Kako kupiti na Binance: Izčrpen vodnik

Binance je ena izmed najbolj priljubljenih platform za izmenjavo kripto na trgu. Kot verjetno že veste, uporabnikom ponuja najrazličnejše prednosti, in se šteje, da je na vrhu, kolikor uglednost in zaupanje so zaskrbljeni. Danes bomo v tej vadnici govorili o tem kako kupiti na Binance, poleg nekaterih drugih stvari.

Nabava, prodajo, ali trgovanje kriptovaluta na Binanceu pravzaprav ni nekaj, kar bi morali zaključiti univerzitetni tečaj, da bi ugotovili. Vendar je Binance res rekel, eno bolj zapletenih mest kripto izmenjave – če ste popolnoma novi v temi, lahko hitro postane precej zmedeno.

Po kratkem uvodu pa, vso svojo zmedo je treba izbrisati – ne glede na to, ali gre za Binance BTC ali katero koli drugo kripto, ko boste enkrat končali to vadnico, boste lahko kovance kupili in prodali na platformi (in jih tudi trgovali, če želite)..

Zakaj uporabljati Binance?

Če iščete, kako kupiti naprej Binance, verjetno ste se že tako odločili ta platforma za izmenjavo kriptovalut je za vas najboljša možnost. Če pa še vedno niste stoodstotno prepričani, si oglejmo nekaj najvidnejših lastnosti platforme.

Najden najnovejši kupon Coinbase:

Za začetek večina ljudi, ki iščejo, kako kupiti kovance na Binance, to počne, ker ta platforma podpira znatno število kriptovalut. Med pisanjem tega vodnika boste našli nad 150 različne kripto in altcoinov na voljo za trgovanje na spletnem mestu.

Ti kriptokovanci vključujejo vse glavne kriptovalute na svetu (Bitcoin, Ethereum, Litecoin, itd.) in širok nabor nekaterih bolj nišnih kovancev. To je pravzaprav eden od razlogov, zakaj velja, da je Binance odlična kripto izmenjava za nekatere izkušene trgovce ki razmišljajo o razširitvi portfelja svojih sredstev!

Kako kupiti na Binance: vklopljen telefon z logotipom Binance.

Čeprav je res, da je Binance ena od potencialno bolj zmedenih borz kriptovalut, to drži le zaradi različne funkcije, ki jih ponuja svojim uporabnikom. Veste, na Binanceu lahko nakup, recimo, Binance BTC s same platforme, ali trgujte z njo od nekaterih drugih uporabnikov.

Pri nakupu kovancev s platforme boste naleteli na še eno glavno prednost Binancea – to lahko storite s kreditno-debetno kartico. To je zelo pomembno! Pri številnih drugih kripto borzah se boste trudili najti takšne funkcije – najbližje, kar boste morda dobili, so bančna nakazila, a tudi ta so manj ugodna kot plačevanje s kartico.

Resda, Binance lahko povprečnemu trgovcu s kriptovalutami veliko ponudi. Medtem ko se njegova zasnova vmesnika in raznolikost funkcij pogosto šteje za okorno za večino trgovcev z začetniki, je to, če je to “Kako kupiti na Binance?”Prihaja vadnica!

Kako kupiti na Binance: dve alternativni metodi

Kot smo že omenili, boste med iskanjem Binance-a ugotovili, da obstajajo dva načina za to – nakup kriptokovancev s same platforme ali trgovanje z drugo osebo.

Ne skrbite – obravnavali bomo obe metodi. Začnimo z bolj priljubljenim in preverimo kako kupiti na Binance s kreditno ali debetno kartico.

Metoda kreditne / debetne kartice

Spodaj boste našli vodnik po korakih o tem, kako kupiti Bitcoin na Binance (čeprav upoštevajte, da lahko na enak način kupite tudi katero koli drugo kriptovaluto).

