CoinSpot Review: Er det trygt? (Her er hva vi fant)

Coinspot er en respektert kryptovaluta-utveksling som er enkel å bruke og lar brukerne kjøpe Bitcoin i Australia. Siden grunnleggelsen i 2013 har CoinSpot-utvekslingen nådd nesten 1 million brukere.

I denne gjennomgangen vil vi vurdere plattformens brukergrensesnitt, handelsavgifter, innskuddsgrenser, betalingsmåter, sikkerhet & sikkerhet og kundesupport.

Besøk Coinspot

Mens vi tar sikte på å gi deg den mest nøyaktige informasjonen i denne Coinspot-gjennomgangen, foreslår vi at du besøker deres nettside for å holde deg oppdatert med eventuelle endringer som kan oppstå etterpå.

Nøkkelegenskaper:

 • Pålitelig australsk kryptobørs
 • Enkel å bruke og egnet for nybegynnere
 • Konkurransedyktig handelsavgifter for OTC- og SMSF-investorer
 • Flere innskuddsmetoder for AUD
 • ISO-sertifisert for informasjonssikkerhet
 • 4.6 vurdering basert på 354 anmeldelser

 • Responsiv kundeservice og billettsystem

alt i alt

4.6 / 5 Besøk Coinspot

Brukervennlighet

Brukergrensesnitt

Avgifter

Sikkerhet

Vi anbefaler å bruke en Bitcoin-maskinvarepungebok som Ledger Nano X når du handler kryptovaluta. Hvis du ikke har lommebok, kan du lese guiden vår om de beste kryptovaluta-maskinvarepungene.

Hva er Coinspot?

Coinspot er en an Australsk kryptokursutveksling basert i Melbourne som gir en trygg og sikker plattform for kjøp og salg av kryptovalutaer. Børsen blir ofte sett på som en av de beste kryptovaluta-børsene i Australia. Brukere er i stand til å kjøpe eller selge Bitcoin umiddelbart eller handle i det åpne markedet for å spekulere og tjene potensiell fortjeneste.

Coinspot er et legitimt selskap som er lisensiert under Casey Block Services Pty Ltd ABN 19 619 574 186, som handler som CoinSpot. Utvekslingen er regulert av Australias høyt styrte finansielle sektor for å sikre riktig oppførsel og drift med investorer penger.

coinspot nettsted

Rask oppsummering

Coinspot Sammenlignet

Bankoverføring er en av de mest populære metodene for å sette inn AUD på Coinspot. Denne sammenligningstabellen viser andre populære australske kryptovalutaer utvekslinger som Coinspot som gjør det mulig for investorer å sette inn midler ved hjelp av bankoverføring for å begynne å handle.

Egenskaper & Tjenester

Coinspot er en av Australias første Bitcoin & kryptokursutvekslinger i landet som har utvidet sitt kjernetilbud til å omfatte plattformfunksjoner som:

 • Designet for å passe alle investorer med et brukervennlig grensesnitt
 • Over 210 kryptovalutamynter tilgjengelig for kjøpere og selgere
 • Øyeblikkelig kjøp & selge kryptovaluta på få minutter
 • Bytteplattform med TradingView-diagrammer og avanserte ordretyper
 • Stort utvalg av fiat innskuddsmuligheter som POLi betalinger, PayID, BPAY og kontanter
 • Høy standard på sikkerhetsfunksjoner for å minimere tyveri av kontoer
 • Resepsjon og støtte til australske Super Fund-investorer
 • 2-faktor autentisering for å beskytte konto for hackere og tyveri
 • Bransjeledende sikkerhetsprosesser og ISO-akkreditering for sikkerhet
 • Tilknyttet program som belønner 30% av provisjonen for henviste brukere

Er CoinSpot trygt?

Coinspot kryptovalutautveksling overholder Australias strenge nye AML / CTF-lover håndhevet av AUSTRAC for å sikre sikkerheten til brukerkontoer. Utvekslingsfunksjonene banklignende sikkerhetstiltak for å beskytte kundens informasjon og holde pengene trygge. Som andre børser bruker CoinSpot tofaktorautentisering (2FA) som krever en mobiltelefonkode for å få tilgang til plattformen, og er nå sikkerhetsverdien for børser rundt om i verden..

Er CoinSpot pålitelig?

