Simplex Review

Termen “kryptovaluta”Tenderar att inspirera till många olika känslor hos människor – medan vissa individs ögon lyser upp och de fortsätter en tangens av hur Ethereum är den bästa kryptotekniken i världen, nybörjare i fält tenderar att vara lite mindre entusiastiska. Detta Simplex granskning bör utlösa den entusiasmen ganska snabbt.

Du förstår, när många frågade om deras idéer om krypto kommer många nykomlingar i ämnet att använda termer som ”decentraliserad”,“blockchain”Och”Bitcoin” – det är normalt. Det mindre entusiastiska partiet kommer dock sannolikt att berätta om bedrägeri, bedrägerier och hackar som händer i kryptovärlden.

Även om dessa människor inte skulle ha fel när de diskuterar sådana aspekter, vill Simplex-företaget göra det förvandla kryptovalutamarknaden till en rättvis och bedrägerifri plats där människor kunde byta kryptomynt, oroande.

Intresserad? Låt mig berätta vad Simplex handlar om.

TL; DR: Simplex är en unik kombination av en kryptovalutamäklarplattform och en betalningsgateway-lösning till några av de största kryptobörserna. Även om det fortfarande är relativt okänt, ger Simplex dig – användaren – ett bekymmersfritt sätt att köpa dina önskade kryptovalutor till några rimliga priser. Du kan betala med ditt kreditkort och betalningarna är mycket snabba och säkra.

Fördelar

 • Kan betala för kryptovaluta med kredit- eller bankkort
 • Mycket snabb betalningshantering
 • Säker och pålitlig
 • Mycket enkel att använda

Nackdelar

 • Stöder inte vissa kryptovalutor
 • Högre avgifter än vid vissa kryptovalutor

Simplex Review: PROS

För att börja med detta Simplex granska, naturligtvis kommer vi att starta saker med några av de mest positiva och anmärkningsvärda aspekterna av plattformen.

Det skulle dock vara omöjligt att gå framåt utan att adressera Bitcoin i rummet och bara räkna ut vad Simplex är, och hur tjänsten passar in i förhållandet mellan en kryptovalutaentusiast, och en kryptoutbytesplattform.

Vad är Simplex?

Simplex-företaget grundades ända tillbaka 2014, som a fintech börja. Termen “fintech” beskriver faktiskt företagets produkt väl – “finansiell teknik”.

Baserat i EU syftar teamet bakom Simplex att “bedra” kryptovalutamarknaden och göra den relativt stabil (vad beträffar säkerhet åtminstone) och säker plats för både långsiktiga investerare och handlare varje dag.

Så … Är Simplex legit som en kryptovalutamäklare?

Det är legitimt, ja – men terminologin kan fortfarande bli ganska förvirrande.

Du förstår, vissa användare Simplex recensioner påpekar att företaget i fråga är faktiskt inte en kryptovalutamäklare i sig… Åtminstone inte bara det. Istället är det en blandning av en mäklare och en betalningsgateway-lösning för några av de mest kända plattformarna för utbyte av kryptovaluta (tänk: Binance, Changelly, Trezor, etc.).

Nu kan din nästa fråga vara – vad är en ”betalning gateway-lösning”, i första hand?

Simplex Review

Du kan föreställa dig betalningsportaler som vissa tredje parter som säkerställer jämnheten och – ännu viktigare – säkerhet av en betalning eller transaktion mellan två parter. I det här fallet involverar betalningarna och transaktionerna helt enkelt kryptovalutor – den allmänna känslan förblir dock densamma.

Så kort sagt definierar användaren Simplex-recensioner projektet som en unik betalningsport för kryptovaluta som låter dig köpa kryptovalutor från några av de största och mest kända börserna i världen, utan rädsla för att din transaktion kan äventyras och dina pengar stulits.

Den “bedrägliga” delen är dock viktig. Enligt Wall Street Journal, enbart under 2019, bedrägerier med kryptovalutor tog mer än 4 miljarder dollar – det är en häpnadsväckande summa pengar!

Simplex recension: vad Simplex gör.

