Kako kupiti Electroneum: Vodnik za začetnike pri nakupu Electroneuma

Hej, vsi. Dobrodošli v naslednjem vodniku po korakih, danes vam bom pokazal, kako kupiti Electroneum!

Ko lahko izbirate med toliko različnimi kriptovalutami, je lahko glavobol, če veste, v katero naložiti. Vendar mislim, da ste se z obiskom tega članka odločili, da je kovanec Electroneum vreden vaše naložbe! No, imam nekaj dobrih novic za vas – prišli ste na pravo mesto.

Mimogrede, ali ste vedeli, da lahko Electroneum kopljete z mobilnim telefonom! Kul, kajne? Zato postaja tako priljubljen!

Kot pri vseh kriptovalutah tudi tukaj ni nobenega zagotovila, da bo projekt uspel. Torej, najprej sem mislil, da bom z vami delil nekaj osnovnih informacij, preden vam pokažem, kako kupiti Electroneum.

Nato bom pregledal tri najboljše borze, pri katerih lahko kupite Electroneum, nato pa bo sledil preprost vodnik po korakih, ki vam bo natančno prikazal, kako prvič kupiti Electroneum.

Torej, kaj še čakaš? Skočimo vanj!

Kaj je Electroneum?

Electroneum je bil ustanovljen septembra 2017. Njena ICO (začetna ponudba kovancev) se je končala zgodaj, ko je dosegla trdo karto v višini 40 milijonov dolarjev. Zanimivo je, da je bila Electroneum prva britanska ekipa, ki je lansirala novo kripto valuto.

Najden najnovejši kupon Coinbase:

Opomba: trda kapica je najvišji znesek denarja, ki ga želi zbrati novo kripto podjetje. Mehka kapica je najmanjši znesek, ki ga je treba zbrati za začetek projekta.

Platforma Electroneum je bila ustvarjena z vilico kode Monero. Trenutno je v obtoku 6,698 milijard Electroneuma in samo 21 milijard je mogoče kdaj ustvariti.

Opomba: Ko govorim o »forkingu« druge verige blokov, to pomeni, da je izvirna koda kopirana, vendar spremenjena za izboljšanje. Znana primera forkinga sta Ethereum Classic (iz Ethereuma) in Bitcoin Cash (iz Bitcoin).

Ideja projekta ekipe Electroneum je ustvariti kriptovaluto, ki jo lahko uporablja vsak, ki ima mobilni telefon. To je res koristno za tiste, ki živijo v revnejših državah, saj večina ljudi nima dostopa do osebnega ali prenosnega računalnika.

Razlog, da želi projekt postati velik v državah v razvoju, je ta, da trenutno mednarodno pošiljanje sredstev stane veliko denarja. Na primer uporaba storitve Western Union za prenos 200 dolarjev v Afriko stane povprečno 12% pristojbin, kar pomeni, da bi sprejemnik izgubil 24 dolarjev. To je veliko denarja za veliko ljudi, zlasti tistih, ki živijo v revščini.

S prenosom uporabniku prijazne mobilne aplikacije Electroneum lahko ljudje pošiljajo in prejemajo kovance ETN v samo nekaj minutah po ceni, ki je nižja od dolarja. To je velik prihranek, kajne ?! In eden od odgovorov, kako kupiti vprašanje Electroneum.

Druga res prijetna lastnost je ta, da aplikacija Electroneum omogoča kopanje kovancev iz mobilnega telefona! Rudarstvo je postopek uporabe računalniške moči za preverjanje transakcij v verigi blokov. Vendar pa pri rudarjenju priljubljenih kovancev, kot je Bitcoin, potrebujete res drago strojno opremo, ki porabi veliko električne energije.

Vse, kar morate storiti za rudarstvo Electroneuma, je, da prenesete aplikacijo, se prijavite in kliknete začetek rudarjenja. To je to! Brez posebne strojne opreme, brez znanja programiranja in dragih računov za elektriko!

Cenovni učinek Electroneuma je bil od začetka precej neskladen. Ko je prvič začel trgovati, je bil po ceni 0,09 USD na kovanec, v začetku januarja 2018 pa je dosegel 0,22 USD.