Coinspot er en hederlig og pålitelig utveksling som har aldri blitt hacket siden grunnleggelsen i 2013. Coinspot er også den første kryptovaluta-plattformen i Australia som mottar den internasjonalt anerkjente ISO 27001 sertifisering for informasjonssikkerhet. Dette betyr at det er lav risiko for at personlig informasjon som er lagret på sentralen for å oppfylle KYC-kravene, blir kompromittert.

Opprette en konto

Som de fleste kryptovalutabørser, for å opprette en konto hos Coinspot, må nye brukere gjennom en registreringsprosess for å opprette en kryptohandelskonto. For å komme i gang, besøk nettstedet og klikk ‘Registrere’ øverst på siden, fyll ut detaljene og klikk ‘Opprett konto’.

Coinspot-utveksling vil be om en e-postadresse for å bekrefte brukerens tilgang til den innsendte e-postadressen. Bekreftelse av e-postadressen fullfører grunnleggende Coinspot-kontoopprettingsprosess for brukere å logge på Coinspot for første gang.

ID-bekreftelse

En grunnleggende Coinspot-konto lar brukerne utforske funksjonene på nettstedet, men kan ikke sette inn eller ta ut penger før bekreftelsen er fullført. Coinspot-bekreftelse er rutstyrt for å bevise identifikasjonsdokumenter for å tillate innskudd opp til AUD $ 2000 per dag og trekker penger fra Coinspot-lommeboken. Følgende dokumenter kreves:

 • Fullt navn
 • Fødselsdato
 • Telefonnummer
 • Bostedsadresse
 • Kopi av gyldig identifikasjonskort eller pass med adressebevis
 • Selfie-fotografi som holder opp et ID-dokument

Denne prosessen er ganske streng og følger kontrollene og saldoen i henhold til AML-retningslinjene og ikke å være bekymret for. Dette er en standard prosess for å beskytte kryptobørs fra involvering i hvitvasking eller mistenkelig aktivitet. Den generelle bekreftelsesprosessen tar mindre enn 24 timer å bli godkjent før brukerne kan utføre kjøps- / salgsaktiviteter.

Innskudd av midler

Coinspot støtter flere betalingsmåter for brukere å sette inn penger på en konto for å kjøpe Bitcoin. Det mest populære valget å sette inn penger i Coinspot via bankoverføring ved hjelp av et direkte innskudd, POLi eller PayID. Hver betalingsmåte medfører ikke handelsgebyrer.

coinspot innskudd

BPAY og kontant innskuddsmetoder er tilgjengelige, men det er en liten kostnad. Dessverre utvekslingen gir ikke et alternativ til kjøp Bitcoin med kredittkort, AfterPay eller PayPal. Hver innskuddsmetode har forskjellige innskuddsgrenser per dag og tidsrammer for å fjerne som følger:

Brukergrensesnitt

Coinspots grensesnitt har et enkelt og brukervennlig dashbord med handelsfunksjoner som lar brukerne overvåke flere myntlommebøker på ett sted. Det er knapper ved siden av hvert aktivum for raske kjøps- og salgsordrer, eller for å se direktepristabellen. Et visuelt diagram over porteføljen med tildeling av myntbeholdning og prosentandeler er en fin funksjon for å overvåke den generelle ytelsen.

coinspot-konto

Investorer og handelsmenn som er avhengige av teknisk kartanalyse, er utstyrt med handelsverktøy som trendlinjer, indikatorer og tekniske mønstre for å analysere prishandlingen. De kartpakken er grensesnittet med TradingView som er en populær kartpakke. Brukere bør være klar over at tegneverktøyene og indikatorene vil bli fjernet etter utlogging, og bør vurdere å bruke et eget kryptokartnettsted.

coinspot kjøp bitcoin

Øyeblikkelig kjøp / salg

Coinspot gir muligheten for brukere som vil kjøpe og selge kryptovaluta umiddelbart som du kan få tilgang til ved å klikke på lenken “Kjøp / selg” øverst på siden. Det er over 200+ mynter som kan kjøpes umiddelbart eller selges tilbake til AUD.

coinspot øyeblikkelig kjøp

Prosessen med å bruke funksjonen for øyeblikkelig kjøp er enkel. For eksempel, hvis brukeren vil kjøpe Bitcoin, velges eiendelen fra listen og en ordreinnføringsboks vises. Her kan brukeren angi mengden AUD for å kjøpe Bitcoin.

