Nybegynnerguide: Hva er populært? Fakturafinansieringsløsningen

Populous er en peer-peer fakturaplattform. Plattformen er den første av blockchain i dette rommet. La oss se nærmere på hva som er populært.

Innovasjonen er utviklet med tanke på små og mellomstore bedrifter. Den bruker blockchain distribuerte hovedbok, da den kontinuerlig tar sikte på å redusere tredjeparter i fakturatransaksjoner. Dermed gi bedrifter muligheten til å utvikle og utvide kontinuerlig.

Hvorfor Populous?

Populære funksjoner

Image Credits: Populous

Populous presenterer tre hovedårsaker til at du må vurdere å investere i teknologien;

 • Win-Win-investeringen. Populous er designet på en slik måte at det er en vinn-vinn-løsning for virksomhetene. Bedriftene som investerer i teknologien eliminerer tredje mann. Ved å kutte tredjemann kan SMB derfor ha mer utbytte av fortjenesten.
 • Global dekning og det er peer-peer. Med Populous kan du fakturere hvem som helst i hvilken som helst del av verden. Derfor åpner det fakturaens økonomiske verden utenfor finansinstitusjonene.
 • Trygghet og sikkerhet. Blockchain-teknologien er designet for å eliminere svindel og manuelle feil som kan være svært kostbare. Dermed gjør fakturering trygg og sikker mot svindel og feil.

Hva er populært: Distribuert hovedbok i fakturafinansiering

Som etablert ovenfor, bruker Populous de distribuerte hovedbøkene. Hva er fordelt hovedbok og hva er deres relevans?

En distribuert hovedbok er en teknologi for deling og registrering av data på tvers av flere desentraliserte datalagre. Teknologien er avhengig av involvering fra forskjellige deltakere. Så ingen grupper hevder å ha monopol på data.

De distribuerte hovedbøkene er brede klasser i offentlige eller private hovedbøker. Offentlige reskontroer er tilgjengelige for alle. Private hovedbøker er bare tilgjengelige med spesifikke noder med tildelte private nøkler.

Hva er Populous` Historie

Populous er en idé konseptualisert av Stephen Williams. Han er kommersiell dataekspert. Med sin ekspertise innen dataindustrien oppfant Stephen og så for seg bruken av XBRL for gruvedata for kunder. Vel, vi skal utforske XBRL videre om en stund.

Denne ideen var godt før Bitcoin. Stephen lærte senere om Bitcoin og blockchain. Han forsket på teknologien for å komme opp med teknologien for fakturafinansiering. Hans viktigste utfordring ved oppfatningen av ideen var finansiering. Blockchain-verdenen tilbyr imidlertid ICO-er av slike grunner.

Hva er Populous` tidslinje

 • November 2016 – Populous-teamet ledet av konsernsjefen utviklet Populous Concept
 • Februar 2017- White paper for Populous ble utgitt
 • April 2017 – Smarte kontrakter ble utviklet på Ethereum
 • Juni – juli 2017 – ICO
 • September 2017 – XBRL integrasjon
 • November 2017 – Offentlig betaversjon

Populær ICO

Populous PPT-symbolet for ICO skjedde mellom en måned mellom juni og juli 2017. Salget involverte fire kontrakter. Dessuten hadde hver kontakt en bonus. ICO samlet inn over $ 10 millioner. Med ICO er veikartet tydeligere med beredskap til å ta over og bringe en revolusjon i bransjen.

ICO var en suksess. Teamet må imidlertid gjøre mer for å vende Populous-plattformen og PPT til mer fremtredende spillere i kryptobyen.

Funksjoner av Populous

XBRL

Populær utnytter eXstensible Business Reporting Language. Språket analyserer kredittrisiko. Den bruker Altman Z-formelen og XBRL-data i sanntid. XBRL-dataene er tilgjengelige i det offentlige området. Det inkluderer; Verdien av skyldnere, mengden likvide kontanter som er tilstede i virksomheten og kreditorer som forfaller neste år.

