NEP5: NEO Tokens Guide

Denne guiden diskuterer NEP5-token fra NEO-plattformen med forskjellige NEP5-lommebøker og prosjekter, og en omfattende NEO NEP5-tokensliste.

NEO har fanget mye oppmerksomhet i kryptosamfunnet. Ikke bare at NEP5-standarden også lager nyheter, siden den er en del av NEO-plattformen. Det er mange populære NEP5-tokens der ute, inkludert ONT, DBC og NEX.

NEP5 er det vi vil fokusere på i dag. Guiden vår vil være fokusert på å utforske hvordan den fungerer, hvordan den er forskjellig fra ERC20. Vi vil også liste opp noen av de mest lovende NEP5-drevne prosjektene (både nåværende og fremtidige.) Sist, men ikke minst, vil vi sammenligne det ERC20.

Meld deg på nå:Enterprise Blockchains Fundamentals Course

Hva er NEP5 NEO Token?

NEP står for “NEO Enhancement Protocol.” Tallet “5” er ganske enkelt en revisjon som alle er enige om. Det er også versjonen der forbedringene blir lagt til plattformen. Denne revisjonen la også til støtte for NEO-drevne kryptovaluta-tokens, i likhet med hva Ethereum gjorde til nå.

Hvis du vil vite nærmeste ekvivalent, så ERC-20 og ERC-223 standarder for Ethereum. Disse ERC-20 og ERC-233 standardene ga også en god referanse under utviklingen av NEP5. Du bør sjekke ut sammenligningen mellom ERC 20 vs ERC 223 vs ERC 777.

Hvorfor trenger du i utgangspunktet en protokoll?

Protokoller sørger for hvordan en data eller kodekode oppfører seg eller samhandler med et nettverk. En enkel analogi er HTTP-protokollen. Den styrer hvordan data overføres fra nettleseren til en server. På denne måten vet enhver nettleser eller server hvilke trinn som skal tas, og sørger også for at ingenting går i stykker når prosessen finner sted. Utviklere har derimot en standard å følge når de utvikler appene sine som bruker HTTP. Slik styrer standarder og protokoller hele økosystemet for bedre funksjonalitet og utførelse.

NEP-5 er ikke annerledes. Det er en NEO-standardprotokoll som styrer de viktigste funksjonene som et token skal implementere for å brukes i nettverket. For eksempel bør ethvert token basert på NEO være NEP5 før det kan handles eller byttes med forskjellige parter eller på børsen. Dette inkluderer også nødvendige handlinger, inkludert saldokontroller, godkjenning av token, overføring og så videre.

NEP5-standarden sørger også for at minimums sikkerhet opprettholdes når tokens samhandler med andre tokens eller med blockchain. Kort sagt, tokens som kjører på NEO blockchain må oppfylle NEP5-standarden.

Les mer:Hva er NEO Blockchain?

NEO NEP5 Tokens Landscape Infographic

NEP5 Tokens

NEP5-funksjoner

Protokollen definerte at et NEP5-token skal ha følgende metoder definert. La oss liste dem nedenfor for å få en bedre forståelse.

 1. Navn() returnerer streng: Funksjonen returnerer navnet på tokenet i strengformat.
 2. symbol () returnerer strenger: Funksjonen returnerer symbolet for tokenet i strengformat.
 3. desimaler () returnerer byte: Funksjonen returnerer tokens desimalverdi. Den forteller om hvor mye token er delelig.
 4. totalSupply () returnerer BigInteger: Funksjonen returnerer den totale forsyningen av tokens
 5. balanceOf (byte [] -konto) returnerer BigInteger: Funksjonen returnerer kontosaldoen.
 6. overføring (byte [] fra til, BigInteger beløp): Funksjonen returnerer antall tokens som er overført fra en adresse til en annen.

NEO NEP Typer

NEP har typer. Ja, du leste det riktig. Den har tre typer. La oss liste dem nedenfor.

 1. Standard: Standard NEP brukes til å beskrive eventuelle endringer som påvirker alle eller de fleste NEO-implementeringer. Den inkluderer endringer som protokoller i nettverket, regler for transaksjonsgyldighet og så videre.
 2. Informasjon: Informasjons NEP brukes til å beskrive NEO design problemet. Den brukes også til generell informasjon eller deling av retningslinjer.
 3. Meta: Meta NEP brukes til å beskrive en prosess for et endringsforslag eller en hendelse angående det.

