Kraken Wallet Review

Om du har tillbringat lite tid i kryptoutrymmet och känner dig igenom utbyten, du är nog också väl medveten om Kraken. Det övervägs ofta en av de bästa plattformarna för utbyte av kryptovaluta på marknaden idag. Men något som inte diskuteras så ofta är plånbokens funktioner på denna plattform – det är vad vi ska göra i den här Kraken plånbokgranskningen!

Visserligen är Kraken kanske inte det förnamn du tänker på när du letar efter en pålitlig, avancerad kryptoplånbok. För de flesta, hårdvaruenheter är de som uppmärksammar mest säkerhetsmässigt.

I så fall är jag här för att berätta det för dig Kraken kan, för ett faktum, vara ett alternativ till att lagra dina krypton i enheter med kall plånbok. Men naturligtvis är saker lite mer invecklade än så, så låt oss inte slösa bort någon tid och gå direkt till diskussionen till hands!

Fördelar

  • Inbyggd utbytesfunktionalitet
  • Fullt stöd för SegWit-plånbok
  • Mycket säker och pålitlig
  • Anständiga uttagsavgifter
  • Kan ta ut fiat-pengar

Nackdelar

  • Begränsad plånboksfunktion
  • En plånbok för kryptovaluta

Kraken Wallet Review: PROS

Vi börjar vår Kraken plånbok granska genom att diskutera de viktigaste fördelarna med plånboken i fråga. Innan vi gör det är det dock viktigt att sätta scenen ordentligt och adressera elefanten i rummet – Krakens övergripande plånboksfunktion.

Om du är helt ny på kryptoutrymmet och precis börjat undersöka Kraken kan du vara förvirrad – alla platser du besöker online kommer att berätta för dig att Kraken är en plattform för utbyte av kryptovaluta. Med andra ord är det en plats som människor går till för att köpa och handla kryptotillgångar.

Så … Vad har det med plånböcker att göra??

Kraken plånbok översyn: förstasidan av Kraken.

Tja, det är ganska enkelt – medan Kraken är, visserligen, en kryptoutbytesplattform i sin kärna, det har plånboksfunktionalitet. Det betyder att du kan lagra dina kryptotillgångar på Kraken och hålla dem där på obestämd tid.

Sedan till och med Kraken marknadsför sig som en kryptobörs och inte som en plånbok, det kan lätt avskräcka många människor från att gräva djupare och betrakta webbplatsen som ett livskraftigt kryptolagringsalternativ. Detta är dock vad den här Kraken-plånbokgranskningen är här för!

Så om du undrar “har Kraken en plånbok?”, Var säker – det gör det. Låt oss tala om fördelar och funktioner.

En Exchange-plånbok med fokus på säkerhet

En av de första frågorna du borde ha när du analyserar detta kryptolagringsalternativ är enkelt – är Kraken plånbok säker?

Visserligen stämmer det med någon annan kryptovaluta plånbok där ute, för. säkerhet kommer alltid att vara nyckelfaktorn som måste göra det eller bryta det för alla potentiella användare.

Börsplånböcker är faktiskt ganska unika i detta avseende. Deras säkerhetsfunktioner kommer att skilja sig ganska markant från de som du skulle hitta på, säg, kylförvaringsenheter.

Kraken plånbokgranskning: säkerhetsfunktioner i Kraken.

Till exempel med en vanlig kryptoplånbok (oavsett om det är en hårdvara eller en online-baserad), skulle säkerhetsfunktionerna mest koncentreras på skydda dina tillgångar från skadliga tredje parter som skulle försöka stjäla dina mynt från dig.

På baksidan, när det gäller byt plånböcker, samma funktioner är split 50/50 – å ena sidan tenderar plattformarna att fokusera på säkerheten för din tillgångs lagring, medan de å andra sidan också ser till att alla dina handelsföretag är skyddade mot bedragare och andra typer av bedragare.

