ZipMex Review – Er det lovlig eller svindel? (2021)

Zipmex er en digital aktivautveksling som er fokusert på å gi detaljister og institusjonelle investorer muligheten til å investere sikkert i kryptovalutaer. Børsen gir en plattform for brukere til Bitcoin i Australia og den bredere Asia-stillehavsregionen som Singapore, som også støtter veksten i den globale kryptovalutaindustrien..

Besøk Zipmex

Mens vi tar sikte på å gi deg den mest nøyaktige informasjonen i denne Zipmex-gjennomgangen, foreslår vi at du besøker nettstedet deres fra tid til annen for å holde deg oppdatert med eventuelle endringer som kan oppstå etterpå.

Hva er ZipMEX?

Zipmex er en regulert leverandør av digital valutautveksling som har som mål å bli markedsleder ved å tilby raske handler, høy likviditet og et bredt utvalg av kryptoaktiva. Børsen gir brukerne en rekke avanserte handelsfunksjoner og kartverktøy som kan brukes til å kartlegge et bredt utvalg av kryptovalutaer som kan handles 24/7.

zipmex

Zipmex sammenlignet

Lave avgifter er en vanlig faktor for investorer som ønsker en børs for å kjøpe Bitcoin ved hjelp av AUD. Denne sammenligningstabellen viser andre topp australske kryptovaluta-børser som tilbyr lave handelsavgifter.

Zipmex Oversikt

Zipmex er en lisensiert og regulert Singapore-basert kryptokursutveksling som har som mål å tilby en serie avanserte handelsfunksjoner og kartverktøy for kryptovalutahandlere og likviditetsleverandører. Plattformen har et elegant brukergrensesnitt og driver transaksjoner med en sømløs opplevelse for brukere å kjøpe og selge eiendeler uten problemer.

zipmex-funksjoner

Hvordan fungerer ZipMEX?

Zipmex er ikke en konvensjonell børs og fungerer som en megler for å finne de beste BTC-prisene ved å samle volum fra noen av verdens største børser og OTC-skrivebord for å gi betydelig høyere likviditet. Dette gjør at Zipmex kan håndtere store mengder handler, og kan derfor tilby sine kunder lavere spredning mellom kjøpere & selgere og mindre glid sammenlignet med andre kryptobørser i Australia.

Komme i gang med Zipmex

Trinn 1 – Registrer deg & verifiser e-post

Prosessen med å registrere deg med Zipmex er utrolig enkel. Alt du trenger å gjøre er å besøke nettstedet, klikke på ‘Melde deg på’ fortsett deretter med å fylle ut brukernavn, e-postadresse og angi passord.

zipmex-register

Trinn 2 – Aktiver tofaktorautentisering

Sikkerheten til de digitale myntene dine bør være av største prioritet og foreslår at du aktiverer 2-faktor-autentisering første gang du logger inn. Gå til ‘Innstillinger’ på den øverste menylinjen og slå på 2FA. Du må laste ned en tofaktorautentiserings-app til telefonen din, for eksempel Authy eller Google Authenticator. Når du har gjort dette, bruker du appen til å skanne QR-kode som vises på Zipmex og skrive inn koden fra telefonen.

Trinn 3 – Innskuddsmidler

Gå til for å finansiere kontoen din ‘Regnskap’, velg deretter ‘Finansiering’ og deretter gå til ‘Innskudd’ og velg din foretrukne innskuddsmetode.

Trinn 4 – Kjøp, handel & Handle kryptovaluta

Når midlene dine er satt inn på kontoen, kan du begynne å handle med Zipmex.

Zipmex-bekreftelse

Etter at du har registrert deg for en konto, må du oppgi bekreftelse før du kan bruke finansieringsmetoder eller begynne å handle. Lover og forskrifter krever at Zipmex verifiserer handelskonto for å forhindre svindel og er i full overensstemmelse med KYC- og AML-regelverk for handel med digitale eiendeler.

Grunnleggende verifisering tar mindre enn 1 time ifølge nettstedet. For mer informasjon, besøk FAQ-seksjonen. Krypto til kryptoinnskudd og handel krever kun bekreftelse via e-post.

For å fullføre KYC-prosessen krever Zipmex:

 • Bevis for identitet – din gyldige statsutstedte ID
 • Førerkort ELLER pass

Zipmex brukergrensesnitt

Zipmex exchange trading dashbordet er et enkelt, rent og lett å navigere. Langs den øverste linjen er Bitcoin-live-prisen i AUD, bud- og be-BTC-prisen og døgnvolumet for eiendelen. Kartområdet og menyen til venstre vil se kjent ut for seriøse kryptohandlere.