Møt NEP8 NEO Token

Hvis du er interessert i NEO-blockchain-økosystemet, har du kanskje hørt om NEP-8. Det kan høres noe likt ut på grunn av navnekonvensjonen, men det skal ikke forveksles med det.

NEP8s formål er å gi stakkisolasjon for NeoVM. Det tar sikte på å tilby dynamisk påkallingssikkerhet og også gi støtte for nye funksjoner i fremtiden.

NEP8 vs NEP5

Dette betyr at NEP8 er forskjellig og tjener ulik funksjonalitet sammenlignet med NEP5.

For tiden er NEP-8 ikke live og er ikke distribuert på mainnet. Det har vært i aktiv utvikling og er i testmodus der forslaget fortsatt er i bruk. Det er bare et forslag og er ikke bestemt før nå.

Trenger vi NEP5-poletter?

Når det gjelder krypto, er det første som kommer til å tenke på de forskjellige teknologiene vi har i markedet akkurat nå. Det hele startet med Bitcoin som først brukte blockchain-teknologi. Det er også kjent som første generasjon blockchain-teknologi. Etter det så vi fødselen til 2. generasjon av blockchain-teknologier, dvs. Ethereum, LiteCoin, etc..

Så kom NEO. NEO gir en smart økonomi som gir utviklere muligheten til å lage dApps ved hjelp av smarte kontrakter.

For å få NEO til å fungere, blir NEP5 opprettet. Det er nødvendig å forstå at uten riktig standardisering, vil ikke tokens fungere eller fungere uberegnelig uten grunnlag eller retningslinjer. Dette gjør det nødvendig for NEO-utviklerne å gi ut en standard som nå er kjent som NEP5.

Hva gjør NEP-5 Spesial?

NEP5 er spesiell, og vi kan være enige i det fra det faktum at de får NEO-økosystemet til å fungere feilfritt. De bidrar til NEO-økosystemet og bringer det til nivåene av det Ethereum-økosystemet har å tilby. NEP5-token avler heller ikke konkurranse. Det tar sikte på å gjøre NEO-plattformen sterkere ved å oppmuntre utviklere til å lage flere NEP5-tokens og kjøre dem på plattformen. Dette betyr at det gir nyskaping og også trives med å gi verdi til utviklerne og også tokenholdere.

NEP5-standarden sikrer ikke bare at kvaliteten på NEP-tokens er, men gjør det også lettere for andre sentraler å samhandle med dem.

NEP5 NEO-tokens på jobb

NEP5-standarden hjelper også overføring av NEO-tokens.

La oss gå gjennom hvordan det fungerer. Først og fremst må vi ha NEP5-tokens i din NEO-adresse. Både NEO og NEP5 er en del av NEO-lommeboken.

Nå, hvis en lommebokholder sender tokenet til den offentlige adressen din, vil den automatisk vises på NEO-blockchain. Du kan også spore tokens gjennom neotracker.io eller andre sporingstjenester. Kort sagt, det er enkelt å sende, spore og motta NEP5-tokens. De kan også overføres til nye lommebøker eller sentraler som støtter NEP5-token.

NEP5 Lommebøker

NEP5-tokens kan også lagres i lommebøker. Siden det er et desentralisert økosystem, må du lagre tokens selv. For dette kan du bruke lommebøker som er tilgjengelige gratis. Disse lommebøkene er 100% sikre. Del imidlertid aldri den private nøkkelen til lommebøkene dine med noen. Hvis du gjør det, blir stjålet NEP5-token-listen din.