Tilsvarende mengde Bitcoin vises til gjeldende markedskurs. Handelsgebyret vises ikke med transaksjonsdetaljene og skal vises for å gi klarhet for investoren. Handlere som bruker øyeblikkelig kjøp eller salg funksjon vil medføre en høyere handelsavgift på 1% for enkelhets skyld. Denne hastigheten er betydelig høyere sammenlignet med andre kryptovaluta-plattformer i Australia.

coinspot kjøp bitcoin

Coinspot Exchange

Coinspot tilbyr en kryptovaluta handelsplattform for handelsmenn som ønsker å kjøpe og selge kryptovaluta som er egnet for nybegynnere og mellomhandlere. Du kan få tilgang til Coinspot ‘Exchange’ ved å klikke på lenken ‘Market’ i toppmenyen. De handelsavgifter ved bruk av børsen skiller seg vesentlig fra funksjonen Øyeblikkelig kjøp / salg som er nevnt ovenfor (1% mot 0,1%). Referere til Coinspot-avgifter seksjon.

Brukergrensesnittet har et prisdiagram over den valgte kryptovalutaenheten som skal handles. Dette er nyttig for å gi brukeren en oversikt over den nylige prishistorikken ved hjelp av en lysestake eller linjediagram.

coinspot prisdiagram

I likhet med de populære Bitcoin-handelsplattformene inkluderer Coinspot-utveksling en ordreoppføringsboks for å kjøpe og selge kryptovaluta mot australske dollar (AUD). Brukere kan angi beløpet AUD å bruke og velge mengden krypto som skal kjøpes. Grensesnittet er grunnleggende og bestillinger må legges inn manuelt, noe som kan føre til feil.

En ordrebok er plassert under ordreboksen, noe som kan være nyttig for å se handelsvolumet og eiendelens likviditet. Dette er spesielt viktig på altcoins som har lave handelsvolumer.

coinspot trading

Vi noterer oss også der ser ikke ut til å være et alternativ for å sette et stopptap eller ta fortjenesteordrer ved hjelp av Coinspot-børsen. Dette er veldig viktig for å håndtere handelsrisiko og bevare kapital og ønsker å se avanserte ordretyper som stoppordre, One-Cancels the Other (OCO) og Fill-Or-Kill inkludert også.

Samlet handler på Coinspot ved bruk av ‘Market’ for kjøp & å selge kryptovaluta mangler de avanserte funksjonene sammenlignet med andre anerkjente plattformer som Swyftx, Binance, Bybit og Plus500 som er tilgjengelige i Australia for bruk.

Coinspot-avgifter

Coinspots gebyrstruktur avhenger av hvordan brukeren legger inn bestillinger på sentralen. De handelsavgift for å umiddelbart kjøpe, selge og bytte krypto er en flat 1%. Tilsvarende er handelsavgiften for å plassere et overskudd, stopp-tap-ordrer og tilbakevendende kjøp (gjennomsnitt av dollar-kostnad) 1%. Handelsgebyret for å bruke børsen eller OTC-desk er 0,1%.

Samlet sett har handelsavgifter henvender seg til nybegynnere som ønsker å lage sin første Bitcoin & kryptovaluta-investering ved hjelp av AUD. Handelsgebyrene er imidlertid for høye for aktive kjøpere og kryptovalutahandlere, da 1% -avgiften vil spise inn i potensielle fortjenester.

Innskudd & Uttaksgebyrer

Det er intet gebyr for innskudd eller uttaksgebyr ved bruk av bankoverføringsmetoder som POLi eller PayID eller direkte innskudd. BPAY og kontantinnskudd på en lokal nyhetsbyrå medfører et tilleggsavgift på 0,9% 2,5% tilsvarende. Uttak av kryptovaluta til en annen børs eller en maskinvarepungebok vil medføre standardavgiften for blockchain-nettverk (gruvedrift), som varierer på mynten og nettverksbelastningen på det tidspunktet.

Over The Counter (OTC) handel

Enten det er nytt for handel med Bitcoin og kryptovaluta eller en erfaren handelsmann, tillater CoinSpot Over disken (OTC) som handler for investorer med høy nettoverdi. Børsen tilbyr assistanse med høyverdige innskudd & uttak inkludert støtte Self Managed Super Fund (SMSF) & Bedriftskonto ombordstigning.

Ikke alle kryptokursutvekslinger i Australia er de samme.

SAMMENLIG COINSPOT MED ANDRE

Sammenlign nå!