Populous-plattformen har sin egen XBRL-plattform. I tillegg er plattformen tilgjengelig for andre virksomheter som Business Intelligence (BI). Men databasen vil bli brukt av bedrifter til å ta avgjørelsene. Tiden for å ta hypotetiske avgjørelser i mørket er for lengst borte. Populous XBRL-databasen vil gi verdifull informasjon som vil bli utnyttet for å gjøre mer informert om bedrifter. De informerte beslutningene vil hjelpe selskapet å vokse og utvikle seg i sine respektive felt.

Altman-poengsummen

Altman Score er en finansiell plattform som utnyttes for å bestemme risikoen forbundet med fakturafinansiering. Risikoen inkluderer; sannsynligheten for at konkurs treffer en virksomhet om to år, kontrollmodeller for å håndtere økonomisk risiko og om virksomheten vil gå tilbake på sine forpliktelser.

Modellen hjelper med å gjenopprette investorens tro på virksomheten de vil investere i.

Med kunnskapen om XBRL og Altman-poengsummen, har utviklingsteamet på Populous laget et internt Populous-klassifiseringssystem. Rangeringssystemet hjelper oppfinnelsen med å filtrere ut og tillate bedrifter som passer godt for teknologien inn i Populous-systemet.

En faktura godtas eller avvises bare basert på Altmans poengsum. Dermed er systemet troverdig.

Hva videre etter en faktura aksepteres?

En fakturaauksjon begynner. Fakturaauksjonsperioden er 24 timer. Det er tre måter auksjonen ender på. Først avslutter du auksjonen tidlig. Når du trenger auksjonen fremskyndet, kan du avslutte auksjonen tidlig. Deretter kan du ta den beste tilgjengelige avtalen når du avslutter auksjonen. For det andre skjer en avtale som oppfyller salgsbudet ditt innen de tildelte 24 timene. Endelig kan auksjonen gå hele 24 timer uten et vellykket bud. I så fall kan du godta den beste avtalen, starte auksjonen helt på nytt eller avbryte auksjonsprosessen.

Roller av medlemmer av populært samfunn

The Populous community består av administratoren, systemet, fakturaselgeren og fakturakjøperen. Administratoren godkjenner kontoen til både kjøperne og selgerne. I tillegg godkjenner administratoren fakturaen som er angitt av selgeren og genererer fakturakredittpoeng. Dessuten har administratoren i oppgave å merke en auksjon som fullført.

Systemet har to roller. Når auksjonen er fullført, har systemet i oppgave å returnere pokens til tapende grupper og overføre pokens fra vinnergruppen til fakturaselgeren..

Hoe Populous Work

Image Credits: Populous

Fakturaselgeren vil gi firmadata etter registrering og åpning av lommebøker. Etter det kan selgeren opprette en faktura sende betaling til Populous og deretter vente på godkjenning og auksjon.

Fakturakjøperne oppretter kontoer og lager en gruppe. Skriv inn KYC-data som gjør det mulig for administratoren å godkjenne kontoen din for å kjøpe fakturaer når du bruker fiat. Imidlertid godtar Populous anonym kjøp av fakturaene, men bare for kunder som bruker krypto som betalingsmåte.

Hvorfor KYC-data for populær?

KYC handler om å kjenne kundene dine. KYC-dataene som kreves av Populous er å hjelpe til med å identifisere og verifisere informasjonen og identiteten til klienten. KYC-dataene er et avgjørende trinn i Populous-plattformen. Informasjonen hjelper plattformen med å sjekke svindel eller økonomisk terrorisme som kan oppstå.

Nylig, gjennom Populous Twitter-håndtaket, kunngjorde teamet flyttingen av KYC fra manuell til automatisk. Alt dette er i ferd med å la klienten få et bedre og raskere skudd på tjenester som tilbys på plattformen. Informasjonen er en spenning for både teamet og potensielle kunder.

Pokens vs Populous Platform Tokens (PPT)

Vel, både Pokens og PPT er tokens-plattform. La oss utforske dem hver for seg.

Populær plattform bruker Pokens som standard internasjonal valuta. Og de har verdi som tilsvarer en fiat-valuta. Det betyr derfor at £ 5 er lik 5-poken.

