Nybegynnerguide: Hva er Ark? Smart Bridge

Ark Blockchain hjelper til med å bygge bro over gapet mellom tusenvis av kryptovalutaer i verden i dag. Brukere kan nå koble til forskjellige kryptovalutaer ved hjelp av Ark-plattformen.

Kryptovalutaene som for tiden eksisterer, har en tendens til å fungere uavhengig av hverandre. Hver kryptovaluta har sitt blockchain-nettverk med token, noe som gjør kompatibiliteten mellom dem veldig vanskelig.

Imidlertid, med Ark-kryptovalutaen, kan brukere raskt gå fra en kryptovaluta til den andre siden plattformen fungerer som en kobling mellom de forskjellige kryptovalutaene. Dette gjør det til det første blockchain-nettverket som gjør det mulig for brukere å håpe fra ett blockchain-nettverk til et annet, noe som vil gjøre livet til kryptovaluta-brukere veldig enkelt, spesielt for de som ønsker å bruke forskjellige kryptovalutaer samtidig.

Derfor betyr dette at en bruker av et kryptovaluta-nettverk raskt vil kunne skaffe seg tjenester som ikke er tilgjengelige i blokkjeden for den spesifikke kryptovalutaen, fra andre kryptovaluta-blokkjeder. For eksempel kan en bruker av Zscash-kryptovaluta ha ZEC-tokens og bruke smarte kontrakter fra Ethereum blockchain-nettverket.

Arkhistorie

Ark lanserte sitt første mynttilbud i 2016. Mainnet gikk i mars 2017, og det har gjennomgått en rekke oppdateringer siden den gang.

Et team på 27 medlemmer grunnla det. Imidlertid har kjerneteamet redusert gradvis til det nåværende kjerneteamet på 17 medlemmer.

Ark funksjoner

Hva er ARK?

Bildekreditter: ARK

I tillegg til SmartBridge-teknologien har Ark en rekke andre funksjoner som gjør den til en av de best utviklede kryptovalutaene gjennom tidene.

 1. Høye transaksjonshastigheter: Transaksjonshastigheten er 8 sekunder per blokk, noe som gjør den til en av de raskeste kryptovalutaene i verden.
 2. Svært skalerbar: Utviklingsteamet ønsket å holde blockchain-nettverket magert, og samtidig opprettholde de ekstreme høye kjøringshastighetene. For å oppnå høy skala gjennom SmartBridge-teknologien. Gjennom hvilke er blockchain-nettverket i stand til å sette av funksjonene som ikke er essensen når det utfører sine oppgaver. Ark’s blockchain består av mange sidekjeder som er koblet til hovedkjeden. Derfor blir bare de viktigste dataene sendt til hovedkjeden for behandling under en transaksjon; de andre ikke-viktige dataene forblir i sidekjedene.
 3. Åpen kildekode system: Kryptovalutas blockchain er også helt åpen kildekode, og brukere kan bruke nettverket til å lansere sine SmartBridge-kompatible blokkjeder.
 4. The Ark Token: Blockchain-nettverket bruker et token referert til som ARK, som kjører på delegert bevis på stav (DPoS) konsensus-system. Ved å bruke DPoS kan Arken desentralisere datakraften og kutte på sløsingen med energi.
 5. Personvern: Også, transaksjoner på tvers av nettverket gjøres vanligvis gjennom en anonym nettverksintegrasjon. Alle transaksjonene og tjenestene som tilbys på plattformen er private.
 6. Sikkerhet: Kryptovalutas blockchain-nettverk er også veldig sikkert. Utviklingsteamet gjennomfører kontinuerlige interne penetrasjonstester for å sikre at systemet forblir fullsikkert fra hackere.
 7. Brukervennlig plattform: Kryptovalutaens plattform er også veldig brukervennlig, og brukere kan enkelt få tilgang til plattformen.
 8. ARK lommebok: Brukere kan lagre ARK-tokens i ARK-lommeboken.