 1. NEON lommebok: Det er en av de populære NEP5 lommebøkene du kan få. Den lagrer mottak og sender NEO-drevne tokens. Den støtter også automatisk GAS-generering som distribueres på daglig basis. Alt du trenger for å logge på og gjøre krav på er ved å klikke på en enkel knapp. NEON lommebok er åpen kildekode og er tilgjengelig for Windows, Linux og MACOS.
 2. NEO Tracker: En nettbasert lommebok som støtter NEO og andre NEP5 NEO-tokens. Den kan også brukes offline og støtter også GAS. Du kan også søke i transaksjoner ved hjelp av blockchain explorer.
 3. NEO lommebok: En nettbasert NEO lommebok som tilbyr funksjoner som å opprette, gjenopprette og importere private nøkler. Du kan også legge til kontakter og en reservelommebok. Alle disse kan gjøres via det nettbaserte grensesnittet.

Du kan bruke NEO Explorer til å finne en annen NEO-adresse! Annet enn disse, kan du også bruke maskinvarelommebøker som Ledger Nano S.

Hvordan er det forskjellig fra ERC 20? (NEP5 vs. ERC20) eller NEO vs Ethereum

Inntil nå diskuterte vi likheten mellom NEP5-tokens og ERC20. De tilbyr hverandre lignende funksjonalitet og formål. Det er noen viktige forskjeller mellom ERC20 og NEP5-tokens. NEP-5 token-prosjekter er heller ikke vanlige sammenlignet med ERC 20-prosjekter. For bedre forståelse kan du lese denne artikkelen – hva er ERC20?

Kostnader

En av de viktigste årsakene bak er kostnadene forbundet med å utvikle NEP5-tokens.

For å få et bedre bilde, la oss diskutere kostnadene det tar å distribuere et ERC-20-token på Ethereum-økosystemet. For å distribuere et ERC-20-token trenger en utvikler eller en organisasjon bare 32.000 gass. Gass er en måte å beregne kostnadene ved å gjøre en transaksjon på Ethereum blockchain. Hvis vi beregner kostnaden for 32 000 gass med gjeldende priser, kan et ERC-20 token-prosjekt bare koste maksimalt 5 $. Ja, du leste det riktig. Det er super billig å få token live på Ethereum blockchain, og holde utviklingskostnadene atskilt.

Når det gjelder NEO, er det en helt annen historie. Kostnaden for å distribuere smarte kontrakter blir beregnet i GAS. NEO er drevet av GAS og er også innfødt i plattformen. Imidlertid, som vi sa, det kostet mye. For å være nøyaktig kostet det 500 GAS å gjøre NEP5-token live på NEO-blockchain. Prisen på GAS ligger i skrivende stund rundt $ 10. Hvis vi beregner riktig, koster det $ 5000 å få prosjektet ditt live.

Det er mye! Også prisen på GAS svinger, noe som betyr at den kan koste alt fra $ 5000 til $ 10.000 eller enda mer. På toppen nådde GAS-prisen utrolige 85 dollar. Det er for mye!

Det er heller ingen garanti for at prosjektene vil være en suksess som fører til for stor risiko for NEP5-utviklere. Imidlertid har den også en positiv side knyttet til den.

 1. Bare kvalitetsprosjekter går gjennom, og utviklere reflekterer over prosjektet sitt før de selv begynner å jobbe med det.
 2. Utviklere fortsetter å jobbe med prosjektene sine etter distribusjon.
 3. Det er ingen spam-prosjekter i NEO-økosystemet.
 4. Mindre og nyttige prosjekter betyr at NEO-blockchain alltid fungerer optimalt uten mulighet for overbelastning.

For videre studier:Fordeler med NEO – Mye mer enn smart økonomi

Utvikling Fleksibilitet

Når det gjelder utvikling, gir NEO et bedre økosystem for utviklerne. Den viktigste årsaken bak det er at det ikke er språkavhengighet for å lage NEP5-tokens, smarte kontrakter eller dApper som kjører på NEO-blockchain. Når det gjelder Ethereum, må utvikleren lære Soliditet, deres proprietære språk.

Soliditet er et nytt programmeringsspråk og er opprettet bare for å jobbe for Ethereum blockchain. Det er ikke mange som vet om det eller har kompetanse til å utvikle Ethereum dApps og smarte kontrakter. Dette gjør det vanskelig å ansette talent i markedet.

Dette gir to fordeler for NEO-blockchain.

 1. Enhver utvikler kan komme i gang med utviklingen uten å måtte lære et nytt programmeringsspråk.
 2. NEO gir bedre tilpasning og håndtering på grunn av programmeringsspråkets fleksibilitet.