Korak 1. Najprej se prijavite v svoj račun Binance. Če še nimate računa, se registrirajte na spletnem mestu – postopek registracije je zelo hiter in preprost, vendar zaradi kontinuitete in enostavnosti predvidevam, da že imate račun na spletnem mestu (I pomeni, kljub vsemu iščete, kako kupiti na Binance).

2. korak. Ko se prijavite na spletno mesto, se pomaknite v zgornji desni kot zaslona. Tam poiščiteNakup Crypto“In nad njim postavite miško. Zdaj boste videli do 5 različnih možnosti nakupa kripto – bančne vloge, kreditno-debetne kartice, P2P trgovanje, gotovinsko stanje, in plačila tretjih oseb. Ker se osredotočamo na (verjetno) najpreprostejši način trgovanja, kliknite naKreditna / debetna kartica“.

Kako kupiti na Binance: kupi kripto zavihek.

3. korak. Če ste poskušali izvedeti, kako kupiti na Binance, ker ste že slišali, da gre za zapleten postopek, bodite prepričani – s kreditno / debetno kartico je zelo enostavno. To je razvidno iz zaslona, ​​ki se prikaže, ko izberete zgoraj omenjeno možnost – preusmerjeni boste na stran, kjer bi morali izberite znesek denarja, ki ga želite porabiti za nakup Binance BTC.

Kako kupiti na Binance:

4. korak. Ko izberete znesek denarja, ki ga želite porabiti, pritisnite »Nakup”- na tej točki postopka nakupa boste pozvani, da preverite svoj račun (če tega niste storili pred odločitvijo za nakup Bitcoina v podjetju Binance). Pritisnite “Potrdi zdaj“.

Kako kupiti na Binance: preverjanje identitete.

5. korak. Ko boste preusmerjeni na stran za preverjanje, boste videli, da morate preverite svojo identiteto z Binanceom da bi opravili svojo prvo trgovino. To vključuje navedite svoje pravno ime in priimek, datum rojstva, naslov bivališča, poleg nalaganje fotografije osebnega dokumenta in fotografiranje samega sebe. Vse to je standardni postopek.

Kako kupiti na Binance: izbira vaše regije in preverjanje vaše identitete.

6. korak. Ko preverite svoj račun, ga boste morali potrdite svoje podatke o plačilu. Ena od pomembnih stvari, ki bi se je morali v tem trenutku zavedati vsi, ki iščejo nakup v Binanceu, je dejstvo, da lahko kupite BTC neposredno s svojo kreditno / debetno kartico, ali prek Simplexa.

Zdaj ima izbira katere koli od teh metod različne prednosti. Večina jih ima opravka z provizije in hitrost transakcije – odvisno od cene BTC je pametno kupiti Bitcoin na Binanceu prek Simplexa.

Ne glede na to, katero metodo izberete, boste vseeno na koncu nakup kriptos s svojo kreditno ali debetno kartico. Upoštevajte pa, da če boste izbrali pot Simplex, boste morali opraviti preverjanje na tej platformi, prav tako.

7. korak. Ko je vse to končano in ste oba izbrali zneske Binance BTC, ki jih želite kupiti, in preverili svoj račun, je preostalo le še preveriti povzetek naročila in ga izpolniti!

Torej – tako je mogoče kupiti na Binance, medtem ko uporabljate kreditno ali debetno kartico. Preprosto, hitro, in brez težav. Kljub temu obstaja tudi drug način – trgovanje z drugim imetnikom kripto.

Primerjajte kripto izmenjave vzporedno z drugimi

Ali si vedel?

Ste se kdaj vprašali, katere kripto borze so najboljše za vaše trgovinske cilje?

Glej & primerjajte kripto izmenjave TOP3 vzporedno

Način trgovanja

Prej sem že omenil, da obstajajo do 5 različnih načinov, kako kupiti kovance na Binance. Vendar sta le dva ali tri vredna podrobnejše razlage – metoda kreditne / debetne kartice je super priljubljena, medtem ko se bo metoda trgovanja verjetno izkazala za najbolj zapleteno, če ste trgovec začetnik.