Hvordan fungerer Ark?

I noen år tidligere var det nesten utenkelig at det ville komme en tid da det ville være mulig å koble de forskjellige kryptovalutaene til et enkelt blockchain-nettverk. Ark-kryptovalutaen har imidlertid gjort det til en realitet, og kryptovaluta-brukere kan nå koble til og kommunisere med separat blockchain.

For å tillate forbindelse og kommunikasjon mellom de forskjellige nettverkene, bruker den SmartBridge Technology, som fungerer som broen fra det ene blockchain-nettverket til det andre.

Først må en kryptovaluta-blockchain koble seg til Ark blockchain-nettverket. Forbindelsen er mulig med et unikt kodebit i Ark blockchain.

Deretter oppnås kommunikasjon mellom de tilkoblede blokkjedene gjennom SmartBridges spesielle datahåndteringsseksjon, som er kjent som leverandørfelt, og gjennom de spesialkodede lytternodene. Den spesialkodede lytternodene søker gjennom dataene som overføres over blockchain-nettverkene mens den prøver å finne en oppgave å gjøre.

Med blokkjedene til kryptovalutaene tilkoblet og kommunisert, er brukssakene uendelige. Brukere kan gjøre alt de ønsker. For eksempel kan en bruker bruke Ethereum smart kontrakt på Dash blockchain. De trenger bare å ha blokkjedene til de to kryptovalutaene koblet gjennom arken.

Enkelt sagt har Ark-kryptovaluta revolusjonert feltet kryptokurver. Ved å koble til kryptovalutaene blir de sterkere siden det blir mulig for brukeren å løse et omfattende utvalg av sanntidsproblemer ved å kombinere tjenestene som tilbys av de forskjellige blockchain-nettverkene..

Hva er Ark’s Roadmap

Ark’s Veikart har ikke spesifikke tidslinjer som det er tilfellet med de fleste kryptovalutaer.

Etter utgivelsen av hovednettet har kryptovalutaen gjennomgått kontinuerlige oppdateringer, med noen oppdateringer som er fullført og andre fortsatt under utvikling.

Oppnådde oppdateringer

Hittil har utviklingsteamet vært i stand til å utføre følgende:

 1. Dannelse av en forretningsenhet. Ark dannet IE Foundation, som vil være et stort løft for deres fremtidige ideer og prosjekter.
 2. Første integrering av SmartBridge-teknologi. Utviklingsteamet bygde den første kodede lytterkoden og koblet den til hovedkjeden.
 3. Nettsteds redesign. Det var en fullstendig overhaling av hovednettstedet.
 4. En komplett redesign av blokken Explorer
 5. Bygningen av iOS / Android-lommebøker

Ark SmartBridge-teknologi

Bildekreditter: ARK

Prosjekter som fortsatt er under utvikling

Det er andre prosjekter som er i ulike utviklingsstadier. Disse inkluderer:

 1. En fullstendig overhaling av kryptovaluta Core to Core V2
 2. Teknisk dokumentasjon. Teamet introduserer en teknisk protokolldokumentasjon som vil ha et sammendrag av hvordan blockchain har vært under oppdateringer.
 3. Integrasjon av ARKVM (ARKVM) for å gjøre det mulig for brukere å utstede smarte kontrakter.
 4. Integrering av forskjellige utviklings-, implementerings- og programmeringsspråk slik at utviklere kan finne det enkelt å utvikle blokkeringene, som er kompatible med blockchain, ved hjelp av programmeringsspråkene de er best kjent med.
 5. Gjør det mulig å distribuere blokkeringer til hovedkjeden til kryptovalutaen ved hjelp av trykknapper. Derfor er det enkelt for oppstart å distribuere og koble blokkjeder til hovedkjeden. Dessuten vil det være lett å gafle.
 6. Inter-planetary File System (IPFS) integrasjon for å ta vare på datamengden som behandles i blockchain. Dette vil redusere sannsynligheten for oppblåsthet.
 7. Integrering av TestNetclones for trykknapper som kan distribueres, slik at brukerne enkelt kan utføre tester når de bygger sine blokkeringer som er kompatible med Arks blockchain.
 8. Teamet lager også SmartBridge-dokumentasjon og instruksjonsvideoer for å gjøre det lettere for brukerne å forstå teknologien.
 9. Gjør token godtatt for betaling i kryptovalutaens Merchandise Store. Dette skal imidlertid bli operativt når de har utviklet forretningsenheten.
 10. Teamet gjennomfører forskning og utvikling av mange smartkort / NFC-materialer.
 11. Teamet undersøker også poenget med Sale Hardware R&D

