Coinbase gjennomgang: VIKTIG – Les før bruk

Å finne en hederlig, pålitelig og sikker utveksling for å kjøpe Bitcoin og andre digitale eiendeler kan være en utfordrende oppgave med så mange valg i dag.

En av de beste handelsplattformene i verden med over 35 millioner verifiserte brukere, støttet i mer enn 100 land og sett 320 milliarder i totalt omsett volum er Coinbase.

Besøk Coinbase

Mens vi tar sikte på å gi deg nøyaktig og den nyeste informasjonen i denne Coinbase-gjennomgangen, anbefaler vi på det sterkeste at du besøker nettstedet for å holde deg oppdatert med eventuelle endringer som kan oppstå etterpå.

Nøkkelegenskaper:

 • Mest populære Bitcoin-plattform i USA
 • Coinbase Pro rangert som nr. 2 for trafikk, handelsvolum og likviditet
 • Tilgjengelig for brukere i over 100 land over hele verden
 • Stort utvalg av innskudds- og betalingsmetoder
 • Støtter 46 mynter og større fiat-valutaer
 • Sikker og stabil online lommebok for å lagre midler

alt i alt

4.7 / 5 Besøk Coinbase

Brukervennlighet

Brukergrensesnitt

Avgifter

Sikkerhet

Før du dykker inn i denne anmeldelsen, er det det anbefales på det sterkeste å bruke en maskinvarelommebok som Ledger Nano X når du kjøper kryptovalutaer. Eierskapet til krypto forblir i investorens besittelse og kontroll, ikke børsen. Les vår guide om de beste Bitcoin-lommebøkene for mer informasjon.

Hva er Coinbase?

Coinbase er en megling av digital valuta som ble grunnlagt i 2012 av Brian Armstrong og Fred Ehrsam. Plattformen gir legitime finansielle tjenester i blockchain-området og støttes av pålitelige og verdensledende investorer.

myntbaseside

Coinbase har revolusjonert det digitale valutamiljøet ved å tilby et enkel og brukervennlig plattform for enkeltpersoner og institusjoner for å kjøpe, handle, lagre og selge digitale eiendeler som Bitcoin, Ethereum XRP, Litecoin og mange andre. Det er en høyt ansett børs med forsikringsbeskyttelse som støttes over hele verden og støtte for populære kryptovalutaaktiva.

myntbase statistikk

Coinbase har hovedkontor i San Francisco, California, for tiden den største handelsplattformen for kryptovaluta i USA, og har utvidet virksomheten til 100 land som Canada, Storbritannia, Sør-Korea, Hong Kong, Australia, New Zealand og Singapore..

TJENE $ 132 Med myntbase for læring!

Klikk her nå

Er Coinbase trygt?

Coinbase er en av tryggeste steder å kjøpe og lagre digitale eiendeler bruker sin online lommebok. Børsen har ‘banklignende’ sikkerhetstiltak for å sikre at kundemidlene og personlig informasjon holdes trygge til enhver tid. Basert på vår forskning har det vært ingen rapporterte hack eller kompromisser av sikkerhetssystemene og nettlommebøkene som resulterer i tap av midler på grunn av kriminell aktivitet.

Coinbase sikkerhetstiltak inkluderer:

 • 98% fryselager av alle kundemidlene
 • Bitcoin ligger i bankbokser og hvelv over hele verden
 • Two Factor Authentication (2FA) på alle kontoer
 • Lommebøker (og private nøkler) lagres ved hjelp av AES-256-kryptering.
 • Sterk sikkerhetskultur og organisasjonsprosesser

Egenskaper & Tjenester

Brukervennlighet

I motsetning til andre handelsplattformer for kryptovaluta, har Coinbase vært det designet for nybegynnere og introdusere dem for digitale mynter som Bitcoin og Ethereum. Registreringen, bekreftelsen og lenken til betalingsprosessen tar bare noen få minutter å fullføre. Kunder kan da bruke et svært intuitivt og elegant brukergrensesnitt på den online og mobile handelsappen for å kjøpe kryptovaluta.

Betalingsalternativer

Coinbase er en populær handelsplattform på grunn av sin tilgjengelighet over hele verden, støtte for flere fiat-valutaer og en rekke måter å overføre penger på til en konto. Plattformen gir enkeltpersoner tilgang til kryptovalutamarkedet ved hjelp av sin lokale valuta via bankoverføring, SEPA-betalinger, bankoverføring og kreditt- / debetkort.

