Trade Finance Blockchain: Redesigning The World of Trade and Businesses

Veksten i handelsfinansieringsmarkedet avhenger sterkt av robustheten og den enkle tilgjengeligheten av finansielle mekanismer. Handelsfinansiering er allment ansett som drivstoff for global handel. Imidlertid er det en ubehagelig sannhet at handelsfinansiering for tiden håndterer mange ineffektiviteter. For ikke å nevne den ekstreme sårbarheten for falske handler.

Vår typiske måte å avhenge av det papirbaserte systemet er i stort behov for en endring. Det er på høy tid at vi går videre til mer kontrollerte og digitaliserte løsninger for å sikre sikkerheten til billioner dollar i industrien.

Med introduksjonen av blockchain-teknologi lurer mange finansinstitusjoner nå på hvordan det vil påvirke handelsfinansieringssektoren. Unødvendig å si har blockchain vist seg å være verdt mer enn en anledning, og det reduserer også problemene i denne nisjeen.

Derfor vil vi i dag utforske ineffektiviteten til handelsfinansiering sammen med om handelsfinansiering blockchain er i stand til å håndtere lasten.

Så la oss begynne!

Contents

Kapittel 1: Hva er handelsfinansiering?
Kapittel 2: Hvordan fungerer handelsfinansiering?
Kapittel 3: Opprette en pålitelig plattform for handelsfinansiering
Kapittel 4: Hva er fordelene med Blockchain?
Kapittel 5: Hvordan handelsfinansiering kan fungere ved hjelp av Blockchain
Kapittel-6: Populære Enterprise Blockchains egnet for handelsfinansiering
Kapittel-7: Blockchain-konsortier for handelsfinansiering
Kapittel 8: Virkelige selskaper som bruker Blockchain for handelsfinansiering
Kapittel 9: Avsluttende ord

Kapittel 1: Hva er handelsfinansiering?

La oss begynne med det grunnleggende. Handelsfinansiering er de finansielle produktene og instrumentene bedriftene bruker for å lette handel og internasjonal handel. Handelsfinansiering gjør det faktisk mer praktisk for importører og eksportører å drive forretning ved bruk av handel.

Imidlertid er hele konseptet med handelsfinansiering mye kostnadskategori, da det er et paraplybegrep. Vanligvis dekker det mange økonomiske modeller og produkter som selskaper eller banker bruker for å gjøre transaksjonene for handel mulig.

Så, kort sagt, tre grunnleggende konsepter oppsummerer det –

 • Finansielle produkter og instrumenter bedriftene bruker for å lette handel og internasjonal handel.
 • Importør og eksportør bruker den for å gjøre virksomheten sin mer praktisk gjennom handel.
 • Reduserer risikoen for global handel ved å forene behovene til eksportører og importører.

Trade Finance: Fundamentals And IssuesInfografisk

Blockchain for Trade Finance

Forstå handelsfinansiering

Hovedmålet med handelsfinansiering er å bruke en tredjepart til transaksjonene. Det den gjør er at den fjerner betalingsrisikoen og også forsyningsrisikoen. Handelsfinansiering gir fordring eller betaling av avtalen med importøren. Imidlertid må eksportøren kreditere betalingen for å oppfylle avtalene i utgangspunktet.

Vanligvis er det mange parter i handelsøkonomisk økosystem. De er –

 • Importører
 • Eksportører
 • Banker
 • Forsikringsselskaper
 • Handelsfinansierende organisasjoner
 • Eksportkredittfirmaer og tjenesteleverandører

Men du må forstå at prosessen med handelsfinansiering er ganske annerledes enn vanlig finansiering eller kredittutstedelse. Videre er generell finansiering hovedsakelig for å opprettholde likviditet eller solvens. Imidlertid kan handelsfinansiering ikke alltid indikere om en kjøper er tom for likviditet eller midler.

I stedet er handelsfinansiering et skjold fra de internasjonale risikofaktorene som spørsmål om manglende betaling, valutasvingninger, kredittverdigheten til noen av partiets involverte og politisk ustabilitet.

Finansielle instrumenter for handelsfinansiering

Vi har allerede diskutert at det er noen finansielle instrumenter innen handelsfinansiering for å få alt til å gå greit. Vanligvis er dette hovedinstrumentene –

 • Banker låner ut kredittlinjer for å hjelpe eksportøren og importøren til å gjøre avtalen.
 • Kredittbrev er en viktig faktor da det reduserer risikoen for global handel. Videre, ved å bruke dette, vil selgeren vite at kjøperen kan garantere betalingen de ble avtalt om. Imidlertid er kjøperen også beskyttet med det fordi det ikke vil frigjøre midlene med mindre alle avtaler om LC er oppfylt. Videre må begge parter respektere avtalene de hadde for å få handelen til å gå gjennom.
 • Factoring er et system der selskapene vil få en prosentandel fra kundefordringene eller i enkle termer en prosentandel av betalingen.
 • Arbeidskapital eller eksportkreditt kan tilbys eksportørene.
 • Eksportøren og importøren kan forsikre forsendelsen og levering av produktene. Det beskytter også selgeren mot kjøpere som ikke betaler.

I virkeligheten eksisterte internasjonal handel fra veldig lang tid, men handelsfinansiering tar det til et helt annet nivå. Dessuten vokser det internasjonale handelssamfunnet ved hjelp av handelsfinansiering, og det er en av de viktigste delene av økonomien vår. I følge Verdenshandelsorganisasjonen er over 80-90 prosent av internasjonal handel avhengig av handelsfinansiering.

Reduserer det faktisk risikoen?

Handelsfinansiering reduserer risikoen for den internasjonale handelsprosessen i henhold til importørens og eksportørens behov. I et ideelt tilfelle vil eksportøren ønske at importøren betaler opp pengene på forhånd for å redusere risikoen for betaling. Men importøren kunne ta forsendelsen og ikke betale for produktene eller varene.

På den annen side, selv om importøren betaler på forhånd, kan eksportøren ta pengene og ikke sende varene til dem.

En vanlig løsning for dette problemet er at importørens bank gir et kredittbrev til eksportørens bank. Videre vil dette gjøre det mulig for eksportøren å vite at importøren vil betale seg når handelen er ferdig. Men for det måtte eksportøren vise bevis på forsendelsen, det er liksom en konnossement.

Videre vil kredittbrevet garantere at når importørens bank får bevis på forsendelsen av produkter, vil den frigjøre betalingen. Begge partene må imidlertid oppfylle alle vilkårene.

Ved å bruke kredittbrevet vil importørens bank være ansvarlig for å betale eksportøren. Imidlertid må banken også sørge for at kunden (importøren) virkelig kan respektere betalingen perfekt. Så, handelsfinansiering på en måte sikrer en form for tillit mellom begge parter og sørger for at de kan handle uten problemer.

Dessuten hjelper systemet begge parter med å få mange økonomiske fordeler og skreddersyr de som er bare for dem. De kan også bruke flere produkter for å hjelpe transaksjonen med å gå greit.

Er det andre fordeler med handelsfinansiering?

Så det reduserer risikoen for betaling og forsendelse, men tilbyr det noe mer enn dette? Vel, handelsfinansiering er et av de viktigste verktøyene for selskaper, og de bruker den til å øke inntektene og effektiviteten.

Det er noen andre grunner til at denne sektoren virkelig er viktig for oss –

 • Forbedrer effektiviteten i drift og kontantstrøm

Trade finance hjelper handelsselskaper med å øke effektiviteten i virksomheten. Jo mindre tid det tar, jo bedre, ikke sant? I de fleste tilfeller er det utvidelse av studiepoeng. Videre vil det la selskapene strømlinjeforme prosessen med import og eksport. Vanligvis, hvis det ikke er noen handelsfinansiering, vil de ikke stole på hverandre for å vite at de vil motta betaling eller forsendelse.

Så når banken utsteder kredittbrev, vet begge parter at de får det de ønsket. Så generelt forbedrer det forretningseffektiviteten. Videre, med den jevne kredittlinjen, har de god kontantstrøm som kommer inn.

Enkelt sagt vil det forkorte tiden for betalinger og til og med forsendelser, noe som gjør at begge parter kan drive selskapet uten problemer. I virkeligheten er det en vinn-vinn-situasjon for dem begge.

 • Økte inntekter

Handelsfinansiering gjør det mulig for organisasjoner å øke inntektene og virksomheten ved hjelp av handel. For eksempel kan et selskap kanskje ikke klare en avtale med en utenlandsk organisasjon på grunn av mangel på penger eller produserte varer.

Men ved hjelp av eksportfinansiering kan de betale opp regningen, og andre parter kan få varene de trenger for forsendelsen. Som et resultat får begge selskapene en virksomhet som de kanskje ikke hadde uten hjelp fra handelsfinansieringsselskaper.

 • Ingen økonomiske vanskeligheter

Tro oss når vi sier at selv den store organisasjonen står overfor økonomiske vanskeligheter når det gjelder betalinger. I virkeligheten krever frakt av varer spesielt store mengder produkter mye penger. Men hvis de ikke kan betale seg jevnt eller komme bak, kan de miste en av sine potensielle kunder.

Revolverende kredittalternativer sikrer at betalingen blir gjort i tide. Ikke bare det, men det hjelper dem også i tider med finanskriser.

Kapittel 2: Hvordan fungerer handelsfinansiering?

La meg avklare det med et eksempel hvis du fortsatt er forvirret med hvordan hele prosessen fungerer. La oss si at et selskap som heter XYZ i USA prøver å importere en forsendelse med produkter, og danner en leverandør ABC i Japan.

Dessuten må XYZ-selskapet betale for produktene, men de er nølende fordi de ikke vet om de vil få forsendelse av produkter eller ikke. På den annen side er selskapet ABC også nølende med å sende ut forsendelsen fordi de ikke vet om selskapet XYZ vil betale seg i god tid.