Vendar pa se je tri mesece kasneje znižal na samo 0,02 USD. To pa je za kriptovalute povsem normalno, saj se cene pogosto lahko hitro spremenijo. Ustvarjanje dobička z vlaganjem kriptovalut je včasih vse v dobrem času!

Zdaj, ko veste, kaj projekt počne, ugotovimo, kje kupiti Electroneum!

Kje kupiti Electroneum

Kako kupiti vprašanje Electroneum, vedno sledi, kje kupiti Electroneum. Ker je kovanec Electroneum povsem nova kriptovaluta, ga lahko kupite le na nekaj borzah. Pokrival bom vsako od teh izmenjav ter njihove prednosti in slabosti, da se boste lahko odločili, katera je najboljša za vas. Vaša odločitev lahko temelji na razpoložljivih načinih plačila, provizijah ali morda na čem drugem.

Kucoin

Borza Kucoin je bila ustanovljena maja 2017 in se nahaja v Hong Kongu. Uporabnikom omogoča nakup, trgovanje in prodajo več kot 70 različnih kriptovalut, vključno z Electroneumom. Na žalost Kucoin ne dovoljuje uporabe fiat denarja za polog ali dvig, zato boste morali svoj račun financirati z drugo kriptovaluto.

Če želite kupiti ETN pri Kucoin, ga lahko zamenjate z Bitcoin (BTC) ali Ethereum (ETH). Obseg trgovanja z obema kovancema je dober, zato ne bi smeli imeti težav pri iskanju prodajalca!

Tudi kucoin pristojbine so res dobre in vsaka trgovina vas bo stala le 0,1%. Depoziti so vedno brezplačni, vendar dvigi stanejo, znesek pa bo odvisen od kriptovalute, ki jo želite dvigniti.

Za začetek trgovanja vam ni treba predložiti nobenih identifikacijskih podatkov, če ne želite kupiti ali prodati več kot 2 Bitcoin-a (ali enakovredno) na dan!

Še ena dobra stvar pri Kucoinu je, da je služba za stranke odlična, saj uporabnikom omogoča podporo prek telefona, e-pošte in celo klepeta v živo. V podjetju Kucoin deluje tudi redna varnostna ekipa, ki zagotavlja, da so vaša sredstva varna.

Torej, Kucoin dobi palec od mene!

Zdaj pa poglejmo moj drugi predlog v tem priročniku “Kako kupiti Electroneum”.

Primerjajte kripto izmenjave vzporedno z drugimi

Ali si vedel?

Ste se kdaj vprašali, katere kripto borze so najboljše za vaše trgovinske cilje?

Glej & primerjajte TOP3 kripto izmenjave vzporedno

Kriptopija

Nahaja se na Novi Zelandiji, Kriptopija svoje menjalniške storitve ponuja od leta 2014. Naštejejo več kot 500 različnih kriptovalut za nakup in prodajo, s čimer je ena največjih borz za izbiro.

Cryptopia ima celo spletno tržnico (podobno kot eBay), kjer lahko v zameno za kriptovaluto kupujete in prodajate vse, od elektronike do knjig!

Edina fiat vloga, ki jo Cryptopia dovoljuje, so novozelandski dolarji, in to lahko storite samo neposredno z novozelandskega bančnega računa. V nasprotnem primeru lahko brezplačno položite s kriptovaluto, kot je Ethereum.

Če želite Electroneum kupiti s Cryptopia, ga lahko zamenjate za Bitcoin (BTC), Dogecoin (DOGE), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) ali Tether (USDT). Torej, na izbiro je veliko možnosti!

Vsakič, ko trgujete, boste plačali provizijo v višini 0,2% za kovanec, ki ga prodajate. Če na primer prodajate 2 Bitcoin za Electroneum, boste plačali pristojbino v višini 0,004 BTC.

Cryptopia je registrirana pri novozelandski vladi, kar pomeni, da morajo varnost jemati zelo resno. Če deponirate samo s kriptovaluto, potem morate le potrditi svoj e-poštni naslov. Ko to storite, lahko nato dvignete do 5000 USD na dan. Če se odločite, da potrebujete več, lahko s preverjanjem identitete to povečate na 50.000 USD na dan.