Kryptovaluta tilbys

Coinbase støtter 46 digitale mynter på plattformen å kjøpe, handle og selge. Sammenlignet med andre toppplattformer som eToro er antallet tilgjengelige eiendeler dobbelt. Brukere på Coinbase-plattformen kan handle kjente mynter som BBTC, ETH, ATOM, XRP, LTC, BCH, DAI, EOS, LINK, XLM og mange andre.

Forsikringsbeskyttelse & Sikker lommebok

Coinbase bruker et kaldt og varmt lommeboklagringssystem for å sikre klientens midler. Minst 98% av kundens digitale valutamidler lagres på kalde lommebøker. Dette betyr at mindre enn 2% av brukerens midler holdes på lommebøker for å skaffe likviditet på plattformen. Coinbase Insurance dekker antall midler som er lagret i de varme lommebøkene og vil betale ut til dekke kostnadene for tapte midler bør et omfatte eller brudd på sikkerhetssystemene skulle forekomme.

Coinbase Tjen

Brukere kan tjene ekstra inntekt utbetalt i kryptovaluta ved å lære om blockchain-prosjekter som tilbys på plattformen. Det er en morsom og enkel måte for nybegynnere å tjene penger gratis ved å involvere seg i rommet og utdanne seg om handel med kryptovaluta og digitale eiendeler som BAND, MKR, COMP, XLM, ALGO, XTZ, DAI og andre.

hvordan coinbase tjener fungerer

Coinbase sammenlignet

Avanserte sikkerhetstiltak, et intuitivt brukergrensesnitt, muligheten til å tjene krypto gratis og en mobil handelsapp er viktige funksjoner på Coinbase. Denne sammenligningstabellen viser alternative kryptobørs som Coinbase for kjøp av Bitcoin & kryptovaluta.

Registrering, pålogging & Konto bekreftelse

For å kjøpe, selge, sende og motta kryptovaluta ved hjelp av Coinbase.com, må brukerne verifisere identiteten sin og legge til en bankkonto ved hjelp av skrivebordssiden eller mobilappen. Kundene må være det minst 18 år eller eldre. Det er ingen gebyrer for å opprette eller vedlikeholde en Coinbase-konto eller lommebok.

myntbasekonto

Brukerne blir bedt om å oppgi en gyldig e-postadresse, mobiltelefonnummer, personlige detaljer, Regjeringen eller statsutstedt ID, førerkort, pass eller passkort og koble en betalingsmåte. Coinbase vil fortsette med å bekrefte den oppgitte e-postadressen, telefonnummeret for å fullføre prosessen. ID-bekreftelsesprosessen tar vanligvis mindre enn 24 timer å fullføre når dokumentene er lastet opp riktig.

I slekt: Kraken vs. Tvillingesammenligning: Hvilken Crypto Exchange er bedre for nybegynnere?

betalingsmetoder

Coinbase støtter flere betalingsalternativer for sine kunder lokalisert over hele verden. Den mest populære metoden for å kjøpe kryptovaluta er å bruke debetkort eller bankoverføring. Alternativene for å sette inn, ta ut, kjøpe og selge varierer for hvert land som støttes. Innskuddsmulighetene inkluderer:

 • Bankkontooverføringer
 • SEPA-betalinger
 • Bankoverføring
 • Debetkort
 • Raskere betalinger
 • 3D Secure Card
 • PayPal

For store investeringer er bruk av bank eller bankoverføring den beste måten å kjøpe kryptovalutaer som kan ta mellom 1 og 3 dager å behandle, avhengig av bank. Brukere som ønsker å gjøre et mindre og øyeblikkelig kjøp og foretrekker samvittighet, kan bruke debetkort. Gjennomsnittlig hastighet for hver betalingsalternativ er en viktig faktor og er oppført nedenfor.

Støttede land

Coinbase tilbyr sine finansielle tjenester til over 100 land globalt gjelder også Nord-Amerika, Sør-Amerika, Europa, Asia, Australia, New Zealand og Afrika. Innbyggere fra hele verden kan bruke børsen og megleren til å kjøpe, handle, lagre, tjene og selge kryptovalutaer. Listen over støttede land finner du på Coinbases landside.

myntbaserte land

Tilgjengelig Fiat & Kryptovaluta eiendeler

Coinbase tillater brukere på plattformen å kjøpe & selge digitale eiendeler ved å støtte syv fiat-valutaer som USD, GBP, EUR, CAD, SGD, NZD og AUD. Tradisjonelle valutaer kan deponeres på børsen ved hjelp av en rekke betalingsmåter for hvert land.

