Nybegynnerveiledning: Hvordan lage en god ICO-markedsføringsstrategi

Start-ups for blockchain-kryptokurrency har samlet inn 5,6 milliarder dollar gjennom Initial Coin Offerings (ICOs) i 2017. Det er enormt! Imidlertid var bare 435 ICO-er av 902 i 2017 vellykkede, og det er bare 48%! Din ICO markedsføringsstrategi avgjør om du vil lykkes i dette stadig mer konkurransedyktige markedet, og her viser jeg deg hvordan du lager en god ICO-markedsføringsstrategi. La oss gjøre det!

ICO-nettstedet ditt er den viktigste delen i ICO-markedsføringsstrategien din:

ICO-markedsføring er helt digital, og ICO-nettstedet ditt er den første og viktigste komponenten i markedsføringsstrategien din. Du trenger et rent, moderne og profesjonelt nettsted for ditt blockchain-crypto-prosjekt ICO.

Du må oppgi all relevant informasjon om prosjektet ditt på nettstedet ditt, og gi den største viktigheten til prosjektgruppen og ICO-papiret.

Investorene vil først vite om teamet ditt, og sørg derfor for at du har LinkedIn-profilen til de viktigste prosjektmedlemmene dine fremtredende på nettstedet ditt. Mange investorer vil se på prosjektet ditt med mistenksomhet hvis informasjonen om prosjektgruppen mangler eller er utilstrekkelig.

Whitepaper er ditt kjøretøy for å formidle informasjon om prosjektet ditt til verden. Du må gjøre det enkelt for investorene å finne det på nettstedet ditt.

Følgende er også viktige:

 • En profesjonelt opprettet kort og tydelig video som forklarer prosjektet ditt, er et stort pluss.
 • Alt innholdet på nettstedet skal være av god kvalitet.
 • Du må plassere oppfordringsknapper (CTA) strategisk på nettstedet ditt, slik at de besøkende oppfordres til å ta ønsket handling.
 • Et godt påmeldingsalternativ for e-post for nyhetsbrev, kampanjetilbud og annen kunngjøring er et must.
 • Nettstedet ditt må være SEO-optimalisert. Det er behov for å ha en god strategi for både på og utenfor siden SEO. Arbeidet med å bygge lenker av høy kvalitet til nettstedet ditt og adressere negativ støy om prosjektet ditt i forskjellige fora er viktige deler av SEO-strategien din, og du trenger profesjonell ekspertise.

Du kan ikke kutte hjørner når det gjelder nettstedet ditt. Ta profesjonell hjelp, fordi nettstedet ditt gir potensielle investorer førsteinntrykk av prosjektet ditt.

Lag et flott ICO-papir:

Jeg kan ikke understreke viktigheten av ICO-papiret ditt nok. Dine potensielle investorer ser først på nettstedet ditt, og deretter sjekker de papirboken din for å forstå mer om prosjektet ditt.

Du må sørge for følgende:

 1. Whitepaper skal være profesjonelt skrevet og skal ikke ha stavefeil og grammatiske feil;
 2. Det skal beskrive prosjektgruppen din, inkludert deres legitimasjon i blockchain-cryptocurrency-rommet tilstrekkelig;
 3. Du må tydelig beskrive forretningsproblemet eller markedsmuligheten prosjektet vil ta opp;
 4. ICO-papiret bør beskrive teknologien tydelig uten å bruke for mange sjargonger, og du bør informere investorene om du har en funksjonell prototype eller i det minste åpen kildekode for dem å gjennomgå;
 5. Prosjektgruppen skal forklare hvorfor de tokeniserer virksomheten sin og hvordan kryptotoken vil sette pris på;
 6. Whitepaper skal beskrive token-salg strukturen, for f.eks. antall poletter som er reservert for prosjektgruppen, enten det er et privat salg foran ICO osv.
 7. Hvitboken din skal snakke om din juridiske og regulatoriske beredskap.

Få profesjonelle innholdseksperter til papirboken din, det er bare for viktig for ICO. For eksempel, hvis investorene finner problemer med plagiering med whitepaper-en din, vil de oppleve prosjektet ditt som svindel!

Invester i PR og mediaoppsøk for å fremme ICO:

Nå som du har et flott nettsted og like stor whitepaper, må du fortelle verden om din ICO. Vurder følgende trinn:

 • Send pressemeldinger på topp nettsteder om din ICO;
 • Publiser artikler i populære kryptomedier;
 • Oppgi ICO-en din på populære nettsteder som sporer ICO-er, for eksempel. ICO-vurdering , ICO benk, og ICO-varsel.

