Quadency Review – Er det virkelig den BESTE Crypto-plattformen?

Borte er dagene for å logge inn på flere kryptovaluta-børser for å handle et bestemt altcoin eller ha mynter på forskjellige børser uten en måte å effektivt utføre handler på tvers av alle beholdningene dine.

Quadency er en alt-i-ett-kryptokursutveksling som løser denne smerten ved å tilby et enkelt og kraftig handelsverktøy som hjelper deg med å administrere kryptoinvesteringene dine..

Besøk Quadency

Plattformen tillater brukere å gå til de mest populære kryptovalutahandelbørsen og handle som markedsføres via et enhetlig og nybegynnervennlig brukergrensesnitt. Du vil ha nytte av å lese denne Quadency-gjennomgangen hvis:

 • Du leter etter en alt i et krypto handelsplattform
 • Du er lei av å ha flere byttekontoer og lommebøker
 • Du liker en utveksling som lar deg spore og administrere hele porteføljen din
 • Du for øyeblikket ri USA og ser etter en kryptohandelsplattform

Mens vi tar sikte på å gi deg nøyaktig og den nyeste informasjonen om funksjonene, brukergrensesnittet og handelsavgiftene og mer i denne anmeldelsen, anbefaler vi sterkt at du besøker nettstedet deres for å holde deg oppdatert med eventuelle endringer som kan oppstå etterpå.

quadency nettsted

Du kan også være interessert i:

 • Beste Crypto Leverage Trading Exchanges Sammenlignet
 • 5 nettsteder for å demonstrere handel med Bitcoin med virtuelle penger
 • Hvorfor mister jeg penger på Bitmex? Unngå disse 5 feilene
 • Wunderbit Trading Review: Crypto Trading Bots & Sosial handel
 • 8 beste Crypto-utvekslinger uten null (provisjonsfri handel)

Hva er kvadency?

Quadency er en plattform for kryptering av kapitalforvaltning lar brukerne koble flere vekslingskontoer til et enkelt grensesnitt å sømløst handle noen av dine kryptoaktiver med et enkelt klikk. Det gir en uanstrengt handelsopplevelse, nybegynnervennlig brukergrensesnitt og sikker plattform.

Quadency er godt egnet for profesjonelle handelsmenn som trenger kraftige tekniske analyseverktøy og avansert programvare for kryptokartlegging & verktøy med innsiktsstyrt visualiseringsporteføljestyring.

Hvordan fungerer Quadency?

Quadency fungerer som en multi-exchange krypto kapitalforvaltningsplattform som kobler flere krypto-utvekslinger til den ene plattformen. Denne leverandørene gir en helhetlig oversikt over kryptobeholdninger og investeringer.

Exchange-kontoer er koblet til Quadency ved hjelp av API-nøkler som kan konfigureres til å “lese bare” eller “lese og handle”. Data fra byttekontoen, som saldo, transaksjoner og ordrer, synkroniseres automatisk når kontoen er koblet til.

registrer deg med quadency

Hvilke kryptovalutautvekslinger støtter Quadency?

Quadency gir støtte til de mest populære handelsplattformene i kryptovaluta i verden som Poloniex, Coinbase, Bitfinex, Kraken, Binance, Bittrex og Gemini. Listen over offisielle Quadency-partnere fortsetter å vokse med premium-børser som KuCoin, Liquid og OkEX som nylig er integrert i plattformen.

quadency støttet utveksling

Kvadenshandelsaktiva

Quadency tillater brukere å handle med eiendeler på en av de tilkoblede børsene. Basert på gjeldende støttede børser og mynter som er oppført, kan brukerne få tilgang over 800 kryptovaluta-par å handle ved hjelp av en enkelt plattform.

