Gate.io anmeldelse: Er det trygt å bruke? (Oppdatert 2021)

Å velge en børs for handel med kryptovaluta kan være en utfordrende oppgave. Det er flere hensyn som plattformfunksjonene, kartgrensesnitt, handelspar, gebyrer, sikkerhet og kundesupport.

En av de eldste og mest kjente børsene i verden er Gate.io.

Besøk Gate.io

Mens vi tar sikte på å gi deg nøyaktig og den siste informasjonen i denne gjennomgangen, anbefaler vi på det sterkeste at du besøker nettstedet for å holde deg oppdatert med eventuelle endringer som kan oppstå etterpå.

Nøkkelegenskaper:

 • Over 150 kryptokurver tilgjengelig for handel
 • Spot-, EFT-, futures- og derivatprodukter
 • 0,2% handelsavgift for å bytte kryptoaktiva
 • To-faktor-autentisering
 • Tjen interesse for krypto i en Gate.io lommebok
 • Rangert 27. basert på volum og likviditet

alt i alt

3.95 / 5 Besøk Gate.io

Brukervennlighet

Brukergrensesnitt

Avgifter

Sikkerhet

Før du begynner, anbefales det ofte å bruke en Bitcoin-maskinvareboklate som Ledger Nano X når du handler kryptovaluta. Hvis du ikke har en lommebok, kan du lese vår guide om de beste maskinvarepungene for kryptovaluta.

gateio nettsted

Hva er Gate.io?

Gate.io er en global handel med kryptovaluta som ble etablert i 2013 for å tillate kunder over hele verden å kjøpe, handle, selge og lagre et bredt spekter av kryptovalutaer. Børsen regnes som en av de beste handelsplattformene for krypto og er for tiden rangert på 27. plass i verden basert på trafikk, likviditet, handelsvolum av spotmarkeder. Gate.io har utvidet sitt kjernetilbud til å tilby EFT, opsjoner, derivater og et futuresmarked for investorer å kjøpe og selge krypto med marginhandel.

Gate.io Sammenlignet

Avanserte funksjoner, et intuitivt brukergrensesnitt og en mobil handelsapp er viktige funksjoner på Gate.io. Denne sammenligningstabellen viser alternative kryptobørs som Gate.io som tilbyr funksjoner i verdensklasse.

Gate.io-funksjoner & Tjenester

Gate.io tilbyr en nybegynnervennlig og brukervennlig handelsplattform å spekulere i digitale valutaer. Børsen fokuserer primært på å tilby en stabil og sikker spotbørs. Gate.io tilbyr også følgende funksjoner:

 • En nybegynner eller profesjonell handelsplattform
 • Spotmarked med over 150 kryptopar
 • Margin, derivater og futuresmarked for å handle krypto med innflytelse opptil 100 ganger
 • EFT-produkter med kryptovaluta som leveraged, combined and inverse
 • Sanntids markedsdata og kartlegging for å handle altcoins, Defi-tokens og stablecoins
 • Demo handel kryptovaluta ved hjelp av et Gate.io testnet
 • Nett- og mobilapp for å overvåke portefølje og handel fra hvor som helst
 • HODL og tjen renter på kryptovalutainvesteringer
 • Kryptolån og kryptolån for å pantsette en eiendel for å låne en annen
 • VIP-handelsavgiftsrabatter med større volumbeløp
 • Omfattende guider, FAQ-seksjon og responsivt kundesupportteam

Er Gate.io trygt?

Gate.io inkluderer flere industristandard sikkerhetsprotokoller for å sikre kundens midler på børsen er trygge og sikret mot online trusler. Disse tiltakene inkluderer Two Factor Authentication, Cold Storage Wallets og et SSL-sikret nettsted.

Kontoregistrering & Logg Inn

For å opprette en konto med Gate.io, må brukerne gjennomgå en registreringsprosess for å opprette en handelskonto. Gate.io-utveksling vil be om brukernavn og e-post. Bekreftelse av e-postadressen fullfører den grunnleggende kontoopprettingsprosessen. EN det andre passordet blir bedt om å ta ut midler fra brukerens Gate.io lommebok.