Når midlene har kommet i Coinbase-lommeboken, kan brukerne se live-prisene på kryptovalutaaktiva før de kjøper. De exchange støtter 46 kryptovalutaer som Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin, samt populære DeFi-tokens som Yearn Finance. Børsen legger regelmessig til nye kryptoaktiver til handelsplattformen som kunngjøres via de sosiale mediekanalene til Coinbase blogg.

myntbasert kryptovaluta

Brukerne bør være klar over at ordrenes handelsvolum kan variere i hvert land, noe som kan føre til høyere spreadgebyrer for handelspar med lav likviditet. For en full liste over kryptovalutaer og tokens støttet av Coinbase, besøk nettstedet.

Ikke alle kryptokursutvekslinger er de samme.

SAMMENLIG Myntbasen med andre

Sammenlign nå!

Coinbase brukergrensesnitt

Coinbase er designet for nybegynnere for å komme i gang med digitale mynter som Bitcoin, Ethereum og XRP. Dashbordet er presentert på en måte som er enkel å bruke, elegant og enkel. Navigasjonsfeltet til venstre gir raske lenker til hovedfunksjonene og alternativene. Hjemmesiden kan tilpasses for å vise favorittmynter på en overvåkningsliste for raskt å overvåke prisene.

myntbaseovervåkningsliste

Et grunnleggende prisdiagram viser verdien av eiendelen som er representert som et linjediagram, og varigheten kan endres mellom daglige, ukentlige, månedlige og årlige tidsrammer. Det er ikke noe komplisert kartleggingssystem, ordrebøker, handelshistorie og volumprofiler som en avansert børs for handel med kryptovalutaer normalt vil vise.

Brukere kan klikke på eiendelen for å se et større diagram med prisinformasjon som den totale markedsverdi, det siste handelsvolumet i forrige 24-timersperiode, den sirkulerende forsyningen, dens popularitet blant andre investorer på Coinbase og estimert holdetid. En flott funksjon er sentimentgraf som viser handelsaktiviteten til andre brukere på sentralen.

myntbase kjøp bitcoin

Denne informasjonen kan være nyttig for nybegynnere å se om andre handelsmenn har lagt til sine kjøp- eller salgsposisjoner det siste døgnet. Sentimentverdien kan også gi innsikt for avanserte handelsmenn til å motvirke handel når markedsdeltakerne har overkjøpt markedet (dvs. FOMO).

Kjøpe & Selger

I tilknytning til prisdiagrammet har ordreinngangsvinduet to alternativer for å kjøpe og selge for den valgte mynten. Brukere kan velge hyppigheten av transaksjonen som enten kan være kjøp (eller salg) eller tilbakevendende ordre. Periodiske kjøpsordrer er a flott måte for nybegynnere å begynne med et lite beløp og bygge en posisjon over tid mens du fjerner stresset med å se på prisen hver dag.

hvordan kjøpe bitcoin ved hjelp av coinbase

Brukere kan angi hvor mye fiat-valuta de skal bruke, gjennomgå ordren og fortsette å legge inn en kjøps- / salgsordre med den tilknyttede bankkontoen, debetkortet eller annen betalingstype knyttet til kontoen..

Coinbase-avgifter

Coinbase-avgifter er kompliserte å forstå, da det avhenger av brukerens beliggenhet, handelsprodukt og betalingstype. Generelt sett er avgifter varierer mellom 0,5% og 4,5% for enkeltpersoner som bruker plattformen til å kjøpe, handle og selge kryptovalutaer. Det koster ikke noe å bruke Coinbase-lommeboktjenesten til å lagre fiat- og kryptovaluta-mynter.

Spredningsgebyrer

Alle kryptovalutahandler medfører a spredningsavgift på 0,5%, som kan variere på markedssvingninger og forskjellen mellom børsnoterte priser og når transaksjonen er fullført.

Handelsgebyrer

Det er to (2) typer handelsavgifter som vil bli brukt på et kryptovaluta-kjøp som en fast avgift mellom $ 0,99 og $ 2,99 eller en variabel prosentandel på det totale beløpet, avhengig av hva som er størst.