Siden ‘Markedsoversikt’ gir et sammendrag av toppmyntene, total markedsverdi (USD), sirkulerende forsyning, 24 timers volum og en graf. Det integrerte markedsskjermbildet og diagrammer er kombinert med direktesendingsdata av høy kvalitet for å gi en kraftig alt-i-ett-krypteringskartpakke.

kvadensmarked

Grensesnitt for handel med quadency

Quadency trading interface er et enkelt, rent og lett å navigere. Det mørke fargetemaet ser bra ut og lett å se på. Hver av vinduene er fullstendig tilpasset og kan blandes rundt for å passe dine preferanser. Langs den øverste linjen kan du navigere til de forskjellige menyene i Quadency, for eksempel ‘Handel’, ‘Bots’, ‘Dashboard’, ‘Portefølje’, ‘Marked’ og ‘Nyheter’.

quadency-grensesnitt

Når du har koblet til en sentral og integrert API-koden i Quadency, klikker du på ‘Handel’ er du klar til å begynne med sanntids markedsdatastreaming direkte fra de tilkoblede sentralene. I venstre vindu vises kontosaldoen for den valgte børsen. For å kjøpe eller selge kryptovaluta er det et enkelt ordreinnføringsskjema som gir en estimert konvertering og lister opp det tilkoblede bytteavgiften for å utføre handelen. Det er ingen ekstra kvadensavgift.

Denne plattformen har et omfattende sett med handelsverktøy som du kan bruke som avanserte handelsdiagrammer og ordrehåndtering som er veldig enkel å bruke. Som de fleste profesjonelle børser for kryptovalutahandel, kan brukere utføre en handel ved hjelp av ‘Markedsordre’, ‘Begrens ordre’ og ‘Stopp ordre’.

De avanserte ordreutførelsestypene er perfekte for handelsmenn som ønsker et bytte- og handelsgrensesnitt til den ene plattformen for å tillate enklere risikostyring raskere ordreutføring. Handelsgrensesnittet inneholder funksjoner som avbryt alt, klikk for å fylle fra diagram og handelsvisualiseringer. Kartene er drevet av TradingView med over 100 tekniske indikatorer og tegneverktøy.

Quadency Dashboard

De ‘Dashboard’ menyen er utvilsomt en av de beste funksjonene i Quadency. Den sentraliserer hele kryptoporteføljen din på tvers av flere børser i ett dashbord.

quadency dashboard

Fra en enkelt side kan du spore den samlede ytelsen til den samlede beholdningen, analysere statistikk (f.eks. Totalt antall eiendeler, tilgjengelig saldo, totale handler, mest omsatte par), kartlegge kryptomyntallokeringer, vise saldoer etter konto, se nylige handler, åpne ordrer og listen fortsetter.

Samlet sett gir dashbordet en innsiktsdrevet visualisering for å administrere den samlede kryptovalutaporteføljen, noe som er svært gunstig for kryptovalutainvestorer og -handlere.

Quadency portefølje

Hvis du har byttekontoer tilknyttet Quadency, vises saldoer, transaksjoner og ordrer (og alltid oppdaterte). Ved å klikke på ‘Portefølje’ siden lar deg overvåke alle dine kryptoaktiver (inkludert maskinvarepunger og tilkoblede sentraler uten nett) og spore ytelsen over tid når du handler.

Den visuelle representasjonen av hele kryptoporteføljen din på den ene skjermen er et så kraftig verktøy for å håndtere handler, risiko og balanseendringer riktig.

kvadensportefølje

Quadency Automated Bots

Quadency kommer med et kraftig verktøy for å automatisere handel med din kryptoportefølje ved hjelp av tradingbots som er tilgjengelig på de fleste handelsbørser. Du kan utføre en rekke automatiserte handelsstrategier eller algoritmer på dine tilkoblede børskontoer. Det er opp 10 forhåndsbygde strategier tilgjengelig å velge mellom, for eksempel:

 • Grid Trader
 • Market Maker
 • Market Maker Plus
 • MACD
 • Bollinger Bands
 • Multi-level RSI

quadency bots

Hvordan bruke en automatisert Crypto Bot

De forhåndsbygde kryptovalutahandelsrobotene på Quadency kan brukes til å lære hvordan du kan handle krypto og tilbake teste en kryptostrategi. Den gratis planen inkluderer 5 bot-tester per dag, som er egnet for nybegynnere å eksperimentere med de forskjellige automatiserte kryptohandelsstrategiene.

Erfarne handelsmenn kan bruke plattformen til å teste en tilpasset handelsstrategi for å sikre et konsekvent lønnsomt resultat uten å bekymre seg for å skaffe seg historiske data og koble til utvekslings-API-er. Motortestmotoren lar handelsmenn fullt ut tilpasse og simulere forhåndsbygde tekniske analysestrategier.

