Tokenize Review: Utvekslingsfunksjoner, avgifter og mer

Å velge en fiat til kryptoutveksling kan være en utfordrende oppgave. Det er flere hensyn som tilgjengelige funksjoner, støttede fiat-valutaer og innskuddsmetoder, handelspar, avgifter, sikkerhet og kundesupport.

En spennende digital aktivaplattform i Singapore som tilbyr et variert utvalg av kryptovalutaer å kjøpe, handle og selge Tokenize Exchange.

Besøk Tokenize Exchange

Selv om vi tar sikte på å gi deg nøyaktig og den nyeste informasjonen i denne Tokenize-gjennomgangen, anbefaler vi på det sterkeste at du besøk nettstedet for å holde deg oppdatert med eventuelle endringer som kan oppstå etterpå.

Nøkkelegenskaper:

  • Raskt og enkelt å opprette en konto
  • 20 kryptovaluta eiendeler å kjøpe / selge
  • Konkurransedyktige handelsavgifter så lave som 0,1% per ordre
  • Sett inn SGD ved hjelp av Xfers og bankoverføring
  • Evne til å tjene renter på krypto
  • Forsikring opp til USD 100 millioner
  • Token-beregninger og detaljert analyse

alt i alt

3.9 / 5 Besøk Tokenize Exchange

Brukervennlighet

Brukergrensesnitt

Avgifter

Sikkerhet

Før du dykker ned i denne anmeldelsen, anbefales det sterkt å bruke en maskinvareboklate som Ledger Nano X når du kjøper kryptovalutaer. Eierskapet til krypto forblir i investorens besittelse og kontroll, ikke børsen. Les guiden vår om de mest populære krypto-lommebøkene for mer informasjon.

Hva er Tokenize Exchange?

Tokenize Exchange er en kryptovaluta-plattform basert i Singapore som ble lansert tidlig i 2018. Børsen gir en enkel å bruke og enkelt brukergrensesnitt for enkeltpersoner å kjøpe digitale eiendeler som Bitcoin og Ethereum med Singapore dollar (SGD) ved hjelp av Xfers. Siden etableringen har Tokenize Exchange vokst raskt med over 100.000 kunder som bruker sine produkter og tjenester.

Tokenize Exchange sammenlignet

Avanserte sikkerhetstiltak, et intuitivt brukergrensesnitt og en mobil handelsapp er viktige funksjoner på Tokenize Exchange. Denne sammenligningstabellen viser alternative kryptohandelsplattformer som Tokenize Exchange.

Nøkkelegenskaper & Tjenester

Tilgjengelig kryptovaluta

Tokenize Exchange tilbyr sine kunder muligheten til å investere i 20 av mest populære og likvide digitale eiendeler og handelspar. Hver mynt kan handles mot SGD, USD, BTC og ETH ved hjelp av børsen.

tokenize bytte mynter

Konkurransedyktige priser

Lave handelsavgifter er et viktig hensyn når du bruker en børs for å kjøpe krypto. Tokenize Exchange tilbyr avgifter basert på nivåer med avgifter så lave som 0,1% for Premium-medlemmer, som er svært konkurransedyktig for kryptovaluta-børser basert i Singapore.

Forsikringsbeskyttelse

Midler som holdes innenfor Tokenize Exchange hot lommebøker er forsikret opp til $ 100 millioner dollar av verdenskjent forvalter BitGo. Selv om det også anbefales å overføre kryptovalutaer til en maskinvarepungebok, gir forsikringsprogrammet litt trygghet for kunder som bruker plattformen.

Token Store

Tokenize exchange tilbyr omfattende guider og informasjon for å veilede nye investorer i kryptovalutaområdet. Brukere på plattformen har tilgang til ‘Token Store’ som gir grundig analyse og beregninger på hver støttede mynt. Det er også et sammendrag av markedssentimentet som kan være nyttig for investorer.

tokenize utvekslingssignaler

Tjen månedlig interesse

I likhet med populære utlåns- og låneplattformer som BlockFi og Nexo, kan brukere som lagrer kryptovalutaaktiver i en Tokenize-lommebok. tjene rentebetalinger fra 4% til 12% APY på et utvalg av 18 digitale valutaer.

tokenize utvekslingsinteresse

Er Tokenize Exchange trygt?

