Nybegynnerveiledning: Hvordan delta i en ICO?

I 2017 har start-ups med blockchain og kryptokurver samlet inn 5,6 milliarder dollar via Initial Coin Offerings (ICOs). Markedsverdien for krypto er nå over 300 milliarder dollar, og oppstartsprosjektgrupper lanserer ofte nye ICO-er. Imidlertid er ICO fortsatt et nytt konsept, og det er utenfor regelverket. Investorene som er ivrige etter å delta i disse lurer ofte på hvordan de kan delta i ICO.

En investor bør analysere ICO før han investerer i den. Denne artikkelen er en omfattende guide for å analysere en ICO og den faktiske investeringsprosessen.

Finn ut om ICO-teammedlemmene:

Det første trinnet i å analysere en ICO er å finne ut om ICO-teammedlemmene. Nettstedet til prosjektet skal gi nok informasjon om prosjektgruppen. Et prosjekt med ingen eller begrenset informasjon på teamet er årsak til tvil, og en investor bør være forsiktig.

Prosjektgruppen skal ha en imponerende oversikt over å utvikle og markedsføre et blockchain-crypto-prosjekt og utvide det. Teamet skal også ha god erfaring i målindustrien. Investoren bør også spørre om rådgiverne. Til slutt, hvis et prosjekt har støtte fra risikovillig kapital (VC), er det en god nyhet.

ICO whitepaper analyse for å lære om prosjektet:

Hvis investoren ikke ser noe meningsfylt produkt eller tjenester i whitepaper, kan prosjektet være skyggefullt. I det uregulerte kryptomarkedet og ICO-landskapet er det mange ICOer for Ponzi-ordninger. Hvis ICO-papiret lover en jevn fast fortjeneste eller avkastning, er det kanskje en Ponzi-ordning, avhengig av at nye investorer blir med, for å generere høyt avkastning for de gamle investorene. Cloud mining-tjenester, Bitcoin-investeringspakker og markedsplaner på flere nivåer er noen av de kjente Ponzi-ordningene, men det er andre.

Hvis prosjektet har et reelt produkt eller en tjeneste å tilby, til et reelt marked, som adresserer et ekte forretningsproblem eller markedsmulighet, er det verdt å investere. Whitepaper skal ikke bare ha markedsførings- og tekniske sjargonger. Det bør tydelig beskrive produktene og tjenestene som avgrenser markedet det vil tjene. Jo større markedet er, desto høyere er sjansen for prosjektsuksess.

“Hva er sjansene for at prosjektet blir en vellykket ICO?”

En god prosjektplan garanterer ikke suksess, og en investor bør analysere sannsynligheten for vellykket prosjektgjennomføring. Et prosjekt med et fungerende produkt, selv om det er Alpha- eller Beta-versjon, har større sjanser for å lykkes enn et prosjekt med bare en whitepaper. Blockchain-teknologien er ny, og mange innovasjoner rundt den blir ikke testet tilstrekkelig. En ICO-whitepaper kan liste opp et imponerende utvalg av teknologiinnovasjoner, men det er tvilsomt om de kan implementeres.

Et prosjektteam som har åpen kildekode tilgjengelig for alle å vurdere er en bedre investeringsinnsats enn den uten kode eller en lukket kildekode.

“Er prosjektgruppen forberedt på å oppfylle ICOs regulatoriske krav?”

Selv om det utenfor regelverket nå, med en markedsverdi på over 300 milliarder dollar, vil kryptorommet sikkert tiltrekke seg regler. Investoren bør gjennomgå den juridiske beredskapen til prosjektgruppen, dvs. om de har redegjort for gjeldende og sannsynlige fremtidige regler i jurisdiksjonen de vil operere i.

Regulerende krav i landet og bransjen prosjektet vil tjene kan også ha krav til kunden din (KYC) og anti-hvitvasking (AML). Investoren bør sjekke hvordan det juridiske teamet til ICO-prosjektet planlegger å håndtere disse.