Videre i dette midtpunktet utsteder XYZs bank et kredittbrev til ABC-selskapet via banken sin. I brevet vil de foreslå en avtale om å betale opp pengene når de får dokumenter som konnossementet som bevis.

Her betyr konnossementet juridisk dokumentasjon som sier at varene er på et lasteskip, tog eller lastebil. Og så er begge partene beskyttet ved hjelp av bankene og får de ønskede pengene eller varene sine.

Vedvarende struktur

Strukturen eksisterer i over et århundre og forblir for det meste slik uten noen endringer. Problemet med denne strukturen er imidlertid den enorme bunken papirarbeid fra alle parter knyttet til handelen. Disse partiene som importør, eksportør, eksportørbank, importørbank, mottakerselskap, rederi, forsikringsselskaper, lokale transportører og mange flere må ha papirer for å bekrefte tilliten..

Hvert trinn på måten de måtte verifisere nøyaktigheten ved å bruke dem.

Vi har snakket om handelsfinansiering, hvordan det fungerer, og du har sannsynligvis en god ide om det nå. Men i dagens scene er ikke systemet lenger positivt. La oss undersøke hvordan handelsfinansiering i dag ser ut.

Dagens Trade Finance Scene: Disruption at Its Bay

Enhver form for effektiv handel med fysiske produkter er avhengig av tre typer fakta – gjennomsiktig betaling, solid logistikk og kreditt. Videre blir handelsfinansiering faktisk kvitt problemene med alle disse etablerte instrumentene, for eksempel utstedelse av kreditt, dokumentoverføring eller til og med forsendelse av varer og til slutt utførelse av betalingen.

Imidlertid, selv om prosessen er ganske etablert fremdeles, står mange selskaper overfor problemer med den. I følge dem blir det vanskeligere å administrere hele systemet. Men hvorfor er det??

For å svare på spørsmålet har vi dykket ned i systemets røtter. I virkeligheten er handelsfinansiering målrettet mot importører og eksportører av en bestemt størrelse. Videre er det bare mellomstore til store bedrifter som virkelig har råd til handelsfinansieringsinstrumenter som kredittbrev eller andre betalingstjenester fra kjøperens side.

For ikke å nevne forsikringsselskapene eller andre gebyrer for forsendelsesfirmaet. Ethvert selskap som bruker handelsfinansiering vet allerede at en balanse mellom alle instrumentene faktisk danner systemet.

Men forandring går mot metoden og forstyrrer den vanlige tradisjonen.

Vanligvis behandler selskaper syv hovedspørsmål –

 • Lav kundeopplevelse

Her er kundene eksportører og importører, og systemets komplekse natur gjør det vanskelig å holde oversikt over alle partene som er involvert i handelen. Videre krever det mye koordinering fra mange kilder som banker, forsikringsselskaper, rederier osv. Videre fører dette til uønskede effekter som lang ventetid, komplisert prosess, papirarbeid, lav gjennomsiktighet, lav grad av sikkerhet og mange flere..

Men det slutter ikke bare her, mange importører må håndtere falske leveranser der eksportøren tilbyr dokumentene, men i virkeligheten sender de ikke ut varene. I disse tilfellene kan ikke kredittbrevet gjøre mye.

 • Økende kostnadstrykk

Å lage kredittbrev er et høyt trykkpunkt for både kunder og banker. Videre, hvis det på en eller annen måte noen partifiler bestrider, tar det relativt lang tid og tar opp mye penger. Videre gjør den begrensede profilen til handelsfinansieringskunder den mindre skalerbar. Imidlertid, hvis et selskap bygger opp et volum av virksomhet, kan de kanskje redusere kostnadene. Så løsningen er fortsatt ikke god.

 • Betydelig reguleringsbyrde

Når det gjelder internasjonal handel, må begge parter opprettholde alle forskrifter tilsvarende. Men for å gjøre det trenger en mellommann eller et system som kan redusere deres tillitsproblemer. Videre er håndtering av geopolitiske risikoer – handelsbarrierer, sanksjoner, svindelforebygging og KYC / AML-protokollene en obligatorisk del av handelsfinansiering..

I virkeligheten driver prosessen hovedsakelig opp mer operasjonelle omkostninger underveis.

 • Produktrisiko

Produktrisiko er en annen massiv utfordring innen handelsfinansiering. Vanligvis vil en selger måtte vurdere en viss risiko forbundet med produktene. Dessverre kan ingen minimere disse eller helt utelate disse.

For eksempel er serviceforpliktelser som er avtalt om vedlikehold, eller spesifiserte ytelsesgarantier få av de sannsynlige produktrisikoen. Videre må importøren sjekke om produktforholdene er riktige eller hvor mye været kan påvirke forsendelsen.

Hvis begge parter ikke vurderer disse smertepunktene, vil de mest sannsynlig føre til tvister selv etter at de ble enige om kontrakten på forhånd. Videre må selgeren også sørge for at de formulerer kontrakten perfekt og ikke utelater noe.

I tillegg må eksportøren beholde alt som standard, slik at eventuelle endringer inkluderer kompensasjon til kjøper og selger.

 • Produksjonsrisiko

Disse risikoene er ganske vanlige når det gjelder handel. Vanligvis er produksjonsrisiko vanlig for produkter som trenger unike egenskaper eller er utformet på en annen måte. I så fall må selgeren justere sluttproduktene til de kan imøtekomme kjøperens behov. Dessuten er det en risiko de må ta fordi de ikke kan selge disse produktene til andre kjøpers vær.

Hvis du er eksportør, må du ta tak i disse risikoene rett i produktplanleggingsfasen. Men hvis du ikke gjør det, betaler kanskje ikke kjøperen de skyldige pengene. På den annen side, hvis du vurderer disse risikoene, vil kjøperen være forpliktet til å betale opp i den fasen av handelen.

For å minimere risikoen vanligvis gjør begge parter avtaler og delbetalinger gjennom produksjons-, prosesserings- og leveringsfasen. Imidlertid gjør for øyeblikket falske aktiviteter det også til et risikabelt trekk.

 • Transportrisiko

Bortsett fra risikoer med produksjonsprosessen, ligger det mange problemer. I denne fasen sender du den til kjøperen eller kjøper den fra en selger. Så for det, vil du trenge å få en transport- og lastforsikring. Vanligvis dekker standard internasjonale politiske ordninger disse, men noen ganger kan de også være en byrde.

I tilfelle ingen forsikring, har du alltid en risiko for å miste forsendelsen til en ulykke eller naturkatastrofer.

Videre er det en debatt i denne saken. Vanligvis er det ikke klart hvilket parti som vil forsikre forsendelsen. Hvis selgeren gjør det, kan de estimere alle risikofaktorene og få forsikringen som de trenger under avtalen. Men i tilfelle kjøperen gjør det, er det kanskje ikke et ideelt scenario.

Spesielt hvis kjøperen forsikrer noe av fraktforsendelsen og utelater andre muligheter, kan hele forsikringen bli ugyldig. Faktisk, hvis de ikke påpeker hvilken retning forsendelsen vil ta, kan forsikringen bli ugyldig.

 • Valutarisiko

I dag er markedene tøffe. Videre fortsetter valutanivåene å svinge. Du vet aldri når prisene kan gå opp eller ned. Dessuten betyr alle disse at du må ha en sterk strategi mot valutarisiko.

Videre kan statlige påvirkninger og regional politikk presse markedet og gjøre det til et stramt marginpoeng for deg.

Det er mange policyer for risikostyring for valutaer, men de fleste kjører på et sentralisert system, og de påvirkes lett. I tillegg kan du ta opp noen av disse retningslinjene, men som vi ser er det kanskje ikke nok. Vanligvis fordi retningslinjene må være veldig fleksible, men de er ikke det.

Valutakursfluktuasjoner kan påvirke alle slags virksomheter uansett hvor store eller små de er. Videre er disse risikoene veldig viktige å vurdere fordi det innebærer en endring i kontantstrøm, eiendeler og gjeld.

For eksempel kan du se en større bytteverdi når du sendte varene dine, men når du mottar penger, kan konverteringsverdien falle. Og når du har å gjøre med millioner og millioner, kan til og med et fall i prosent føre til store tap.

For det må begge parter se hvilken valuta de bruker for å utføre betalinger og hvor mye volatil den markedet er. I en rask verden blir det vanskelig å opprettholde alle disse, og mange selskaper mister fortjeneste for det.

Innebygd sårbarhet

Så kort fortalt får du et handelsfinansieringssystem som følger med innebygd sårbarhet. Videre er prosessen kompleks, kostbar å fortsette og med begrenset omfang. Virksomheten trenger alvorlig endring i scenen og reduksjon i kostnadene.

Men hvordan skal vi gjøre det? La oss se om vi kan bruke blockchain for handelsfinansiering i denne forbindelse.

Kapittel 3: Opprette en tillitsfri plattform for handelsfinansiering

Trade finance blockchain vil få sitt virkelige potensial hvis det er i stand til å møte kravene fra handelsselskaper sammen med å tilby bedre løsninger for dem. Men for at dette skal skje, må folk gjenåpne lukkede systemer hvis bankene virkelig vil utnytte det samlede markedspotensialet.

Hvis de ikke kommer frem, vil nyere forstyrrende betalere begynne å bruke teknologien og skape flere løsninger. Videre vil dette på sikt ikke være et stort springbrett for markedet for handelsfinansiering. Så, for å få en meningsfull innvirkning, må den tilby noe mer unikt eller bredere i handelsfinansieringskjeden.

Videre kan handelsfinansiering blockchain faktisk bevege seg bort fra det begrensede settet med kunder og tilby handelstjenester til alle slags selskaper som har råd til avgiften. Dermed vil den ikke være begrenset til det eneste mellomstore til store selskaper.