Pokens kjøpes direkte fra plattformen ved hjelp av en kundes lommebok gjennom GBP, EUR, USD og Yen. Å bruke hvilken som helst annen valuta i verden er mulig. Men for dette vil klienten først konvertere valutaen til GBP før transaksjonene fortsetter. Pokens brukes til å kjøpe fakturaene. Kryptovalutaer, fortrinnsvis Bitcoin og Ethereum, kan også kjøpe deg pokens.

På den annen side brukes PPT-er som investeringsmiddel. Prosjektet rullet ut PPT-er under ICO for å få ville investorer til å finansiere innovasjonen. Det er omtrent 53 millioner PPT-er som er i omløp. Antallet vil ikke øke. For PPT-holdere kan de også kjøpe fakturaer ved hjelp av PPT-ene. Med denne modellen vil du bytte PPT mot poletter. Når fakturainvesteringen er vellykket, vil du få fortjenesten i form av Pokens og den opprinnelige investeringen i PPT-skjemaet.

Tokene er ERC-20 poletter. Og vet du hva de er?

Hva er ERC-20 poletter?

Dette er et begrep som brukes nesten daglig i kryptoverdenen. ERC-20 viser forholdet mellom Populous og Ethereum.

Dette er ETH-baserte tokens. Av denne grunn er Ethereum grunnlaget som Populous blockchain strekker seg fra. Dermed er tokens Ethereum-vennlige. ERC 20-tokens har en liste over regler. Reglene er en guide til samspillet mellom ett token og resten av tokens oppført på Ethereum blockchain.

Noen andre ERC-20-tokens bortsett fra PPT er Filecoin, Qash, Bankok og mye mer.

Hvordan kjøpe PPT

Vel, den mest enkle, raske og praktiske måten å kjøpe PPT har tre trinn. Å få MyEtherWallet er det første trinnet. Teamet opprettet lommeboken for å holde og lagre mynter på Ethereum-plattformen. Lommeboken er enkel å konfigurere, da klienten bare trenger å besøke Ethereum-nettstedet og følge de enkle trinnene der.

Etter å ha fått en MyEtherWallet, kjøper klienten Ethereum. Og til slutt bytte Ether ut mot Populous.

Populær pris og handel

Du vet nå at ICO samlet inn over $ 10 millioner. Populous-mynten hadde prisklassen stadig $ 2- $ 4 opp fra ICO til november. Fra da steg prisen jevnt og trakk en heltidshøyde på $ 48.

Prisen på mynten viser det store potensialet som den unge blockchain-teknologien besitter.

Nok et symbol for Populous: PXT

Kunnskapen om de Populous tokens og mynter er litt mer komplisert. Populous bruker tre forskjellige tokens som brukes annerledes. Hvert symbol har imidlertid sine egne unike funksjoner. Du kjenner de to første funksjonene: PPT og Poken. Den tredje er den siste – PXT.

PXT er en ekte kryptovaluta-mynt. Teamet utvikler denne mynten. Den vil bli brukt til å kjøpe data fra datamarkedet som snart vil bli lansert. Datamarkedet på Populous vil primært inneholde XBRL-data. Disse dataene er verdifulle, og det betyr at selskaper som forsikringsselskaper, private equity-selskaper, nedstrøms selskaper, oppstrøms selskaper og ledende institusjon vil kreve tilgang til informasjonen. Dette er et verdifullt målmarked.

For å få tilgang til dataene ved hjelp av Populous Platform, vil kundene kreve PXT.

Hvordan anskaffe PXT

PXT-myntene er allerede preget og venter på distribusjon. En airdrop vil anskaffe $ 500 millioner mynt til rett tid. Så, hva er en airdrop? Airdrop vil sikte på å gi ut tokens gratis. Og dermed en strategi fra prosjektet for å utvide klientbasen.

Airdrops kan enten være en overraskelse eller kunngjøres før. Airdrops bortsett fra å utvide klientbasen, er airdrops også en fin måte å belønne lojale kunder på. Vær på vakt for PXT airdrop.

Populous Wallet

En lommebok i blockchain-teknologier er en smart kontrakt som gjør det mulig for en kryptoinvestor å sende, lagre eller motta kryptotoken. Den digitale lommeboken er trygg og sikker.

