Årets bästa kryptovaluta

Kryptovalutor har varit diskutabelt 2018 men fortsätter att locka nya investerare 2021.

De flesta nybörjare har dock svårt att hitta den bästa kryptovalutan att investera 2021. Vi har alla varit där, så oroa dig inte! Jag förstår hur förvirrande det är när du först börjar leta efter nya kryptovalutainvesteringar. Och det är därför jag är här för att hjälpa till.

Så letar du också efter nästa kryptovaluta att investera 2021? Undrar du att “ska jag investera i Bitcoin?” eller “ska jag investera i Ethereum?”

Tja, undra inte längre! Jag är här för att svara på alla dina frågor. I slutet av den här guiden vet du hur du hittar kryptovalutor att investera år 2021. Om handel är det du vill göra bör du gå till top3 kryptovalutabörser: Coinbase, Binance och Coinmama.

Men låt oss först prata om den senaste tillväxten av kryptovalutor.

Cryptocurrency Market hittills

Den första kryptovaluta, Bitcoin, uppfanns redan 2009. Det var dock bara början, och ingen visste riktigt om Bitcoin förrän 2013. Dessutom trodde ingen ens att det skulle kunna bli den bästa kryptovaluta att investera i.

Men sedan 2013 har kryptovalutamarknaden sett enorm tillväxt – tillväxt som har varit svår att ignorera. Det finns nu mer än 1500 olika kryptovalutor, alla skapade på mindre än fem år.

Det är tydligt att 2017 var året krypto verkligen sprängde. Marknadsvärde för kryptovalutor ökade med 4000%! Marknadstaket för alla kryptovalutor var runt 21 miljarder dollar i mars 2017, medan det nu är över 454 miljarder dollar. Det är stort!

Börsvärde: Det totala priset på alla mynt som läggs till.

Marknaden handlar inte bara om Bitcoin längre. Det finns andra kryptovalutor som har kommit in i utrymmet, till exempel Ethereum, Litecoin, och Krusning. Alla dessa har presterat otroligt bra under det senaste året och kan alla kallas "den bästa kryptovaluta att investera i".

Följande diagram från CoinMarketCap visar tillväxten av kryptovalutor genom åren.

Bästa kryptovaluta att investera i: totalt marknadsvärde.

Det sägs många saker om framtiden för kryptovalutor. Vissa människor tror att kryptovalutafasen inte kommer att pågå länge, medan andra tror att de kommer att finnas kvar för alltid.

Det är svårt att förutsäga framtiden för kryptovalutor, men det jag vet är det populariteten för kryptovalutor ökar bara. En av anledningarna till att kryptovalutor blir mer populära är på grund av blockchain-teknik, vilket är den viktigaste tekniken bakom alla kryptovalutor.

Bästa kryptovaluta att investera: analysera diagram.

Blockchain-teknik är nästa stora sak – det är det a säkra teknik som först användes av Bitcoin. Du kan dock inte lära dig att investera i blockchain. Istället kan du lära dig att investera i kryptovalutor som använder blockchain (som alla är!)

Är du redo att ta reda på nästa kryptovaluta att investera 2021? Låt oss börja.

Vilka är de bästa kryptovalutorna att investera 2021?

Nedan hittar du några alternativ för de bästa kryptovalutorna att investera 2021 och därefter (ja, åtminstone under överskådlig framtid).

Bitcoin (BTC)

Om du på något sätt bara har hört talas om en kryptovaluta är det förmodligen Bitcoin. Det är den största kryptovalutan – den har för närvarande en andel på 40% av det totala kryptovalutamarknaden! Det är den äldsta kryptovalutan och dominerar fortfarande på marknaden. Så om Bitcoin fortsätter att öka som 2017, kan det vara en bra idé att investera i Bitcoin 2021.

Priset på Bitcoin förändras mycket varje dag och har sett många toppar och nedgångar de senaste åren. Ta en titt på följande diagram så ser du hur mycket priset förändras.

Bästa kryptovaluta att investera i: Bitcoin-diagram.

Priset på 1 Bitcoin har gått runt 76 $ (07.09.13) till så högt som 20 000 dollar i december 2017. Men sedan, efter att Bitcoin nådde sin högsta punkt i december, var priset på Bitcoin sjönk till cirka $ 6000 i februari 2018 och har fluktuerat sedan dess. Det är galet!