Konsensusmodell

DAO-hack på Ethereum blockchain var historisk en av de største hackene i historien om kryptovaluta. Teknisk sett, da hackingen skjedde, ønsket en stor del av samfunnet å reversere endringene, mens den andre halvparten ønsket å strømme som den er uten endringer i blockchain. Dette førte til den harde gaffelen som igjen fødte Ethereum Classic (ETC). ETC er den samme Ethereum-blockchain før DAO-hackingen fant sted. ETH fortsatte med nye endringer og reparasjoner, slik at det ikke trenger å gå gjennom det samme problemet igjen.

NEO har derimot en bedre konsensusmetode for å bekjempe lignende situasjoner. Den bruker modellen Delegated Byzantine Fault Tolerant (dBFT). Denne konsensusmetoden er utformet på en slik måte at den forhindrer lignende gafler for NEO-blockchain og sørger for at de nye endringene i tilfelle en tvist kan gjøres uten behov for en gaffel. Kort sagt er den mer stabil og har en oppgraderingsbane innebygd fra starten.

Quantum Computer Proof

Sikkerhet er en av de store grunnene til at vi bruker blockchain. Det er relativt sikkert sammenlignet med andre teknologier der ute. Blockchain gir også gjennomsiktighet, integritet og en måte å overføre midler effektivt på.

Imidlertid er Ethereum fortsatt sårbar for kvanteberegning. De kryptografiske algoritmene som brukes av Ethereum er ikke beskyttet mot hva kvantecomputere har å tilby. Dette betyr at disse kraftige datamaskinene enkelt kan dekryptere private nøkler.

I tilfelle av NEO er den kvanteklar. Når kvantecomputere kommer, vil NEO-blockchain være klar til å tilpasse seg dekrypteringsbehandlingsmakten de har å tilby. Det betyr imidlertid ikke at Ethereum vil gå til grunne. Deres utviklere ville oppdatere den kryptografiske algoritmen når tiden kommer. Men nå har NEO fordelen og er klar for fremtiden.

Les mer:NEO vs Ethereum: Hvilken er bedre?

Lovende NEP5-drevne prosjekter

Som du kanskje har forstått nå, tilbyr NEO en plattform der prosjekter kan trives maksimalt. Antall prosjekter har faktisk vokst de siste to månedene. For å få tak i NEP5-potensialet og NEO-blockchain, vil vi nå diskutere de mest lovende NEP5-drevne prosjektene akkurat nå. La oss komme i gang uten forsinkelse.

Lovende NEP5 Token List

NameNEP5 TokenOm The ProjectUsage
Ontologi PÅ T Ontologiprosjekt handler om å bygge et tillitsøkosystem som trives på integrert, distribuert og mangfoldig nettverk. Kan brukes på mange måter, inkludert autorisasjon, verifisering, datautveksling og mye mer.
DeepBrainChain DBC DeepBrainChain er en AI-databehandlingsplattform som kjører på en blockchain. Gi en desentralisert, kostnadseffektiv, sikker og sikker AI-databehandlingsplattform
NEX NEX En desentralisert utvekslings- og betalingsplattform bygget på toppen av NEO-blockchain. Gjør det enkelt å handle NEP5-tokens. Det vil også lette transaksjoner mellom cross blockchain-teknologi som Ethereum og NEO.
Zeppin ZPT Zeppin er en desentralisert plattform for reklamer. Med Zeppin kan reklamer effektivt distribuere arbeidet sitt, få anerkjennelse og også tilby betalinger over landegrensene.
NØKKELEN TKY THEKEY er et identitetsverifiseringsverktøy som bruker blockchain sammen med big data. Hjelper regjeringer og andre organisasjoner med å autorisere enkeltpersoner og deres poster raskt og effektivt.
Effektnettverket EFX Effect Network er et desentralisert nettverk for kunstig intelligens. Tilbyr AI-prosjekter å kjøre i en desentralisert form, og tilbyr et billig alternativ til sentraliserte økosystemer.
Måneskinn Moonlight Lux Moonlight tilbyr en komplett helhetlig prosjektledelsesplattform på blockchain. Gi organisasjoner muligheten til å dra nytte av plattformen, og gi også spillejobber og likviditet.
Asura Coin SOM EN Asura Coin tilbyr et eSports-økosystem som gir egenvekst og empowerment. Gjør det mulig for spillere, lag, ledere, investorer og andre enheter relatert til spill å dra nytte av en desentralisert plattform.
iMusify IMU En desentralisert plattform for musikkskapere. Ved å bruke plattformen kan musikkskapere dele musikken sin med verden og tjene full fortjeneste uten mellommannens behov.

