Nybörjarguide: Vad är VeChain (VEN)? Business Thor

Blockchain revolutionerar vår värld när vi pratar. Med alla dessa olika aspekter i rampljuset behöver vi säkerligen en för våra branscher också! Blockchains hjälper oss att göra transaktioner var som helst till en liten avgift.

Vi kan också använda deras smarta kontraktsfunktion för att göra alla projekt till en stor framgång. Med alla dessa förändringar på väg, skulle en plattform som enbart utformats för våra företag inte vara en dålig sak, eller hur??

Definitivt inte! Tänk dig en plattform där hela vårt affärsnätverk ansluter till varandra utan någon högre centraliserad myndighet.

Vad tror du att det är omöjligt? Uppenbarligen inte!

Ett nytt namn stiger drastiskt till toppen när vi pratar. Namnet är VeChain (VEN)!

Så vad är VeChain (VEN)?

Tja, VeChain är en ny blockchain-plattform som kan föra samman alla branscher på ett ställe.

Ganska coolt, tycker du inte? Låt oss se ”vad är VeChain (VEN)?” Och hur systemet fungerar.

Vad är VeChain: en annan syn för företag

VeChain (VEN) använder blockkedjans decentraliserade struktur för att etablera plattformen. Så, som alla andra blockchain-teknologier, har VeChain också den grundläggande strukturen för kärnblockchain-plattformen.

Men utvecklarna har uppgraderat skalorna i stor utsträckning. Plattformen är nu ett skalbart, pålitligt och distribuerat organisationssystem som körs utan behov av någon central myndighet.

Du får också tillgång till all information relaterad till de produkter du har att göra med nu. Men du måste vara aktieägare för det. VeChain ger en övergripande vy av alla produkter. Denna åtkomstnivå länkar olika affärsverksamheter, såsom hantering av försörjningskedjan.

digitalisering av världen

Bildkrediter: VeChain WhitePaper

Precis som namnet VeChain, kedjer alla delar av ett företag och säkerställer ett fruktbart resultat. Supply chain management kan aldrig bli enklare än så här.

Att använda VeChain för att köra protokollen skulle innebära 100% transparens mellan en kund och en företagsorganisation. Så det finns inget utrymme för bedrägerier längre!

Är inte så bra?

Jag kommer att analysera deras nätverk och arbetsprocess mer i denna ultimata nybörjarguide: vad är VeChain (VEN) för att rensa upp saker.

VeChains historia och teamkvalifikationer?

VeChains resa började 2007. Myntet lanserades nyligen 2014. I sitt tidiga tillstånd försökte det skapa blockchain-nätverket till IoT 2016. Därefter samarbetade det med många ledande företag för att göra affärer inom logistik, lyxvaror , mat, droger och till och med jordbruk.

Nu äger VeChain sina kontor i Tokyo, Paris, Singapore och Shanghai!

Det var den första kryptovalutan som gjorde en betydande inverkan på den verkliga världen och säkerställde deras affär med den kinesiska regeringen.

Inom bara fem månader rankades det på 16: e plats bland alla kryptovalutor, vilket är en enorm affär. Det ommärktes sedan som VeChain Thor idag (30 juli) och slutligen etablerades som en plattform för affärsindustrin.

Vet du vad? VeChain är den första kryptovaluta som inte hade någon negativ avkastning under de första tre månaderna. Prata om påverkan, eller hur?

Istället för det fick den mer än 28% i april 2018.

VeChain förbättras stadigt av teamet och deras huvudkontor ligger i Singapore. Sunny Lu, VD för VeChain (VEN) har ganska berömmelse i blockchain-samhället.

Innan VeChain grundade han ett annat företag som heter Qtum, vilket är en av de största hajarna på kryptomarknaden. Han var inblandad i Louis Vuitton Kina.

Det ursprungliga teamet består av 90+ anställda, nästan alla är utvecklare. Gruppens CTO, Gu Jianliang, har 18 års erfarenhet av denna nisch. COO Kevin Feng, arbetade med många andra tekniska projekt tillsammans med VeChain under de 12 åren!

Så du ser att alla ledande medlemmar i detta team är mycket kvalificerade för att göra detta till en enorm framgång.

Jag lägger också till mer information om den senaste lanseringen av VeChain Thor i den här guiden Vad är VeChain (VEN).

VeChain Thor’s Launch: The Beginning of a New Era

Från och med idag har VeChain framgångsrikt lanserat sin VeChain Thors MainNet. Det första blocket bryts framgångsrikt klockan 08:00:09. Med detta block börjar VeChains nya resa. Andra block skapas för närvarande av 101 myndighetens huvudnoder.