Med priset som förändras så mycket på så kort tid, hur bestämmer du vad som är den bästa tiden för att investera i Bitcoin?

Tja, vi kan försöka hitta svaren genom att titta på några viktiga händelser från det förflutna – när priset gick upp eller ner med en stor summa.

 • En stor händelse var när Bitcoin delas upp i två kryptovalutor – Bitcoin och Bitcoin kontanter. Detta hände den 1 augusti. Investerare som visste om detta investerade sina pengar före splittringen och gjorde stora vinster, vilket nästan fördubblade sin investering!
 • Priset på Bitcoin sjönk till cirka 10 000 dollar i januari 2018, nästan hälften av de 20 000 dollar det var värt i december 2017. Många investerare blev oroliga vid denna tidpunkt och började sälja sina Bitcoin. Detta ledde till att priset sjönk till cirka 6000 dollar i februari 2018.

Om du är intresserad av få Bitcoin, du kan enkelt göra det med Coinbase eller Binance. Båda är mycket säkra och pålitliga.

Bitcoin-investering

Om du vill investera i Bitcoin måste du hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna och trenderna kring Bitcoin. När nyheter släpps om en ny teknisk förbättring, du kanske vill tänka på att köpa Bitcoin. Om det finns ett enormt prisfall på kryptovalutan i fråga, kan det också vara en bra tid att köpa Bitcoin eftersom du kan köpa den till ett lågt pris.

Bästa kryptovaluta att investera: kryptovaluta-mynt.

Om du redan har beslutat att investera i kryptovalutor, då kan det vara en bra idé att börja med att investera i Bitcoin. Även om du har missat den första stora möjligheten att investera kan det fortfarande vara en bra idé att investera i Bitcoin.

Allt beror på oavsett om du tror på Bitcoins framtid eller inte. Om du är en troende bör du fundera på att investera i det. Om du inte är det, rekommenderar jag att du håller dig borta från det. Det är detsamma som med alla andra investeringar!

Senaste Coinbase-kupong hittades:

Ethereum (ETH)

Mot slutet av förra året var priset på Ethereum var något högre än 720 dollar, med ett totalt marknadsvärde på cirka 70 miljarder dollar. I början av 2018 klättrade Ethereum och nådde sitt högsta pris på 1423 $ den 4 januari. Vid den här tiden var Ethereums totala marknadsvärde 138 miljarder dollar!

Ethereum växte med cirka 3000% år 2017 och blev den näst största kryptovalutan och placerade sig på andra plats efter Bitcoin.

Frågar du dig själv, “ska jag investera i Ethereum?”, “Är priset på Ethereum redan högst?”, Eller "är Ethereum den bästa kryptovaluta 2021?". Sanningen är att ingen vet! Följande information bör dock hjälpa dig att avgöra om investering i Ethereum är ett bra alternativ för dig.

Diagrammet nedan visar hur Ethereum har vuxit under de senaste åren.

Bästa kryptovaluta att investera i: Ethereum-diagram.

Nedan följer de viktigaste händelserna som mest har påverkat priset på Ethereum tidigare:

 • Ethereum fick en investering på cirka 150 miljoner dollar i maj 2016. Som ett resultat steg priset från 1 dollar i januari 2016 till cirka 14,80 dollar i maj 2016.
 • Men den 18 juni 2016 upptäckte medlemmar i Ethereum-communityn att Ethereum hade hackats. Cirka 60 miljoner dollar i värde Eter (Ethereums valuta) stulits på grund av brist i plånboken. Detta ledde till att Ethereum-priset sjönk från det högsta på 21,52 $ den 17 juni 2016 till 9,96 $ den 18 juni 2016.

Till skillnad från Bitcoin, Ethereum är inte bara en digital valuta. Det är ett mer avancerat blockchain-projekt. Detta beror på att Ethereum erbjuder något speciellt – genom att använda Ethereums plattform, utvecklare kan bygga sina egna kryptovalutor.

Tänk dig att du skulle vilja bygga en blockchain-baserad lösning för att hantera leveranskedjan för ditt företag. Tack vare Ethereum behöver du inte börja från början. Istället kan du bara bygga en applikation på Ethereums blockchain. Ethereum gör det mycket lättare för nya blockchain-projekt att starta.