Så – det är den korta introduktionen av säkerhetsaspekten när det gäller bytesplånböcker. Med detta sagt kommer dock flera användare av Kraken-plånbok att berätta för dig det säkerhet är något som Kraken behandlar mycket bra, på alla fronter.

Kraken plånbok granskning: 24/7 support.

Att börja med saker, naturligtvis, har du alla kärnfunktionerna i en pålitlig plånbokstjänst. Kraken använder tvåfaktorautentisering på alla användarkonton – en enkel och vanlig säkerhetsåtgärd idag, men ändå mycket effektiv, ändå.

Kraken också krypterar all personlig användarinformation. Detta kan tyckas lite ovanligt för en plånbokstjänst, och du kan säga – vilken personlig information? Plånböcker har inget sådant!

Till det skulle jag svara – dedikerade plånböcker, ja. Men utbytesplånböcker kommer för det mesta att ha data om dig – det mesta av datan gäller KYC-krav.

Tabell: Allmän information om Ledger Nano X och Trezor Model T

För att upprepa dock, Kraken ser till att din information är krypterad. Det betyder att du inte behöver oroa dig för att din plånbokadress ska äventyras och på något sätt spåras tillbaka till dig som individ.

På en mer avancerad sida av saker, Kraken behåller 95% av användarnas medel i kalla plånboksenheter som distribueras geografiskt, och skyddas 24/7 av dedikerade vakter och specifika videoobservationsenheter.

Kraken plånbokgranskning: säkerhetsfunktioner.

Det är ganska viktigt! Med 95% av dina medel förvaras i kylförvaring kan du vara säker på att de förblir säkra och sunda och borta från alla onlinebaserade attacker eller stöldförsök. Men med det kommer användaren Kraken plånbok recensioner också berätta det plattformen har en reserv som låter dig handla mynt vid en viss tidpunkt, utan dröjsmål.

Om du fortfarande undrar om Kraken-plånboken är säker, bör du också vara medveten om att företaget använder anpassningsbar API-nyckel behörigheter, kontot timeouts, och tillåter inte SMS-baserad plånbok (konto) återhämtning. Det är definitivt en mycket säkerhetsinriktad plattform – fantastiska nyheter för alla kryptoentusiaster!

Inbyggd Exchange-funktionalitet

Du såg nog den här komma, eller hur?

Som påpekas av praktiskt taget varje enskild användare Kraken plånbok granskning, och uppriktigt sagt, alla andra platser på internet där du hittar diskussioner om krypto, Kraken är främst ett utbyte. Med det har plånbokstjänsten som den tillhandahåller, teoretiskt sett inbyggd utbytesfunktionalitet.

Varför är det viktigt? Du kan gå vidare och argumentera för att det är det en av de mest anmärkningsvärda funktionerna i plånboken i fråga! Det är definitivt bland de mest använda, det är säkert.

Inbyggd utbytesfunktionalitet innebär att du kommer att kunna handel kryptovalutor vid en viss tidpunkt. För att vara mer specifik behöver du inte vänta en stund tills dina tillgångar går från plånboken till börsen och vice versa.

Detta är enormt – speciellt för personer som deltar i dagshandel.

Kraken plånbokgranskning: mest betrodda kryptovalutautbyte.

Om du är en dagshandlare (eller försöker bli en), varje sekund räknas – ibland kan några sekunder vara den avgörande faktorn för att göra stora vinster eller missa en fantastisk möjlighet. Det finns ingen marknad där ute att detta skulle vara lika sant som för kryptovalutor.

Detta är en känsla som är tydlig från att läsa användaren Kraken Bitcoin plånbok recensioner också. Oavsett om det är BTC, ETH, eller något annat altcoin, du skulle förmodligen vilja att alla dina transaktioner ska vara snabba och smidiga och inte ta en lång tid.