Ark samfunn

Arken har et veldig aktivt fellesskap. Vanligvis legger teamet ut bloggoppdateringer, sosiale medier oppdateringer samt GitHub tillegg slik at brukerne vil bli oppdatert om hva som skjer med kryptovalutaen..

Det er også en rekke utviklere som bidrar mye til økosystemets vekst. Vanligvis er det fordeler for utviklerne å oppmuntre dem når de utvikler løsninger.

Det er også Ark Contract Execution Services (ACES) team, som er en del av utviklingsteamet.

Ark Team

Ark-teamet består av 17 hovedmedlemmer som er en del av de 27 grunnleggerne av denne kryptovalutaen. De kjernemedlemmer kommer fra 11 forskjellige land som viser hvor desentralisert dette prosjektet er.

Teamet med 17 medlemmer består av Mike Doty (administrerende direktør), FX Thoorens (CTO), Lars Rensing (CFO), Travis Walker (styremedlem), Rok Černec (styremedlem), Scott McPherson (styremedlem), Mathew DC (CSO) ), Velislav Valkov (Lead Network Architect), Chin Song (Support Director), Khanh Vuong, Stefan Neagu (Project Manager), Lúcio Rubens (Full-Stack Developer), Oleg Shcherbyna (UI / UX Designer), Juan Martín (Full- Stack Developer), Alex Barnsley (Full Stack Developer), Arnaud Deborne (generalsekretær), Kristjan Košič (Core Developer), Simon Downey (IoT Team / Developer) og Adrian Kerchev (Network Architect).

Crypto Exchanges notering av ARK Token

ARK Token er oppført på en rekke Crypto-børser i tilfelle brukere også vil handle.

Noen av de fremtredende kryptobørsene som har listet ARK inkluderer Binance, Brittex, CoinSwitch, CryptoMate, LiteBit.EU, Cryptopia og Upbit blant mange flere.

Nåværende markedsverdi på ARK token er USD 156,561,326, som tilsvarer 23,697 BTC.

Den totale forsyningen er 134.609.230 ARK. Imidlertid er det nåværende antall tokens i omløp 103.359.230 ARK.

ARK ser ut til å prestere bedre enn noen kryptovalutaer som bønnfalt markedet langt før den. Verdien av ett token er nå verdsatt over $ 1, og det forventes å stige når kryptovalutaen fortsetter å utvikle seg.

Hvor du skal oppbevare ARK-tokens

Etter å ha kjøpt ARK-tokens, har brukerne tre lommebokalternativer for å lagre tokens. De tre alternativene er stasjonær lommebok, papirlommebok og mobil lommebok.

Den mest brukte lommeboken er stasjonær lommebok, som også er kompatibel med Leger Nano S hardware-lommebok. Men hvis du vil bruke mobilenheten din, kan du bruke Web Lite Wallet til mobile enheter. Det er to versjoner av Web Lite Wallet; iOS-versjonen og Android-versjonen for bruk på iOS- og Android-operativsystemer.

Du kan følge dette fantastiske prosjektet i Twitter samt besøke deres nettsted.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me