Alt du trenger å vite om kommende EOS Airdrops

Er du en kryptoinvestor eller entusiast? Du har kanskje sett mange nyheter på kryptosider om EOS airdrop. Du har kanskje også lest mange diskusjoner på populære fora som Reddit om dette emnet, og lurer sannsynligvis på hva det handler om? I denne artikkelen vil jeg forklare EOS airdrop.

Hva er token airdrop?

La oss først forstå hva som er token airdrop. Du har kanskje lagt merke til at populære internettplattformer som Google, Facebook, Twitter og LinkedIn alle har utestengt ICO-annonser. De har gjort det på grunn av spekulasjonene involvert i kryptomarkedet og fremveksten av svindel-ICOer.

Dette begrenser ICO-markedsføringsteamene, og de prøver å omgå dette problemet. Selv om de fremdeles kan bruke PPC-annonser (pay-per-click) på populære kryptonettsteder, trengte de flere muligheter for å markedsføre sine ICO-er. De bruker ‘dusørprogrammer’ for å markedsføre sine ICO-er, der de belønner enheter hvis de tar investorer til sine ICO-er.

En token airdrop er en form for et dusørprogram der ICO-prosjektgruppen distribuerer gratis tokens. Du kan lese mer om det i “Hva er Airdrop? 5 trinns guide for å motta gratis poletter “.

Et ICO-prosjektgruppe trenger å utøve god dømmekraft når de gjennomfører en symbolsk airdrop. For få tokens resulterer i en ineffektiv kampanje, mens hvis de distribuerer for mange, kan folk tenke på prosjektet som en svindel. Les mer om det i “Beginner’s Guide: How to create a great ICO marketing strategy”.

Hva er EOS?

En relativt ny blockchain-plattform, EOS kan være den neste store tingen. Det er konseptuelt lik Ethereum, men det er sjanser for at det kan bli mer populært enn Ethereum.

I likhet med Ethereum kan du bygge distribuerte apper (DApps) på EOS, og plattformen har flere fordeler. For eksempel:

  1. Med EOS er det mulig å kode DApps uten smarte kontrakter. Dette er mulig ved å bruke DApp-transaksjoner.
  2. EOS er svært skalerbar med høy transaksjonsgjennomstrømning på grunn av den ‘delegerte beviset for innsats’ (DPoS) konsensusalgoritme den bruker.
  3. Det er ingen transaksjonsgebyrer.
  4. En desentralisert styringsmodell som bruker et stemmesystem, vil avgjøre fremtidige endringer i plattformen.
  5. EOS er enklere å bruke fordi plattformen tilbyr avanserte verktøy.
  6. I tilfelle en omstridt splittelse i samfunnet, vil blokkprodusentene fryse EOS-nettverket, noe som gjør en eventuell hard gaffel lettere å administrere.
  7. I likhet med Ethereum kan blockchain-prosjektlag bruke EOS til å lansere sine ICOer, med den ekstra fordelen at de ikke trenger å kode smarte kontrakter..
  8. Den selvbærende plattformen vil belønne blokkprodusentene kontinuerlig.
  9. I tilfelle Ethereum må du kode smarte kontrakter på deres proprietære språk Soliditet. Les mer om det i “Beginner’s Guide to What is a smart contract?”. Det er ikke mange utviklere som vet om det. EOS tillater koding av smarte kontrakter på andre populære programmeringsspråk, og det er en fordel.

Alt det ovennevnte gjør EOS til et flott prospekt som en fremtidig leder i det offentlige blockchain-plattformlandskapet. Les mer om det i “Topp 7 fordeler med EOS Blockchain”.

Viktigheten av EOS Mainnet-lansering:

EOS-tokens ble opprinnelig lansert i 2017 ved hjelp av Ethereum blockchain og ERC20-standarden. Imidlertid lanserte EOS deres Mainnet 14. juni. Les mer om viktige milepæler i EOS-reisen i “Beginner’s Guide: What is EOS Blockchain?”