For Populous er lommeboken kun tilgjengelig for klienten som eier lommeboken. For å sikre dette gir plattformen private nøkler. Klientene taster inn nøklene hver gang de vil bruke lommeboken. Den mest populære lommeboken for Populous PPT er MyEtherWallet.

Hva er fakturafinansiering?

Vel, gjennom hele teksten har vi snakket om fakturafinansiering. En rask gjennomgang av fakturafinansiering for å sikre at vi forstår bedre er hva Populous søker. Bedriftsforetak, spesielt SMB, vil på et eller annet tidspunkt se etter kortsiktig kapital. Den mest populære metoden som brukes i dette budet er fakturafinansiering.

Modusen er en B2B-metode for fondgenerering. Avhengig av kontraktene som er satt mellom virksomheten og investoren, vil investoren motta penger i sykluser eller minst 30 dager.

Hva får Populous til å skille seg ut i dette tilfellet?

Vel, dette høres ut som alt noen kan gjøre. Men bortsett fra XBRL og Altman Z-poengsummen som er diskutert ovenfor, har Populous et konkurransefortrinn.

Slik gjør du det; Som diskutert tidligere, holder plattformen beløp fra kjøpere i Escrow-kontoene. Etter et vellykket bud har den vinnende kjøperen frigjort midlene sine mens de tapende kjøperne får pengene tilbake i lommeboken. Dermed føler ikke både de vinnende og tapende anbyderne seg byttet ut. Fakturaselgeren har også et bredt utvalg av bud å velge mellom.

Utvalgte Populous Analytics for Business

Populær BI

Image Credits: Populous

Populous er veldig rik på data og informasjon. Dermed får teamet tilgang til informasjon og data for forretningens skyld Populous involverer veldig kraftig analyse. Beregningene hjelper Populous med å bestemme benchmarking for forretningsytelse, selskapets helse og forbrukertrender.

Analysen hjelper teamet til kontinuerlig å forbedre systemene for å sikre kundene trygge og sikre tjenester. I tillegg hjelper analysen teamet med å evaluere seg selv og gjøre endringer av hensyn til virksomheten. I forbindelse med det kontraherer teamet regelmessig profesjonell for å sikre at data og informasjon som er innhentet, fordeler plattformen.

Konkurranse til Populous

Populous-plattformen er en unik plattform, men hvor rangeres plattformen mot konkurrenter.

Det er andre selskaper som starter opp fakturafinansiering som Behalf og Fundbox. Begge selskapene har hatt lenger virksomhet siden henholdsvis 2011 og 2013. Begge selskapene fikk også flere midler. De samlet inn henholdsvis $ 130 og $ 110 millioner.

I samme forstand så ICO-ene selskapene bag store investorer som henholdsvis Sequoia Capital og Maverick Ventures og Jeff Bezos og Khosla Ventures.

Ovennevnte informasjon betyr at Populous har giganter for konkurransen, og teamet må jobbe smartere. For å levere god konkurranse, må Populous være enestående.

Hvem som står bak Populous?

Populous-teamet er et ambisiøst team. Teamet har vilje og iver til å gå mot giganter som Amazon og Paypal. Ikke glem andre konkurrenter som Behalf. I tillegg har teamet dyktig personell til å lede oppdraget. Enheten består av;

 1. Stephan William- Grunnlegger og administrerende direktør
 2. Zvezdomir Zlatinov- Soliditetsutvikler
 3. Jonathan Millar- Rådgiver. Han er spesialist i økonomisk risiko
 4. John Morton – CTO
 5. Jason Tuang- Finansiell konsulent

Teamet leter kontinuerlig etter den beste måten å fremme visjonen på. De er stadig på utkikk etter strategiske avtaler for virksomhetens skyld.

Populære partnerskap

Partnerskap, spesielt med de rette partnerne, hjelper til med å presse ethvert foretak til store høyder. Partnerskap er den forretningsmessige måten å få fra hverandre når du søker å vokse. Så er det noen folkerike partnere?