Så i några dagar tar VeChain Thor lite tid att vara helt funktionell. MainNet tillåter nu alla användare av VeChain att hantera sina egna transaktioner och stödja decentraliserade applikationer.

Efter släppningen avskedade VD för VeChain, Sunny Lu, Ethereum. VeChain är resultatet av inspiration från Ethereum. Blockchain-tekniken lanserade till och med en Ethereum Virtual Machine för att vara kompatibel med alla Ethereum-baserade projekt.

Även om Ethereum inspirerade det hade det fortfarande en egen uppsättning koder för att optimera hela branschen och inkludera olika affärsmekanismer.

Några ytterligare funktioner lades också till. Men nu är det äntligen fritt från Ethereum och börjar som en helt ny enhet.

Låt oss nu se vilka förändringar de gjorde.

VeChain lauch tidslinje

Bildkrediter: VeChain WhitePaper

Vad är VeChains nya uppgraderingsöversikt?

  • Nya VeChain Thor-block: MainNet är igång och producerar för närvarande ett nytt block var 15: e sekund.
  • Migrationen: VeChain var en privat blockchain efter den första lanseringen 2014. Just nu, med den nya versionen av det offentliga området, kan nätverket äntligen migrera till en offentlig blockchain. Varje befintlig dApp startar migreringen snart och tillför värde till hela systemet.
  • Synkroniseringsstatus: Windows och MacOS låter dig titta på det aktuella läget för det totala Thor-nätverket. Du kan se VET-tokens och VTHO-saldot från att logga in i nätverket. Med detta kan du också spåra processen för ditt konto!

Token Swap

Om du vill använda VeChain Thor helt måste du byta din befintliga VEN-token med VET-token. Så du får äntligen en VeChain-baserad valuta istället för en Ethereum-baserad token. Token ERC20 VEN blir nu VET.

Tokenbytet börjar i mitten av juli, men datumen kan variera. Först byter utbytena sitt befintliga VEN med VET. Ransoneringen av VEN-bytet är 1: 100. Det betyder att för varje VEN kommer du att få 100 VET-token under hela bytprocessen.

Varför ökningen?

Det är för att öka det totala antalet leveranser av VeChain Thor på marknaden. Det kommer att göra det lättare att komma åt. Några populära börser som Kucoin, Binance och Bithumb uppgav att de skulle ändra tokens automatiskt för sina användare. Användarna skulle inte behöva göra någonting för att byta.

Så om du köpte dina VEN-tokens från dessa börser behöver du inte oroa dig för bytet.

Vad är VeChain Thor Sync Client?

Thor Sync-klienten ger dig åtkomst till det primära nätverket för VeChain Thor. Det liknar ungefär etherscan.io. Med klienten får du enkel åtkomst för skanning av adresser, övergångar och till och med block som är tillgängliga i nätverket.

För närvarande är det bara tillgängligt på MacOS och Windows. Du kan också ladda ner den från Github Releases-sidan.

VeChain New Wallet System

Nu när det har sitt eget separata MainNet är det bara logiskt att det har en separat plånbok för det. VeChain Thor kan nu skicka och ta emot VET-tokens och Thor Power Token. Den nya plånboken håller din VET säker och du måste behålla reservnyckelfrasen för att komma åt den.

Senast den 1 augusti, efter att bytet slutförts, fortsätter övervakningen av X-nod och i slutet av augusti kommer VeChain Thor att integreras i plånböcker av hårdvarutyp som Ledger Nano S.

VeChain belyser situationen i verkligheten

Vill du veta hur det fungerar? Låt mig ge dig ett exempel för att rensa scenen.

Nu genomgår världen några stora kriser. En av de enorma utmaningarna är att hantera undermåliga och förfalskade läkemedel. Tänk dig att ett läkemedelsföretag i USA äger ett exklusivt patent på ett läkemedel.

Läkemedlet tillverkas bara i USA och ingen annanstans. Efter att ha producerat läkemedlet skickas det över hela världen. Låt oss säga att vissa i Australien behöver detta läkemedel.

För att få detta läkemedel till honom måste det gå ett långt avstånd, för att inte tala om den specifika vården det kan behöva för att hålla det säkert.

VeChain affärsstruktur

Bildkrediter: VeChain WhitePaper

Låt oss specifikationerna vara så att den måste lagras över noll grader och under fem grader Celsius. Du kan inte heller skicka läkemedlet med flyg, eftersom lufttrycket förändras i flygtrafiken. Du måste också se till att läkemedlet är äkta och endast kommer från den trovärdiga källan.