Så är Ethereum din nästa kryptovaluta att investera 2021?

Jag rekommenderar att du funderar på att lägga till Ethereum i din lista, eftersom jag tror att det kan vara en av de bästa kryptovalutorna att investera 2021.

Bästa kryptovaluta att investera: analysera ljus och diagram.

Julian Hosp, en blockchain-expert, sa att Ethereums marknadsvärde skulle kunna stiga till 200 miljarder dollar i slutet av 2021. Om Hosps förutsägelse stämmer, kommer priset på Ethereum att nå upp till $ 2000. Hosps anledning bakom förutsägelsen bygger mestadels på ICO: er (Initial Coin Offerings) som beslutade att använda Ethereum blockchain 2018 & 2021.

Ethereum planerar också att förbättra sin teknik mycket i år, med nya protokoll nästan redo att gå. Så se upp för Ethereum!

Läs mer om Ethereum Ethereum vs Bitcoin guide.

Ripple (XRP)

Krusning, även känd som XRP, var en främsta utmanare för platsen för den bästa kryptovaluta 2017 med tillväxt av cirka 36 000%! Ja, du läste rätt. Det växte från nästan $ 0 i början av 2017 och nådde $ 2,4 i december 2017 – som du kan se i följande diagram.

Liksom alla andra kryptovalutor har priset på Ripple också minskat 2018 – det är för närvarande inställt på $ 0,20.

Årets bästa kryptovaluta

Jag vet vad du tänker – du missade ett fantastiskt tillfälle genom att inte investera Ripple i början av 2017. Även om det är sant, kan Ripple fortfarande vara ett bra alternativ att betrakta som din nästa kryptovaluta för att investera 2021.

Även om priset på en XRP är mycket lägre än priset på en Bitcoin, är XRP fortfarande den tredje största kryptovalutan efter marknadsvärde. I maj 2018 hade den ett totalt marknadsvärde på cirka 35 miljarder dollar.

Så vad handlar det om Ripple som har gjort det så populärt för investerare?

Den främsta anledningen till Ripples popularitet är att det inte bara är en digital valuta utan också ett betalningssystem. Ripple använder blockchain-teknik för att göra internationella betalningar snabbare och säkrare.

Om du försökte göra en internationell bankbetalning idag skulle det ta cirka 2-10 dagar för transaktionen att behandlas. Samma betalning tar några sekunder när du är klar med Ripple. Hur fantastiskt är det!

Men det finns fler goda nyheter – många stora finansinstitut som American Express, JP Morgan och Santander använder redan Ripples teknik. Ripple har också arbetat med Saudiarabiens centralbank, Kinas LianLian International och andra banker från hela världen.

Bästa kryptovaluta att investera: ett möte bland investerare.

Så om du undrar hur man investerar i blockchain kan Ripple vara det bästa svaret.

Baserat på vad jag just förklarade, Ripples framtid inom finansbranschen kan vara bra. Du bör se upp för Ripple och lära dig mer om deras partnerskap. Håll utkik efter nya partnerskap också – om Ripple tecknar ett kontrakt med en annan stor bank kan det öka priset på XRP.

De investerare som förstod de tjänster som erbjuds av Ripple har tjänat mycket pengar. Efter ett fantastiskt 2017 kan Ripple bara vara den bästa kryptovalutan 2021.

Obs! Nu kan det vara en bra tid att investera i Ripple, eftersom priset har sjunkit 70% lägre än det är en rekordhög nivå på 3,4 USD i januari 2017.

Litecoin (LTC)

Vår lista över vad som är den bästa kryptovaluta att investera i 2021 kan inte vara komplett utan Litecoin. Precis som Ripple visade Litecoin bra resultat 2017 med en tillväxt på nästan 8000%.

Priset på Litecoin växte från cirka $ 4 i början av 2017 till högst 358 dollar i december 2017. Precis som de flesta kryptovalutor följde Litecoin dock prisutvecklingen och sjönk till 110 dollar i februari 2018.

Ta en titt på Litecoins prisdiagram nedan – du kan se den snabba prisökningen på Litecoin i början av 2018. Priset på både Litecoin och Bitcoin har följt en liknande trend under det senaste året..