Fram till i dag är stigmatiseringen kring krypto fortfarande mycket märkbar – människor associerar fortfarande kryptovalutor med den svarta marknaden, pengatvätt, och Bedrägerier. Vissa Simplex Bitcoin-recensioner nämner detta, men det är faktiskt en av de viktigaste (om inte de viktigaste) frågorna som företaget i fråga syftar till att bekämpa – därav den “bedrägliga” delen.

Enkelhet är namnet på spelet

En av de mer framträdande funktionerna i Simplex som upprepas av Simplex-recensioner av flera användare är det tjänsten är mycket enkel att använda.

För att förstå denna punkt till fullo behöver du lite sammanhang.

När du letar efter bästa kryptovalutautbyten, du kommer att märka att “användarvänlighet” -faktorn är en som fortsätter att dyka upp ganska ofta. Det är med goda skäl – det finns fortfarande en hel del utbyten som har en mycket brant inlärningskurva, och som kräver mycket kunskap om området för att kunna användas effektivt.

Så borde det inte vara.

Simplex Review

Med kryptovalutamarknaden attraherar nya människor varje dag, utbyten som är enkel att använda och enkel i sin design kommer att vara sådana som kommer ut på toppen. När det gäller Simplex-krypto kan du förvänta dig att plattformen är en av de enklaste att använda av dem alla!

Den enkla användningen av Simplex är anmärkningsvärd helt enkelt på grund av det faktum att du, för att köpa den kryptovaluta som du vill, inte ens behöver gå in på deras plattform manuellt och fylla i några formulär eller delta i registreringar – Du omdirigeras helt enkelt automatiskt till sidan för betalningshantering.

För alla som undrar att Simplex är legitimt lätt att använda, borde detta vara tillräckligt bevis – kombinera det med det faktum att termen “enkel” bokstavligen är integrerad i varumärkets namn, och du har själv ett ganska övertygande fall!

Snabba transaktioner

Transaktionshastighet avser den tid det tar för dig att ta emot dina kryptovalutamynt efter att du har gjort en betalning till börsen. Som ni kan föreställa er detta en ganska viktig punkt, både när det gäller denna Simplex-recension, och vissa kryptovalutautbyten i allmänhet.

På grund av det sätt som Simplex fungerar ger det omedelbar betalning – i de flesta fallen. Företaget säger att vissa betalningar faktiskt kan ta mellan 48 och 72 timmar att bearbeta. Det här är emellertid avvikande situationer – det enda som inträffar när det händer något stopp på grund av verifieringskontroller eller liknande problem.

Simplex Review

Den allmänna regeln är dock att Simplex-kryptotransaktioner sker omedelbart – det finns ingen försening.

Omedelbara transaktioner är, som du förmodligen kan komma överens om, bra – det betyder att om du har bråttom behöver du inte vänta tills du får dina kryptomynt. Det lägger säkert till en annan positiv punkt för de som frågar är Simplex legit – de flesta Simplex-recensioner är också överens!

Kreditkortsbetalningar – accepteras!

Genom att läsa igenom användaren Simplex-recensioner som hittats online kommer du snabbt att räkna ut att en av de viktigaste funktionerna som gör Simplex bra är det faktum att fintech-företaget accepterar kredit- och betalkortsbetalningar för krypto.

Det är helt enkelt fantastiskt, av ett par olika skäl.

Först och främst det uppenbara – det gör att många fler människor kan ha en smidig och enkel port till kryptovalutamarknaden, och därmed i förlängningen till världen av kryptovalutor i allmänhet.

Du förstår, du behöver inte ens läsa igenom Simplex Bitcoin-recensioner för att få reda på det det finns fortfarande många börser idag som endast tillåter krypto-till-kryptotransaktioner. Detta innebär att de accepterar helt enkelt inte fiat-pengar – du måste köpa (byta) din fiat-valuta någon annanstans och sedan komma tillbaka till plattformen för att köpa en annan kryptovaluta efter eget val.

Simplex Review

Tråkig? Ja. Men det är det mindre problemet – huvudproblemet är att processer som dessa vänder bort även de bästa kryptohandlarna på grund av den tid det tar att gå igenom hela den processen. Tänk bara på en nybörjare!