De prosentbasert avgift avhenger av brukerens beliggenhet og betalingstype. Den variable prosentavgiften for amerikanske betalingstyper er som følger:

 • Amerikansk bankkonto – 1,49%
 • Coinbase USD lommebok – 1,49%
 • Debetkort – 3,99%

For eksempel vil en næringsdrivende i USA som kjøper $ 1000 dollar ved hjelp av en amerikansk bankkonto eller Coinbase USD-lommebok, pådra seg en variabel avgift på 1,49% av den totale transaksjonen. Dette tilsvarer $ 14,90, som er høyere enn det faste gebyrbeløpet på $ 2,99. Hvis et debetkort ble brukt til å kjøpe kryptovaluta, ville avgiften være 3,99%.

Samlet sett har handelsavgiftene på Coinbase er høyere sammenlignet med andre kryptokurrencymeglere og er en av de viktigste ulempene på plattformen. Alternativer for lavere handelsplattform som Binance, Gemini og eToro tilbyr lavere priser for å kjøpe kryptoaktiver for amerikanske baserte investorer. For en liste over landsspesifikke betalingsgebyrer som Australia, Europa og Storbritannia, besøk Coinbase-prissiden.

Depositumgebyrer

Bruker en bankkonto (ACH-overføring) for amerikanske investorer medfører ingen depositum. På samme måte er det gratis å sette inn penger i Coinbase via SEPA eller raskere betalinger for innbyggere som bor i Storbritannia. Internasjonale kunder kan bruke bankoverføring USD som medfører et lite depositum på $ 10.

Uttaksgebyrer

Det er en liten kostnad mellom $ 0,55 og $ 25 for uttak fra en Coinbase-lommebok for amerikanske brukere. Andre priser gjelder avhengig av uttaksmetode og land. Uttak kan ta mellom 1 og 5 dager å fullføre, avhengig av metoden som vist i tabellen nedenfor. Den raskeste måten å ta ut penger fra Coinbase er PayPal, som er øyeblikkelig for brukere i USA, Europa, Storbritannia og Canada.

I likhet med andre kryptovaluta-utvekslinger er det en gruvearbeidsavgift for uttak av kryptovaluta til andre plattformer eller maskinvarepunger. Gebyret bestemmes av blockchain-nettverksbelastningen på tidspunktet for uttaket og vises til brukeren før behandlingen.

Sikkerhet

Coinbase er en av sikreste plattformer for kjøp og handel med kryptovaluta. Meglingen inkluderer flere sikkerhetstiltak for å beskytte brukerens personlige informasjon og midler mot eksterne trusler, interne feil (f.eks. Menneskelige feil) og misbruk av intern autoritet. Coinbase bruker følgende institusjonelle tiltak for sikker Bitcoin-lagring:

 • 98% av kundemidlene er lagret offline
 • Midler lagret på geografisk distribuerte steder i bankbokser og hvelv
 • Flersignaturordning for å eliminere enkelt feilpunkter
 • Koordinerte handlinger fra flere ansatte med flerfaktorautentisering
 • 2-trinns bekreftelse på alle Coinbase-kontoer
 • Sensitive data kobles helt fra internett
 • Personalet blir bakgrunnssjekket for kriminelle poster og krypterer harddisker
 • Kryptering for å beskytte brukerinnlogging og personlig informasjon

Coinbase Tjen

Coinbase-kontoinnehavere kan lære om kryptovaluta-prosjekter for å tjene gratis valuta. Programmet er et nytt incitament fra selskapet til å tiltrekke nybegynnere til plattformen mens de blir kunnskapsrike om støttede blockchain-prosjekter. For å tjene valuta i Coinbase, må brukerne opprette en konto hos Coinbase.

myntbase tjene

Coinbase Tjen fungerer ved å se en serie videoer om en utvalgsmynte og invitere venner til å tjene mer. Når quizen på slutten av hver leksjon er fullført, blir valutaen deponert i brukerens lommebok. Belønningsbeløpet varierer avhengig av den spesifikke mynten og kan konverteres til Bitcoin ved hjelp av Coinbase Pro eller utbetales til fiat-penger..