Det er en viktig begivenhet fordi teamet konverterer EOS-tokens som opprinnelig ble brukt til innsamling fra ERC20 til EOS Mainnet. Teamet hadde frosset ERC20 EOS-tokens tidligere i juni i påvente av denne lanseringen.

Husk at ICO-prosjektlagene gjennomfører airdrops rettet mot investorer som allerede har populære mynter som Ether (ETH). Vi hadde forklart dette i “Hva er Airdrop? 5 trinns guide for å motta gratis poletter “. Dette er fornuftig for dem fordi de fleste av dem hadde lansert prosjektene sine ved hjelp av Ethereum blockchain.

Tenk nå på det faktum at i likhet med Ethereum, brukte mange prosjekter EOS-plattformen for å bygge sine tilbud. Med EOS Mainnet-lanseringen, hvis du holder EOS, blir du plutselig veldig viktig for disse prosjektlagene! I likhet med Ether-innehavere vil du sannsynligvis dra nytte av airdrops av disse prosjektene!

Se opp for muligheter for EOS token airdrop!

EOS Airdrops List

I tillegg til de ovennevnte fordelene, husk at EOS støtter gratis blockchain-lagring. Nettstedshosting på blockchain vil snart være en realitet med EOS. Du kan forvente at flere prosjekter bruker EOS-plattformen. Ikke overraskende kommer kryptolommebøker som lar deg administrere kryptoen din på EOS Mainnet, f.eks. Infinito lommebok.

Ultimate List of 15 Upcoming EOS Airdrops

1. Atidium Airdrop

Atidium er en betalingsdesentral app som utnytter kryptovaluta, AI-teknologi og blockchain. Plattformen er fortsatt i aktiv utvikling og vil snart lanseres på Google og App Store. De bruker sin egen cryptocurrency ATD.

De slipper nesten 900 000 tokens i forholdet 1: 1 til EOS-tokenholdere. Vi anbefaler å følge deres Telegram kanal for mer info om airdrops. Det er en av de mest populære EOS airdrops. Ikke bekymre deg hvis du tror du savnet det, ettersom de kanskje dropper en gang senere.

Airdrop-status: Allerede ferdig 28. juni 2018

Kategori: Betalinger og budsjettstyring

Nettsted: https://www.atidium.io/

2. Cetos Airdrop

Cetos er universell helsetjenester som bruker blockchain for å løse helseproblemer over hele verden, selv i avsidesliggende områder. De driver blockchain med sitt token kjent som CETOS.

De vil distribuere airdrop i forholdet 1: 1 til EOS-tokenholdere der ute. For å delta, bør EOS-innehaverne også ha CETI-tokens.

Airdrop-status: Airdrop vil bli gjort mellom juni og juli 2018.

Kategori: Helsevesen

Nettsted:http://cetos.io/

3. Edna Airdrop

EDNA er et ambisiøst prosjekt da det tar sikte på å lagre menneskelig DNA i blockchain. Det er en blockchain bioteknisk satsing som beskytter DNA-kunnskapen fra myndighetene eller mega-avlinger. Den digitale valutaen som brukes av blockchain er kjent som EDNA. De fungerer som tjenestetokener for de forskjellige tjenestene som kjøres på blockchain.

I skrivende stund pågår fortsatt EDNAs EOS airdrop. Du trenger minst 100 EOS-tokens for å kvalifisere deg for Airdrop, og det burde være før øyeblikksbildet av opphavet. For tiden vil alle som oppfyller kravet få en airdrop til en verdi av $ 150.

Airdrop-status: For tiden pågår.

Kategori: Blockchain Bio-tech venture

Nettsted: https://edna.life/tokens

4. EOSBet Airdrop

EOSBet er en spillplattform og gir en toppmoderne spillplattform. Vi dekket det også vår EOS dApps-liste. Det tar sikte på å løse problemet med desentralisert pengespill og sikre at alle pengespill er rettferdige og kan gjøres overvåket eller verifisert.

EOSBet tar sikte på å lage en airdrop på 25 millioner og bare EOS-holdere. Derfor kvalifiserer den seg i EOS Airdrop. Sjekk ut nettsidekoblingen nedenfor for å vite mer om distribusjonen.