Quadency-priser

Prismodellen for Quadency inkluderer gratis og betalte planer som passer for handelsmenn på forskjellige ferdighetsnivåer. Nybegynnere kan registrere en gratis konto hos Quadency for å bli kjent med plattformfunksjonene som tilbys før de oppgraderer til Pro-kontoen. Handlere som handler mer enn $ 10 000 i volum per måned, må oppgradere til PRO-planen som koster $ 39 / måned fakturert årlig.

quadency priser

Quadency Security

Quadency inkluderer flere sikkerhetsfunksjoner for å beskytte personellinformasjon og midler for brukere mot uautorisert tilgang. Listen over sikkerhetstiltak på plattformen inkluderer:

 • Two Factor Authentication (2FA) på alle brukerkontoer
 • All sensitiv brukerinformasjon er kryptert
 • Brukerpassord lagres kryptert
 • Exchange API-nøkler lagres kryptert
 • Beskyttet med flere lag med 256-biters kryptering
 • Amazon Web Services for å redusere potensialet DDoS
 • Satsgrenser og ReCaptcha er på plass for å hindre brutale krefter og automatiserte skriptangrep
 • Administrasjonspaneler er ikke eksponert for publikum, og bare få autoriserte personer har tilgang til det

ofte stilte spørsmål

Har Quadency en mobilapp?

Kvadens har ikke en mobil handelsapp for iOS- eller Android-enheter. Nettversjonen av nettstedet er fullstendig responsiv og lar deg utføre de fleste handlinger uten problemer fra mobile enheter og nettbrett.

Hvilke land støtter Quadency?

Quadency er ikke en børs som gir direkte likviditet eller oppbevaring av brukerfond og der støttes i alle land over hele verden. Det trenger ikke å hoppe over de samme reguleringsbøylene som en faktisk børs ville være og er i full overensstemmelse med amerikanske reguleringsmyndigheter i alle 50 stater.

Er Quadency Safe?

Quadency er en a sikker kryptovaluta-plattform som ikke har tilgang til klientmidler på de tilkoblede børsene for å sette inn eller ta ut midler.

Hva er handelsavgiftene?

Kvadens belaster ikke transaksjonsgebyrer eller provisjoner av hvilken som helst type. Hvis den valgte sentralen din tar betalt avgifter for den typen ordre som utføres, vil disse gebyrene påføres direkte av sentralen i vekselkontoen din.

Kvadensalternativer

Rekerlogo

Reker

Shrimpy er et porteføljestyringsnettsted som gjør det mulig for kryptovalutahandlere å administrere hele saldoen på tvers av flere børser i den ene plattformen og manuelt eller automatisk justere den prosentvise tildelingen av hver eiendel.

Besøk nettsiden wunderbit

Wunderbit Trading

Wunderbit Trading er et kryptokursutvekslings- og sosialt handelsnettverk som lar deg handle deg selv på plattformen, kopiere og handle de beste kryptohandlerne med en gjennomsiktig oversikt eller lage en helautomatisk kryptohandel.

Besøk nettsiden binance

Binance

Binance er den største kryptovalutautvekslingen etter handelsvolum og en av de raskeste leverandørene av handelstjenester for blockchain-økosystem. Exchnage har blitt premium krypto handelsplattform.

Besøk nettsiden

Konklusjon

For å avslutte vår Quadency-gjennomgang er plattformen etter vår mening en av de beste kryptovaluta-tjenestene på markedet. Det er en legitim handelsterminal som skiller seg fra tradisjonelle kryptovaluta-børser.

Å være i stand til å koble til flere kryptokurrency-kontoer og handle fra et enkelt nettsted, lar deg effektivt utføre handler for en hel portefølje. Dette løser smertene ved å håndtere flere utvekslingslommebøker.

Besøk Quadency

Enkel og kraftig er den beste måten å beskrive Quadency på. De avanserte handelsverktøyene for å administrere kryptoinvesteringene og automatiserte kryptovalutahandelsroboter vil være til fordel for alle typer kryptohandlere og investorer.

Risikostyringsverktøy og plattformfunksjoner er veldig viktige for enhver potensiell kryptovalutainvestor. Følgende børser for kryptovalutahandel – i tillegg til ovennevnte børs – gir avanserte handelsfunksjoner, tekniske indikatorer og et jevnt, mobilresponsivt kartgrensesnitt som passer for nybegynnere og profesjonelle kryptohandlere..

Besøk Quadency

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me