Analyser behovet for et ICO-token:

Et prosjekt kan bruke blockchain, men det trenger kanskje ikke et kryptotoken. Det er mulig å fullføre prosjektet og bygge produktet uten tegn. En investor bør forstå forretningsforslaget og analysere hvorfor prosjektgruppen planlegger tokenisering.

ICO-er er varme nå, og fristelsen til å samle inn store penger ved å selge kryptotokener i et uregulert marked er stor for mange nyetablerte selskaper, spesielt vel vitende om at slikt token-salg på ingen måte betyr å tilby en andel i selskapet. En investor burde unngå prosjekter uten det legitime behovet for tokenisering.

Åpne kryptokurrency-konto, få Bitcoin eller Ether:

Når investoren har analysert flere ICOer og har valgt å investere i en, må han skaffe seg Bitcoin eller Ether. Fordi ICO-er vanligvis ikke godtar fiat-valutaer og bare tar fremtredende kryptovalutaer. Investoren trenger å åpne en kryptokontokonto med en kryptobørs og overføre fiat-valuta fra sin konto for å få Bitcoin eller Ether på sin kryptokurs..

Mens det er mange kryptobørser, Coinbase og Bittrex er to veldig fremtredende. For noen nye i kryptorommet er Coinbase den enkleste.

Sett opp kryptovaluta lommebok:

Investoren kan ikke bruke lommeboken for kryptoutvekslingskonto til å investere i ICO, fordi prosjektgruppen vil da sende tokens til den adressen, som virkelig tilhører børsen. Brukeren trenger å sette opp sin egen kryptovaluta lommebok, og det er å foretrekke å sette opp både programvare lommebok og en maskinvare, fordi det ikke er trygt å legge igjen mynter i en web- eller mobil lommebok, og hackere kan ikke berøre myntene hans når de er i maskinvare lommeboken.

De fleste ICO-er lanseres ved hjelp av Ethereum-plattform og ERC20-tokenstandarder, og alle godtar Ether. MyEtherWallet som programvare lommebok og Ledger Nano S ettersom maskinvareboksen er en god kombinasjon til å begynne med.

Kjøp ICO-tokens:

Et godt ICO-prosjekt gir klar informasjon på deres nettside om ICO-tidslinjen og hvordan du kjøper ICO-tokens. Investoren bør lese instruksjonene nøye. Han bør abonnere på sosiale medier, nettfora og meldingsapp som Telegram for å få jevnlige oppdateringer om prosjektet.

Investoren må overføre sine kryptovalutaer til adressen spesifisert av ICO-prosjektgruppen på deres nettsted. Det er muligheter for hackere som manipulerer adressen på nettstedet for å dirigere investorenes kryptovalutaer til deres konto. Investoren bør følge med på nyhetene om ICO i sosiale medier eller Telegram for å holde seg oppdatert om slike angrep. Etter å ha mottatt tokens, bør han for sikkerhets skyld overføre dem fra nettlommeboken til maskinvaren. Investoren bør budsjettere avgiftene til gruvearbeiderne, som prøver å utføre transaksjonene raskt. Derfor bør investoren beholde noen ekstra Ethers for dette formålet.

Andre ICO-ressurser:

Vi anbefaler investoren å forstå konseptet med en ICO grundig, inkludert fordeler og ulemper, før han deltar i en. Investoren bør også besøke ICO benk og ICO overvåkningsliste nettsteder, for en grundig gjennomgang av ICO.

relaterte artikler:

  1. Hva er en Bounty?
  2. Hva er en Airdrop? Hvordan tjene poletter fra en Airdrop?

Håper du finner “Hvordan delta i ICO” -guiden nyttig!

* Ansvarsfraskrivelse: Artikkelen skal ikke tas som, og er ikke ment å gi noen investeringsråd. Krav i denne artikkelen utgjør ikke investeringsråd og bør ikke tas som sådan. Gjør din egen undersøkelse og sørg for at du leser vår fullstendige ansvarsfraskrivelse.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me