Airdrop-status: juli

Kategori: Spillplattform

Nettsted: https://www.eosbet.io/

5. HireVibes Airdrop

HireVibes planlegger også en Airdrop for EOS-tokenholdere. Det er en plattform for arbeidssøkere som kjører på blockchain-teknologien. De betaler også brukerens 5% belønning i kryptovaluta. Videre kan brukerne også donere en del av inntektene til veldedighetsorganisasjoner. Så det handler om å bli ansatt, tjene mer og gi en del av det til samfunnet.

HireVibes airdrop er planlagt i 3. kvartal 2018. Sjekk deres offisielle nettside for å vite mer.

Airdrop-status: 3. kvartal 2018.

Kategori: Ansettelsesplattform.

Nettsted: https://hirevibes.io/

6. Trybe Airdrop

Trybe er en plattform for kunnskapsdeling der informasjon tokeniseres riktig. Den lister opp krypteringsrelatert hendelse eller kunnskap. Dette betyr at alle kan dele sin erfaring og få betalt for det.

Foreløpig er airdrop planlagt å finne sted i august 2018. For å vite mer, sjekk deres offisielle nettside.

Airdrop-status: Planlagt i august 2018

Kategori: Kunnskapsplattform

Nettsted: https://trybe.one/

7. YAIR Airdrop

YAIR airdrop er planlagt i tredje kvartal 2018. YAIR gir en plattform der kunst verdsettes og lagres på blockchain. Det gir en plattform hvor alle kan vise frem talentet sitt og forvandle kunsten sin til en likvid eiendel. Innholdet presset til YAIR blockchain blir også gjort tilgjengelig for det globale publikummet.

Airdrop vil bli gjort i forholdet 1: 2 for EOS-holdere. Dette betyr at enhver EOS-holder vil få 1 ÅR for 2 EOS-tokens. 0,5 milliarder poletter blir distribuert i EOS airdrop.

Airdrop-status: Tredje kvartal 2018

Kategori: Innholdsdelingsplattform

Nettsted: https://yair.art/

8. KARMA

KARMA er en blockchain-drevet plattform der den gir et incitament til å gjøre godt mot andre mennesker i verden. Dette betyr at alle som gjør det bra vil få KARMA-tokens som et insentiv.

KARMA airdrop vil finne sted i 2. kvartal 2018. Dessuten vil den kun bli gitt til innehaverne før øyeblikksbildet av EOS-genese-blokken som ble tatt 2. juni 2018. Også 6: 1-rasjonen vil bli brukt til å distribuere KARMA tokens. Dette betyr at for hver 1 EOS-mynt får du 6 KARMA-mynter. Totalt vil de distribuere 5,4 milliarder tokens til EOS-innehaverne.

Airdrop-status: 2. kvartal 2018

Kategori: Sosial

Nettsted: https://www.karmaapp.io/

9. CryptoWizard Airdrop

CryptoWizard er et unikt prosjekt som gir digitale tegn. Alle de digitale tegnene er unike på sin egen måte og fungerer som et kryptoverskudd. Videre er de samleobjekter og har en verdi knyttet til seg. Dette betyr at de kan selges, hentes og auksjoneres. Kryptoveiviserne kan også konkurrere i turneringer og vinne virtuelle premier.

Airdrop er planlagt i fremtiden. For mer informasjon, må du registrere deg på deres nettside og dele e-postadressen og EOS-lommebokadressen.

Airdrop-status: Airdrop planlagt i fremtiden.

Kategori: Krypto eiendeler

Nettsted: https://wizards.one/#/

10. Qubicles Airdrop

Qubicles airdrop tar sikte på å dele 24 millioner Qubicle (QBE). Det er en callcenter-markedsplass som samler agenter og ansatte. Den er bygget på toppen av EOS blockchain-nettverket og er også en av de lovende dAppene på EOS-nettverket.