Gate.io-bekreftelse

Det kreves ikke bevis på identifikasjon umiddelbart for handel på Gate.io. Brukere kan sette inn penger til Gate.io og begynne kryptohandel uten å fullføre KYC. Brukere vil bli bedt om å sende inn identifikasjonsdokumenter for å ta ut midler fra børsen. Disse kontrollene er i samsvar med AML-retningslinjene. Det er en standard prosess for å beskytte digital valutautveksling mot involvering i hvitvasking eller mistenkelig aktivitet. Følgende informasjon kreves for å fullføre Gate.io-verifisering:

 • Navn
 • Fødselsdato
 • Telefonnummer
 • Kopi av gyldig identifikasjonskort eller pass og bevis på adresse
 • Foto (selfie)

Innskudd av midler

Gate.io godtar innskudd for de største kryptovalutaaktiva og stablecoins slik som Tether (USDT) for å starte handel. Midler kan overføres til en Gate.io-konto ved hjelp av skrivebordet og mobilen innebærer å velge kryptovalutaen som skal settes inn (f.eks. Bitcoin), kopiere den unike innskuddsadressen og overføre midler fra en annen børs eller en kryptovaluta-maskinvarebok. Listen over eiendeler som kan overføres til Gate.io for handel vises under ‘Mine fond’ -siden. Brukere bør også være klar over at det er ikke noe alternativ for fiat-innskudd for å kjøpe krypto.

gate.io innskudd

Handel med Gate.io

Gate.io er designet for nybegynnere og avanserte kryptovalutahandlere på plattformen ved å tilby en Standard og profesjonelt brukergrensesnitt. Listen over kryptovalutahandelspar er skjult og kan utvides for å se i sin helhet.

Standardversjonen (vist nedenfor) antas å henvende seg til nye handelsmenn som inkluderer et diagram, ordreoppføringsboks, ordreprofilliste og handelshistorikk. Ordreboksen er stor og enkel å bruke, men ordreboken og handelshistorikken vil være en distraksjon for nye handelsmenn som ikke leser disse dataene.

gate.io standard grensesnitt

Som de fleste anerkjente børser for kryptovalutahandel, har Gate.io integrert seg med Tradingview for å tilby en rekke kartfunksjoner, indikatorer og tegneverktøy. Brukere kan endre tidsrammer, legge til kartindikatorer og angi varsler ved å høyreklikke på kartene. Dette gjør det raskt og enkelt å navigere i kartene, endre funksjoner og visningsinnstillinger.

Profesjonelt brukergrensesnitt ser ut til å være mer kompakt og minimalt enn standard. Grensesnittet har vært designet for å fokusere på prishandling og teknisk analyse med et større kartvindu. Den leveres med de samme funksjonene som den grunnleggende versjonen, og handelsmenn kan legge flere forskjellige typer indikatorer til diagrammene.

gate.io profesjonelt grensesnitt

For å foreta handler ved hjelp av Gate.io kryptobørs, er det et ordreinngangsvindu som er standard og har et lignende utseende som andre kryptovaluta-utvekslingssteder. Brukere kan klikke på de nylige bestillingene som automatisk fyller prisene i ordreboksen. Dette er nyttig for å unngå å gjøre feil ved å angi prisen. Handelsvolum kan justeres ved hjelp av en glidebryter.

De tilgjengelige ordretypene inkluderer limit, market og stoppgrense. Grenseordrer kan utløses basert på pris og / eller tid. Det er også muligheten for Umiddelbar eller Avbryt (IOC) og Iceberg-ordre for avanserte handelsmenn.

gate.io marginhandel

Brukergrensesnittet for å handle derivater på Gate.io er forskjellig fra spotbørsen. Hovedforskjellen er gearing-glidebryteren under ordreinngangsvinduet og kontraktsdetaljer. Oppsettet har et lignende utseende for å utnytte kryptobørs som Bybit og BitMEX.

Totalt sett er Gate.io brukergrensesnitt for spot- og derivatmarkedene nybegynnervennlig, robust og egnet for ulike typer handelsmenn og ferdighetsnivå. Kartvinduet er responsivt og inkluderer avanserte kartverktøy og programvare for handel med kryptovaluta.

Annonse

BYBIT

tjen belønninger opp t0 $ 600 med bitcoin innskudd

VURDERING

4.7 / 5

Krev $ 600

Gate.io App

Brukere som foretrekker å handle digitale eiendeler hvor som helst og når som helst, kan bruke Gate.io mobil handelsapp. Appen støttes på iOS- og Android-enheter og har vært det lastet ned over 50 000 ganger med en gjennomsnittlig vurdering på 3,1 av 5 stjerner. Appen gir lignende funksjonalitet som desktop-handelsversjonene der handelsmenn kan angi posisjoner og overvåke handler på farten.

gate.io app

Gate.io-avgifter

Gate.io bruker en annen gebyrstruktur for tilbudte spot- og marginhandelsmarkeder. De spot trading fee per transaksjon er 0,2% og reduseres med økte handelsvolumer. Valutakursene er litt høyere enn konkurrentene som Binance og KuCoin, som tilbyr 0,1% avgift per handel. Det er muligheten til å betale for avgifter ved hjelp av Gate.io-tokens (GT) for å motta 25% rabatt.