Handelsbehov fra et åpent økosystem

Derimot kan blockchain for handelsfinansiering tilby en markedsplass der enhver importør eller eksportør raskt og enkelt kan få tilgang til kreditter eller forsikringer eller andre rådgivende løsninger..

Men for å få det til å gå i oppfyllelse må handel kjøre på blockchain-plattformen for handelsfinansiering. Videre er plattformen best egnet for saken fordi den er åpen, gjennomsiktig og automatisert, og slik at selskaper ikke lenger trenger å stole på tillit.

Så, hva er behovene for handelsfinansierende aktører fra den nye plattformen?

Raske transaksjoner: Det operasjonelle teamet med handelsfinansiering må ha en raskere transaksjon, som til gjengjeld reduserer de daglige omkostningene. Videre vil det hjelpe dem å fokusere på opplevelsene for å håndtere tvister.

Spore transaksjoner og søke om kreditt: Alle importører og eksportører vil søke om kreditter og foreta betalingen uten problemer. Videre må de også spore transaksjonsstatus i sanntid.

Ingen brudd: Logistikkleverandøren må forstå konseptet til avtalen fullt ut. Så de må sende varen i en tid der ingen brudd på avtalen ville forekomme.

Full gjennomsiktighet: De trenger åpenbart en fullstendig gjennomsiktig prosess i det samlede handelssystemet. På denne måten kan de minimere risikoen forbundet med det. Vi vil snakke om hvordan rollen som handelsfinansiering blockchain faktisk kan oppfylle alle disse behovene.

Kan en åpen plattform tilby løsninger?

En blockchain-plattform for handelsfinansiering vil være åpen for alle parter, og den vil i det minste tilby to viktige fordeler –

 • Selvbetjente smarte kontrakter: Trade blockchain-plattform kan tilby API-standarder for å opprette kontrakter. Videre kan enhver eksportør eller importør bare bygge sine kontrakter ved hjelp av plattformen eller et hvilket som helst annet nettsted som tilbyr spesifikke API-er for handelsfinansiering for kontrakter – ved hjelp av byggesteiner eller forhåndsdefinerte maler for å holde alt lett.
 • Betinget oppgjør og betalingsport: Trade-blockchain-plattform tillater logistikk, økonomi, bankoperatører og mellommenn å spore og utføre betalingen. Videre fungerer den også som en betalingsportal, men følger reglene i avtalen. Videre kan du bruke hvilken som helst handelsfinansiering blockchain-programvare for å tilpasse seg for å gjøre det til en ny type gateway.
 • Åpenhet: Handelsfinansiering blockchain-plattformer kan tilby det nivået av gjennomsiktighet de trenger for å bruke det i hendelser i virkeligheten. Videre vil dette drastisk redusere forfalskede produkter eller andre falske aktiviteter.

Dette er noen av de få punktene som handelsfinansieringskjeden kan tilby handelsfinansieringen. Det er bare en forestilling. Imidlertid bruker folk i dag blockchain for handelsfinansiering.

Men med teknologisk utvikling er det ganske vanlig at plattformen tilbyr spesifikke funksjoner for en bestemt type selskaper. Videre, hva vi mener er at hvis du driver en bedrift, vil du få løsninger for bedriftens behov.

På den annen side har mindre selskaper ikke store mengdebehov. Videre varierer behovet for handelsfinansiering faktisk fra selskap til selskap. Så å få en handelsfinansiering blockchain bare for dine spesifikke behov, bør hjelpe deg med å håndtere situasjonen litt.

Trade Finance Blockchain til unnsetning

Det nye digitale behovet for sikkerhet øker overalt. Videre, ettersom alt blir digitalisert, vil alle ha ekstrem sikkerhet for selskapene sine. I denne forbindelse kommer blockchain virkelig til unnsetning.

Med sin nye desentraliserte modell omdefinerer den verdiene til operasjoner og interaksjoner. Dessuten er det også ganske kostnadseffektivt. Så hvorfor vil du ikke bruke det, ikke sant?

Tre viktige trekk ved blockchain-teknologien revolusjonerer faktisk smertepunktene i handelsfinansiering. Og med disse tre egenskapene kan du lage blockchain-plattformer for handelsfinansiering for dine behov. I tillegg er dette kryptografisk sikkerhet, konsensusmekanisme og distribuert ledgersystem.

 • Kryptografisk sikkerhet:

Blockchain er full av overraskelser. Den kommer med en kryptografisk sikkerhetsmekanisme som lar alt på hovedboken være uforanderlig og troverdig. Så når du lagrer handelstransaksjoner på hovedbokssystemet, vil ingen kunne endre dem på noen måte.

Dermed vil alt på hovedboken være en pålitelig kilde til informasjon. Med spesiell tillatt tilgang kan du også bestemme hvem som kan se handelstransaksjonene dine og hvem som ikke kan se det.

 • Distribuert hovedbok:

Det betyr at ingen av partene vil ha full kontroll over hele nettverket. Alt blir distribuert mellom partene som er involvert i prosessen, hovedsakelig konsensusprosessen. Videre hjelper dette handelsfinansiering blockchain til å håndtere kontraktlige avtaler, gjøre nettverket elastisk og kvitte seg med all manipulasjon.

 • Konsensusmekanisme:

Konsensusmekanismen er veldig viktig for at enhver handelsfinansiering skal gå greit. Det tillater alle involverte parter å bli enige med transaksjonen og legge den til hovedboken. Videre, hvis du bruker innfødte valutaer, kan du kvitte deg med det dobbelte utgiftsproblemet, behovet for avstemming innen handelsproblemet og falske aktiviteter.

I virkeligheten kommer alle disse funksjonene sammen og danner grunnlaget for blockchain for handelsfinansiering. Videre gjør det at handelsfinansiering blockchain kan være robust og synergetisk. Kan det bli bedre enn dette?

Sjekk ut guiden vår på Blockchain for Healthcare nå!

Fordeler med Blockchain og hvordan handelsfinansiering kan fungere ved hjelp av BlockchainInfografisk

Trade finance blockchain teknologi

Kapittel 4: Hva er fordelene med Blockchain?

 • Forhåndsvisning og gjennomgang i sanntid

Ethvert dokument relatert til handelsfinansiering på plattformen kan gjennomgås for å se ektheten i sanntid. Når to parter oppretter kontrakten, må de legge ved visse dokumenter for å sikre at alt er autentisk. For å gjøre det, kan de direkte laste opp dokumentene til handelsfinansieringsblokkjeden.

Videre, etter å ha sjekket ektheten og sørget for at de er gyldige, kan begge parter forhåndsvise disse i sanntid. Videre kan de på denne måten redusere mye timing da vanligvis begge parter tar vare på det, og noen ganger tar disse dokumentene mye tid å bli behandlet.

I virkeligheten skjer det under utvekslingen av disse dokumentene falske aktiviteter. Så du kan sende ut et autentisk dokument, men underveis kan det bli manipulert. Videre kan den andre parten også tukle med det og hevde at du ikke sendte ut de autentiske papirene i utgangspunktet. Dette gir tvister.

Imidlertid kan blockchain for handelsfinansiering ta seg av situasjonen ganske enkelt ettersom plattformen er sikker. Videre ville ingen kunne tukle med det.

 • Gjennomsiktig faktorering

Blockchain kan tilby gjennomsiktig visning av fakturaene, noe som bidrar til å faktorisere dem på kort sikt. I virkeligheten oppstår denne situasjonen når du trenger øyeblikkelig penger for å drive virksomheten din. Fakturafaktoring er en annen type finansiell transaksjon og en spesiell form for skyldnerfinansiering. Videre kan et selskap selge fakturaene til et tredjepartsselskap til nedsatte priser.

Åpenbart vil du måtte gå på akkord med fortjenesten på de ubetalte fakturaene; du får imidlertid øyeblikkelig kontantstrøm. Videre er å redusere kredittrisiko en av de viktigste årsakene til fakturering.

Kanskje og eksportøren selger varer til en importør og gir dem de riktige fakturaene. I virkeligheten tar det 30, 60 eller til og med 90 dager å bekrefte betalingen. Dermed kunne eksportøren selge de ubetalte fakturaene til et factoring-selskap.

De gir deg la oss si 90% av betalingen innen den dagen. Videre vil de senere motta betalingen direkte fra importøren. Som du ser, må eksportøren betale et gebyr for det, og gebyret er de nedsatte fakturaene.

Det du kan gjøre i handelsfinansiering for blockchain er å laste opp eller selge ubetalte fakturaer til fabrikkselskapet på plattformen. Videre kan de sjekke fakturaene og sørge for at de ikke er betalt og er av en kredittverdig klient. Etter det kan de behandle betalingen, og du får den innen dagen.

Etter at forsendelsen er gjort og importøren mottar varene, kan de foreta betalingen til fabrikkselskapet og lukke kontrakten. Så du trenger ikke å vente etter at forsendelsen er gjort, du kan få betalt innen dagen for forsendelsen eller til og med før det.

 • Ingen mellomprodukter

Ingen behov for å gå til en mellommann og øke risikoen for svindel. I stedet kan banker trygt legge til rette for handelsfinansiering uten problemer. Vanligvis må banker i handelsfinansiering stole på en mellommann for å holde kontakter med den andre parten og sende ut sensitiv informasjon.

I virkeligheten er mellommannen et sterkt punkt i falske aktiviteter, og de er ikke pålitelige. Men med blockchain for handelsfinansiering trenger du ikke tenke på det. Videre kan banker direkte nå kontakte en annen parts bank og behandle alle dokumentene deretter. Blockchain-handelsfinansieringsplattformen er svært sikret, og den kan tilby en peer-to-peer-forbindelse for det.