Coinspot-app

Coinspot har en mobil trading app for å kjøpe, handle, selge, overføre fra lommeboken, se prisgrafer, vise mynteinformasjon og overvåke den samlede kryptovalutaporteføljen på en plass. Coinspot-appen kan lastes ned fra Google Playstore med en iOS-kompatibel app kommer snart.

coinspot-app

Sikkerhetsegenskaper

Coinspot tar sikkerhet på alvor og overholder International Organization for Standardization for sine sikkerhetssystemer. Coinspot er obare kryptovalutautveksling i Australia for å bli akkreditert for sine sikkerhetssystemer. Midler som er lagret på Coinspot-lommeboken holdes trygge til de overføres til en personalvarebok.

For å beskytte brukerkontoer mot falske aktiviteter, bruker CoinSpot tofaktorautentisering (2FA) som krever at brukerne oppgir en kode som genereres på den registrerte mobile enheten for å logge inn på plattformen..

Henvisningprogram

CoinSpots henvisningsprogram er kvalifisert for alle brukere av børsen ved å dele en henvisningskode til venner og familie til begge motta $ 10 i verdi av Bitcoin etter det første AUD-innskuddet. Det nøyaktige beløpet som krediteres Bitcoin (BTC) vil være den tilsvarende verdien på $ 10 når den henviste parten fullfører sitt første AUD-innskudd. Henvisningskoblingen finner du i dashbordområdet.

Tilknyttet program

CoinSpot har et tilknyttet program som belønner 30% av provisjonene for å markedsføre sine tjenester til samfunnet i 12 måneder fra verifiseringen av hvert medlem. Provisjonsrenten synker gradvis hver 12. måned.

Kjøpe & Selg grenser

Grenser for kjøp og salg av CoinSpot er:

 • BTC, XRP, NPXS, HOT – $ 100.000 per transaksjon
 • LTC, ETH, EOS, ADA, TRX, VET, DOGE, ICX, NEO, OMG – $ 50000 per transaksjon.

Hvordan finner du de spesifikke kjøps- og salgsgrensene for mynter? Naviger til ‘Kjøpe selge’ øverst på siden og velg mynten du vil ha. Under tilgjengelige CoinSpot-midler vises grensen. Du kan finne salgsgrensen i samme posisjon hvis du klikker på selge i stedet for å kjøpe.

Støttede kryptoer

CoinSpot støtter over 200 kryptovalutaer på børsen for å kjøpe, selge og bytte som Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Bitcoin Cash, Cardano, NEO, EOS, Stellar Lumens, Tron og andre. Børsen også støtter populære DeFi-tokens og mynter på sin plattform som Compound, Uniswap, Aave, Yearn Finance og Sushi.

coinspot defi

CoinSpot-lommeboken kan brukes til å lagre hvilken som helst mynt, konvertere tilbake til AUD eller bytte til en annen kryptovaluta. CoinSpot legger regelmessig til nye mynter som passer for altkjøpere i Australia.

CoinSpot-pakker

Investorer som velger å diversifisere kryptovalutaporteføljen, kan dra nytte av CoinSpot-pakker, noe som gjør det enkelt å kjøpe en gruppe eiendeler i en transaksjon. Utvekslingen kategoriserer de populære eiendelene i bunter.

Fordelingen av hver eiendel i pakken bestemmes av børsen. For eksempel inkluderer topp 3 mynter etter markedsverdi en 40,8% tildeling til Bitcoin, 46,2% for Ethereum og 12,9% for XRP.

coinspot-bunter

Fordelen med å kjøpe en pakke medfører en engangshandelsgebyr, i motsetning til å betale et gebyr for hver eiendel individuelt. Ulempen er at en bestemt myntpakke kan inneholde en eiendel som du ikke allerede vil kjøpe eller eie.

Sikkerhet

Coinspot tar sikkerhet på alvor og overholder International Organization for Standardization for sine sikkerhetssystemer. Coinspot er obare kryptovalutautveksling i Australia for å bli akkreditert for sine sikkerhetssystemer. Midler som er lagret på Coinspot-lommeboken holdes trygge til de overføres til en maskinvarelommebok for personell.

For å beskytte brukerkontoer mot falske aktiviteter, bruker CoinSpot tofaktorautentisering (2FA) som krever at brukerne oppgir en kode som genereres på den registrerte mobile enheten for å logge inn på plattformen.