Eftersom Simplex accepterar både kredit- och betalkort, det betyder att det finns ett helt tråkigt förfarande som helt enkelt klipps ur ekvationen.

Förutom enkelheten är det också ett köp av kryptovalutor med kredit- eller bankkort mycket snabbare sätt att gå om det. Om du värdesätter din tid och vill att processen ska vara så enkel som möjligt är Simplex rätt plattform för dig!

Senaste Coinbase-kupong hittades:

Simplex Review: CONS

För att fortsätta med vår Simplex-recension, låt oss diskutera några av de brister som vanligtvis är förknippade med plattformen i fråga. För att vara helt rättvis och transparent kommer vi inte att fokusera på det faktum att Simplex faktiskt inte är en verklig “kryptovalutaplattform” eller “kryptomäklare”.

Företaget är väldigt unik i vad den gör, och därmed kommer vi att hålla oss borta från alla former av subjektiva jämförelser. Låt oss istället ta upp de viktigaste aspekterna av vad Simplex faktiskt kan förbättra.

Brist på Cryptocurrency Support

Varje gång du befinner dig att använda en kryptovalutautbyte gör du förmodligen det för att du vill inköp en specifik kryptovaluta, rätt?

Tja, tänk om utbytet inte rymmer den krypto du vill ha? Det kan vara ganska nedslående! Det är också en fråga som verkar vara bekant för vissa av plattformens användare, åtminstone att döma av vissa användare Simplex recensioner.

Simplex stöder dessa kryptovalutor:

ATOM AVA BCH BNB BSV BTC BUSD CEL COTI DAI RUSA
DEP EOS ETH HBAR HEDG HUSD ICH LTC LUNA MIOTA NANO
PAX QTUM SDT SGA TOMO TRX USDK USDT XAUT XLM XRP

Listan tas direkt från företagets officiella webbplats.

Ovanstående lista är ganska omfattande och innehåller de flesta av de “vanliga” kryptovalutorna på marknaden (Bitcoin, Krusning, Ethereum, Litecoin, etc.), kan vissa människor som kanske vill köpa några mer-nischmynt fortfarande vara besvikna.

Med detta sagt, men även om inte många användare av Simplex-recensioner påpekar detta, kan du fortfarande köpa någon form av en kryptovaluta från Simplex och sedan använda den för att skaffa en ny krypto efter eget val, på en annan börs.

Brist på funktioner – En “On-the-Go” -plattform

Om du har läst denna Simplex-recension fram till den här tiden är det förmodligen en uppenbar punkt.

En av huvudfunktionerna i Simplex är att den ger dig möjlighet att köpa kryptovalutor på ett sömlöst sätt – med andra ord behöver du inte manuellt gå till företagets webbplats för att slutföra dina betalningar eller verifieringar. Istället är allt detta integrerat i det börs som du kanske använder.

Simplex Review

Lägg till det med det faktum som redan har diskuterats att Simplex inte är en faktisk utbyte av kryptovaluta i sig, och vad du hamnar är en plattform som inte har några ”utbytesstandard” -funktioner, förutom att köpa kryptomynt.

Detta är faktiskt en av de mer intressanta punkter som tas upp av användaren Simplex recensioner. Det beror på att om du vill ha någon utbytesliknande funktionalitet och inte ”bara” köpa krypto, skulle du kunna – trots allt skulle du förmodligen besöka en börs som använder Simplex, i första hand (såvida inte tjänsten är integrerad i någon annan plattform).

Jämför Simplex sida vid sida med andra

Visste du?

Jämför Simplex sida vid sida med andra

Alla Crypto-utbyten kan se ut som du men de är INTE alla samma!

ja! Visa mig jämförelsetabellen

Hur fungerar Simplex?

Nu har vi redan diskuterat de flesta av de viktigaste punkterna i plattformen i denna Simplex-recension. Med det sagt, eftersom Simplex inte är en traditionell kryptovalutamäklare och har en unik funktionalitet, är det förmodligen värt att diskutera hur det fungerar, rätt?