Gebyrene for futuresmarkedet er basert på en ‘maker and taker’ -modell som er -0,025% og 0,075% henholdsvis. Dette regnes som en lav avgift sammenlignet med de mest populære marginhandelsplattformene i verden.

Ikke alle kryptokursutvekslinger er de samme.

SAMMENLIGN GATE.IO MED ANDRE

Sammenlign nå!

Innskudd & Uttaksgebyrer

For å sette inn penger til Gate.io-utveksling er det ingen transaksjonsgebyrer. Uttak av kryptovalutaaktiva fra handelsbørsen vil medføre standard blockchain nettverksavgift som er uunngåelig og justeres automatisk basert på markedsforhold. Uttaksgebyret for hver eiendel og begrensninger finner du på Gate.io avgiftsside.

Gate.io HODL & Tjene

Brukere på Gate.io kan overføre penger til handelsplattformen tjene krypto som et alternativ med lavere risiko enn å handle med digitale eiendeler. Gate.io tilbyr ulike finansielle produkter, som tidsbegrensede og fleksible ordninger for handelsmenn å tjene renter på sine kryptovalutaaktiver mellom handel på børsen. Tidsperioden for å tjene belønninger kan variere mellom 7 og 28 dager og inkluderer mynter som USDG, TRX, EOS, ATOM, ALGO og Tezos.

gate.io tjene

Støttede land

Gate.io støtter kryptovalutahandlere og investorer over hele verden til plattformen, med unntak av følgende land:

 • Innbyggere og innbyggere i Washington State (U.S.A)
 • New York State (U.S.A)
 • Cuba
 • Iran
 • Nord-Korea
 • Sudan
 • Syria
 • Pakistan
 • Venezuela
 • Krim

ofte stilte spørsmål

Har Gate.io blitt hacket?

Gate.io er sikkerhetssystemer ble brutt i 2019 som resulterte i 4200 Ethereum Classic-mynter blir stjålet, til en verdi av $ 271 500 dollar. De stjålne midlene ble angivelig returnert til Gate.io. Siden denne hendelsen ser det ikke ut til å være flere hacks som har skjedd i henhold til vår forskning.

Har Gate.io en demo-konto?

Nybegynnere kan Lær hvordan du kan handle og demohandel kryptovaluta eiendeler ved hjelp av Gate.io testnet. Brukere kan bytte til kryptohandel med praksispenger i brukergrensesnittet ved hjelp av navigasjonsmenyen øverst.

Kan amerikanske borgere bruke Gate.io?

Gate.io kryptoutveksling tillater brukere å 49 stater i USA for å handle kryptomarkedet med unntak av Washington State og New York State. Handlere som er bosatt i Washington og New York-stater, må finne en annen kryptokursutveksling basert i USA.

Konklusjon

For å avslutte vår Gate.io-børsanmeldelse, er børsen en ledende kryptovalutahandelsplattform som gir en brukervennlig plattform for kunder over hele verden for å kjøpe, handle og selge digitale eiendeler som Bitcoin og Ethereum. Gate.io er en solid utveksling som har vært designet for handelsmenn med forskjellige ferdighetsnivåer, ekspertise og erfaring med handel med digitale eiendeler med flere kartgrensesnitt å velge mellom.

Besøk Gate.io

Samlet sett bør tradere som leter etter en ny kryptokursutveksling med spot, EFT, opsjoner, futures, derivater, demo trading crypto og muligheten til å tjene belønninger på crypto vurdere å bruke Gate.io. Handlere som leter etter større handelsvolum på tvers av altcoins, må imidlertid bruke en børs med dypere likviditet som Binance.

Du kan også være interessert i:

 • StormGain-gjennomgang: LES DETTE før du registrerer deg
 • De 10 beste kryptovalutautvekslingene i Australia

 • Nexo Review: Hvordan tjene interesse på kryptoen din
 • Slik satser du Cosmos (ATOM): 4 beste steder å tjene belønninger
 • 6 beste stedene å kjøpe Bitcoin i Storbritannia

Risikostyringsverktøy og plattformfunksjoner er veldig viktige for enhver potensiell kryptovalutainvestor. Følgende børser for kryptovalutahandel – i tillegg til ovennevnte børs – gir avanserte handelsfunksjoner, tekniske indikatorer og et jevnt, mobilresponsivt kartgrensesnitt som passer for nybegynnere og profesjonelle kryptohandlere..

Besøk Gate.io

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me