Med tanke på att Kraken erbjuder sina användare förstklassig utbytesfunktionalitet, löser detta alla potentiella problem i fråga! Även om, som diskuterats tidigare, kommer de flesta av dina tillgångar att vara det hålls offline, reserven kommer också att täcka denna faktor.

Kraken plånbokgranskning: handla kryptovalutor.

Om du skulle använda en annan plånbok för Kraken, skulle det dock inte vara fallet! Din överföring skulle ta lite tid, och möjligen kostar mycket i avgifter (Jag behöver antagligen inte säga någonting om de aktuella gasavgifterna för Ethereum).

Så – kort sagt, om du har letat efter recensioner från användaren Kraken plånbok för att ta reda på om du kommer att kunna handla kryptos enkelt med den här plånboken, var försiktig – du!

Stöder ett brett urval av kryptotillgångar

Tillbaka i 2017 hade den vanliga världen hört talas om Bitcoin för den till synes första gången sedan dess start 2009. Numera verkar det dock som om alla känner till BTC – och en hel massa andra altcoins, för.

Faktum är att till och med individer som inte är riktigt intresserade av kryptoscenen sannolikt kan veta om mer än bara en kryptovaluta – Bitcoin. Med det ökade intresset för altcoins och kryptotoken, naturligtvis finns det också en ökad efterfrågan för dem också.

Vad detta i slutändan leder till är det faktum att människor vill förvara alla sina kryptotillgångar i ett, specifik plånbok. Tyvärr kommer flera användare av Kraken-plånbok att berätta att detta ofta är omöjligt.

Med detta sagt kommer den här plånboken för Kraken att göra det möjligt för dig leka med 50 olika kryptovalutor. Det är mycket!

Kraken plånbokgranskning: tillgängliga tillgångar på Kraken.

De flesta behöver inte riktigt plats för 50 olika kryptor. Men om du är någon som vill diversifiera sin portfölj det är ganska bra att veta att du kommer att kunna göra det med Kraken.

Det bästa här är dock det faktum att du inte behöver en separat plånbok för alla dessa kryptotillgångar! Du förstår, varje enskild krypto där ute har en dedikerad plånbok – Du kan använda separata om du vill. Det är dock extremt obekvämt.

Plånboken för Kraken i fråga låter dig hoppa igenom allt besväret och sätta in alla dina mynt i en bestämd plånbok. Ungefär.

Du förstår, varje kryptotillgång kommer faktiskt att vara lagras separat. De kommer dock alla att finnas på ditt Kraken-konto – med andra ord kommer du att kunna komma åt dem alla från samma exakta instrumentpanel.

Anständiga uttagsavgifter

Avgifter är en viktig aspekt att tänka på, oavsett vilken typ av plånbok du letar efter. Naturligtvis är de en ännu mer framträdande diskussionsplats bland användarna Kraken plånbok recensioner!

Detta beror på plattformens utbytesfunktionalitet. När du vill överföra något från Kraken till en annan plånbokadress måste du göra det betala en fast avgift, utöver det som är laddat med den specifika krypton.

Men med en annan plånbok – säg, en Ledger Nano X -, så är inte fallet. Detta beror på att plånboken är helt i din kontroll, och du är högtidligt ansvarig för skyddet av dina egna tillgångar.

Kraken plånbok granskning: uttag avgifter och minimikrav.

Eftersom Kraken tillhandahåller tjänster för kryptovalutalagring, de har dock en fast avgift. Men när du lägger till avgiften med några andra, kryptomyntspecifika avgifter verkar det som om situationen faktiskt är ganska anständigt!

Medan de specifika avgifterna kommer att bero på krypten i fråga, kan du vara säker på att dessa siffror fortfarande kommer att ligga under genomsnittet jämfört med vissa andra börser.

Fullt stöd för SegWit och Native SegWit Wallet

Att läsa igenom användaren Kraken plånbok recensioner online, det verkar som om den mest populära kryptovaluta att lagra på och dra ut från Kraken fortfarande är Bitcoin. Det är nog inte förvånande alls.

