ChangeNOW gjennomgang: Crypto swaps, handelsavgifter og mer

ChangeNOW er en velkjent og populær crypto swap-plattform som brukes til å øyeblikkelig bytte en crypto til en annen, uten grenser eller registrering. Brukere har den luksusen å bytte til over 170 forskjellige kryptokurver i løpet av få minutter direkte til maskinvareboken.

I denne ChangeNOW-gjennomgangen vil vi vurdere den populære kryptohandelsplattformen som brukes av hundretusener av mennesker over hele verden og gi en oversikt over funksjonene, brukergrensesnittet og handelsavgiftene..

Besøk ChangeNOW

Selv om vi alltid ønsker å gi deg nøyaktig informasjon, foreslår vi at du besøker nettstedet deres fra tid til annen i tilfelle noen oppdateringer oppstår etterpå. Så uten videre, la oss hoppe inn i det!

changenow nettsted

Før du begynner, anbefaler vi at du bruker en Bitcoin-maskinvarepungebut som Ledger Nano X når du handler kryptovaluta. Hvis du ikke har lommebok, kan du lese vår guide om de beste kryptovaluta-maskinvarepungene.

Hva er ChangeNOW?

ChangeNOW er en ikke-forvaringstjeneste som er allment kjent for deres øyeblikkelige og brukervennlige krypto-til-kryptotjeneste. Plattformen tilbyr konkurransedyktige handelsavgifter, har over 170 kryptovalutaer tilgjengelig for utveksling og har ingen grenser. Du kan bytte så mye krypto som du vil, for eksempel Bitcoin til Ethereum eller en annen kryptovaluta umiddelbart og uten langvarig påmeldingsprosess..

ChangeNOW lar deg kjøpe kryptovaluta ved hjelp av et debet- / kredittkort (Visa eller MasterCard) gjennom en tredjepartspartner og motta direkte til maskinvareboken..

Hvordan fungerer ChangeNOW?

ChangeNOW samler kryptopriser fra verdens største og mest populære handelsbørser. Den vil søke etter best mulig til den aktuelle prisen og låse den inn til brukeren fullfører transaksjonen og den er bekreftet i blockchain.

endre hvordan det fungerer

For å bruke ChangeNOW, følg disse enkle trinnene:

ChangeNOW Sammenlignet

Nybegynnervennlig og brukervennlig er viktige funksjoner på ChangeNOW. Denne sammenligningstabellen viser andre populære kryptobørser som lar brukere bytte krypto øyeblikkelig ved hjelp av et brukervennlig nettsted.

Er ChangeNOW Legit?

ChangeNOW ser ut til å være en legitimate crypto exchange service som har vært i drift siden 2017. Den elektroniske kryptoplattformen har fått tillit fra brukere fra hele verden og fortsetter å vokse. ChangeNOW-plattformen og mobilappen tiltrekker seg hundretusenvis av besøkende hver måned, ifølge nettstedet.

Er ChangeNOW trygt?

ChangeNOW ser ut til å være en sikker kryptovalutautveksling som ikke er frihetsberøvende. Dette betyr at brukernes midler IKKE lagres av plattformen, noe som reduserer risikoen for svindel, tyveri og hackere. Mistenkelig brukeraktivitet oppdages på plattformen, et internt risikostyringssystem vil bli utløst som vil kreve at brukeren gir ytterligere KYC-verifisering.

Hvordan bytte kryptovaluta ved hjelp av ChangeNOW

Prosessen med å utveksle kryptovaluta på ChangeNOW er enkel å gjøre, og til og med en nybegynner kan bytte krypto som fra Bitcoin til Ethereum i løpet av få minutter.

For å starte, må brukerne besøk ChangeNOW-nettstedet og bruk widgeten på hjemmesiden som vist nedenfor.

endre NÅ widget

For å bytte krypto øyeblikkelig, bruk rullegardinpilen for å velge kryptovalutaen du vil bytte (eller selge) og beløpet. Velg deretter kryptoen du vil kjøpe, etter en lignende prosess. Du vil se at beløpet automatisk fylles ut i boksen ‘Du får’.

Beløpet vil variere avhengig av hastigheten du valgte, som vi vil forklare nærmere i denne gjennomgangsartikkelen. For å fortsette til neste trinn, klikk på ‘Exchange’.

Her vil transaksjonsdetaljene vises igjen som du kan velge å endre. Ellers kan du skrive inn adressen for å sende kryptovalutaen du skal kjøpe. Det er best at du sender kryptoen direkte til maskinvaren lommebok, så skriv inn adressen som vist nedenfor.

changenow swap crypto

Når du har angitt lommebokadressen din der du vil motta kryptovalutaen, er neste trinn å bekrefte bestillingen. Før du bekrefter bestillingen, må du forsikre deg om at lommeboken din kan godta den kryptovalutaen.

Hvis du for eksempel vil kjøpe Ethereum, må du oppgi Ethereum-adressen din, ikke Bitcoin eller en annen krypto. Ellers kan myntene dine gå tapt og vanskelig å gjenopprette.