Še ena dobra stvar za vse začetnike pa je, da Cryptopia nima nobenih naprednih funkcij, zaradi česar je res enostavna za uporabo!

Na žalost ni klepeta v živo ali telefonske podpore, ko dvomite o tem, kako kupiti Electroneum, vendar lahko na spletnem mestu dvignete vstopnico..

Kriptos

Tretja možna izmenjava, ki jo je treba upoštevati v tem priročniku “Kako kupiti Electroneum”, je Kriptos. Ta borza, ki je bila prav tako ustvarjena leta 2017, ima veliko orodij za trgovanje in je kot nalašč za bolj izkušene trgovce s kriptovalutami.

Qryptos uporabljajo res napredno programsko opremo in lahko obdelajo do 1 milijon transakcij na sekundo! Wowzers …

Kot pri drugih borzah, ki sem jih priporočil, tudi tu ni možnosti za depozite, zato ne boste mogli uporabljati svoje debetne ali kreditne kartice! Namesto tega lahko položite z drugo kriptovaluto.

Vsaka trgovina vas bo stala le 0,15%, kar je res dobra vrednost. Če želite kupiti Electroneum pri Qryptos, lahko uporabite Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ali Qash (QASH).

Vendar je obseg trgovanja na Electroneumu zelo majhen, zato vam bo morda bolje, če uporabite Kucoin ali Cryptopia.

Ste zdaj, ko smo pokrili te menjave, pripravljeni kupiti svoje kovance Electroneum ?! Super! No, naj vas popeljem skozi postopek po korakih …

Kako kupiti Electroneum

Zdaj vam bom pokazal, kako kupi Electroneum od Kucoin. Osebno je to moja najljubša izmenjava od zgoraj naštetih treh. Ima največji obseg trgovine, najcenejše pristojbine, postopek prijave pa je res preprost!

Ne pozabite pa, da sredstev ne morete položiti z debetno ali kreditno kartico, zato boste najprej morali kupiti kriptovaluto. To najlažje naredite s Coinbase, saj lahko uporabite denar iz resničnega sveta. Ne skrbite, celoten postopek nakupa traja približno 10 minut!

Nakup Ethereuma na Coinbase

Ob predpostavki, da imate zdaj nastavljen račun Coinbase – ste zdaj pripravljeni kupiti nekaj kriptovalut. Na Kucoinu lahko trgujete z Ethereumom za Electrum, zato sledite tem korakom in pokazal vam bom, kako to storiti.

 1. Ko ste prijavljeni v Coinbase, kliknite na Kupiti prodati.

  Kako kupiti Electroneum

 2. Zdaj kliknite Ethereum

  Kako kupiti Electroneum

 3. Na dnu zaslona boste videli polje, ki vas prosi, da vnesete znesek Ethereuma, ki ga želite kupiti. V spodnjem primeru kupim 125 evrov, kar mi bo prineslo 0,37961655 ETH. Če ste zadovoljni s prikazanim menjalnim tečajem, kliknite »Takoj kupi Ethereum«.

  kako kupiti elektroneum

Ko dodate način plačila, kliknite potrditev in vaš ETH bo nakazan na vaš račun.

Odprite račun pri Kucoin

Vaš račun Coinbase bo zdaj financiran z Ethereumom. Torej, zdaj morate svoj Ethereum prenesti na Kucoin. Najprej pa morate odpreti račun!

 1. Obiščite uradno spletno stran Kucoin kliknite to povezavo.
 2. V zgornjem desnem kotu strani kliknite Prijavite se.

  Obrazec za prijavo na KuCoin

 3. Prikazali se vam bodo določila in pogoji Kucoin. Svetujem vam, da jih preberete, da se prepričate, da razumete politike spletnega mesta. Ko ste srečni, označite Strinjate se s pogoji in nato kliknite Naslednji.

  Pogodba o pogojih uporabe

 4. Zdaj morate vnesti svoj e-poštni naslov in izbrati močno geslo.

  Obrazec za prijavo na KuCoin

 5. Prav tako morate potrditi, da ste človek. Preprosto premaknite sestavljanko v sestavljanko!

Ko potrdite svoj e-poštni naslov, boste samodejno prijavljeni.