 • Ingen doble utgifter

Alle konnossementene kan spores fra blockchain, noe som eliminerer sjansen for dobbeltbruk. I virkeligheten må konneksjoner sjekkes grundig for å sikre at du ikke betaler for mer varer enn det du bestilte. Kuponger er faktisk en grundig liste over forsendelsens innhold. Videre kan selgeren endre antall varer; dette kan skape et dobbeltforbruksscenario.

Men med blockchain handelsfinansieringsplattform vil du kunne spore konnossementene, og du trenger ikke å bruke mer eller mindre enn hva den opprinnelige regningen er..

 • Smart kontraktutførelse

Smarte kontrakter er viktig i handelsfinansiering blockchain. Videre er kontrakten begge parter opprinnelig enige om å være på plattformen nå. Alt du trenger å gjøre er å møte partneren din fra plattformen og skrive en smart kontraktavtale med forhåndsdefinerte regler.

Men å holde rede på alle reglene og oppfylle hver enkelt av dem er vanskelig. Det er grunnen til at statusen for den smarte kontraktsavtalen vil bli oppdatert i sanntid, noe som vil redusere papirene og tiden. Videre, etter å ha fullført hvert av kravene, vil begge parter få en oppdatering av den samlede prosessen. Dette vil sikre at begge to vet når handlingen skal gjøres og i hvilket stadium de står.

 • Bevis for eierskap

Blockchain kan tilby bevis på eierskap og være fullstendig gjennomsiktig for plasseringen av forsendelsen. Bevis for eierskap vil komme fra eksportøren at de ikke lenger eier varen i stedet for at importøren eier dem fra nå av, og de bruker dem som de ønsker.

Riktig behandling av dette juridiske dokumentet blir imidlertid ganske komplisert, mest i tilfelle internasjonale handler. Blockchain for handelsfinansiering i denne saken kan gjøre det mye enklere. Videre vil eierskiftet finne sted i blockchain handelsfinansieringsplattformen, og begge parter kan utveksle dokumenter med sin signatur for å forsegle avtalen..

Videre, etter at importøren kan bruke dokumentene lovlig, vil det ikke være noen problemer med det.

 • Forskrifter

Som vi sa tidligere, er det mange hindringer når det gjelder internasjonal handel. Videre kan du møte problemer i andre land for noe helt lovlig i ditt land. Forsendelsen må også opprettholde lovene og forskriftene mens de reiser hvis den skulle passere gjennom andre regioner på vei.

Dermed gir det mange kompleksiteter, og mange synes det er vanskelig å holde rede på dem. Imidlertid, med blockchain for handelsfinansiering, kan alle regionale forskrifter opprettholdes bare fra ett sted. Videre kan den også håndheve KYC / AML-løsninger for å gjøre den mer solid.

Sjekk ut vår Ultimate Blockchain Cheat Sheet for å lære mer om blockchain på den enkle måten!

Mulig bruk av Blockchain Trade Finance

Det er mange brukssaker for handelsfinansiering fra blockchain. La oss se hva de er, skal vi?

 • Betalingssikkerhet ved hjelp av automatiseringsprosessen

Tradisjonelt gir kredittbrev faktisk en effektiv måte å redusere risikoen for internasjonal handel på. Dette viser seg imidlertid å være uproduktivt for den saks skyld. Hvorfor?

På grunn av det høyere prispunktet det kommer inn. Vanligvis letter bankene oppgjør og handelsstrøm, og de tilbyr kredittbrev.

Dessuten er alt av kredittbrev basert på dokumentasjonen, men det inkluderer ikke levering av varer eller kvaliteten på varene. Noen ganger inkluderer det til og med ikke tekniske juridiske aspekter ved kontraktene.

Som et resultat fraser banken visse punkter og opprettholder skjønn. I virkeligheten gir denne typen situasjoner tvister så mange ganger folk tolker dem feil. Videre gjør feil i terminologikrav det mye verre. Videre, for dette, forblir varer på leveringsstedet uten å bli gjort krav på.

Hvis det oppstår noen form for dataoverensstemmelse mellom betalinger fra LC og handelsdokumenter, kan du bli forsinket. Så med mindre kjøperen godkjenner det, får ikke selgeren det, noe som er et tap for selgeren. Videre, hvis LC er gyldig i bare et kort vindu og forsendelsene tar lengre tid å behandle, blir den ugyldig. Derfor forårsaker mer problemer enn å redusere det.

Hvordan Blockchain Trade Finance Use Case kan hjelpe

Derfor kan i dette tilfellet blockchain trading finance use case virkelig være nyttig. Ved hjelp av blockchain trading finance use case kan du modellere LC som en selvutførende smart kontrakt.

Bruk av denne metoden vil automatisere verifisering av samsvar i henhold til handelsbetingelsene, og det vil være sikker og raskere betaling for selgeren. Du trenger ikke å bekymre deg for betalingen i tilfelle problemer, fordi det ikke er rom for det.

Videre vil automatisering av prosessen også bety at eventuelle avvik som stiger vil bli oppdaget fra starten. Derfor er det en av de effektive brukssakene for blockchain-handelsfinansiering.

 • Leveringssikring for kjøpere som bruker tokenisering av handelsmidler

Synlighet er en av de viktigste nøklene når det gjelder handelsfinansiering. Det er fordi kjøpere må vite om de aktuelle indikasjonene på når de kan få den potensielle forsendelsen av varer. Videre, for å oppfylle sine forpliktelser nedstrøms, må de vite om plasseringen av forsendelsen.

I mange tilfeller mangler imidlertid kjøperne faktisk dette scenariet og har ikke riktig innsikt i mulige forsinkelsesfaktorer eller dårlige værutfall, havnestopp og mange andre tilfeller frem til leveringstidspunktet. Videre begrenser dette muligheten til å forutse forretningsrisiko og dempe dem.

Annet enn disse handelsdokumentene kommer også inn separat fra forsendelsen. Så selv om du fikk forsendelsen, vil du ikke kunne gjøre krav på den før du får de riktige dokumentene for det. Videre kan folk lett smi dokumenter for å manipulere visse verdifulle punkter, noe som på sikt fører til tvister.

Videre skjer det hovedsakelig på grunn av interaksjoner mellom interessentene, handelsprosedyrer, variasjoner i regelverket i land og mangel på riktige sikkerhetsprotokoller. Dermed vil du se mer og mer dokumentbedrageri mellom handelsselskaper.

Hvordan Blockchain Trade Finance Use Case kan hjelpe

På blockchain-plattformen for handelsfinansiering kan du enkelt løse dette problemet. Videre er blockchain handelsfinansieringssaken mer enn i stand til å håndtere leveringsproblemer. Du kan bruke blockchain for handelsfinansieringsplattform for å digitalisere alle handelsaktiva ved hjelp av kryptotoken. Videre kan du også bruke den til å betegne varetekt eller endre eierandelen til bæreren ved siden av forsendelsesprosessen.

Alt du trenger å gjøre er å koble overføringen mellom de to handelsselskapene og etablere en kjede av herkomst. Videre kan enhver relevant part også utstede handelsdokumentene direkte på blockchain-handelsfinansieringsplattformen uten problemer.

Videre gir tokenizing eiendeler på blockchain for handelsfinansieringsplattform bedre risikostyringsalternativ i stedet for å stole på de fysiske dokumentene. Sammen med sanntidssporingsalternativet for handelsfinansieringskjeden kan de redusere risikoen ytterligere, ettersom de vil vite nøyaktig hvor forsendelsen er.

Videre, hvis du begynner å bruke blockchain handelsfinansieringssak for å utveksle dokumenter som en konnossement, vil du redusere holdetiden for lasten. Videre vil du også kunne forhindre tap på grunn av dokumentmanipulering ved å bruke handelsfinansieringskjede enkelt.

 • Redusere risikoer og øke inntektene gjennom digitalisering av betalingsinstrumenter

Ulike kundefordringer fungerer som et omsettelig instrument for leverandøren eller til og med kjøperen. Instrumenter som utkast, sjekker, veksler og sedler kan gi deg sikkerheten du trenger. Du må imidlertid arkivere dem i banken eller bruke andre finansinstitusjoner til det.

Videre sikrer dette at du har finansiering til å gjennomføre salget eller i det minste overføre alle instrumentene ved hjelp av rabatter, tap og factoring.

Imidlertid har bankene i mange tilfeller å forholde seg til mange falske faktorer. Dette er begrenset tilgjengelighet av handelsinformasjon, høyere kostnad for manuell screening og mange andre faktorer som gjør dem sårbare.

Som et resultat kan du møte store tap som falske fordringer, duplikatfinansiering, kostbare søksmål, omdømmeskader, flere millioner dollar bøter osv..

Videre er et annet viktig smertepunkt i finansieringen utilgjengeligheten av rettidig handelskreditt og mangel på små og mellomstore bedrifter. Som et resultat mottar de utsatte betalingsregler fra kjøperne, men det er ingen likviditet som oppfyller deres kapitalkrav.

Videre gjør overhead for utstedelse, overføring, lagring og innløsning av mottatte dokumenter det til et ineffektivt, tidkrevende og kostbart alternativ. Så til slutt sitter du fast med et altfor tregt system for handelsfinansiering.

Hvordan Blockchain Trade Finance Use Case kan hjelpe

Blockchain handelsfinansieringsplattform kan bokstavelig talt hjelpe i dette tilfellet. I virkeligheten er alle betalingsinstrumentene faktisk kredittinstrumenter for handelstransaksjonen. Så du kan direkte utstede dem på blockchain handelsfinansieringsplattformen som en innfødt eiendel.