Vad de flesta Kraken-plånbokgranskningar INTE berättar dock är det faktum att det finns några olika typer av BTC-adresser, och inte alla stöds av vissa börs- eller handelsplattformar där ute.

Totalt har Bitcoin för närvarande tre typer av plånböcker – Arv, SegWit, och Native SegWit (även kallad bech32).

Kraken plånbokgranskning: SegWit-support.

Legacy-plånboksadresserna är de som börjar med ett ”1”. Dessa är de ursprungliga BTC-plånböckerna. SegWit var en mjuk gaffel som introducerades till Bitcoin blockchain, och det skapade en ny typ av plånbok – en som börjar med en ”3”. Dessa plånböcker tillåter snabbare transaktionshastigheter, och även mindre avgifter. Samma situation är med Native SegWit (bech32) -adresser – de börjar med en “bc1”.

Om du är någon som letar efter en Kraken Bitcoin-plånbokgranskning kommer du gärna att veta att den aktuella utbytesplånboken stöder SegWit-adresser, helt och hållet! Med andra ord, om du har en separat BTC-plånbok som har en SegWit- eller bech32-adress, kommer du att kunna dra ut din BTC från Kraken-plånboken till den aktuella.

Varför är detta viktigt? Tja, exakt av den anledning som nämns ovan – dina transaktioner kommer att vara det mycket snabbare, och även mindre avgiftsintensiva. Båda dessa funktioner är uppenbarligen mycket viktiga!

Senaste Ledger Wallet-kupong hittades:

Kraken Wallet Review: CONS

Med de flesta av de viktigaste funktionerna i denna Kraken-plånbokgranskning diskuterad, kommer vi nu att gå vidare till några av de mindre ideala föreställningarna och åsikterna om Kraken (åtminstone från plånbokssidan).

Begränsad plånboksfunktion

Vad är det första som dyker upp när du googlar något i linje med ”har Kraken en plånbok?” Eller ”är Kraken plånbok säker?”? I de flesta fall kommer det att vara plattformens officiella hemsida, med en av flikarna “Kraken är inte en plånbokstjänst”.

Att läsa igenom informationen från företaget själv är tydligt – Kraken fokuserar på sin utbytesfunktion, och marknadsför sig som exakt detett utbyte. Plånbokstjänsterna som den tillhandahåller är en företags en.

Vad detta betyder är att du kommer att bli lagring (deponering) dina pengar på en företagsplånbok – den här plånboken kommer att ha en insättningsadress. När du använder börsens tjänster för dina handelsbehov får du också en het plånbokadress – du använder detta för handel och utbyte.

Kraken plånbokgranskning: insatsfunktionalitet.

Även om företags plånboksförvaring är en separat fråga, är det faktum att vi diskuterar här att Krakens plånboksfunktionalitet visserligen är ganska dålig. Det är en känsla som upprepas av en hel del användare Kraken plånbok recensioner också.

Om du är en nybörjare, eller bara letar efter en säker plats att förvara dina kryptovalutor i, det här kanske inte är så stort problem. Men om du är någon som vill delta i daghandelsaktiviteter, eller bara handla specifika kryptor regelbundet, det här är något som är värt att överväga.

Företags kryptovalutalagring (depåplånbok)

Företags kryptovalutalagring är visserligen något som du verkligen bör titta på när du väljer en pålitlig plånbok för långvarig kryptolagring. För att vara mer specifik, skulle du förmodligen vilja undvika sådana plånböcker, i de flesta fall.

Kraken kan vara ett undantag, fastän. För att fullt ut förstå detta och för att ta reda på vad användaren Kraken plånbokrecensioner talar om när de säger “företagslagring”, borde vi ta det uppifrån.