Årets bästa kryptovaluta

Litecoin är den 5: e största kryptovalutan med ett börsvärde på cirka 11 miljarder dollar. Litecoin fortsätter att intressera investerare på grund av dess nära anslutning till Bitcoin, vilket ger en bra anledning för Litecoin att vara på vår lista för nästa kryptovaluta att investera 2021.

Litecoin skapades 2011 till förbättra Bitcoins teknik. Litecoin slutför en transaktion 4 gånger snabbare än Bitcoin. Till skillnad från Bitcoin är dock det maximala antalet Litecoin begränsat 84 miljoner – 4 gånger mer än Bitcoin (21 miljoner) myntförsörjning.

Litecoin var den första kryptovalutan som utförde en Blixtnätverk transaktion i maj 2017. Med hjälp av Lightning Network överfördes 0,00000001 Litecoin från Zürich till San Francisco på under en sekund! När Litecoin börjar använda Lightning Network kan det öka priset på Litecoin!

Blixtnätverk: En ny teknik som ökar hastigheten på transaktioner i blockchain-nätverket.

Bitcoin Cash (BCH)

Bitcoin kontanter är ännu ett namn som är ganska känt i kryptovalutakretsarna. Samtidigt är det dock en krypto som har haft (och fortfarande gör!) En hel del kontroverser kring den.

Som med de flesta saker relaterade till Bitcoin har kontroversen kring BCH att göra med begreppen skalbarhet, decentralisering, och förblir trogen mot den ursprungliga visionen av Bitcoin (blockchain).

Du ser, av alla de bästa kryptovalutalternativen i den här listan har BCH haft en av de mer intressanta starthistorierna. Det skapades som ett resultat av en hård gaffel av Bitcoin. Utvecklarna som implementerade gaffeln gjorde det för att lösa ett av de mest anmärkningsvärda Bitcoins frågor – brist på skalbarhet.

En enda Bitcoin Cash-blockstorlek är 8 MB. I motsats till det är Bitcoins blockstorlekar 8 gånger mindre1 MB.

Som du förmodligen kan föreställa dig hade åsikterna kring BCH varit helt splittrade från början. Hur påverkade detta kryptomyntets priser? Titta, titta:

Årets bästa kryptovaluta

Medan BCH hade många olika perioder har priset varit ganska stabilt under en längre tid nu! Även med alla kontroverser kring krypton finns det många som fortfarande är övertygade om att Bitcoin Cash är "framtidens kryptovaluta". Visst ett anmärkningsvärt alternativ, så långt som den bästa kryptovaluta att investera går!

Tron (TRX)

Många människor som letar efter den bästa kryptovalutan att investera i (eller helt enkelt – den bästa kryptovalutan i allmänhet) försöker också hitta ett blockchain-baserat projekt att de skulle vara intresserade av att stödja.

Tja, om så är fallet med dig också, tron kanske bara intresserade dig ganska mycket – det är en plattform för innehållsdelning som syftar till att lämna din personliga information i händerna på den person som den tillhör – du.

Du kan tänka på Tron som alternativet till Youtube, Instagram, eller till och med Facebook. Alla dessa sociala medier och webbplatser för innehållsdelning samla in din personliga information, och sedan dela den med annonsörer så att de kan rikta sina annonser mot dig. Inte något du behöver oroa dig för med en decentraliserad plattform, dock.

Som med alla andra "bästa kryptovaluta" där ute, Tron är inte fri från kontroverser, fastän. De flesta av de upplevda "frågor" kring detta projekt faktiskt har att göra med dess skapare – även om dessa frågor ofta kastas som enbart smetkampanjer eller rykten, påverkar det ändå projektet, ändå!

Frågan är – hur mycket? Titta, titta:

Årets bästa kryptovaluta

Medan Tron hade några betydande prissvängningar verkar myntet stiga i pris. En av de mer intressanta kryptovalutorna att investera 2021!

EOS (EOS)

EOS är ett unikt projekt, vad gäller detta "bästa kryptovaluta" handledning går. Det är inte unikt eftersom det har någon okänd teknik bakom sig eller på grund av någon annan teknisk anledning – det är helt enkelt ett av de mest upplevda mynten på den här listan!