Ontologi

Ontology tilbyr et tillitsøkosystem på NEO-blockchain. Det handler om å tilby et variert, distribuert og integrert tillitsnettverk til brukerne. Dette betyr at den støtter forskjellige blokkeringer og IT-strukturer. For å gjøre det mulig bruker protokoller som sikrer at grunnleggende funksjoner som digital identifikasjon verifisering, autorisasjon, datautveksling og andre kjører uten behov for noen sentralisert myndighet.

Når du gir tillit til nettverket, gjør det automatisk organisasjoner og selskaper i stand til å fokusere på det viktigste i deres virksomhet, dvs. drift.

Ontologi drar full nytte av det NEO blockchain har å tilby. Faktisk er ontologi dypt forbundet med NEO. Onchain utvikler for tiden ontologien. Det er et kinesisk utviklingsselskap. Ikke bare det, Ontology-sjefarkitekten er ingen ringere enn Li Jun Js. Alt i alt gir dette betydelig troverdighet til det de prøver å oppnå, ettersom vi alle vet at teamet bak prosjektet er i stand.

Teknisk sett tilbyr den ONT blockchain-rammer, ONT Interaction Protocol og ONT blockchains. Alle disse, når de kombineres, er kjent som Ontology Infrastructure.

Viktige funksjoner verdt å fremheve

 • Tilbyr distribuert tillitsamarbeid
 • Det er et kraftig blockchain-prosjekt
 • Komplett tilpasningsstøtte for forskjellige blockchain-applikasjoner
 • Den tilbyr forskjellige protokoller og moduler som ONT ID, ONT Data og ONT Scores.
 • Fungerer i forskjellige scenarier som distribuert datautveksling, identitetssystemer og mye mer.

DeepBrain Chain (DBC)

DeepBrain Chain er en ekstremt lovende plattform. Faktisk er det den første AI-databehandlingsplattformen som bruker blockchain til sin fordel. Det tar sikte på å bygge en plattform som fullstendig forandrer hvordan kunstig intelligens databehandling fungerer. For å gjøre det, tar de sikte på å tilby en sikker, fleksibel, rimelig og desentralisert databehandlingsplattform for kunstig intelligens.

Plattformen vil derimot gjøre det enkelt å kjøre AI-prosjekter og produkter.

Akkurat nå må selskapene investere mye i forhold til datakraft og ressurser for å gjøre beregningene. Prosessen er utilgivelig og kan ta mye tid. For ikke å nevne, for å løse et problem, må en AI-entusiast generelt gjøre gjentatte beregninger for å få de ønskede resultatene.

Det er her DeepBrain Chain kommer inn. De gir en effektiv og kostnadseffektiv måte å gi AI-datakraft til brukerne. For å redusere prisen skal de bruke en unik forretningsmodell. I henhold til forretningsmodellen som brukes av dem, trenger selskapet eller organisasjonen som ønsker å bruke tjenesten deres bare å betale 30% av kostnadene. Noden vil håndtere resten 70% av kostnadene gjennom gruvedrift.

Nodene vil være en betydelig del av blockchain. De vil hovedsakelig brukes i deres desentraliserte nevrale nettverk der hver node har en rolle å spille. For at algoritmene skal testes på nodene, vil DeepBrain betale ved hjelp av DBC native token. DBC-token er bygget ved hjelp av NEOs smarte kontrakter. Den bruker også en hybrid konsensusmekanisme som består av POI og DPOS.

Interessant, ikke sant? De vil også delta aktivt i å tilby en desentralisert handelsplattform. Det vil være helt trygt å bruke handelsplattformen. Det vil også tilby nye funksjoner takket være sin AI-drevne blockchain.

