Du bör inte stöta på många (om några) problem under gruvprocessen om du använder en ASIC.

i alla fall, ASIC rekommenderas inte för nybörjare. Resonemanget bakom detta är väldigt enkelt – dessa enheter är det Väldigt dyr och svårt att komma förbi, samtidigt som man behåller ett krav på minst en liten mängd kunskap när det gäller kryptovalutautvinning. Om du fortfarande inte är säker på att bli en Ethereum-gruvarbetare på heltid, kan det vara för mycket av en utmaning att förvärva en ASIC som helt enkelt inte är värt att kämpa.

Gruvdrift Ethereum – ett alternativ?

Så du har funderat på hur man bryter Ethereum på Windows … Och du kan helt enkelt inte komma överens om det är värt det eller inte. Du har tur – det finns ett annat sätt.

Har du någonsin hört talas om molnbrytning? Det är en tjänst där en värd på en gård (en person som har många (vanligtvis) GPU-gruvriggar) erbjuder dig att helt enkelt hyra ut sina gruvriggar. Du skulle vanligtvis betala värden en första avgift och sedan bara luta dig tillbaka och koppla av – han skulle ta hand om resten. Du kommer förmodligen att få utbetalningar varje månad, beroende på kontraktet.

Hur bryter jag Ethereum på Windows?

Detta har blivit en ganska populär metod när det gäller kryptovalutautvinning. Dessa värdar är ofta stora och professionella företag, vilket ger legitimitet till hela affären.

Molnbrytning är coolt eftersom det eliminerar den ständigt brinnande frågan “hur man bryter Ethereum på Windows?” från ditt huvud. Men om du vill göra allt själv, molnbrytning kanske inte passar dig.

Slutsats

Nu vet du om alla olika alternativ som finns när du funderar på hur man bryter Ethereum på Windows. Kom ihåg – hårdvara och mjukvara är nyckelaspekterna i alla framgångsrika kryptominerares karriärer.

Bestäm alltid din ursprungliga budget först – det gör att du kan få en bred bild av precis vilka metoder för gruvdrift som är möjliga för dig och vilka som inte är fråga om. Gör din forskning, hantera dina Ethereum-gruvprocesser så blir du en expert gruvarbetare på nolltid!

Om du, efter att ha läst den här guiden, kommit till slutsatsen att Ethereum-gruvdrift helt enkelt inte är din kopp te, kolla in Ether på några kryptobörser – kanske bara att köpa och hålla kryptovalutan är det bättre alternativet för dig? Men även om så är fallet, gör aldrig oinformerade investeringar, och rådfråga alltid en professionelldetta är inte ekonomisk rådgivning och bör inte tas som sådan!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me