Kundeservice

Coinspot tilbyr et omfattende brukerstøtte som inneholder guider og vanlige spørsmål som hjelper nybegynnere å komme i gang med Coinspot for å kjøpe Bitcoin og andre digitale eiendeler. Seksjonen dekker emner som:

 • Coinspot-bekreftelse og kontoinnlogging
 • Kontosikkerhet og aktivering av 2FA
 • Deponering av AUD på plattformen
 • Trekke midler til en bankkonto
 • Kjøpe & selger på børsen
 • Sende og motta mynter

Brukere som ikke finner hjelp i FAQ-delen, kan komme i kontakt med supportteamet ved å bruke hjelp-widgeten nederst til høyre. Widgeten fungerer som et skjema, og det kan stilles et spesifikt spørsmål som vil bli besvart av Coinspot supportteam. Vår erfaring fikk vi svar fra supportteamet på mindre enn 24 timer på en virkedag.

Coinspot Alternativer

Følgende alternative børser til Coinspot er anerkjente og pålitelige kryptovaluta-plattformer i Australia. Hver børs er egnet for kjøp / salg av krypto og har sine egne fordeler og ulemper som må vurderes før bruk.

ofte stilte spørsmål

Er Coinspot australsk?

Coinspot er en Australia-kryptokursutveksling som er basert i Melbourne, Victoria. Børsen blir ofte sett på som ‘Australias mest pålitelige børs’ på grunn av den strenge overholdelsen av lokale forskrifter og lover.

Er Coinspot Legit?

CoinSpot ser ut til å være en legitim kryptokursutveksling med tusenvis av brukere i Australia. Børsen er regulert og er i samsvar med Australias nye lover om hvitvasking og bekjempelse av terrorisme, som håndheves av AUSTRAC.

Har Coinspot blitt hacket?

Coinspot har aldri blitt hacket eller kompromittert siden den ble etablert i 2013 som en kryptokursutveksling. Børsen har høye sikkerhetsstandarder for å beskytte brukernes midler og informasjon mot ondsinnede hackere og tyverier. Coinspot er den første kryptobørs i Australia som mottar en ISO-informasjonssikkerhetsakkreditering.

Er Coinspot A Wallet?

CoinSpot inkluderer en sikker online lommebok for å lagre kryptovalutaer du nylig kjøpte. Denne lommeboken kan brukes til å sende og motta myntene dine til andre børser eller en maskinvarepungebok. CoinSpot lommeboken er enkel å bruke og en flott måte for nybegynnere å holde myntene trygge.

Tillater Coinspot SMSF-investering?

Australske som ønsker det bruke deres selvstyrte superfond (SMSF) kan opprett en CoinSpot-konto for å investere ved hjelp av en SMSF for å kjøpe kryptovalutaer som Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP) og mange andre.

Hva Exchange bruker Coinspot?

Coinspot er en sentralisert kryptokursutveksling som bruker egne ordrebøker og likviditet for brukere som kjøper, handler eller selger digitale eiendeler ved hjelp av ‘Market’ -plattformen. Børsen gir ikke offentlig informasjon om daglig handelsvolum eller likviditet.

Konklusjon

For å avslutte CoinSpot-gjennomgangen, mener vi at børsen er en trygg børs for å kjøpe Bitcoin på grunn av at den overholder Australias nye lover om hvitvasking og bekjempelse av terrorisme. Basert i Australia, er det en godt pålitelig utveksling som er høyt respektert i det lokale kryptokurrencymiljøet og passer for nybegynnere.

Besøk Coinspot

Imidlertid bør brukerne være forsiktige med å ikke bruke øyeblikkelig kjøp / salg-funksjonen for ofte eller for store bestillinger, da det tiltrekker seg et heftig gebyr. Vi vil anbefale å plassere ordrer på markedet / bytte da gebyrene er 1/10 av størrelsen. Alternativt kan brukere bytte til en annen kryptobørs som Swyftx, som er vår topprangerte kryptokursutveksling i Australia.

Du kan også være interessert i å lese disse artiklene neste:

 • Beste nettsteder for å selge Bitcoin for kontanter i Australia [øyeblikkelig]
 • Coinmama anmeldelse: Bitcoin, handel & Avgifter

 • 8 beste Crypto-utvekslinger uten null (provisjonsfri handel)
 • 5 Coinspot-alternativer med lavere avgifter
 • Topp 10 vanlige spørsmål om kryptoskatt i Australia (som kan spare deg for penger)

digital bølge

Valutakostnader er en veldig viktig faktor for enhver potensiell kryptovalutainvestor. Følgende børser – i tillegg til ovennevnte børs – gir svært konkurransedyktige gebyrer for handel, innskudd og uttak (uten skjulte gebyrer) med et bredt utvalg av innskuddsmetoder som passer for alle typer investorer i Australia.

Besøk Coinspot

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me