Nybegynnerveiledning: Hva er AION? Verdens første tredje generasjon Blockchain Network

Tror du at blockchain-teknologien vil eskalere i fremtiden? I så fall vil du absolutt trenge mekanismer, broer og prosesser for å flytte dataene dine mellom forskjellige blockchain-nettverk. Tross alt kjører verden på nettverk og informasjonsdeling. Det er akkurat det AION-nettverket gir i den blockchain-drevne verden. Men hva er AION nøyaktig?

AION – Det desentraliserte Internett

Nuco, et kanadisk blockchain-firma, utviklet AION-nettverk som bruker AION-token.

AION er et multi-tier blockchain-system som er designet for å løse problemene med personvern, skalerbarhet og interoperabilitet med eksisterende blockchain-nettverk.

Første generasjons blockchain-prosjekter som Bitcoin gjør det mulig for folk å registrere peer-to-peer-transaksjoner på en offentlig distribuert hovedbok. Så kom andre generasjons blockchain-prosjekter, for eksempel Ethereum, som tillot utviklere å bygge og være vert for sine egne prosjekter ved hjelp av mer sofistikerte algoritmer..

Men både første og andre generasjons prosjekter utnytter ikke kraften til sammenkobling av blockchain-nettverk på global skala.

Dermed oppsto tredje generasjon blockchain-nettverk som muliggjorde diskret blockchain-kommunikasjon. Og, AION er verdens første tredje generasjons blockchain-nettverk!

AION er merket som et blockchain-nettverk og tillater feilfri kommunikasjon mellom en rekke blokkjeder og hjelper til med å administrere applikasjonene.

 

Hva er AION Network?

AION Network støtter tilpassede blockchain-strukturer og gir en pålitelig mekanisme for inter-kompatibilitet på tvers av kjeder. Den overfører verdi, logikk og likvide midler blant brukerne av nettverket der transaksjoner skjer uten å involvere mellommenn.

Det første dedikerte offentlige AION-nettverket er kjent som AION-1. Denne beste, tredje generasjon blockchain demonstrerer neste nivå av sikkerhet og kryptoøkonomiske motivasjonsincentiver i cyptospace.

 

Bildekreditter: AION

 

AION Blockchain – Bringer interoperabilitet og økt sikkerhet til Cryptosphere

Den vanlige adopsjonen av blockchain-teknologi krever interoperabilitet. Blockchain-nettverk må kunne kommunisere med eldre systemer som finansinstitusjoner for å lykkes.

Dessverre er kommunikasjon mellom kryosfæren og arven fra nå av utfordrende.

Ulike kryptomynter som Ethereum, Bitcoin, Zcash, etc., kan ikke kommunisere med hverandre. Det er utfordrende for Bitcoin å vite hva som skjer i Litecoin-nettverket og omvendt.

Selv om kryptobørser gir en portal mellom digitale valutaer, er det fortsatt et problem. Problemet er at kryptobørs ikke er desentralisert. Disse er ekstremt sårbare for sikkerhetsbrudd som hacking og blackout i lange perioder.

AION Blockchain har som mål å styrke interoperabilitet og sikkerhet i kryptosfæren. Det gir en pålitelig løsning for skalerbarhet, sikkerhet og interoperabilitetsproblemer til både private og offentlige blokkjeder.

AION-teamet

Matthew Spoke, administrerende direktør i Nuco Global Inc. grunnla AION i 2017. Nuco lanserte også Aion-stiftelsen og Aion-økosystemet.

Teamet bak dette lokalsamfunnsdrevne prosjektet består av dyktige programvareingeniører, Ali Sharif, Chris Lin og Alexandra Roatis, hver med mange års teknologisk erfaring. Nuco CTO, Junius Tu, har over 15 års erfaring med blockchain-ledelse.

Forretningsutviklere er Duncan Cameron og Dipesh Pradhan. CFO, Jason Burke og COO, Kesem Frank har også en enorm opplevelse innen kryptosfæren og entreprenørskap.

AION TOKEN

Aion bruker det ERC20-kompatible AION-tokenet. AION er tilrettelagt i utgangspunktet på Ethereum blockchain. Men brukerne kan enkelt transformere den til AION-nettverk og overføre mellom begge blokkjedene.

Ideelle brukere av AION Blockchain                             

I følge AION-grunnlegger og administrerende direktør kan fem typer brukere bruke AION-blockchain:

1. Oppstart

Et eksplosivt antall oppstartsbedrifter ønsker nå blockchain-teknologi for å støtte deres virksomhet. De har vanligvis en dyp kunnskap om sine virksomheter, men de er ikke mye kjent om blockchain.

AION hjelper med å koble virksomheten sin til forskjellige blockchain-baserte løsninger relatert til deres nisje. Ved å bruke Aion-nettverket og dets løsninger, kan nystartede selskaper fokusere på områdene de har kompetanse på.

2. Bedrifter

Interoperabiliteten som tilbys av Aion blockchain forbinder de eldre industriene med kryptoindustriene sømløst. Aion-teamet har brukt mye tid på å forstå hva som hindrer store bedrifter i å utnytte kraften i kryptosfæren.

3. DApp Utviklere

Mange utviklere jobber med å utvikle dapps (Decentralized Apps) basert på ethereum, bitcoin, etc. Men mangelen på interoperabilitet begrenser utviklerne til bare en protokoll. Aion løser dette problemet ved å gjøre det mulig for dapp-utviklere å gjøre overganger på tvers av flere systemer.