Videre vil du også kunne opprette gjeldsbrev eller vekslingsrett på blockchain handelsfinansieringsplattform mellom utstedende og innløsende selskaper. Hvis du direkte kan utstede alle betalingsinstrumentene på blockchain-handelsfinansieringsplattformen, vil du bli kvitt det falske faktureringsproblemet rundt SMB..

Videre vil du også kunne øke likviditetsnivået på blockchain for handelsfinansieringsplattform. Dette vil på sikt redusere risikonivået og øke den totale inntekten.

 • Identifisere gode partnere gjennom identitetsstyring

Identitetsstyring er en av de viktigste spørsmålene innen handelsfinansiering. Vanligvis, når det gjelder internasjonal handel, er det knapt noen muligheter for å møte eller verifisere selskapet du vil samarbeide med.

Derfor er det i mange tilfeller en enorm mengde falske aktiviteter med den virkelige identiteten til selskapet. Mange selskaper hevder muligheter de ikke kan tilby, og mange deler feil informasjon om selskapet sitt.

Det er også en gruppe med selskaper som later til å kjøpe eller selge varer til selskaper, men på slutten av handelen betaler de ikke eller sender ikke forsendelsen. Bankene må også legge til rette for handelstransaksjoner for å dekke all risikoen for levering eller betaling av begge parter.

Men uten noen ordentlig kanal for identitetsstyring, må de noen ganger også håndtere store tap.

Hvordan Blockchain Trade Finance Platform kan hjelpe

Nå med utviklingen av teknologi blockchain, kan handelsfinansieringsplattform tilby deg identitetsstyringssystem. Så for det må enhver part som ønsker å bli med i nettverket bevise sin identitet, og du kan bevare disse dokumentene på blockchain for handelsfinansieringsplattform..

Dessuten vil det være veldig enkelt å sørge for at de er autentiske eller faktisk er de de hevder å være, ettersom du vil være i stand til å gjøre det i sanntid.

Når kredittverdigheten til selskapene er bekreftet, kan du sikre at hele historikken til dokumentene vil være på den blockchain-baserte handelsfinansieringsplattformen. Dermed kan du administrere dem alle fra ett sted.

Videre vil det å bevare alle identitetene til selskaper også tilby en mer gjennomsiktig og effektiv blockchain-basert handelsfinansieringsplattform.

 • Kontrakts- og dokumenthåndtering gjennom uforanderlig hovedbok

Ettersom du har å gjøre med mye papirarbeid innen handelsfinansiering, er det ganske vanlig at du administrerer alle dokumenter og kontrakter deretter. Vanligvis må folk verifisere visse dokumenter til bestemte tider underveis for handel. Dermed blir det viktig at du administrerer dem alle, ellers selv om du gjør en enkelt feil, kan det føre til et problem.

På den annen side må du også håndtere mange juridiske aspekter. Så ethvert mindre problem kan føre til søksmål eller store bøter. I virkeligheten er det ikke mange som faktisk kan administrere alle dokumentene i samsvar med dette og også opprettholde alle reglene riktig.

Hvordan Blockchain-basert handelsfinansieringsplattform kan hjelpe

Blockchain-baserte handelsfinansieringsplattformer kan enkelt administrere alle handelsrelaterte dokumenter fra nettverket. Videre er dokumenter som regulatoriske, økonomiske, forsikringsmessige og kommersielle bevis fullstendig, ettersom du kan hasj dem og gjøre dem tilgjengelige for relevante parter..

Så alle vil bare gjøre endringer i den nyere versjonen, og alt annet enn det vil være uforanderlig.

Vanligvis vil blockchain-baserte handelsfinansieringsplattformer være uforanderlige, noe som betyr at ingen vil kunne endre noe. Men siden det må oppdateres kontinuerlig, må hver bruker gjøre endringer i de nylige filene. Åpenbart, for det, trenger du viss autorisasjonstilgang. Alle dokumentene vil trenge revisjon før de lagres på hovedboken.

Videre holder alt på den uforanderlige kanalen til den blockchain-baserte handelsfinansieringsplattformen, en bedre produksjon hver gang.

 • Reduserte transaksjonsgebyrer med automatisert oppgjør

Som du allerede vet er det mange aktører innen handelsfinansiering. Imidlertid er ikke alle av dem nødvendige for den nye blockchain-modellen for handelsfinansiering.

For eksempel gjør banker vanligvis et oppgjør og sørger for at begge parter får like rettigheter. Imidlertid tar disse prosessene eller tjenesten banken tilbyr mye tid og penger.

Mer spesifikt studiepoeng er få av regnskapene som krever høye kostnadsnivåer. Så på en måte er bankene også en middels eller mellommann når det gjelder handelsfinansiering.

Hvordan Trade Finance Blockchain-plattformen kan hjelpe

Trade finance blockchain-modellen tilbyr mange forskjellige måter å gjøre handelen på. Du kan bruke den vanlige måten og gjøre alt på hovedboken. I denne blockchain-modellen for handelsfinansiering vil du håndtere hver eneste tradisjonelle handelsfinansieringsaktør.

Imidlertid, hvis du og din handelspartner har riktig tillitsnivå eller til og med bekreftet gyldig identifikasjon, er ikke hvert lag nødvendig under handelen. Du kan bare utføre kontrakten ved å bruke smarte kontraktfunksjoner på blockchain-plattformen for handelsfinansiering. Derfor må du implementere blockchain for virksomheten.

Videre er alt du trenger å gjøre å sette opp reglene som dere begge er enige om og bruke det opprinnelige tokenet til å gjøre handelen. Ved å gjøre dette trenger du ikke betale store serviceavgifter til noen mellommann. En annen mulighet er at når du har å gjøre med stabile innfødte eiendeler, er de mye mer holdbare enn fiat-valutaer.

Så under grenseoverskridende betaling trenger du ikke å bekymre deg for konverteringsproblemer med handelsfinansiering blockchain. Videre er transaksjonsgebyrer i blockchain-plattformen for handelsfinansiering ganske små, så det er en vinn-vinn-situasjon for alle.

Vil du vite mer om Blockchain Transformation? Sjekk ut vår Blockchain Transformation playbook!

Kapittel 5: Hvordan handelsfinansiering kan fungere ved hjelp av Blockchain

Trinn 1: Bruk Trade Finance Blockchain-plattformen til å møte handelspartnere

La oss starte med det aller første trinnet. I tilfelle handelsfinansiering skal gjennomføres, må du møte andre selskaper for å komme til enighet. Videre vil dine salgsbehov og kjøpsbehov variere fra selskap til selskap, og å få den mest passende partneren er utfordringen.

På grunn av mangel på likviditetshandel blir det litt vanskelig. Så å koble til riktig kunde er ikke noe av fordelene med å handle. For eksempel kan det hende du trenger en forsendelse med strøk, men den må lages spesielt i henhold til merkevaren din. Dessuten handler du med et utenlandsk selskap som produserer strøk. Imidlertid kan de ikke endre det i henhold til dine behov.

Problemet er at det ikke er lett å bytte til et annet selskap når du er på en markedsplass uten likviditet. Videre vet du kanskje ikke engang om andre spillere som tilbyr en spesiell modifikasjon.

Men når det gjelder handelsfinansiering på blockchain, kan du få den likviditeten du ønsker for din spesifikke nisje. Bedrifter fra hele verden kan komme sammen på plattformen og velge sin beste potensielle handelspartner.

Enda viktigere, ettersom alt på blockchain- og handelsfinansieringsplattformen er autentisk, er det ingen sjanse for at noe falske selskaper eksisterer der. Videre vil dette tillate kjøper og selger å bruke blockchain og handelsfinansieringsplattform for å finne potensielle handelspartnere som er pålitelige. Det vil være som en markedsplass der det vil være en matchende motor for å matche kjøpere og selgere.

Videre vil alle skissere sine evner og krav for å få bedre produksjon innen handelsfinansiering på blockchain.

Trinn 2: Opprett en smart kontrakt og start en ordre

Når du har funnet din potensielle partner, vil du starte en avtale med dem på blockchain og handelsfinansieringsplattformen. For det må du kontakte dem direkte ved hjelp av peer-to-peer-nettverkstilkoblingen.

Når du vet at alle avtaler er godkjent av begge parter, kan du begynne å definere reglene ved hjelp av smarte kontrakter på blockchain og handelsfinansieringsplattformen. Enhver handelsfinansiering på blockchain-plattformen vil tilby smarte kontraktfunksjoner fordi det er et av de nødvendige elementene. Videre er det ganske enkelt å lage en digital kontrakt på blockchain og handelsfinansieringsplattformen.

Videre tilbyr mange handelsfinansiering på blockchain-selskaper maler for å sette opp kontraktene. Så du trenger heller ikke teknisk kunnskap for å gjøre det. Etter det, når begge parter ser kontrakten i sanntid og er enige, vil kjøperen initiere bestillingen.

Trinn 3: Bankforetak av kjøperen

Som du allerede vet nå, tar begge parter i hovedsak hånd om betalingsprosessen for handelsfinansiering. Så når det gjelder handelsfinansiering på blockchain, vil begge parters banker også være på smartkontraktsavtalen.

På denne måten vil de se kontrakten og prosessen og deretter sette i gang visse trinn som trenger deres handlinger. Videre, når smarte kontraktvilkår er oppfylt, kan de gjøre opp betalingen ved hjelp av handelsfinansiering på blockchain-plattformen. Videre vil betalingen skje fra kjøperens bankkonto til selgerens bankkonto.

Trinn 4: Mottatt finansiering for selgeren

Vanligvis skjer handelsfinansiering innen 30, 60 eller 90 dager. Det avhenger mest av forsendelsestidspunktet. Videre kan forsendelsene i internasjonal handel ta mye tid avhengig av ruten.

Videre har selgeren kanskje ikke tid til å vente så lenge på å få betalingen. I stedet kan de øke prosessen for å motta finansiering fra banken sin. Hvordan vil de gjøre det?