Viktige funksjoner verdt å fremheve

 • Sikker og lav pris
 • Tilbyr god personvern
 • Tilbyr en flott plattform for AI-prosjekter å utforske og dra nytte av.

NEX

NEX er det tredje prosjektet vi skal diskutere på listen over NEP-5 lovende prosjekter som allerede er utgitt. NEX er en utvekslings- og betalingsplattform som utnytter NEO-blockchain og er utviklet av ingen ringere enn City of Zion (CoZ). Det gjorde mye sus og hype.

NEX unike salgsargument er dens evne til å tilby en enkel handelsplattform og også tilby komplekse transaksjoner. Det utnytter den desentraliserte naturen til NEO og gir også brukerne fart og sikkerhet.

Bak kulissene bruker den off-chain matching motor. Motoren bruker riktig kjedefunksjoner og gjør det enkelt for NEX å håndtere raskere og komplekse transaksjoner på tvers av flere blokkjeder som Ethereum og NEO.

NEX kan også håndtere et betydelig volum og tilby verifiserbare transaksjoner på tvers av blockchain-teknologien. Det tilbyr også en betalingstjeneste. Betalingssystemet fungerer ved å tilby tredjeparts smarte kontrakter for å sende og motta eiendeler på NEO-plattformen. Som kompensasjon får de GAS og NEO for beregningen som kreves for å gjøre transaksjonen vellykket.

Sist, men ikke minst, gir NEX også NEX lommebokforlengelse. Denne utvidelsen gjør det enkelt for sømløs koordinering mellom dApps, nettsteder og NEX.

Viktige funksjoner verdt å fremheve

 • Støttet høyt volum og komplekse handler
 • Tilbyr betalingstjeneste
 • NEX lommebokforlengelse
 • Støtter handel over kjeder

Zeepin

Zeepin gir en distribuert økonomi for den kreative industrien. Det er et dedikert økosystem som prøver å løse problemet som nåværende mennesker gjennomgår i dagens bransje. Zeepin tilbyr kreative næringer for å dra nytte av det Zeepin har å tilby, dvs. beskyttelse, tilkobling, anerkjennelse, og det for upartisk.

Ideen er bygget opp rundt desentralisering og ønsker å gjøre det mer effektivt for den kreative industrien å gjøre grenseoverskridende betaling sømløs. Hvis du ser, jobber mange prosjektskapere over grensene. Det tar mye tid å få betalt. Denne forsinkelsen kan koste mye når den er samlet.

Annet enn å fungere som et betalingssystem, gir det også skapere copyright-funksjoner. Dette betyr at hvem som helst kan opphavsrettsbeskytte arbeidet sitt på blockchain og få et sertifikat for det. Det gjør det også enkelt for kreative næringer å finne sammenheng og oppfordre enkeltpersoner til å påta seg forskjellige prosjekter som var utenfor deres rekkevidde tidligere.

For å tilrettelegge for talent og kreativt arbeid, gir Zeepin også en måte å være vert for dine egne crowdfund, alt på toppen av blockchain. Andre viktige funksjoner inkluderer talentrekruttering.

For å bygge tillit blant partene, bruker Zeepin smarte kontrakter som er opprettet ved å følge NEP-5-standardene. Det automatiserer fortjeneste og fordeler dem i henhold til avtalen om smarte kontrakter. Kort sagt kan den brukes av alle som har en kreativ innsats. For eksempel kan den brukes av forfattere, kunstnere, arkitekter, designere og artister.

Viktige funksjoner verdt å fremheve

 • Støtter betalinger over landegrensene
 • Støtter copyright
 • Gi gode prosjekter slik at de kan skaffe midler

NØKKELEN

Det siste prosjektet vi skal diskutere er THEKEY. THEKEY er et identifikasjonsverifiseringsverktøy (IDV) som fungerer på toppen av blockchain. Den bruker mange blockchain-relaterte teknikker, inkludert den blockchain-baserte dynamiske flerdimensjonale identifikasjonen (BDMI) og personlig identifiserbar informasjon (PII). BDMI bruker PII som blir gjort tilgjengelig og autorisert av myndighetspersoner.