4. Validatorer

Kjernebrukerne av Aion er validatorene, personer som har ansvaret for konsensus i Aion-økosystemet. De overvåker og verifiserer hver transaksjon for å kontrollere gyldigheten før de overføres til destinasjonens blockchain-nettverk.

5. Brobyggere

En annen gruppe Aion-kjernebrukere er brobyggere som vil overvåke transaksjoner mellom kjeder.

Fordeler med AION

Bildekreditter: AION

Aion tilbyr følgende fordeler for både private og offentlige organisasjoner:

1. Federerte blokkeringer

Aion muliggjør interoperabilitet og kommunikasjon mellom forskjellige blockchain-nettverk ved hjelp av en høyytelses bromekanisme. Brukere kan overføre både verdi og data mellom blokkjeder ved å bruke denne bromekanismen.

2. Forbedret skalerbarhet

Skalerbarhet er en av de største problemene med første og andre generasjon blokkeringer. Aion løser dette problemet med skalerbarhet ved å bruke en virtuell maskin. Den virtuelle maskinen lar applikasjoner fungere på tvers av flere forskjellige blokkjeder med forbedret ytelse og skalerbarhet.

3. Tilpasset Blockchain

Du kan designe en tilpasset blockchain ved hjelp av Aion-økosystemet mens du opprettholder interoperabiliteten med andre blockchain-nettverk. Blockchain kan inneholde forskjellige konsensusalgoritmer og virtuelle maskiner.

Bygg din egen tilpassede Aion-kompatible Blockchain

Aion-nettverkskompatible blockchain gir hver AION ERC-20 tokenholder muligheten til å bygge sine egne blockchain- og alfa-muligheter. Den leveres med et komplett økosystem av verktøy og tjenester som muliggjør neste generasjon blockchain-funksjoner. Funksjonene er:

 • Bedriftssikkerhet og kvalitet, BFT-kjernen
 • Stor skalerbar funksjonalitet for å distribuere et stort nettverk
 • Overholdelse av ERC20-policyer og administrasjonsverktøy
 • Java API med lav latens og høy båndbredde

Hvordan fungerer AION Network?

Aion-nettverket med flere nivåer består av følgende komponenter:

1. Koble til nettverk

Connecting Networks er protokoller som muliggjør kommunikasjon mellom private og offentlige blockchains i AION blockchain-økosystemet. Den gir ruten for overføring av meldinger mellom deltakende blokkjeder ved hjelp av en broprotokoll.

Tilkoblingsnettverk sørger også for jevn flyt av transaksjoner mellom nettverk mens du håndterer vanskeligheter.

2. Transaksjon mellom kjeder

Interchain-transaksjoner gjør at alle tilkoblede nettverk kan kommunisere med hverandre. Interchain-transaksjonene opprettes på kildeblockchain og strømmer gjennom broer og tilkoblingsnettverk for å nå målet blockchain.

Hver mellomkjedetransaksjon består av:

 • Nyttelast – Faktiske data
 • Metadata – Informasjon knyttet til rutine og gebyr
 • Merkle Proof (valgfritt) – Brukes hvis avsenderen vil gå forbi broen

En validator i hver fase av denne prosessen bekrefter transaksjonens gyldighet. Hvis avviser ugyldige transaksjoner, og økosystemet går tilbake til forrige tilstand før transaksjonen ble gjennomført.

3. Broer

Broer er validatorer som validerer mellomkjedetransaksjoner over hele nettverket. Den signerer og kringkaster transaksjonen som gyldig bare hvis kildeblokkjeden har forseglet den og betalt videresendingsgebyrene for den.

Flere validatorgrupper kan registrere flere broer på samme blockchain-nettverk. Brukeren bestemmer hvilken bro som skal brukes ved å nevne målnettverket.

4. Deltakende nettverk

Ethvert nettverk som er kvalifisert for å bli med i Aions økosystem, kalles deltagende nettverk. Det kan også være en blockchain-enhet, orakler, databaseklynger eller krypdyr. Hvert deltakende nettverk skal være:

 • Desentralisert
 • Kunne skille mellom vanlige transaksjoner og mellomkjedetransaksjoner
 • Kjenner til konsensusprotokollen som brukes av broen og for å lagre en gyldig transaksjon.
 • Bør ha låsetid når en interchain-transaksjon er på vent.

Fremtiden for AION-kryptovaluta

Blockchain og desentralisering kommer til å være våre tidsgeister. Derfor er det viktig å mestre interoperabilitet, og adopsjon av AION ser ut til å være en utrolig idé.

Foreløpig har teamet bak denne tredje generasjons blockchain to store milepæler som skal oppnås innen 2019. Den første fasen inkluderer utvikling av Virtual Machine (VM), en forbedret konsensusalgoritme for arbeidsbevis og utgivelser av tekniske papirer for Aion VM, Aion bridging og proof-of-intelligence.

Den andre milepælen inkluderer broing av alle deltakende nettverk, utgivelse av den andre versjonen av VM og fullføring av konsensusmekanismen Validator Nomination.

Med den kontinuerlige veksten i kryptosfæren, det raskest voksende konseptet med sidekjeder og økende etterspørsel etter samhandling mellom blokkjeder, ser AION ut til å være en åpenbar suksess i fremtiden.

* Ansvarsfraskrivelse: Artikkelen skal ikke tas som, og er ikke ment å gi noen investeringsråd. Krav i denne artikkelen utgjør ikke investeringsråd og bør ikke tas som sådan. Gjør din egen forskning!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me