De kan selge fakturaene sine til et annet fabrikkselskap og få penger i stedet på blockchain og handelsfinansieringsplattformen. Videre vil selgerens bank levere fakturaen, og factoring-selskapet vil komme på den smarte kontraktsavtalen og betale opp selgeren.

Etter det vil fabrikkselskapet og kjøperen samarbeide direkte om den smarte kontrakten ved hjelp av blockchain og handelsfinansieringsplattformen.

Trinn 5: Forsendelse og sporing av varer

Det er veldig enkelt å spore forsendelsesprosessen på blockchain og handelsfinansieringsplattformen. I tillegg er prosessen lik sporing av forsyningskjedeprodukter. En tracker vil la kjøperen og selgeren vite nøyaktig hvor lasten er. Videre spiller det ingen rolle hvilken vei selgeren sender varene. Sporeren vil alltid gi dem beskjed om varens nøyaktige beliggenhet og tilstand.

Mer avansert handelsfinansiering på blockchain-plattformer tilbyr spesielle sporingsalternativer. Dessuten lar de deg kjenne til visse funksjoner som værforhold eller temperatur eller varens intaktitet. Videre vil du også kunne spore kvaliteten på et produkt hvis det er værsensitivt.

Så når selgeren sender varene, vil begge parter spore prosessen med forsendelsen.

Trinn 6: Kjøper bekrefter handelen

Når kjøperen får forsendelsen og ser den smarte kontraktsoppdateringen, vil de kontakte rederiet for å bekrefte det. Når hvert dokument er bevist autentisk på plattformen, vil kjøperen bekrefte handelen med den smarte kontrakten.

For å bekrefte vil det være et alternativ å klikke på en knapp for å bekrefte det. I tilfelle tvister vil det være en mulighet til å avgjøre tvisten i handelsfinansiering på blockchain. Videre får du flere alternativer for å velge hvilken type konflikt eller klage du har mot kjøperen eller selgeren.

Etter behandlingen av det vil kjøperen deretter bekrefte betalingen ved hjelp av handelsfinansiering på blockchain. Imidlertid, i tilfelle av annen oppløsning, vil visse handlinger finne sted.

Trinn 7: Selger får betaling

Forsendelsen er gjort, og kjøperen bekreftet det på blockchain og handelsfinansieringsplattformen. Så den smarte kontrakten vil automatisk starte betalingen for selgeren ved bruk av handelsfinansiering på blockchain.

For det første for å gjøre dette vil kjøperens bank belaste beløpet fra kontoen og deretter sende dem direkte til selgerens bankkonto. For det andre vil selgerens bank bekrefte betalingen på blockchain og handelsfinansieringsplattformen. Til slutt vil begge parter avslutte kontrakten ettersom alt gikk gjennom.

Sjekk ut guiden vår på Blockchain for forsikring herfra!

Blockchain Consortium, selskaper og populære Enterprise Blockchain-plattformer for handelsfinansieringInfografisk

handelsfinansiering blockchain konsortier

Kapittel-6: Populære Enterprise Blockchains egnet for handelsfinansiering

Det er mange bedrifter som implementerer blockchain. Imidlertid er ikke alle av dem egnet for handelsfinansieringsnisje. Finans er en av de viktigste tilfellene av blockchain-teknologi, og mange bedrifter tilbyr nå spesielle løsninger for handelsfinansiering blockchain-plattformer.

Hvis du leter etter de beste handelsfinansierte blockchain-selskapene for å drive prosjektet ditt, bør du definitivt sjekke ut alle alternativskjemaene nedenfor. Vi har håndplukket den mest populære og best egnede enterprise blockchain som er egnet for handelsfinansiering. Så, la oss se hva de er –

 • Hyperledger

La oss starte med en av de største aktørene i denne bransjen – Hyperledger. Hyperledger er et prosjekt av Linux, og det kom fra året 2016. Videre er Hyperledger tilfeldigvis en flott løsning for ulike typer bransjer, inkludert handelsfinansiering.

Handelsfinansiering blockchain-selskaper ville definitivt finne det en passende match for prosjektet sitt på grunn av den brede integrasjonen. For tiden har Hyperledger mer enn 185 samarbeid pågår. Videre, med ti forskjellige typer prosjekter i vesken, er Hyperledger praktisk talt styrende på markedet.

Du vil være glad for å vite at mange av deres prosjekter støtter handelsfinansieringsnisje og tilbyr eksklusive funksjoner akkurat for det.

Hva tilbyr det?

Tillatt Blockchain System

Trade-blockchain-teknologien kommer med tillatt rammeverk. Så når du blir med i nettverket, må du bekrefte identifikasjonen din. Videre vil du være i stand til å finne dine relevante partnere enkelt.

Høy skalerbarhet med større ytelse

Trade-blockchain-plattformer må være skalerbare. De må også dekke tusenvis av transaksjoner i løpet av sekunder. Derfor tilbyr Hyperledger høy skalerbarhet med førsteklasses kvalitet.

Behov for å vite datatilgjengelighet

Trade-blockchain-plattformer må håndtere mye sensitiv dokumentasjon. Videre må de også sørge for at bare handelspartnerne kan se dem. For det trenger Hyperledger-tilbud bare å vite datatilgjengelighet i hovedboken.

Rike spørsmålsspråk

Hyperledger tilbyr rike spørringsspråk, så det vil være enkelt for ethvert handelsselskap å søke gjennom databasen.

Modulær arkitektur

Å legge til nye funksjoner i blockchain-plattformen for handelsfinansiering vil være en enkel ting med nettverkets modulstruktur.

Sikkerhetsmåling for sensitive data

Hyperledger vet at alle finansielle tjenester må ha sikkerhet av høy kvalitet som ingen kan hacke seg inn i.

 • Ethereum Enterprise Alliance

En annen flott bedriftsplattform for handelsfinansierende blockchain-selskaper er Ethereum Enterprise Alliance. Ethereum er en av de eldste blockchain-teknologiene og den mest populære for den saks skyld på markedet. Videre eksisterer ikke ethvert problem med bitcoin-arkitekturen i Ethereum.

Videre tilbyr denne plattformen et robust utvalg av funksjonalitet for handelsfinansierende blockchain-selskaper. Det er imidlertid ikke bare for finansnæringer. På grunn av etterspørselen etter avanserte bedriftsbehov, dannet Ethereum et konsortium med over 250 medlemmer. Videre er de en ideell tillatelsesfri blockchain.

Så du kan tro at de ikke er best egnet for økonomiske årsaker. Imidlertid tilbyr de spesiell begrensende tilgang for parter som trenger personvern.

Hva tilbyr det?

Åpen plattform

Vel, først og fremst tilbyr de en åpen kildekodeplattform for handelsfinansierte blockchain-plattformer.

Autoritet

Trade blockchain-prosjekter må håndtere den autoritative innflytelsen fra EØS. Det er fordi for å opprettholde et åpent økosystem, må det være visse regler, og EØS vil opprettholde det. Videre, hvis du påpeker retningslinjene dine fra starten av, ville det være lettere for dem å opprettholde det.

Gi statlig støtte

Hva kan være en bedre måte å starte handelsfinansieringsprosjektet ditt enn å ha full statlig sikkerhetskopi? Vanligvis håndterer blockchain-plattformer lov- og reguleringsspørsmål. Imidlertid må finanssektoren være under loven. Og EEA tilbyr nettopp det.

Evolving System

Ingen ønsker å komme etter, og det er derfor EEA alltid vil oppgradere funksjonene sine og legge til mer i den offentlige versjonen av plattformen. På denne måten har både den private og den offentlige plattformen fordeler. Og det vil også din handelsfinansierte blockchain.

KYC / AML-protokoller

Handelsfinansiering må ha KYC / AML-protokoller for å kjenne kundene bedre. Med EEA får du alle juridiske funksjoner av dette.

 • R3 Corda

R3s Corda er en av den kommersielle blockchain-versjonen av Corda-programvaren. Videre er plattformen designet for å være åpen kildekode for bedriftsbrukere. Unødvendig å si, handelsfinansiering blockchain selskaper bør definitivt bruke det.

Det beste med denne plattformen er at den hovedsakelig er for økonomiske seksjoner. Selv om det i nyere tid også er andre implementeringer, er det fremdeles rettet mot finansielle sektorer. Derfor kan det være den beste samtalen å bruke den på din blockchain-plattform for handel.

Corda ble til fra året 2015, og har for tiden 200+ medlemmer i vesken. Videre kan handelsfinansiering blockchain-selskaper virkelig bruke den tillatte typen natur i sine prosjekter.

Hva tilbyr det?

Søknadsbrannmur

Kanskje du leter etter den beste blockchain-applikasjonsbrannmuren. Da er Corda her for å redde dagen. Handelsøkonomi trenger sterk beskyttelse mot dokumentlekkasjer og manipulering. Videre, med hjelp av Corda, kan nå handelsfinansieringskjede utnytte denne fantastiske brannmuren for å beskytte dokumentene sine.

Kryptering

En annen nyttig funksjon for handelsfinansierte blockchain-prosjekter er bruken av et avansert krypteringsnivå. For det bruker de kryptografi; denne er imidlertid langt flere overordnede enn noen annen kryptografi i markedet. Videre er det praktisk talt umulig for noen tredjepart å dekode det.

Høy tilgjengelighet

Plattformen tilbyr høy tilgjengelighet for alle handelsfinansierte blockchain-samfunn. Den er i gang 24/7 med samme avanserte utgang.

Overvåking og gjenoppretting av katastrofer

Ved hjelp av R3 Corda vil du kunne overvåke plasseringen av luksusvarer. I tilfelle katastrofer er det en utall måte å komme seg fra plattformen på. Videre er det store verktøy for å til og med forutsi en slik katastrofe for å unngå den.