Så, hva betyr det hele? Kort sagt, det er et identifikasjons- og verifiseringsverktøy som bruker blockchain og nasjonal big-data-teknologi.

Så, hva er unikt i dette prosjektet? Det er dataene som er lagret eller hentet ved hjelp av THEKEY er helt pålitelig. Det kan verken endres eller benektes. THEKEY er fullstendig støttet av regjeringen og er bygget ved hjelp av den nasjonale databasen. Derfor fører det til bedre pålitelige resultater. Tjenestemenn vil ha lettere for å finne informasjon. Søket vil også være mer nøyaktig, omfattende og pålitelig på alle mulige måter. Enkeltpersoner kan også tjene på denne typen systemer og trenger ikke vente på å hente verdifulle data.

THEKEY drar også fordel av lavere kostnader ettersom det er raskt og unngår duplikatarbeid. Den omgår også datainnsamling, autentisering og behandling. Det gir også en utmerket brukeropplevelse, ettersom brukere ikke trenger å stole på noen programvareløsning. Når identiteten deres er lagret, kan den nås når som helst og hvor som helst.

Vi har tatt THEKEY med på listen over de lovende NEP-5-prosjektene fordi den viser implementering fra den virkelige verden.

THEKEY-prosjektet er stort. Inntil nå har 210 millioner menneskers data blitt samlet og lagret på blockchain av myndighetene som gir sanntidstilgang.

Viktige funksjoner verdt å fremheve

 • Lav pris
 • Rask og pålitelig
 • Offentlig støttede data lagret i blockchain
 • 100% pålitelig.
 • Flott brukeropplevelse

Effektnettverket (EFX)

Akkurat som Deep Brain Chain (DBC) er The Effect Network også et desentralisert nettverk for kunstig intelligens. Det er imidlertid ikke helt likt DBC. Det er hovedsakelig drevet for å tilby tjenester i markedet for kunstig intelligens ved å bruke den desentraliserte og åpne naturen til NEO-plattformen. EFX vil tilby et økosystem som tilbyr 3 faser. Det gjør det ved å gi en lav adgangsbarriere, null avgifter og rask vekst. Det drives selvfølgelig av NEP5-tokens og vil endre hvordan AI og mennesker samhandler med hverandre.

Måneskinn

Moonlight er enda et lovende prosjekt som tar sikte på å gi en plattform som er helt desentralisert og som også tilbyr end-to-end prosjektledelse. Den er bygget på toppen av NEO blockchain. Hovedmålet er å forbedre markedet ved å tilby interessante konserter og likviditet. Det gir også et tillitsfullt CV som automatisk legger til oppgaver når en bruker fullfører en oppgave.

Asura Coin (ASA)

Asura Coin er et NEP-5-drevet token som gir drivstoff til Asura World-plattformen. Det er et eSports-økosystem som er selvforsynt og ekstremt lovende. Asura Coin er midtpunktet i hele systemet som gjør transaksjonene mulige. Det stimulerer til handlinger for eSports samfunnsutvikling og bringer spill til massene. Det gir en konkurransedyktig plattform der lag, ledere og sponsorer kan trives og bygge en bedre eSports-opplevelse for alle.

iMusify (IMU)

iMusify er en musikkrelatert plattform som er bygget på blockchain. Som vanlig er den desentralisert og gir innholdsskapere å dele musikken sin med verden. Det gir makt til musikkskaper ved å fjerne mellommannen og også gi brukerne en måte å få tilgang til musikk direkte gjennom blockchain. Det skaper en sosial medieplattform som gir verdi i stedet for utnyttelse av brukerens data- og annonsesystem.