Qubicles vil bli distribuert til EOS-innehavere. Begrensningen her er at du må ha mindre enn 100 000 tokens. Som vi allerede har nevnt, vil den dele 24 millioner QBE i airdrop. Den andre airdrop vil i mellomtiden være mye mer viktig med 100 000 QBE-tokens som er klare til å distribueres.

Airdrop-status: Airdrop planlagt i fremtiden

Kategori: Call center markedsplass.

Nettsted: https://podone.io/

11. IRYO Airdrop

IRYO er en blockchain-plattform for helsevesenet som kjører på toppen av EOS. Det tar sikte på å skape et globalt helsevesen nettverk der pasienter har lett for å dele sine medisinske forhold med spesialisten. Det er en offentlig blokkjede som også betyr at den gir gjennomsiktighet i medisinske rapporter og gir ansvar for hele systemet.

Airdrop er planlagt i juli 2018. Hvis du vil vite mer, kan du sjekke nettsidekoblingen deres som er nevnt nedenfor.

Airdrop-status: En gang i juli 2018

Kategori: Helsevesen

Nettsted: https://iryo.io/#intro

12. GiveyNation Airdrop

GiveyNation er en EOS-dapp som tar sikte på å løse transparensproblemet i veldedighetssektoren. Ved å bruke blockchain kan hvem som helst se hvordan penger overføres fra giverne til veldedighetsorganisasjonen uten svindel eller provisjon. Dette vil også holde innsamlingsprosessen ekte og gjennomsiktig ettersom hver transaksjon blir registrert.

Airdrop er planlagt i 4. kvartal 2018. Øyeblikksbildet vil også bli tatt når som helst i juni. Distribusjonsforholdet er satt til 1: 1, noe som betyr at du får en GiveyNation-mynt for en EOS-mynt i lommeboken.

Airdrop-status: 4. kvartal 2018

Kategori: Veldedighet

Nettsted: https://giveynation.com/

13. Evolusjon

Evolusjon er et fellesskapsdrevet EOS.IO-programvare. Det tar sikte på å bygge en åpen kildekode-EOS-løsning som kan ha riktig token-distribusjon, rettferdig avstemning og et stort antall blokkprodusenter. De har en omfattende plan når det gjelder luftdråper. Foreløpig gjør de en innledende luftdrop på 15% av tokens.

Du kan lese mer om deres Airdrop-plan her.

Airdrop-status: Uspesifisert

Kategori: Blockchain

Nettsted: https://evolutionos.com/

14. EOS Cafe

EOS Cafe er et globalt EOS-fellesskap. Det tar sikte på å bygge kryptokafé over hele verden som et desentralisert autonomt selskap som jobber sammen og forbedrer EOS-utdanning, samarbeid og møter.

Foreløpig er de ingen spesifikk tid for luftdråper.

Airdrop-status: Uspesifisert

Kategori: Desentralisert autonomt selskap

Nettsted: https://www.eos.cafe

15. Prospektorer

Prospectors er et online massivt multiplayer rollespill basert på EOS blockchain. Det lar spillere spille og også la dem tjene ekte penger i form av kryptovaluta.

Airdrop er allerede fullført 30. juni 2018. I fremtiden vil flere airdrops også finne sted, så ikke glem å registrere deg på deres offisielle nettside.

Airdrop-status: 1. airdrop fullført.

Kategori: Spill

Nettsted: https://prospectors.io/

Endelig dom

Da EOS-mainnet allerede er utgitt, er det på høy tid for EOS dApps å ta airdrops. Hvis du er interessert i airdrops, anbefaler vi på det sterkeste å gå gjennom listen og registrere deg for dem. Noen av dem kan ha blitt fullført, men vi anbefaler fortsatt å registrere deg, da de snart kan planlegge en airdrop. Så, tror du vi savnet en EOS airdrop? Kommenter nedenfor og gi oss beskjed.

* Ansvarsfraskrivelse: Artikkelen skal ikke tas som, og er ikke ment å gi noen investeringsråd. Krav i denne artikkelen utgjør ikke investeringsråd og bør ikke tas som sådan. Gjør din egen forskning!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me