Sikkerheten og sikkerheten til midler på en børs er viktig når du velger en kryptovaluta-børs. Ved gjennomgang av sikkerhetssiden Tokenize Exchange har plattformen implementert strenge KYC-prosedyrer i henhold til lokale forskrifter.

Det er ingen informasjon gitt industristandard sikkerhetstiltak slik som frakoblet kald lommeboklagring, adresseliste og tilbaketrekning med flere signaturer er implementert. Når det gjelder kontosikkerhet, kan brukere aktivere tofaktorautentisering for å minimere risikoen for uautorisert tilgang.

Hvilke land støttes?

Tokenize Exchange er en verdensomspennende kryptovaluta handelsplattform for brukere å bytte digitale valutaer til andre eiendeler. Deres fiat-til-krypto-utveksling er bare tilgjengelig for innbyggere i Singapore som bruker SGD. Brukere fra andre støttede regioner og jurisdiksjoner kan overføre kryptovalutaer til børsen for handel med andre kryptoer.

Opprette en konto

For å opprette en konto med Tokenize Exchange, må brukerne være det minst 18 år gammel. Prosessen med å registrere en konto er rett frem og tar noen minutter. Det er ingen gebyrer for å opprette eller vedlikeholde en Tokenize Exchange-konto eller lommebok. En gyldig e-postadresse kreves for å starte registreringsprosessen.

ID-bekreftelse

Før du handler på Tokenize Exchange, brukere må fullføre en identitetsbekreftelsesprosess. Dette kravet er å overholde reglene Know-Your-Customer (KYC), anti-hvitvasking og bekjempelse av terrorisme (AML / CTF), fastsatt av Monetary Authority of Singapore (MAS). Besøk nettstedet for mer informasjon om KYC-bekreftelse.

Innskuddsmetoder

Tokenize Exchange-grunnleggende konto (gratis) inkluderer tre alternativer for innbyggere i Singapore for å sette inn penger og kjøpe Bitcoin, Ethereum og andre digitale valutaer. De støttede deponerte metodene på Tokenize Exchange inkluderer innskudd ved overføring, bytt fra XSGD lommebok og innskudd via bank.

tokenize vekslingsinnskudd

For informasjon om hvordan du kobler en Xfers-konto for å kjøpe krypto, les denne artikkelen. Kunder som ikke er registrert hos Xfers kan velge å sette inn penger ved hjelp av et bankinnskudd. Dette innebærer å fylle ut et skjema for bankoverføring og fylle ut informasjon som SWIFT-kode, banknavn og kontonummer. Depositumet vil være behandlet i løpet av få minutter etter å ha mottatt et utfylt skjema for bankoverføring.

Premium- og Platinum-medlemmer kan innskudd fiat i SGD å finansiere en Tokenize Exchange-lommebok. Betalingsmåtene er de samme som Basic-kontoen. Når kontoen er finansiert med fiat, kan brukerne fortsette til “Market” -fanen for å legge inn kjøps- / salgsordrer.

Kjøpe kryptovaluta

Tokenize Exchange tillater Innbyggere i Singapore for å skaffe seg kryptovaluta ved hjelp av Singaporean Dollars (SGD). Det er 20 forskjellige kryptovalutaer å velge mellom som inkluderer de store myntene som Bitcoin, Ethereum, Litecoin og XRP. Børsen støtter også populære DeFi-tokens som COMP, AAVA og Sushi å få med fiat-valuta.

tokenize exchange buy crypto

Hver eiendel vises i en liste som kan utvides til et lysestake-diagram i full skjerm for å se den historiske prisen før du kjøper. Kartene ser ut til å være drevet av TradingView, som er kjent for å tilby avanserte kryptokartfunksjoner, tegningsverktøy og indikatorer. Bestillinger kan plasseres ved hjelp av en oppføringsboks som ligner på å bruke en handelsplattform for kryptovaluta.