Företagskryptovalutaplånböcker kallas ofta helt enkelt ”depåplånböcker”. En vårdplånbok är en som gör att du kan behålla alla dina kryptor på den, men förser dig inte med en privat nyckel – detta kommer att behållas av den plånbokskontrollerande parten. I det här fallet är det Kraken.

Kraken plånbok granskning: ett utbyte med företags plånbok funktionalitet.

Vad är privata nycklar? Det är de huvudnycklarna som du skulle använda för att komma åt dina kryptovalutor. Om något skulle hända med din plånbok skulle ingen som inte har den privata nyckeln kunna komma åt den.

Naturligtvis, som du förmodligen kan föreställa dig, privata nycklar är extremt viktiga – de är faktiskt singeln, viktigaste informationen relaterade till kryptos!

Med detta sagt finns det ett ordspråk bland kryptovalutaentusiaster – “inte dina nycklar, inte din plånbok”. Du kanske ser vart jag ska med det här.

Användaren Kraken plånbok recensioner kommer att berätta att plånboken i fråga är vårdnad – de privata nycklarna tillhör Kraken. Vad detta betyder är att utbytesplånboken har full kontroll över vad som händer med dina tillgångar.

Detta är fallet inte bara när det gäller Krakens beslut utan också tredjepartshot, för. I händelse av hacking eller något annat säkerhetsbrott från Krakens sida skulle du ha noll kontroll över vad som händer med dina kryptotillgångar. Inte bra.

Kraken plånbokgranskning: finansieringsmetoder.

Kort sagt, en bra tumregel är att undvik plånböcker. Jag sa dock att Kraken kan vara lite av ett undantag. Varför är det så?

Till att börja med, Kraken är en av de mest populära utbytesplattformarna för kryptovalutor på marknaden. Detta kommer i sin tur med några extra fördelar. En av dessa fördelar är det faktum att bytesplånboken har fått ett rykte om att vara extremt pålitlig och transparent.

Många människor runt om i världen (särskilt i EU) litar på Kraken med alla sina kryptolagrings- och handelsbehov. Hittills har plattformen inte haft någon större kontrovers, säkerhets- eller tillgångsförvaringsmässigt.

Så för alla som undrar har Kraken en plånbok och lär sig att den faktiskt har ett vårdnadsfullt sätt att lagra kryptor, detta borde komma som en viss tröst. Men om du vill vara i fullständig kontroll av dina kryptovalutor är det alltid en bättre idé att skaffa dig en hårdvaruplånbok, till exempel Ledger Nano X, eller Trezor Model T.

Jämför Kraken Wallet sida vid sida med andra

Visste du?

Jämför Kraken Wallet sida vid sida med andra

Alla Crypto-utbyten kan se ut som du men de är INTE alla samma!

ja! Visa mig jämförelsetabellen

Hur man använder Kraken-plånboken?

Vid den här tiden har vi diskuterat alla de stora för- och nackdelarna med Kraken, som ett alternativ för kryptotillgång. Vi har täckt tillräckligt med information för att du ska kunna bestämma om du vill använda Kraken eller inte, och om du skulle kunna sova lugnt på natten, med vetskapen om att alla dina kryptor lagras på den här plattformen.

Om Kraken-plånboken faktiskt erbjuder sig själv som ett livskraftigt kryptovalutalagringsalternativ, är det enda du behöver ta reda på nu hur man registrerar sig på plattformen, och börja skicka och ta emot kryptos.

Hur man registrerar sig på Kraken?

Som vanligt börjar vi med registreringsprocessen.

Steg 1: Gå till den officiella webbplatsen för Kraken-utbytet. Eftersom det är en utbytesplånbok, du vill registrera dig på samma sätt som på ett utbyte – det är samma webbplats och samma registreringsprocess.

Steg 2: I det övre högra hörnet av skärmen ser du enSkapa konto” knapp. tryck på den.

Kraken plånbok recension: Kraken hemsida.