Även om processen är lite mer komplex än detta (vilket innebär att det finns många tekniska saker som sker i bakgrunden), från användarens perspektiv kan Simplex-företagets processer förklaras i 5 enkla steg:

 • Du skulle plocka ut en kryptovaluta att köpa från ett av Simplex samarbetspartners och välja att betala med ditt kredit- eller bankkort.
 • Du omdirigeras sedan till en separat del av webbplatsen – i de allra flesta fall kommer denna övergång att vara sömlös, så du kanske inte ens märker det.
 • Nu måste du fyll i all transaktionsinformation – hur mycket kryptovaluta du vill köpa, din offentliga plånbokadress och så vidare.
 • I nästa steg kommer du att befinna dig på Simplex kassa sida – här måste alla verifieringskontroller vara uppfyllda och ifyllda.
 • När du har skickat in dokumenten och skickat verifiering kommer ditt kredit- eller bankkort att debiteras och kryptovalutan som du väljer skickas till din offentliga plånbokadress. Enkelt som det!

Att göra Simplex kryptobetalningar är verkligen det, ja, enkelt! Om du skickar in rätt dokument och fyller i alla nödvändiga informationsfält bör du inte stöta på några problem när du köper kryptovaluta efter eget val..

Väl, såvida du inte bor i ett land eller en stat där Simplex inte fungerar – det är också möjligt. Även om det inte finns så många länder (och stater) så uppfyller vissa inte de lagliga regler som gör det möjligt för plattformen i fråga att fungera inom dem. Sådana länder inkluderar:

 • Bahamas
 • Botswana
 • Kambodja
 • Etiopien
 • Ghana
 • Iran
 • Nordkorea (Nordkorea)
 • Pakistan
 • Panama
 • Sri Lanka
 • Syrien
 • Trinidad och Tobago
 • Tunisien
 • Jemen.

Också, 8 stater USA:

 • Alabama
 • Florida
 • Georgien
 • Hawaii
 • New Mexico
 • Oregon
 • Vermont
 • Washington

Om du bor i någon av dessa stater eller länder är tyvärr inte Simplex tillgänglig för dig att använda. Som sagt, om du DO, faktiskt bor i något av dessa länder eller stater, kanske du vill kolla in några alternativ – Coinbase och Binance ses vanligtvis som toppvalen, men det finns andra avancerade börser att välja mellan, för.

Avgifter

En av de sista punkterna som vi behöver diskutera i denna Simplex Bitcoin-recension är avgifterna som är tillämpliga på dina transaktioner.

Simplex tar ut sina användaravgifter på upp till 5%, beroende på transaktionens storlek, ditt kredit- eller betalkortsföretag, din plats och så vidare. Även om dessa avgifter kanske inte är de minsta, motiveras de fortfarande av det faktum att du inte bara får chansen att köpa kryptovalutor med ett kreditkort utan också får supersäkra och snabba transaktioner.

Att läsa igenom Simplex-recensioner som lämnas online, det verkar inte heller vara en omtvistad punkt.

Slutsatser

Även om världen av kryptovalutor fortfarande är väldigt mycket en utvecklande, och det finns mycket osäkerhet inom ämnet, företag gillar Simplex leder vägen till båda innovationerna inom området och gör också krypto mer nybörjarvänligt och tillgängligt.

Simplex är faktiskt, mycket enkel att använda och nybörjarvänlig. Transaktionerna är väldigt snabbt (i de flesta fall), och du kan vara säker på att säkerhet av dina kryptotillgångar och fiat-pengar kommer att hållas i takt.

Även om plattformen kanske inte rymmer det största antalet olika altcoins, stöder den alla de viktigaste kryptovalutorna där ute. Om du letar efter ett enkelt inträde på kryptovalutamarknaden kommer användaren Simplex-recensioner säkert att leda dig till denna plattform!

Innehållet som publiceras på denna webbplats syftar inte till att ge någon form av finansiell, investering, handel eller någon annan form av rådgivning. BitDegree.org rekommenderar inte eller föreslår att du köper, säljer eller innehar någon form av kryptovaluta. Innan du fattar finansiella investeringsbeslut, kontakta din finansiella rådgivare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me