Zipmex-kartgrensesnitt er levert av Tradingview som er kjent for glatte, intuitive og rene diagrammer.

Handlere vil kunne bruke avanserte handelsverktøy og indikatorer levert av TradingView for å avgrense deres handelsfordel for å maksimere fortjenesten og minimere risikoen. Zipmex-diagrammer tilbyr et bredt spekter av tidsrammer og verktøy for å tegne trendlinjer, legge til indikatorer og diagrammønstre for perfekt tid for en handelsordre ved hjelp av et marked, begrense eller stoppe ordre.

zipmex-diagram

For å kjøpe eller selge kryptovaluta er det et enkelt ordreinnføringsskjema som gir et estimat på 1 BTC til AUD-prisen og beløpet du skal betale for i bytte. En flott funksjon er de forskjellige typer ordrer som er tilgjengelige:

 • Marked
 • Grense
 • Grense: Good Til Canceled (GTC)
 • Grense: Umiddelbar eller Avbryt (IOC)
 • Grense: Fyll eller drep (FOK)

Et flott tillegg til Zipmex ville være One Cancel the Other (OCO) ordrer og en kalkulator for fortjeneste og tap.

Annonse

myntspotte

KJØP BITCOIN Med australias favoritt krypto utveksling

VURDERING

4.3 / 5

Besøk Coinspot

Zipmex handelsaktiva

Zipmex støtter en rekke kryptovalutaaktiver som kan handles mot AUD eller BTC:

Fiat til kryptopar:

 • BTC / USD
 • ETH / USD
 • LTC / USD
 • XRP / USD
 • EOS / USD

Par i kryptovaluta:

 • ETH / BTC
 • LTC / BTC
 • XRP / BTC
 • EOS / BTC
 • EOS / ETH

Innskuddsmetoder

Zipmex støtter bankoverføring, POLi og kryptovaluta innskudd. Hastigheten på innskuddsmetoden vil avhenge av kryptomynten og valgt bank. Bankoverføringer kan vanligvis ta mellom 1 og 3 virkedager, mens kryptovalutainnskudd kan ta bare noen få minutter.

For bankoverføringer støttes følgende fiat-valutaer av Zipmex:

 • Singapore dollar
 • Amerikanske dollar
 • Australske dollar
 • Indonesia Rupiah

Zipmex-avgifter

Børsgebyrer er et viktig hensyn når du velger en børs for handel med kryptovalutaer. Det blir enda mer kritisk når du handler større posisjonsstørrelser og på en børsnotert børs hvor du betaler avgifter på posisjoner som er mye større enn margin..

Zipmex er gjennomsiktig med sine gebyrer som er oppført på nettstedet.

Handelsgebyrer

Zipmex tar et fast handelsgebyr på 0,2% for kjøp og salg av handler. Dette er veldig konkurransedyktig i markedet.

Depositumgebyrer

Uttaksgebyrer for Fiat

Krypteringsgebyrer

Zipmex lommebok

Zipmex exchange har sin egen online lommebok for å lagre kryptovalutaer for sine kunder ved å navigere til ‘Wallets’ i toppmenyen. Denne siden lar deg sette inn og ta ut penger fra Zipmex.

Overføring av kryptovalutaer fra Zipmex-kontoen din og til en ekstern lommebok eller bytte kan bare initieres av kontoeieren. Når du er startet, blir du bedt om å legge inn a "Ankomstadresse" (dette leveres av din eksterne maskinvarepungebok eller bytte) og et beløp du vil ta ut. For å trekke BTC må du sørge for at du skriver inn en annen BTC-adresse.

Ikke alle kryptokursutvekslinger er de samme.

SAMMENLIK ZIPMEX MED ANDRE

Sammenlign nå!

Er Zipmex trygt?

Zipmex har flere sikkerhets- og sikkerhetstiltak for å beskytte brukernes informasjon og midler som inkluderer:

 • Regulering. Zipmex-sentral er registrert med AUSTRAC og oppfyller AML / KYC-kravene.
 • Bekreftelsesprosess. Overholder KYC-prosesser i samsvar med forskrifter for fiat valutainnskudd, uttak og handel. Krypto til kryptoinnskudd, uttak og handel kan bare utføres med grunnleggende e-postbekreftelse.
 • Sikkerhetsegenskaper. Zipmex inkluderer tofaktorautentisering i tillegg til en bekreftet e-postadresse knyttet til kontoen. Dette tilfører kontoen et ekstra sikkerhetslag som gjør det veldig vanskelig for nettkriminelle å kompromittere klientkontoer og ta ut midler. De måtte kjenne påloggingsinformasjonen din og være i besittelse av mobiltelefonen din (og kunne låse den opp)
 • Tyveri & hacking. Det er ingen kjente tilfeller av Zipmex blitt hacket.