Kundeservice

For kundeserviceproblemer eller spørsmål er den beste metoden for å komme i kontakt med Coinbase ved å bruke billettsystemet. Brukere kan velge produktet eller tjenesten og velge et emne relatert til problemet, for eksempel:

 • Konto kompromittert eller uautorisert bruk
 • Problemer med pålogging, godkjenning eller bekreftelse
 • Kontoadministrasjon
 • Skatter, rapporter og finansielle tjenester
 • Handel og finansiering

I tilfelle en Coinbase-konto har blitt hacket eller mistenkes for å være kompromittert, er det muligheten til å kontakte supporttjenesten via telefon for å umiddelbart deaktivere kontoen. Det er ingen telefonsupport for andre kontoproblemer som oppleves på plattformen. Brukere må stole på hjelpeavdelingen som er omfattende eller logge en støttebillett.

myntbasestøtte

ofte stilte spørsmål

Er Coinbase-avgifter verdt det?

Coinbase-avgifter varierer mellom 0,5% og 3,99%, avhengig av markedsforhold, beliggenhet og betalingsmåte. I forhold til andre plattformer for å kjøpe Bitcoin, er transaksjonskostnadene er litt høye men tilbyr brukervennlighet og trivsel med sitt utvalg av aksepterte fiat-valutaer, støttede land og et bredt utvalg av innskuddsmetoder.

Kan du kjøpe Bitcoin med et kredittkort ved hjelp av Coinbase?

Coinbase-brukere i Europa og Storbritannia kan kjøpe Bitcoin og andre digitale valutaer ved hjelp av et kreditt- eller debetkort med 3D Secure. Denne betalingsmåten tillater kjøp av kryptokurver uten å forhåndsfinansiere en Coinbase-lommebok. Å kjøpe med kredittkort er øyeblikkelig, sammenlignet med 3-5 dager ved bankoverføring.

Hva er de beste Coinbase-alternativene i USA?

Alternative kryptovalutameglere og handelsplattformer som Coinbase som amerikanske investorer kan vurdere å kjøpe Bitcoin er Gemini, Binance og eToro. Disse plattformene har sammenlignbare handelsavgifter, funksjoner, innskuddsmetoder og er anerkjente Bitcoin-børser i USA.

Er Coinbase bedre enn Kraken?

Kraken er en populær kryptohandelsplattform i USA som tilbyr et bredt spekter av digitale valutaer å kjøpe, handle og selge. Brukergrensesnittet er mer egnet for handelsmenn og kan være litt forvirrende i begynnelsen. På den annen side er Coinbase designet for nye investorer og gir en enkel å bruke plattform. Personer med høy nettoverdi vil ha nytte av de lavere handelsavgiftene på Kraken, noe som kan legge seg over tid.

Er Coinbase tilgjengelig i Australia

Coinbase er en støttet kryptokursutveksling i Australia. Lokale innbyggere kan opprette en konto hos Coinbase og kjøpe krypto i AUD ved hjelp av debetkort. Debetkortkjøp har et gebyr på 3,99% i tillegg til handelsavgiften på 0,5%. Det er for øyeblikket ingen mulighet til å ta ut penger tilbake til AUD ved hjelp av Coinbase.

Konklusjon

For å avslutte denne Coinbase-gjennomgangen er handelsplattformen et av de enkleste stedene å kjøpe, selge og administrere en kryptovalutaportefølje uten problemer ved hjelp av den elektroniske nettversjonen eller mobilappen. Nybegynnere som ikke er sikre på hvilken børs de skal bruke for å investere i digitale valutaer som Bitcoin, har muligheten til å bruke en hederlig og sikker megling som Coinbase.

Besøk Coinbase

Coinbase er tilgjengelig i over 100 land over hele verden og med en rekke betalingsmåter for å finansiere en konto, og er et topp valg for Bitcoin-entusiaster og handelsmenn. Det eneste negative poenget er handelsavgiftene, som er litt høyere enn andre børser.

Du kan også være interessert i:

 • Slik setter du inn kosmos (ATOM): 4 beste steder å tjene belønninger
 • 5 beste plattformer for å tjene interesse på Bitcoin & Krypto
 • 8 beste børser for å handle krypto uten gebyrer (null kommisjon)
 • 10 beste demo-kontoer for å handle Bitcoin med virtuelle penger

 • 9 Beste Margin Trading Crypto Exchange med Leverage

Valutakostnader er en veldig viktig faktor for enhver potensiell kryptovalutainvestor. Følgende børser – i tillegg til ovennevnte børs – gir svært konkurransedyktige handels-, innskudds- og uttaksgebyrer (uten skjulte gebyrer) med et bredt utvalg av innskuddsmetoder som passer for alle typer kryptovalutainvestorer.

Besøk Coinbase

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me