Steg 3: Nu måste du fyll i din e-postadress, skapa ett användarnamn och lösenord, och även välj ditt hemland.

Kraken plånbokgranskning: skapa ditt konto.

Steg 4: Nästa upp, kontoaktivering. Gå till din e-post för att bekräfta din adress.

Kraken plånbokgranskning: kontoaktivering.

Steg 5: Och det är det – du är inne!

Kraken plånbokgranskning: din kontos instrumentpanel.

Helt uppenbart är processen för att skapa konto (registrering) på Kraken extremt enkel och okomplicerad – något du kommer att hitta uttryckt i Kraken-plånbokrecensioner med flera användare också!

Naturligtvis är detta inte slutet på fullständig kontoverifiering – du kommer fortfarande att behöva klara några KYC-kontroller, och sätt in pengar på ditt konto om du vill börja handla. Men vad gäller plånboksdelen av plattformen är det praktiskt taget det!

Kraken har faktiskt berömts flera gånger för att vara väldigt enkelt att både registrera och använda – det är självklart! Åtminstone registreringsdelen – låt oss se om det är sant användbarhetsaspekten går, för.

Hur man använder Kraken-plånboken?

Vi kontrollerar hur du sätter in och tar ut pengar från din Kraken-plånbok, och även om det finns andra funktioner att utforska på plattformen också. Funktioner relaterade till plånboken, naturligtvis – om du vill lära dig mer om utbytesdelen av Kraken, du kan kolla in vår utvärdering av Kraken-utbytet.

Steg 1: Vi börjar från instrumentpanelen för ditt konto – det område som du omdirigerades till när du registrerade dig för Kraken.

Steg 2: Från instrumentpanelen navigerar du till “Finansiering”På sidan. Du hittar den högst upp på sidan, i huvudmenyraden.

Granskning av Kraken plånbok: Finansieringsflik.

Steg 3: Här kan du se alla din plånbok balanserar, och kryptovalutor tillgängliga för uttag och insättningar. Du kan också se din plats och satsningar separat – bekvämt!

Kraken plånbok granskning: kontosaldon (plånbok).

Steg 4: Du kan både sätta in och ta ut fiatpengar – Detta kan göras i tre olika valutor, inklusive EUR och USD inkluderade. Insättningar är ganska enkla – du kan sätta in pengar via en metod du väljer, vare sig det är banköverföring eller en kredit (eller debitering) kort. Naturligtvis måste du klara alla nödvändiga KYC-kontroller först!

Steg 5: Uttag fungerar också som insättningar. Du väljer den tillgång (valuta) som du vill ta ut, klarar KYC-kraven om du inte redan har gjort det och tar sedan ut den valda tillgången till en lämplig plånbok eller ett bankkonto.

Noterbart kommer användarkraken Plånboken inte att nämna det Kraken är en av få utbytesplånböcker som låter dig ta ut fiat-pengar direkt till ditt bankkonto. Definitivt värt att komma ihåg – det är en fantastisk funktion!

Steg 6: Som tidigare nämnts kan du också se dina plånbokssaldon på ett separat sätt – Ärligt talat kommer dina saldon på dina insättningar och konton att visas separat. Detta undgår att Kraken faktiskt har det satsningsfunktioner integrerad i plattformen – titta bara på Ethereum!

Det är ganska sällsynt för ett utbyte så att du kan placera tillgångar direkt från onlineplånboken. Det är dock också mycket uppskattat!

Kraken plånbok recension: Kraken och diagram.

Så det är uppenbart att både sätta in och ta ut pengar till och från din Kraken-plånbok är en enkel bedrift. Även om du aldrig har grävt in kryptohandel innan, borde du står inför inga problem med att ta reda på hur Kraken fungerar, och hur du kan utnyttja alla dess funktioner i största möjliga utsträckning.