De beste nettstedene belaster deg for publisering av pressemeldinger, og det samme gjør de populære kryptomediene for publisering av artiklene dine. Vennligst vurder profesjonell hjelp til å administrere medieoppsøk. Du må faktorisere disse i ICO-markedsføringsbudsjettet ditt.

Bruk fellesskap og sosiale medier for ICO-markedsføring:

Potensielle investorer vet at kryptosamfunn på sosiale medier er svært kunnskapsrike, og før de investerer i en ICO, ser de på hva disse samfunnene synes om ICO-en din. Du må presentere ICO godt for disse samfunnene, som vil bygge sin tillit til det, og investorene vil få positive vibber om prosjektet fra disse samfunnene.

Markedsfør prosjektet ditt proaktivt ved å delta i følgende:

 • Facebook: Bli med i gruppene som diskuterer ICO og fremhev prosjektet ditt.
 • Twitter: Husk å markedsføre prosjektenes blogginnlegg her.
 • Reddit: Det er veldig populært blant kryptosamfunnet. Vurder å lage subreddit og kommentere eksisterende tråder.
 • Telegram: Denne meldingsappen er svært populær blant kryptoentusiastene. Sørg for å aktivt markedsføre din ICO her.
 • Quora: Delta i ICO-relaterte tråder, og du kan få god eksponering for prosjektet ditt.
 • LinkedIn: Fokuser på ICO-relaterte grupper, og du kan nå titusenvis av ICO-entusiaster.
 • Kryptospesifikke fora: Hvis du publiserer informasjon om prosjektet ditt i populære fora som Bitcointalk, det vil skape god eksponering om ICO.

Vurder seriøst å få profesjonelle sosiale medieledere til å markedsføre prosjektet ditt på disse plattformene. Selv om du kan gjøre det selv (DIY), krever det betydelig spesialkompetanse og tid.

ICO målrettet annonsering bør være i din ICO markedsføringsstrategi:

Med Facebook, Twitter og nå Google som forby ICO-annonser, er det nå vanskeligere å annonsere ICO-er. Vurder pay-per-click (PPC) reklame gjennom kryptospesifikke nettverk som Cointraffic. Du bør også vurdere bannerannonser på relevante blogger og kryptospesifikke medier.

E-postmarkedsføring av ICO: en optimaliserende komponent i markedsføringsstrategien din

E-postmarkedsføring er fortsatt en grunnleggende viktig komponent i digital markedsføring i enhver bransje, og ICO er ikke unntak. Imidlertid har volatiliteten i kryptomarkedet gjort dette også vanskelig som å annonsere ICO, fordi MailChimp, en av de største leverandørene av e-postmarkedsføring, har utestengt ICO-e-postmarkedsføring.

Du kan fortsatt bruke andre tjenesteleverandører, men pass på at du ikke sender uønskede e-poster som risikerer å bli merket som “spam”. Jeg anbefaler at du tar deg tid til å lage e-postlisten din, noe som vil gi langsiktige fordeler for prosjektet ditt, selv om det har en minimal positiv effekt på din kommende ICO.

Inkluder ICO bounty-programmer i din ICO markedsføringsstrategi:

Bounty-programmer belønner enheter gjennom kompensasjoner og insentiver for å tiltrekke investorer og andre interessenter til ICO. Vurder å ta med noen i strategien din.

For f.eks. ‘Airdropping’, som betyr å gi bort noen tokens gratis, blir stadig mer en populær form for dusørprogram. Du må imidlertid bruke god dømmekraft, for hvis du gir for få tokens, gjør det kampanjen ineffektiv, mens å gi bort for mange kan få investorer til å tenke på prosjektet ditt som en svindel..

Delta på blockchain-teknologihendelser for å øke ICO-markedsføringen din:

Som en blockchain-crypto-entreprenør må du være til stede der handlingene er. Å delta på blockchain-teknologihendelser og presentere prosjektet ditt genererer enorm interesse for det og kan øke sjansene for investering.

Blockchain- og kryptohendelser skjer hver uke globalt, og disse gir deg verdifulle muligheter til å nettverk med interessenter ansikt til ansikt. Det er en kostnad å delta på eller sponsing av disse, spesielt hvis reiser er involvert. Imidlertid balanserer den potensielle økningen i investeringen i ICO kostnadene dine, og du bør derfor budsjettere for disse.

Merk: Jeg anbefaler at du forstår begrepet ICO godt før du begynner med markedsføringsstrategien din. Husk også at investorene forbereder seg før de investerer i en ICO, og skreddersy derfor markedsføringen din for å forsikre dem om hvert trinn.

Her ønsker du deg suksess med ICO-markedsføringen!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me