Så, hur hanterar du alla dessa specifikationer i enlighet med detta? Kan du säkerställa en 100% ren och autentisk produkt utan några mänskliga fel?

Jag tror inte det.

Detta är situationen där VeChain spelar in.

Vad är VeChains lösning på detta problem?

För att hantera situationen använder VeChain en annan metod. Den digitaliserar hela processen från sändningen till att nå patienten i Australien. VeChain kommer att märka varje produkt med ett särskilt unikt ID som inte kan manipuleras med mer.

Det kommer också att tilldela produkterna med sensorer och RFID. Dessa sensorer spelar in och till och med sänder produkter som omger miljö och tillstånd. Denna information loggas automatiskt i blockchain-nätverket.

Eftersom nätverket är en offentlig kedja kommer intressenterna från tillverkaren, leverantörspartnerna och till och med kunden att få informationen från systemet utan problem.

hur Vechain fungerar

Bildkrediter: VeChain WhitePaper

Så nästa gång du beställer produkten från utlandet eller någon annanstans kan du se var och hur produkten är!

Jag tycker att den här nya tekniken eller metoden är ganska spännande. Tänk dig hur mycket tid och pengar det skulle spara på lång sikt, och du kommer också att kunna få autentiska produkter utan problem.

Arbetsprocessen

Tillverkarna måste använda en unik identifierare som är kompatibel med VeChains system på var och en av produkterna under förpackningsprocessen. Det är ungefär som en spårningsenhet som också loggar in annan information.

Om du vill se paketet behöver du appen VeChain RFID-läsare. Appen fungerar på alla mobiler, så konsumenterna behöver bara logga in och se var den är eller om den är äkta eller inte!

Tricket är att placera taggarna vid en viss tidpunkt. Om tillverkarna kan ställa in det när ingen manipulering är möjlig, behöver de inte oroa sig för förfalskade droger längre. På detta sätt kommer ingen att kunna ersätta drogerna eller göra något för att skada innehållet.

Med detta kan du också övervaka temperatur och lufttryck också!

Det finns mycket mer där dessa kom ifrån.

VeChain Thor: Superhjälten för företag

Det handlar inte bara om droger. Du kan använda samma metoder för att spåra andra produkter. Det är en stor revolution för tillverkarna, eftersom de nu äntligen kan vara i fred och få rätt kanal de behöver.

Ethereum är också en annan bra plattform som använder ett brett utbud av decentraliserade appar. Som det använder VeChain också blockchain-plattformen. För att göra detta använder den molntjänster med Internet of Things (IoT) och säkerställer en effektivisering av affärsaktiviteter.

VeChain har redan samarbetat med ett europeiskt lyxmärke i läder. Företaget integrerar NFC-chipsen i sina läderprodukter och skickas sedan till sina kunder. På så sätt kan kunderna verifiera äktheten själva.

all lyx tillsammans i VeChain Thor

Bildkrediter: VeChain WhitePaper

Inte bara detta utan de kan också använda inom bilindustrin. Tillverkaren laddar upp bilens detaljer i blockchain-nätverket inklusive reservdelar, service och deras äkthet.

De kan också innehålla stöldposter eller försäkringar tillsammans med bilarna. Så med all denna information som laddas upp kan någon part använda den som försäkringsbolaget eller servicepartnerna och många fler.

Du kan också använda VeChain inom jordbrukssektorn. Allt du behöver göra är att aktivera dataövervaknings- och övervakningsutrustning i realtid. Således får du den högsta möjliga produktionen som din gård kan ge dig.

Så det blir inte bara förfalskade produkter utan det garanterar också bästa möjliga produktion.

VeChain-prisförutsägelse och status

Efter den första ICO-utgåvan ökade priserna till skillnad från någon annan. Nu är priserna stabila och varierar enligt $ 9,45- $ 2,48 CoinMarketCap. Även om det minskade lite än förra veckan, håller det fortfarande fast på marknaden.

VeChain-diagram och status

Bildkrediter: CoinMarketCap

Den totala cirkulationsförsörjningen är nu 550 061 872 VEN och den totala leveransen är 873 378 637 VEN.

Med detta enorma utbud har industrin nu ett kapital på 1 364 477 980 USD! Marknadsvärdet är en stor sak för ett blockchainföretag!

VeChain rankas nu som 17: e bland 1597-kryptovalutorna. Med sin tillväxt är det bara rättvist att anta att det snart kommer att bli en av de 10 bästa kryptovalutorna i världen.

VEN / VET-token

Letar du efter VEN-tokens eller vill investera i VeChain?