Vid första anblicken kan EOS visas väldigt lik till Ethereum. Samma som ETH, EOS låter dig utvecklas smarta kontrakt, och även skapa dApps på sin blockchain. Så … Vad gör EOS unikt då?

Målet med detta projekt är att driva en decentraliserad blockchain som gör att du kan utföra gratis transaktioner. Skillnaden här är att de flesta kryptovalutor där ute inte kan handlas, köpas eller säljas avgiftsfritt.

EOS-prislistorna ser ut som följer:

Årets bästa kryptovaluta

EOS hade några anmärkningsvärda prissvängningar de senaste åren, men har nyligen stabiliserats. Om du tittar på detta mynt som den bästa kryptovaluta att investera 2021, se till att göra lite extra forskning, och följ nyheterna kring myntet!

Jämför Crypto Exchanges sida vid sida med andra

Visste du?

Har du någonsin undrat vilka kryptobörser som är bäst för dina handelsmål?

Ser & jämför TOP3-kryptobörser sida vid sida

Investeringsstrategier: Låt oss få något klart

Hur fattar investerare beslut som de vill investera i fastigheter eller aktier? Börjar de göra investeringar när de tänker på det? Min gissning är att svaret på den frågan är – nej!

Innan du investerar i något behöver du en klar förståelse för vad dina investeringsmål är och hur du kommer att uppnå dem. Du vill ha en bra uppfattning om hur lång tid du är beredd att hålla din investering öppen och hur mycket vinst du gärna tar.

Du bör ha samma tänkesätt när det gäller kryptovalutainvesteringar. Innan du bestämmer dig för vilken nästa kryptovaluta du ska investera 2021 för dig, ska vi diskutera de två huvudtyperna av investeringsstrategier för kryptovalutor.

Tänk på att oavsett vilken strategi du väljer så är det alltid avgörande för att använda pålitliga kryptovalutaplattformar. Några av dem inkluderar Coinbase och Binance.

Långsiktig kryptovalutainvestering

En långsiktig investering är en där du förväntar dig att en kryptovaluta ska prestera bättre under en längre tid. Enkel! Normalt är minimitiden för långsiktiga investeringar 6 månader till 1 år. Även om vissa människor planerar att hålla på sina investeringar i 5-10 + år. Det är upp till dig hur du väljer att investera; antingen kan du göra hela investeringen på en gång, eller så kan du investera vid olika tidpunkter.

Långsiktig investeringsstrategi

Återigen måste du ha en klar uppfattning om vad dina investeringsmål är innan du investerar något belopp:

 • Kommer du att sälja kryptovalutan efter en viss tid eller kommer du att sälja den när den når ett visst pris?
 • Kommer du att sälja av din investering på en gång eller kommer du att sälja delar av den vid olika tidpunkter?
 • Vid vilket tillfälle skulle du sälja den långsiktiga investeringen på kort sikt? Om till exempel nya lagar kommer på plats som kan påverka det långsiktiga priset på din investering, kanske du vill överväga att sälja det tidigare.

Därefter bör du göra lite forskning för att bestämma vilka kryptovalutor som är bäst som långsiktiga investeringar. Jag rekommenderar att du letar efter följande:

 • Är deras teknik bättre än sina konkurrenter?
 • Har de ett starkt team av grundare och utvecklare?
 • Hur bra är deras färdplan / plan?
 • Löser de några verkliga problem?

Om du verkligen tror på den kryptovaluta du investerar i bör du lära dig att hålla fast vid din investering även när priserna sjunker. Om du ”panikförsäljer” kan du förlora pengar och ångra att du säljer.

Anledningar till att göra långsiktiga investeringar

 • Långsiktiga investeringar gör ditt liv enklare eftersom du inte behöver titta på marknaden hela tiden;
 • Du tror att vissa kryptovalutor kommer att ge bättre avkastning på lång sikt;
 • Du tror verkligen på framtiden för kryptovalutan.

Det är några viktiga saker att tänka på!

Kortvarig kryptovalutainvestering

kortsiktiga investeringar görs över kortare tidsperioder i hopp om att få snabba vinster. Så, hur kort är en kortsiktig investering?

Bästa kryptovaluta att investera: människor som analyserar diagram.