Når du er fornøyd med bestillingen, godtar du T&Cs og klikk på ‘Confirm’.

endre bekreft bestilling

Det siste trinnet er å sette inn kryptoen du vil selge (bytte) til ChangeNOW-adressen.

Når betalingen er fullført, vil ChangeNOW sende kryptoen til din valgte lommebokadresse. Bestillinger tar omtrent 5-10 minutter å behandle, med forbehold om belastningen på blockchain-nettverket.

Hvis du ikke får noe i lommeboken din i noen timer, må du kontakte ChangeNOW helpdesk.

endreNÅ innskudd

Kjøp Crypto med et debet- / kredittkort

ChangeNOW fungerer som en fiat-til-krypto-utveksling for å tillate brukere å kjøpe krypto med en fiat-valuta som USD, GBP, AUD, NZD, JPY, EUR og mange flere. Brukere kan kjøpe krypto på ChangeNOW ved hjelp av debetkort eller kredittkort gjennom sitt partnerskap med Simplex.

Følg disse enkle trinnene for å kjøpe krypto med debetkort:

ChangeNOW-avgifter

Bytt avgifter

Børsgebyrer må evalueres før du bestemmer deg for å bruke en kryptovaluta-utveksling. Dette er viktig når du bytter en stor mengde krypto til en annen krypto.

Nettstedet angir ikke kryptobytteavgiftene. Basert på våre estimater ser det imidlertid ut til at konverterings- eller bytteavgiften er mellom 0,5% og 1,5% (i skrivende stund) som er inkludert i den foreslåtte bytten..

Innskudd & Uttaksgebyrer

Ettersom ChangeNOW ikke har egen lommebok for å lagre kryptovalutaer, er det ingen innskudds- eller uttaksgebyrer. Det er et minimum nettverksgebyr som bestemmes av blockchain. Denne avgiften varierer avhengig av nettverksbelastningen og for hver kryptomynt.

Debet & Kredittkortgebyrer

Hvis du kjøper kryptovaluta med et debet- eller kredittkort, påløper det et tilleggsgebyr på ca. 5% i tillegg til ChangeNOWs gebyr. Derfor er de samlede gebyrene for å kjøpe krypto ved hjelp av plattformen ganske høye.

ofte stilte spørsmål

Trenger du å fullføre kontobekreftelsen?

Ja, hvis du bruker ChangeNOW for å konvertere fiat-valuta til digitale eiendeler, må du fullføre en KYC-prosess i samsvar med økonomiske regler. For å bekrefte kontoen din kan følgende dokumenter lastes opp:

  • Internasjonalt pass
  • nasjonalt ID kort
  • Førerkort

Hvilke mynter er tilgjengelige?

ChangeNOW støtter over 170 kryptovalutaer som Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, EOS, Stellar, Monero og mange flere. For å se hele listen over støttede kryptovalutaer, kan du besøke tilgjengelig myntside.

Hvilke land endrer NO Support?

ChangeNOW er en støttet børs i USA for å kjøpe krypto og andre land rundt om i verden som Storbritannia, Australia, Europa og Canada. Hvis du er usikker på om ChangeNOW er tilgjengelig i ditt land, besøk changenow.io/terms-of-use for mer informasjon.

Konklusjon

For å avslutte vår ChangeNOW-gjennomgang er det enkelt og uten problemer eller komplikasjoner å bruke den online plattformen til å bytte krypto til krypto. Modulen på hjemmesiden passer for investorer i alle aldre, og det beste er at du ikke trenger å opprette en konto for å bytte krypto.

Besøk ChangeNOW

For de som ønsker å kjøpe Bitcoin eller en annen altcoin, gjør plattformen det bare mulig å bruke debet- eller kredittkort. Vi foreslår at du bruker andre innskuddsmetoder ettersom handelsavgiftene er høye. Husk også at du må sende inn identifikasjon for å bevise identiteten din når du kjøper krypto med en nasjonal valuta.

Du kan også være interessert i:

  • FTX Exchange Review – Bør du bytte?
  • BlockFi Review: Is It Legit & Sikker?
  • Hvordan kjøpe Bitcoins med gavekort fra Amazon (superenkelt)
  • 4 Beste Bitcoin Cashback & Belønningsapp (GRATIS penger)
  • 8 beste kryptovalutautvekslinger i USA

Liker dette innlegget? Ikke glem å dele det!

Hvis det er andre kryptovaluta-børser du vil at vi skal gjennomgå, legg igjen en kommentar.

Det er viktig å bruke en global og pålitelig kryptobørs for å kjøpe, handle og selge Bitcoin og kryptovalutaer. Det er flere børser som har blitt hacket eller blitt stjålet fra klientmidler. Følgende børser for kryptovalutahandel – i tillegg til ovennevnte børs – er velkjente og klarerte for å gi en trygg og sikker måte for nybegynnere og profesjonelle kryptohandlere å sette inn fiat-valuta og kjøpe digitale eiendeler.

Besøk ChangeNOW

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me