VeChain-handlare är alla populära. VeChain-handlarna är Binance, HitBTC, COSS och BIgOne. Du kan dock bara köpa denna krypto med andra kryptovalutor som Ethereum eller bitcoin.

Att köpa med direkta fiat-pengar är fortfarande inte möjligt. Nätverket har bara 111 noder över hela världen. När VET släpps kommer bytet att ske i mitten av juli och därefter kommer de att finnas tillgängliga på börserna.

VeChain Mining

Innan du inte kunde bryta VEN. VEN var endast tillgängligt i tokens, och du kan köpa tokens från olika börser. Du kan också få tag på tokens från den årliga token-försäljningen. Med den nya lanseringen av det offentliga området kommer du sannolikt att belönas med VET-mynt baserat på konsensusalgoritmen.

Från och med idag är endast 41% av tokens redan fördelade mellan intressenterna.

Eftersom de inte hade några mynt, lanserade de inte sin plånbok ännu. Även om företaget meddelade att de skulle börja den 9 juli 2018, måste vi fortfarande vänta på att det ska börja. Fram till dess kan du använda Ethereum-baserade plånböcker för att lagra dina VEN-tokens som Mist, MyEtherWallet och MetaMask och vänta på token swap.

VeChain-partnerskap

VeChain expanderar långsamt verksamheten och når ut till olika organisationer. En av deras ledande partners är PWC.

PWC är en känd professionell serviceplattform. Tillsammans vill de lansera en tredjeparts serviceplattform för alla deltagare.

Listan går vidare till DNV GL, ett globalt försäkringsföretag. Listan innehåller också DIG (vinimportör), Renault (fransk biltillverkare), Jiangsu Printed Electronics och många fler.

Så, vad är VeChains motiv att samarbeta med så många branscher?

Aggregerad röstmyndighet

Bildkrediter: VeChain WhitePaper

Enkelt verkligen. Tillsammans med PWC stärker VeChain sin marknadsplats för varje kund. VeChain samarbetade också med den kinesiska regeringen. Kina kommer att använda den för att säkerställa transparens i sina byggplaner.

De utvecklar fortfarande många städer och vill använda VeChains tjänster för det. BMW har också bekräftat ett tillkännagivande om ett partnerskap med VeChain. Vissa hävdade att det var falskt, men BMW bekräftade uttalandet.

Konkurrenterna till VeChain

Om du tror att det är den enda kryptovalutan som smälter blockchain med försörjningskedjan, har du död fel. Det finns andra tävlingar på marknaden. Stratis och Request Network lovar också samma typ av strategiskt system.

Det är bara på grund av hela partnerskapet VeChain är långt fram i loppet. Men när leveranskedjan finns i nästan alla branscher kommer det att finnas nya kryptovalutor att konkurrera med VeChain.

Å andra sidan accepterade Kina aldrig kryptovalutor, det är därför de flesta kryptovalutor inte kunde komma in på den här marknaden. Men VeChain att få åtkomst på nationell nivå är verkligen en enorm affär.

Så det är säkert att säga för närvarande har de åtminstone inte så mycket konkurrens på marknaden.

VeChain färdplan

VeChain förbereder många milstolpar i år. Allt börjar med sin lansering av v3.0. Deras plattform kommer att få en massiv uppgradering. De har redan lanserat VeChain Thor idag (30 juni).

Denna uppgradering betyder också den tekniska uppgraderingen. Efter uppdateringen blir det mycket lättare att skapa dApps för företag.

Efter att ha slutfört allt detta kommer de att ta på sig två typer av tokens VET (nu VEN) och Thor Power Token. Den primära token kommer fortfarande att vara VET (bytt namn från VEN), men användarna får Thor Power-token som belöningspunkt.

Du kan stämma de här Thor Power-tokens för att köra ett smart kontrakt eller andra dApps i nätverket.

Nästa uppgradering kommer att ske under andra kvartalet 2018, vilket är version 4.

Slutanmärkning

Du vet överlägset ”vad är VeChain (VEN)” och hur deras blockchain fungerar. Om vi ​​jämför det med andra nya plattformar, tar VeChain alltid den vinnande cupen. Med tiden växer partnerskapen och VeChain blir en av de inflytelserika branscherna i världen.

Utvecklingsgruppen arbetar hårt och det lönar sig äntligen.

* Ansvarsfriskrivning: Artikeln ska inte tas som och är inte avsedd att ge någon investeringsrådgivning. Påståenden som görs i denna artikel utgör inte investeringsråd och bör inte tas som sådana. Gör din egen forskning!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me