Kortfristiga investeringar kan ta sekunder, minuter, dagar, eller till och med några månader.

Hur fungerar kortfristiga investeringar?

Precis som långsiktiga investeringar måste du ha tydliga mål för din investering. Du måste fråga dig själv:

 • Vilken vinst förväntar du dig av denna investering? Detta ger dig en uppfattning om det pris till vilket du ska köpa / sälja kryptovalutan.
 • Hur mycket av en förlust kommer du att acceptera? Detta hjälper dig att kontrollera dina förluster om priset på kryptovaluta plötsligt sjunker.
 • Har du tid att studera och följa kryptomarknaden och nyheterna?
 • Kan du göra tekniska analyser av kryptomarknaden? Om inte, bör du lära dig innan du investerar.
 • Kommer din kortsiktiga strategi att ge dig högre avkastning än en långsiktig strategi?

Du måste ta reda på vilken som är den bästa kryptovalutan att investera 2021 på kort sikt. Kryptovalutor som har följande är bra alternativ för kortfristiga investeringar:

 • Lågt marknadsvärde
 • Hög handelsvolym – många människor köper och säljer den varje minut;
 • Trenderar för närvarande på nyheter och på sociala medier;
 • Ha en ICO eller har precis avslutat sin ICO – försök få dem till ett lågt pris.

Medan kryptovalutor som Bitcoin och Ethereum också kan handlas på kort sikt, bör du tänka på investera i de nyare kryptovalutorna. Investerare har gjort enorma vinster tidigare med kortfristiga investeringar – inklusive några av de stora men nyaste kryptovalutainvesteringarna som NEO, Stjärn, IOTA, och NEM.

Årets bästa kryptovaluta

Den största fördelen med kortsiktiga investeringar är att du kan tjäna mycket pengar på kort tid – de har gjort många människor rika snabbt. Men de har fortfarande sina nackdelar.

Så, vad är de??

 • De tar upp mycket tid och ansträngning eftersom du hela tiden behöver se marknadspriserna;
 • Det är en riskfylld investering och kan leda till större förluster på grund av hur mycket priset förändras på kort tid.
 • Det kan vara mycket stressande och känslomässigt.

Det är svårt att säga vilket är det bästa alternativet för de två investeringsstrategierna. Allt beror på dina mål och erfarenhet på kryptovalutamarknaden.

Om du verkligen tror på ett projekt rekommenderar jag att du investerar på lång sikt. Men om ett projekt är nytt och genererar mycket uppmärksamhet, kan kortvarig handel vara det bättre alternativet.

Senaste Coinbase-kupong hittades:

Slutsatser

Medan kryptovalutor kan ge dig enorma vinster måste du vara beredd på en sak till – att förlora pengar. Kom ihåg att dina förutsägelser inte alltid stämmer! Ingen vet verkligen vad som kommer att hända med priset på en kryptovaluta eller någon annan investering.

Vet du vad de flesta experter på kryptovaluta säger? Du borde bara investera pengar som du inte är rädd för att förlora. Det är bra råd, så kom alltid ihåg det!

Så detta är slutet på vår bästa Cryptocurrency to Invest 2021-guide. Jag hoppas att du nu vet vilken investeringsstrategi som fungerar bäst för dig och att du har en bra förståelse för vad som gör en bra investering.

Slutligen, om du vill börja handla kryptos, se till att använda bara de mest pålitliga utbytesplatserna, Till exempel Binance eller Coinbase.

Den typiska vägen du skulle ta ska se ut så här:

Alternativt kan du också köpa kryptovaluta via Simplex – det stora här är att transaktionen kommer att bli mycket snabbare, och du kommer att kunna betala med ditt kreditkort, för!

Vilken av de kryptovalutor jag nämnde är din favorit? Har du ett val för den bästa kryptovalutan från 2021?

* Obs: den här artikeln är en personlig åsikt. Innan du fattar några investeringsbeslut bör du alltid rådgöra med en professionell.

Innehållet som publiceras på denna webbplats syftar inte till att ge någon form av finansiell, investering, handel eller någon annan form av rådgivning. BitDegree.org rekommenderar inte eller föreslår att du köper, säljer eller innehar någon form av kryptovaluta. Innan du fattar finansiella investeringsbeslut, kontakta din finansiella rådgivare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me