Zipmex-alternativer

swyftx

Swyftx

Swyftx er en moderne plattform som lar deg kjøpe kryptovalutaer på en rask og enkel måte. Registreringsprosessen er utrolig enkel med rask registrering og verifisering som tar mindre enn to minutter.

Besøk nettsiden uavhengig reserve

Uavhengig reserve

Independent Reserve er en populær børs blant kryptovalutahandlere over hele verden som tilbyr konkurransedyktige avgifter og støtte for tradisjonelle fiat-valutaer som den australske dollar, New Zealand-dollar og amerikanske dollar..

Besøk nettsiden myntspotte

Myntspot

CoinSpot-utveksling er en respektert i det lokale Bitcoin-samfunnet og er fokusert på å hjelpe nykommere med å kjøpe Bitcoin og kryptovaluta i Australia med australske dollar..

Besøk nettsiden

ofte stilte spørsmål

Hvordan koster Zipmex kryptovalutaer?

Verdien av hver kryptovaluta (Bitcoin, Ether, Litecoin, EOS, XRP) bestemmes av den siste handelen (“siste pris”) utført av den relevante matchende motoren. Alle kontosaldoer på Zipmex er priset på denne måten, en konvensjon kalt “marking to market.”

Har Zipmex en mobil handelsapp?

Zipmex tilbyr foreløpig ikke brukerne sine en mobiltelefon-app for Android- eller iOS-enheter. Desktopversjonen av nettstedet er mobilvennlig og responsiv på smarte enheter.

Tilbyr Zipmex marginhandel?

Zipmex tilbyr ikke handel med kryptovaluta, men ifølge nettstedet utvikler Zipmex-teamet denne funksjonen.

Er Zipmex Legit?

Zipmex er en registrert rapporteringsutveksling med AUSTRAC som håndhever økonomiske lover for å minimere risikoen for at kriminelle bruker kryptovaluta-utveksling for hvitvasking av penger, finansiering av terrorisme og nettbrudd.

De Anti-hvitvasking og finansiering av terrorisme 2006 krever at regulerte enheter samler inn informasjon for å etablere en kundes identitet, overvåke transaksjonsaktivitet og rapportere til AUSTRAC-transaksjoner eller aktivitet som er mistenkelig eller involverer store mengder kontanter over $ 10.000.

Kan jeg trekke USD Zipmex-kontoen min?

Hvis du har USD på kontoen din som er tilgjengelig for uttak, kan du starte en bankoverføring til den tilknyttede bankkontoen i ditt navn.

Konklusjon

For å avslutte vår Zipmex-gjennomgang ser børsen ut til å være en pålitelig børs som tilbyr svært lave handelsavgifter ved å finne de beste BTC-prisene ved å samle volum verdens største børser og OTC-pulter.

Besøk Zipmex

Det er en rett frem og enkel fiat to crypto-plattform som støtter flere fiat-valutaer. Samlet sett bør du vurdere å handle med ZipMEX hvis:

 • Du liker en børs som er lisensiert og regulert
 • Du vil ha lave innskudd og øyeblikkelige avgifter for handel
 • Du vil velge et utvalg av innskuddsmetoder
 • Du liker en enkel å bruke og nybegynnervennlig utveksling
 • Du vil ha en børs med høy likviditet for å få de beste prisene

Du kan også være interessert i:

 • Plus500 gjennomgang: Handel med CFD-er, funksjoner & Avgifter (2020)
 • Hvordan kjøpe Ethereum (ETH) i Australia [for nybegynnere]
 • Topp 10 vanlige spørsmål om kryptoskatt i Australia (som kan spare deg for penger)
 • 7 måter å kjøpe Bitcoin med kontanter i Australia
 • ChangeNOW gjennomgang: Crypto swaps, handelsavgifter & Mer

digital bølge

Valutakostnader er en veldig viktig faktor for enhver potensiell kryptovalutainvestor. Følgende børser – i tillegg til ovennevnte børs – gir svært konkurransedyktige handels-, innskudds- og uttaksgebyrer med et bredt utvalg av innskuddsmetoder som passer for alle typer investorer i Australia.

Besøk ZipMex

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me