 • Ripple

Fra 2012 har Ripple vært en førsteklasses blockchain-plattform på markedet. Men tilbake på den tiden var det Opencoin. Senere i 2015 ble det omdøpt som Ripple. Handelsfinansierte blockchain-selskaper ville elske denne plattformen ettersom deres RippleNet forbinder banker, betalingsleverandører, selskaper, aktivautvekslinger osv..

Så hvis du er ute etter en slags økonomisk aktør, har RippleNet ryggen. Videre vil blockchain-selskaper med finansfinansiering også være begeistret over å bruke nesten gratis globale transaksjoner. For tiden har de mer enn 100+ organisasjoner som jobber med dem.

Hva tilbyr det?

Oppdag nye markedsplasser

Mange finansinstitusjoner sliter med å finne riktig kunde og ender opp med å få kontrakter med falske selskaper. Ikke bare skader det omdømmet til handelsfinansieringsselskapene, men det fører også til at inntektene skifter nedover.

For å håndtere dette tilbyr Ripple nye markedsplasser hvor du kan oppdage potensielle kjøpere og selgere.

Sikre flere kunder

Ved hjelp av en solid plattform som Ripple, vil du kunne tiltrekke flere kunder for å lage kontrakter på nettverkssystemet. Vanligvis vil selgere være begeistret fordi de vil få betalinger på kort tid ved hjelp av handelsfinansieringskjeden.

Sikkerhetsprotokoller og sikkerhetsproblemer

Det er mange smutthull i strukturen for handelsfinansiering. For å gjøre det mer bevis, tilbyr Ripple de beste sikkerhetsprotokollene. På toppen av alt tilbyr de en spesiell sikkerhetsfunksjon for blockchain-plattformene for handelsfinansiering.

Forenkle betalingsprosessen

Handelsfinansiering blockchain-plattformer trenger alltid forenklet produksjon fra denne bransjen. Ettersom den typiske handelen er ganske kompleks, står mange mennesker overfor vanskelige problemer. Men ved hjelp av Ripple kan ingen handelsfinansierende blockchain-selskaper nyte en forenklet prosess med transaksjoner.

 • Quorum

Kvorumet skal være neste på listen for handelsfinansierende blockchain-selskaper. Videre er handelsfinansieringsplattformen designet for å passe avanserte utganger med større hastighetstransaksjoner. Quorum vil fungere best med handelsfinansiering ettersom nettverksarkitekturen er ganske egnet for omfattende bruk.

Dessuten, da det er tillatt, noe som betyr, må du få private autentiseringsfunksjoner for å komme inn på plattformen. Videre går denne funksjonen virkelig hånd i hånd med finansnæringen.

Handelsfinansiering blockchain selskaper ville også elske det faktum at plattformen er super skalerbar og ikke vil smuldre ned under press.

Hva tilbyr det?

Node Forvaltningsmyndighet

Det er som en autentiseringsprosess å komme inn i nettverket. På inngangsnivå vil en myndighet kontrollere om parten er kvalifisert til å gå inn i nettverket eller ikke. Derfor vil du alltid finne pålitelige verifiserte personer på nettverket.

Private transaksjoner

Trade-blockchain-plattformer må opprettholde personvernet, selv under transaksjoner. Derfor tillater Quorum alle å handle privat med en annen bruker.

Avtale gjennom stemmegivning

Quorum kommer til enighet gjennom flertallsavstemning. Og så kjører den ikke på noen typiske energiforbrugende konsensusprotokoller. Siden alt avhenger av avstemningen, tar det veldig kort tid å få transaksjonen godkjent.

Avansert ytelse

I motsetning til den offentlige versjonen av Ethereum, tilbyr Quorum ytelse i høy klasse. Ikke bare det, men det tilbyr også en høyere transaksjonsrate enn andre plattformer.

Kapittel 7: Blockchain Consortia for Trade Finance

 • Vi. handel

Åtte banker kom sammen og dannet blockchain-konsortier med handelsfinansiering med navnet We.trade. Tidligere var We.trade kjent som Digital Trade Chain. Imidlertid, for å gjøre det mer innflytelsesrikt, ble de ommerket som We.trade. For tiden tar de støtte fra blockchain-støtte fra handel IBM.

Videre er deres viktigste intensjon å tilby blockchain-basisfinansiering for små og mellomstore selskaper, som vanligvis disse selskapene står overfor de fleste problemer.

Videre, med hjelp av Hyperledger Fabric og IBMs bankbransjeerfaring, vil den blockchain-baserte handelsfinansieringen være billigere og enkel å bruke.

I virkeligheten tar handelsfinansierte blockchain-konsortier alle fasilitetene fra Hyperledger Fabric v1.0.0. Videre er Hyperledger mer enn i stand til å være en blockchain-plattform for handelsfinansiering.

For tiden er medlemmene av handelsfinansieringskjeden –

UniCredit, Rabobank, Santander, Deutsche Bank, Natixis, Nordea, KBC og HSBC.

Tradechain blockchain-konsortiene vil kjøre direkte på IBM Cloud. Videre vil denne måten blockchain-prosessen med handelsfinansiering fortsette å gå jevnt.

Videre vil den også spore, administrere og sikre internasjonale og innenlandske handelstransaksjoner på blockchain-basert handelsfinansiering. I tillegg kan du også spore alt ved hjelp av mobile enheter. Så denne blockchain-baserte handelsfinansieringen er super praktisk.

 • Marco Polo

Det er mange finansielle selskaper som dannet Marco Polo-konsernplattformen for handelsfinansiering. Videre er det også et annet medlem som opptrer som observatør og ikke tar del, er International Trade and Forfaiting Association (ITFA). Videre består ITFA av over 170 medlemmer.

Marco Polo blockchain-konsortier for handelsfinansiering eksisterer fordi de vil tilby bedre bankopplevelse sammen med tilby handelsløsninger til potensielle kunder.

For øyeblikket tar Marco polo handelsfinansiering blockchain-konsortier en teknisk sikkerhetskopi fra R3 Corda og TradeIX. Det er flere fordeler med denne blockchain-baserte handelsfinansieringsplattformen. La oss se hva de er –

 • Mutualisering av kostnader: Marco polo handelsfinansiering blockchain tillater gjensidig fordeling av kostnadene på tvers av mange deltakere og medlemmer på nettverket.
 • Ingen risiko: Å bruke blockchain-plattformen for handelsfinansiering er svært gunstig ettersom de gir null risiko fordi hver deltaker er bekreftet og festet med lov og forskrifter..
 • Nettverkseffekter: Leveres med kritiske masse nødvendige løsninger for å fremme en sterk nettverksstruktur.
 • Samarbeid: Å dele kompetanse og spille med teknologi i hele bransjen gir opphav til innovasjoner. Videre markedsfører blockchain-plattformen for handel.

For tiden er medlemmene av handelsfinansieringskjeden –

Bangkok Bank, Natixis, Commerzbank, SMBC, DNB, ING, Standard Chartered, BNP Paribas, OP Financial og NatWest.

 • Batavia

Batavia er en annen av handelsfinansierte blockchain-konsortier. For tiden samarbeider de med IBM for å implementere handelsfinansieringsplattformen. Det er et lite konsortium av banker med bare fem banker for tiden.

For tiden er medlemmene av handelsfinansierte blockchain-konsortier –

CaixaBank, Erste Group, UBS, Bank of Montreal og Commerzbank.

Batavia bestreber seg på å eksistere fordi de tar sikte på å tilby handelsnettverk over landegrensene sammen med opprettelsen av flere partier. Videre ønsker de å tillate et åpent økosystem av eksportører og importører der begge parter kan finne relevante partnere for handel.

I løpet av prøveperioden gjennomføres også mange live-prosjekter, for eksempel transportformer i forskjellige regioner.

Batavia handlet også forskjellige størrelser av transaksjoner og produktvarer for å teste hvordan plattformen deres fungerer i en annen situasjon. Så ved å bruke Batavia handelsfinansiering blockchain konsortiekunder kan handle uten feil med full gjennomsiktighet. I tillegg kobler blockchain-plattformen med en enkelt handelsfinansiering også mer effektive partnere sammen.

 • Voltron

Voltron handelsfinansiering blockchain konsortier er basert på R3 Corda-plattformen. Imidlertid samarbeider de også med CryptoBLK for teknologisk støtte. Igjen kommer Voltron med 12 banker som ønsker å effektivisere prosessen med handelsfinansiering på det internasjonale markedet.

For tiden er medlemmene av handelsfinansierte blockchain-konsortier –

US Bank, Natwest, Bangkok Bank, Mizuho, ​​BNP Paribas, BBVA, Intesa Sanpaolo, ING, HSBC, Scotiabank, SEB og CTBC bank.

Dere vet alle hvordan kredittbrev er et grunnleggende behov for handelsfinansiering. Derfor for å gjøre det enda fullsikkert Voltron tilbyr en sikret handelsfinansiering blockchain-plattform. Ved hjelp av plattformen kan bankene utstede kredittbrev med relevant dokumentasjon uten å bekymre seg for feil.

Siden begge parter kan forhåndsvise alt live, kan de også komme til enighet eller påpeke feil før de forsegler avtalen. Videre kan bedriftskunder direkte laste opp dokumentene bare med sine respektive partnere. Så ikke alle mennesker kan se alle sensitive dokumenter på hovedboken.

 • HKTFP

HKTFP er en Hongkong-basert blockchain-plattform for handelsfinansiering. Plattformen er et samarbeid mellom banker og Hong Kong Monetary Authority. Videre fungerer handelsfinansiering-blockchain-plattformen kun på et bevis på konsept basert på spesielle funksjoner for handelsfinansiering.