Nylig inngikk Populous en avtale med Tradespace. Hvem er Tradespace? Tradespace er en indisk basert teknologibasert fakturafinansieringsplattform. Overgangen til å samarbeide med Tradespace var strategisk. Flyttingen gjør det mulig for Populous å utnytte det enorme indiske markedet mens de drar nytte av kunnskapen om markedet og industrien fra deres partnere.

Begge virksomhetene tar sikte på å øke hastigheten på virksomheter i fakturafinansiering.

Snart vil dette være et flott samarbeid i planen til selskapene. Planen om å utfordre konkurransen uansett hvor stor konkurrenten kan se ut. Dessuten vil Tradespace-partnerskapet være nyttig når du øker markedsandelen.

Et annet partnerskap er Cashaa. Cashaa er en betalingsmåte akkurat som Paypal. Og Populous har som mål å ha raskere betalinger globalt med samarbeidet med Cashaa.

Dette partnerskapet gjør Cashaa-lommeboken tilgjengelig for Populous-klientene. Kundene kan derfor få utbetalt betaling fra Populous-plattformen til Cashaa-lommeboken for enkel tilgang. Videre gjør dette partnerskapet Populous tilgjengelig i Cashaa-markedet som er i over 200 land over hele verden.

The Populous Road Map

Oppfinnelsen er fortsatt i beta-stadiet. I 2018 mistet PPT et potensielt partnerskap som de hadde inngått med Luxure Global Citizen, et luksusbelønningsselskap. Selskapet avsluttet partnerskapet for å lansere sin egen kryptomynt.

Dermed søker Populous-teamet fortsatt å inngå store partnerskap med store investorer for å forbedre rangeringen mot konkurrentene. Partnerskapene vil komme langt ettersom selskapet har som mål å bygge sitt merke innen fakturafinansiering.

Populous-teamet vil også søke å finne smutthull og gråsoner. Så mye at de bygger høyt tillitsnivå i virksomhetene og investorene.

Populære gråområder

PPT-tokens er sannsynligvis det mest grå området forbundet med Populous. Systemet er nært knyttet til MBS-systemet. De er begge verdipapirer med sikkerhet.

Hva det da betyr er at systemet avhenger av muligheten til skyldnere til å betale ned gjelden. Systemets undergang er at virksomheten kan gå konkurs. Som det er bevis, er det ikke mange bedrifter som går over 10 år.

Reguleringen av begge tokens er også ganske uklar. Teamet bør trolig håndtere det regulatoriske aspektet.

Andre utfordringer for Populous

Konkurranse er den viktigste utfordringen. Imidlertid er det en annen utfordring som teknologien står overfor. Å få folk til å gi opp tradisjonell fakturafinansiering for blockchain fakturafinansiering. Endring kan høres kult ut, men endring blir ikke tatt i bruk.

Blockchain-teknologi kan øke. Men ikke alle tar utfordringen. Folk ser ofte på blockchain-operasjoner som for kompliserte. Imidlertid er det ganske greit å bruke Populous-plattformen. Det kan være vanskelig å få folk til plattformen, men det er ikke oppdrag umulig. Med riktig mengde insentiver vil plattformen ha kunder.

Vi vil bare vente på å se hvordan de ordner opp.

Siste tanker

Peer-peer-fakturafinansiering blockchain er et ungt prosjekt. Det visjonære teamet har store planer. Men det vil ikke være lett. Med stor konkurranse og et team uten den beste kunnskapen innen blockchain, vil det være ekstra timer å sette mynten i markedet.

Imidlertid har teamet tatt skritt mot å oppnå visjonen. Det mest bemerkelsesverdige er partnerskap med Cashaa og Tradespace i forsøket på å forbedre markedsandelen. Dessuten har konsistensen av mynten avslørt det store potensialet det er for den.

Fremover må teamet søke å evaluere og finne ut de uklare stedene og avklare. Fortsett å søke større forretningspartnere for å se mynten vokse til sitt maksimale potensiale.

Finn mer informasjon om deres nettsted og følg deres twitter.

* Ansvarsfraskrivelse: Artikkelen skal ikke tas som, og er ikke ment å gi noen investeringsråd. Krav i denne artikkelen utgjør ikke investeringsråd og bør ikke tas som sådan. Gjør din egen forskning!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me