For eksempel kan brukeren bruke et marked eller begrense ordre å kjøpe Bitcoin med SGD. Den totale avgiften som skal betales i fiat vises nederst før bestillingen bekreftes. Den samme prosessen gjelder for å selge Bitcoin tilbake til SGD.

tokenize bytteordreboksen

Ordreinnføringsvinduet ovenfor er etter vår mening bedre egnet for mellomliggende og erfarne handelsmenn som forstår vilkårene begrense ordre, markedsordre og forstå hvordan man leser et pristabell. En enkel widget eller øyeblikkelig byttefunksjon på dashbordet eller hjemmesiden for å konvertere fiat til kryptokurrency, vil være nybegynnere.

Medlemskapspriser

Tokenize Exchange tilbyr et medlemskapsprogram for grunnleggende, premium- og platinabrukere. Nye brukere som oppretter en konto med Tokenize, får automatisk tildelt den grunnleggende gratiskontoen. Insentivene til å oppgradere til et Premium- og Platinum-medlemskap inkluderer handelsavgiftsrabatter og reduserte uttaksgebyrer.

Avgifter

Tokenize Exchange-avgifter for handel med digitale valutaer varierer avhengig av medlemsnivå. Brukere som kjøper krypto med fiat-valuta ved hjelp av en grunnleggende konto som er gratis, medfører et gebyr på 0,8% per transaksjon. De avgift kan reduseres til 0,5% og 0,1% ved å oppgradere til henholdsvis Premium- og Platinum-medlemskapet.

Å handle krypto til krypto bruker en lignende gebyrmodell som starter på 0,25% per transaksjon som kan reduseres til 0,2% og 0,1% ved å oppgradere medlemskapet. For nye brukere på den gratis kontoen er startgebyret for å kjøpe, handle og selge krypto høyere sammenlignet med andre populære handelsplattformer. Oppgradering til Platinum-programmet for å motta en 0,1% er en av de laveste avgiftene i markedet.

Sikkerhet

Tokenize Exchange inkluderer Two Factor Authentication (2FA) som er sikkerhetsverdien for å beskytte brukerkontoer. Det er omtale av andre sikkerhetstiltak på plass for å sikre den høyeste sikreste av klientmidler eller informasjon, men disse blir ikke avslørt (og burde være) hvis sikkerhet er topp prioritet for utvekslingen.

ofte stilte spørsmål

Er Tokenize Exchange Legit?

Tokenize Exchange ser ut til å være en legitim kryptokursutveksling som er regulert i Singapore. Plattformen overholder KYC / AML-lovene satt opp av Monetary Authority of Singapore (MAS). Strenge ID-verifikasjonsprosesser er på plass for å redusere risikoen for uredelig aktivitet og ulovlig finansiering av terrorisme relaterte aktiviteter.

Er fond lagret på Tokenize Exchange trygt?

Nettstedet opplyser at midler fra Premium-medlemmer er trygge om å bli trukket tilbake trygt i det usannsynlige tilfellet av en uunngåelig nedleggelse av bankkontoen på grunn av for eksempel endring i regulering. For mer informasjon om dette, besøk nettstedet.

Konklusjon

For å avslutte vår anmeldelse på Tokenize Exchange, plattformen gir en brukervennlig og intuitiv utveksling for enkeltpersoner i Singapore for å kjøpe og selge kryptovalutaer ved hjelp av lokale fiat-penger. Børsen støtter de mest populære digitale valutaene som Bitcoin og Ethereum, som kan fås ved hjelp av Xfers, noe som passer de lokale innbyggerne.

Besøk Tokenize Exchange

Kombinert med konkurransedyktige handelsavgifter, muligheten til å tjene renter og detaljert analyse av hver støttede mynt i Token Store, gir et unikt salgsargument sammenlignet med andre kryptobørser i Singapore. Samlet sett er Tokenize Exchange et solid valg å kjøpe krypto med SGD.

Handelsgebyrer er et veldig viktig hensyn for enhver potensiell kryptovalutainvestor. Følgende børser – i tillegg til ovennevnte børs – gir svært konkurransedyktige handels-, innskudds- og uttaksgebyrer (uten skjulte gebyrer) med et bredt utvalg av innskuddsmetoder som passer for alle typer kryptovalutainvestorer.

Besøk Tokenize Exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me