For tiden er medlemmene av handelsfinansierte blockchain-konsortier –

Bank of China, HSBC, Hang Seng Bank, ANZ, Standard Chartered, DBS og Bank of East Asia.

Det primære målet er å få hvert eneste dokument og prosess digitalisert. Dessuten, med en eneste form for ekte dokumentasjon, ville det ikke være svindel. Videre ønsker de også å koble seg til annen blockchain-plattform for handelsfinansiering for å utvide handelsnettverket.

HKTFP er også en skalerbar løsning ettersom markedet for handelsfinansiering lider av mangel på likviditet. Et annet flott problem de ønsker å løse er høy pris. Så ved hjelp av plattformen kan du endelig handle med lave kostnader i disse regionene.

For å drive plattformen bruker de Hyperledger Fabric.

 • Komgo

Komgo er et annet blockchain-konsortium for handelsfinansiering. Deres primære mål er å tilby effektivitet og sikkerhet gjennom forenkling, automatisering og fremme spesifikke bransjebaserte funksjoner.

På nåværende tidspunkt Komgo ønsker å tilby en desentralisert blockchain-plattform for å løse problemer med datautveksling for handelsfinansieringsindustrien.

For varehandel vil de få frem datautveksling og sikkerhet, men de vil effektivisere det på plattformen fullt ut. Ved hjelp av plattformen kan kjøper og selger møte og koble sømløst gjennom sikrede kanaler. For tiden bruker de Ethereum til å drive blockchain-nettverket sitt, og de tar også teknisk støtte fra ConsenSys Kaleido.

Videre er det femten forskjellige interessenter i dette konsortiet, som inkluderer råvarehandlere, banker, inspeksjonsbedrifter og energibolag..

Medlemmene av handelsfinansieringskonsortiene er –

Gunvor, Shell, BNP Paribas, Citi, Société Génerale, Macquarie, Mercuria, ING, ABN AMRO, Rabobank, Crédit Agricole Group, MUFG Bank, Koch Supply & Trading, SGS og Natixis.

Kapittel 8: Virkelige selskaper som bruker Blockchain for handelsfinansiering

 • Mizuho

Japans Mizuho-bank tar for fullt ut blockchain-plattformen for handelsfinansiering. Nylig fullførte de en av de første handelsfinansieringstransaksjonene mellom Japan og Australia uten problemer. I tillegg ble ifølge dem all dokumentasjon og data delt jevnt mellom de to partene.

Videre jobber Mizuho faktisk med to andre parter – Sompo Japan Nipponkoa Insurance og Marubeni Corp..

For tiden tar de teknisk støtte fra IBM Japan for å utvikle blockchain-plattformen for handelsfinansiering. Imidlertid tror Mizuho de fortsatt har en veldig lang vei å gå før prosjektet er helt perfekt. Så forhåpentligvis får vi en flott løsning for handelsfinansiering av blockchain fra dem snart.

 • Barclays

Barclays er et annet av selskapene som endrer de tradisjonelle måtene å finansiere handel på. Sammen med selskapet Wave jobber de med en blockchain-plattform for handelsfinansiering som vil håndtere globale handelsproblemer.

Videre skjedde det på deres helt nye handelsfinansiering blockchain-plattforms kredittbrev mellom Seychellene Trading og Ornua. Videre utvekslet begge disse partiene handelsdokumenter ved hjelp av Wave-plattformen uten problemer. I tillegg brukte de SWIFT til å betale opp pengene sine.

Den nye handelsfinansierte blockchain-plattformen sørger for at alle parter på en kontrakt vil se og overføre fraktdokumenter og titler ved hjelp av sitt sikrede desentraliserte nettverk. Dermed kan det nye systemet virkelig øke hastigheten på prosessen og redusere den totale kostnaden.

Videre er det også i stand til å oppdage falske aktiviteter i dokumentasjonen. For tiden er Barclays det eneste selskapet som utforsker potensialet til Wave-plattformen. Men de vil også samarbeide med andre banker eller finansinstitusjoner for å utnytte potensialet til denne fantastiske handelsfinansierte blockchain-plattformen.

 • People’s Bank of China

En annen flott blockchain-plattform for handelsfinansiering jobber seg til verden. Denne gangen leder People’s Bank of China prosjektet med en stor bekymring for miljøet til den typiske handelsvirksomheten. Guangdong, Hong Kong og Macao Dawan District Trade Finance Blockchain Platform er navnet på blockchain-initiativet for handel.

Videre, med denne plattformen, har de som mål å skape et økosystem for handel over landegrensene over Hong Kong, Guangdong og Macau Bay Area.

Videre er plattformen deres i stand til å redusere kostnadene til mindre enn 6% for mikro- til mellomstore bedrifter. For tiden jobber de med 7-8%. Selv om du kanskje tror det ikke er mye av en reduksjon i kostnadene, men når du har å gjøre med millioner, gjør til og med 1% en enorm forskjell.

Igjen, det ville ikke bare være for innenlandsk handel, men vil også dekke utenlandske selskaper. Plattformen deres vil også verifisere ektheten før den gir tilgang til plattformen.

 • Scotiabank

Scotiabank utforsker verden av handelsfinansiering blockchain ved hjelp av AlphaPoints blockchain-plattform. Videre, ved å samarbeide med dem, bruker de endelig prosjektet til å sende ut handelsdokumenter som en prøveversjon. Foreløpig er rettssaken fullstendig positiv, så vi kan anta at den fungerer ganske bra.

AlphaPoint distribuerte hovedbokssystemet sitt som kan tilby digitalisering av eiendeler, administrere papirarbeid før og etter handel og skape handelssteder. Videre, under prøveperioden, fungerte det både på Microsoft Azure-plattformen og AlphaPoints egen plattform.

Videre er handelsfinansieringsplattformen godt rustet til å gå med eldre systemer. Det kan imidlertid ta mye tid å endre de gamle systemene fullt ut, da strukturen til handelsfinansieringskjeden er ganske kompleks.

Trade-blockchain-plattformen er også mer enn i stand til å håndtere tusenvis av avtaler i løpet av et sekund hver dag! Det støtter også petabytes med data!

 • SEB

SEB bruker CGIs blockchain-løsning for handel. Videre er løsningen deres Trade360 perfekt i stand til å håndtere belastningen på handelsfinansieringstransaksjoner og forskrifter. SEB tilbyr mange forskjellige finansielle tjenester i flere land. Imidlertid ønsker de å utnytte sitt fulle potensial for investering og bedriftsbank i full sving.

Det er her deres partnerskap vil spille inn. Trade360 er en skybasert plattform kun for finanssektorene. Videre tilbyr de lukrativ programvare, arkitektur og støtte for alle de økonomiske behovene for global handel.

Videre støtter systemet overholdelse av regelverk, noe som er helt nødvendig når det gjelder handel. I virkeligheten kan plattformen tilby inntil 30% økning i omsetning og raskere produksjon for SEB-selskapet.

Det vil også være et sikkert privat skysamfunn som vil sikkerhetskopiere deg på alle måter. Videre tilbyr den også sanntidsrapportering så; vil du kunne sjekke statusen i sanntid.

 • KBank

Kbank eller Kasikornbank Public Company Limited prøver vår garantibrev blockchain. Som teknologisk støtte tar de IBMs Hyperledger-løsning. Videre er deres primære mål å forenkle og feste prosessen med Garantibrev. Dette vil omfatte –

 • Forbedrer all forbrukeropplevelse.
 • Tilbyr sterke sikkerhetstiltak.
 • Mindre kostnad for begge parter.

Kbank er Thailands en av de største utstedelsene av garantibrevet. Men på grunn av den svært dyre naturen er det ikke mange som klarer å få den behandlingen de trenger. Videre tilbyr de også mange økonomiske funksjoner som internasjonal handel, kommersiell bankvirksomhet og til og med investeringsbank. I dette tilfellet må de håndtere mange sikkerhetsfeil og tvister.

For tiden vil de bare digitalisere prosessen slik at det vil være et mer praktisk og tidsbesparende alternativ for alle kundene. Videre ville blockchain for handelsfinansiering være helt papirløs, noe som ville redusere temperamentnivået i denne avdelingen.

 • Dubai Trade og Dubai Custom

Dubai er en av de entusiastiske byene som godtar nytten av blockchain-teknologi. Derfor begynner de å utforske blockchain for handelsfinansiering for alle import- og eksportvirksomheter i Dubai for å gjøre det enda mer praktisk.

IBM jobber med dem på heltid for å tilby dem handelsfinansierte blockchain-løsninger. Videre vil BAAS-leverandøren også samarbeide med rederier, banker og flyselskaper for å gjøre det til en felles innsats. Videre vil Dubai Trade and Customs lede dem for dette prosjektet. Deres primære mål er å forbedre skikken og redusere tyverisituasjonen i tilfelle frakt.

Ettersom de bruker Hyperledger-teknologi, vil de få mer tilgang til modulmiljøet og kunne utvide nettverket når det er nødvendig. I alle fall vil plattformen være et stort samarbeid eller prosjekt i blockchain-nisje for handelsfinansiering.

Kapittel 9: Avsluttende ord

Handelsfinansiering er en av de største næringene som spiller en enorm rolle i økonomien vår. På grunn av mangel på riktig vedlikehold fungerer det såkalte arbeidssystemet ikke lenger. Med økende dårlige erfaringer og mange hindringer i global handel, kan ikke verdensøkonomien bli helt forent.

I denne veiledningen har vi beskrevet hvordan bruk av blockchain-teknologi kan revolusjonere denne sektoren. Åpenbart er blockchain-teknologien ikke perfekt. Imidlertid er det langt bedre enn eldre systemer. Ved hjelp av riktig handelsfinansiering blockchain, kan vi bare håpe på en bedre internasjonal handelsopplevelse.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me