Visserligen har Kraken inte riktigt många funktioner att använda, plånboksmässigt! Såvitt de ovan nämnda ”Finansiering”Fliken går, kommer du att kunna kontrollera dina kontosaldon, deposition & ta ut medel, och även hantera några satsningsfunktioner – det är allt.

Det är dock värt att upprepa – om du är någon som har läst igenom Kraken-plånbokgranskningar helt enkelt för att du letar efter en säker plats att lagra dina kryptotillgångar och inte behöver några avancerade verktyg för plånbokshantering, de funktioner som erbjuds av Kraken borde räcka ganska bra!

Kraken Wallet – Är det värt det?

Nu, då – den sista frågan kvarstår. Är Kraken plånbok värt det, och bör du ens uppmärksamma denna plattform, åtminstone vad gäller kryptolagringsfunktionerna?

Det är ett definitivt ja i mitt slut – medan bytesplånböcker alltid kommer att bli knepiga, Kraken är bland de högst rankade, och är därför definitivt värt att kolla in.

Naturligtvis har det vissa nackdelar. Funktionalitetsaspekten är lite begränsad, och det faktum att Kraken själv försöker genomdriva idén att de är inte en plånbok, utan snarare ett utbyte (högtidligt, det vill säga) är inte riktigt ett lugnande faktum. Men om du tänker på det finns det verkligen inget problem här.

Kraken erbjuder sina användare fantastiska användbarhetsfunktioner, i den meningen att det är superlätt att använda. Om du är en nykomling i utrymmet och letar efter ett enkelt sätt att börja med, kan du vara säker på att Kraken kommer att erbjuda dig både en bra plånbokstjänst och också ett pålitligt utbytesalternativ.

Kraken plånbok recension: Kraken logotyp på en telefon.

Plattformen erbjuder fullständigt SegWit-adressstöd, så att du inte kommer att möta några problem som tar ut och gör insättningar BTC. Det stöder också uttag av fiat-valutor – en sällsynt och mycket uppskattad funktion!

Slutligen finns det en hel del kryptovalutor för dig att välja mellan och handla också! Även om detta mer är en utbytesrelaterad funktion kan den erbjuda dig ett fantastiskt tillfälle att diversifiera din portfölj, och förvara allt altcoins på samma enda plånbok.

Tja, snarare – samma plånbokstjänst. Kom ihåg, Kraken har olika adresser för deponering och uttag av kryptos! Det här kan vara lite förvirrande, men se bara till att inte skicka insättningar till din uttagsadress och vice versa – så blir du gyllene!

Slutsatser

Vi har nått slutet på vår Kraken plånbok recension – tack för att du läste! Jag hoppas verkligen att artikeln var till nytta för dig och att du nu vet mer om plattformen i fråga.

Detta gäller både när det gäller Krakens plånbok funktionalitet, och även utbytesdelen av webbplatsen. Om du vill lära dig mer om Kraken som en kryptovalutautbyte, se till att kolla in den här recensionen, för!

Spendera också lite tid på att undersöka alternativa utbytesplattformar och plånböcker! Medan Kraken kommer med några fantastiska erbjudanden, är det bra att vara medveten om andra alternativ som finns på marknaden!

Tabell: För- och nackdelar med Ledger Nano X och Trezor Model T

Detta gäller särskilt när det gäller plånböcker – för en kompromiss mellan maximal säkerhet och högsta komfort, se till att använda tjänsterna från både en varm och en kall plånbok, tillsammans med varandra. När det gäller den senare, Huvudbok och Trezor är de två namnen du bör överväga!

Med det, tack igen för att du läst Kraken Bitcoin plånbok recension, och lycka till! Tills nästa gång!

Innehållet som publiceras på denna webbplats syftar inte till att ge någon form av finansiell, investering, handel eller någon annan form av rådgivning. BitDegree.org rekommenderar inte eller föreslår att du köper, säljer eller innehar någon form av kryptovaluta. Innan du fattar finansiella investeringsbeslut, kontakta din finansiella rådgivare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me