Prenesite Ethereum iz Coinbase v Kucoin

Dober začetek! Zdaj boste morali Ethereum, ki ste ga kupili od Coinbase, prenesti na Kucoin!

 1. Pojdite na svoj račun Coinbase in kliknite na Računi na vrhu strani.

  kako kupiti elektroneum

 2. Nato se pomaknite navzdol in kliknite na Ethereum. Nato kliknite Pošlji.

  ETH walleton KuCoin

 3. Zdaj morate vnesti naslov denarnice Kucoin, na katerega želite poslati sredstva. Če želite to narediti, se moramo vrniti v Kucoin!
 4. V Kucoinu kliknite Sredstva.

  Kategorija sredstev KuCoin

 5. V iskalno polje vnesite Ethereum in nato kliknite Kavcija.

  Polog Ethereuma na KuCoin

 6. Zdaj boste pozvani, da namestite Google Authenticator. Kliknite Naslednji in sledite navodilom. To je pomembno in doda vašemu računu dodatno varnost.

  Nameščanje avtentifikatorja

 7. Ko nastavite Google Authenticator, se vrnite na peti korak s klikom na Kavcija. Nato boste videli spodnje opozorilno sporočilo. S tem zagotovite, da deponirate pravi kovanec (kar je v našem primeru Ethereum). Nato kliknite Potrdite.

  Potrditev nakupa Ethereuma

Zdaj boste videli svoj edinstveni naslov denarnice Ethereum za Kucoin. Kopirajte ga v odložišče.

Naslov denarnice Ethereum

Opomba: ne uporabljaj tega naslova. Uporabite svoj edinstven naslov.

Zdaj se vrnite na Coinbase in prilepite naslov v zahtevano polje. Ko kliknete Pošlji, vaši Ethereum kovanci bodo poslani na vaš račun Kucoin. To lahko traja do 10 minut.

Kako kupiti Electroneum na Kucoin

 1. Skoraj končano! Samo še en korak je, da boste imeli svoje kovance Electroneum. Ko je vaš račun Kucoin financiran z Ethereumom, kliknite na Trgi na vrhu strani.

  Kategorije KuCoin

 2. Nato kliknite ETH in nato v iskalno polje vnesite ETN. Tako kot na spodnji sliki kliknite na ETN / ETH.Iskalno polje KuCoin
 3. Zdaj ste na glavnem trgovalnem zaslonu za izmenjavo Electroneum / Ethereum! Poiščite zeleno polje za nakup v spodnjem desnem delu strani.Trg kriptovalut KuCoin
 4. Zdaj kliknite na modro Najboljša cena povezavo in vnesite količino kovancev Electroneum, ki jih želite kupiti. V spodnjem primeru kupim 1000 ETN, kar me bo skupaj stalo 0,049300 ETH. Cena se bo spreminjala glede na znesek, ki ga kupujete.

  Kako kupiti elektroneum na kucoin

 5. Na koncu, da zaključite trgovino, kliknite zeleno KUPITE Ko ste kliknili na najboljšo tržno ceno, se mora vaša trgovina zaključiti v nekaj sekundah.

Čestitamo! Zdaj imate svoje lastne kovance Electroneum!

Končne besede

Upam, da ste našli moje vodilo o nakupu Electroneuma v pomoč! Če ste ga prebrali do konca, boste zdaj imeli nekaj znanja ali Electroneum in nekatere prednosti, ki jih ponuja svojim uporabnikom.

Zlasti mi je všeč, da Electroneum nekaj ponuja generacijam tretjega sveta. Uporabnikom omogoča, da zaslužijo z rudarjenjem iz svoje mobilne naprave, kar se mi zdi kar super!

Torej, če ste upoštevali moj vodnik po korakih za nakup Electroneuma, vam želim veliko sreče pri vaši naložbi in vesel sem, da vam lahko pomagam!

Kakorkoli, rad bi slišal vaše misli o Electroneumu … Kaj je pri vas najljubše? Ste uspeli kupiti zgodaj ali med ICO? Svoje komentarje lahko pustite spodaj!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me