Les mer:NEO dApps Ecosystem: Komplett liste over NEO desentraliserte Blockchain-applikasjoner

Ultimate NEO NEP5 Tokens List

NameTokenOm prosjektet
NEX NEX En desentralisert bytte- og betalingsplattform.
Switcheo SWTH En desentralisert utveksling med flere kjeder.
Alphelion APH En P2P handels- og utvekslingsplattform.
Loopring LRN En ny desentralisert tokenbørs som bruker nye kryptohandelsstandarder.
Spotcoin STED Spotcoin er en resepsjonssentral mellom fiat og kryptovaluta.
Alcehmint SDT Alchemint har som mål å gi fiat-knyttet kryptokurrency en stabil pris.
Asura Coin SOM EN Asura Coin gir et eSports-økosystem som gir drivstoff til egenvekst og empowerment.
For seieren FTW ForTheWin er en blockchain-drevet online spillplattform.
BØRSEL EXT En desentralisert blockchain-plattform for reklame.
NØKKELEN TKY THEKEY er et verifikasjonsverktøy for blockchain-identifikasjon som skaper sikre identiteter.
BRO TOLL Bridge forbedrer verifiseringssikringen og reduserer juridiske kostnader for enkeltpersoner og ICOer.
PikcioChain PKC PikcioChain er en sikker blockchain-basert utveksling som beskytter personlige data.
Ontologi PÅ T Ontologi bygger et tillitssamarbeidsøkosystem som trives i et distribuert nettverk.
DeepBrainChain DBC DeepBrainChain er en AI-databehandlingsplattform som kjører på en blockchain.
NOS NOS NOS gir et gjennomsiktig internett ved hjelp av det virtuelle operativsystemet.
Senno SENNO Senno er en blokkjedebasert desentralisert sentimentanalyse og mengdebasert økosystem.
NeoNameService NNC En desentralisert domenenavnetjeneste.
Treenighet TNC Trinity Network Credit er en universell skaleringsløsning utenfor kjeden.
NKN NKN NKN er en desentralisert, delt nettverkstilkoblingsprotokoll.
QLINK QLC Qlink er en open source blockchain telekominfrastruktur og mobilnett.
Rød puls RPX Red Pulse er en Kina-basert forskningsplattform som har som mål å stimulere til innovasjon.
Måneskinn LUX Moonlight er en plattformdrevet smart økonomi arbeidsstyrkeplattform.
Alphacat EN KATT Alphacat er en desentralisert AI-drevet markedsplass.
Travala AVA Travala er en desentralisert reisebokningsplattform.
Quarteri PROQ En desentralisert eiendomsplattform.
Thor THOR THOR er en desentralisert konsertøkonomi.
Zeepin ZPT Zeepin er en desentralisert plattform for reklamer.
Galaxy GALA GALA er en desentralisert app som gjør det mulig for innholdsskapere å utforske kreativitet.
iMusify IMU iMusify er en desentralisert plattform for musikkskapere.
Endrosit EDS Et futuristisk økosystem for distribusjon av innhold.
Fortelling NRVE Narrative er en sosial medieplattform som bygger innholdsøkonomien.
Wowbit WWB En serviceplattform som prøver å skape verdi ved hjelp av Wowoo-tokens.
Fantasma SJEL En neste generasjons blockchain-plattform for innholdsdistribusjon.
Kupong KUPP Coupit er en tilknyttet plattform på blockchain.
Effekt AI EFX Effect.AI er en desentralisert plattform for kunstig intelligens.
Master Contract Token MCT Et verktøytegn som gir verdi til den smarte økonomien i NEO.
Guardium GDM Et desentralisert beredskapsnettverk

Konklusjon

NEO er en utmerket blockchain-plattform og økosystem. Individuelle elementer som NEP5 driver det. I dag gikk vi gjennom hva NEP5 har å tilby når det gjelder verdi, funksjonalitet, prosjekter og mye mer! NEP5-standarden gir mer verdi sammenlignet med ERC20 slik du har lest den fra sammenligningen av NEO vs. Ethereum. Vi har lagt til ganske mange NEP5-drevne prosjekter og har også delt noen kommende lovende prosjekter med deg.

Så, hva synes du om NEP5? Er det her for å bli? Kan det forbedres? Hva er de lovende NEP-5 NEO-prosjektene? Kommenter nedenfor og gi oss beskjed.

Hvis du ønsker å få en bedre ide om blockchain-grunnleggende, må du sjekke ut det gratis blockchain-kurset.

* Ansvarsfraskrivelse: Artikkelen skal ikke tas som, og er ikke ment å gi noen investeringsråd. Krav i denne artikkelen utgjør ikke investeringsråd og bør ikke tas som sådan. Gjør din egen forskning!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me