Preostale metode so pravzaprav povsem samoumevno, in bo sledil podobnemu vzorcu kot pri nakupu kriptos na platformi prek kreditne ali debetne kartice.

Torej, spet na pravi poti – kako kupiti na Binance, medtem ko trgujete z drugimi uporabniki?

Korak 1. Od domača stran spletnega mesta (ali na nadzorni plošči, če ste prijavljeni), se pomaknite do zgornjega dela okna in premaknite miškin kazalec nadTrgovina“.

Kako kupiti na Binance: trgujte na Binance.

2. korak. Tu se prikaže več različnih možnosti. Vse to se nanaša na določeno vrsto trgovanja, ki ga lahko izvedete. To je pravzaprav odlična lastnost, saj boste, če ste začetnik, to lahko tudi storili uporabite osnovni ali klasični vmesnik, medtem ko bodo nekateri bolj izkušeni trgovci imeli priložnost uporabite napredno različico platforme.

Ob predpostavki, da šele začenjate, pojdite naprej in izberiteKlasična“. „Osnovno”Ena je, no … Zelo osnovna.

3. korak. Resda se zdi, da je vmesnik zaslona, ​​na katerega boste preusmerjeni, sprva videti nekoliko zastrašujoče. Kljub temu sem tukaj, da vam povem – ne skrbite! Vse je veliko bolj preprosto, kot se zdi.

Kako kupiti na Binance: klasična postavitev Binance.

Na levi ste stalno spreminjajoče se cene BTC. Na vrhu boste našli 24-urne višine, najnižje, količine, in nekaj splošnih sprememb. Prav tako boste lahko videli karte svečnikov, tržne trgovine, in nekaj podobnih informacij. Vendar pa morate biti osredotočeni na dno strani.

4. korak. Tukaj boste videli vaš trgovalni zaslon. Izberete lahkoOmejitev“,”Tržnica“Ali”Stop-limit”Možnosti trgovanja. “Omejitev“In”Stop-limit“Se lahko izkaže za nekoliko zapleteno, če ste šele začeli ugotavljati, kako kupiti na Binance – namesto tega usmerite pozornost na”Tržnica“.

Kako kupiti na Binance: tržni nakup na Binance.

ZTržnica“, Boste lahko kupite BTC po natančno določeni ceni, ki jo ima v tistem trenutku. To vam omogoča, da se izognete vsem težavam in zapletenim izračunom, če tako želite.

Tukaj boste tudi lahko določite določeno količino USDT ki jih želite porabiti za svoj Bitcoin. Izberete lahko do porabiti ¼, pol, ¾, ali celo vse vašega USDT na BTC. Postopek je tako preprost – izberite ustrezen znesek in pritisnite “Kupite BTC“!

Storitev Binance P2P

Za zaključek vodnika o nakupu Binance, treba omeniti še eno, končno stvar – P2P storitve, ki jih ponuja Binance.

Binance vam omogoča trgujte z drugim uporabnikom na neposreden način – ti bi plačajte v lokalni valuti, preko dogovorjenega načina plačila. Pogosteje bi bila ta metoda banka prenos.

Tu Binance deluje kot skrbniško storitev – na ta način ste lahko prepričani, da posli bodo legitimni, in da vas ne bo zavedel ves vaš denar.

Kako kupiti na Binance: izmenjave P2P.

Ob obisku dela platforme P2P boste lahko izberite, ali želite kupiti ali prodati. Ko bo to končano, boste tudi lahko vnesite določen znesek denarja, ki bi ga želeli porabiti za sredstvo, ki ste ga izbrali.

Če sem odkrit, je možnost trgovanja s P2P morda ena najprimernejših odločitev za tiste, ki to želijo naj bodo stvari preproste, in izkoristite nekatere posebne, nišni način plačila. Za povrh se lahko izkaže tudi kot odlična alternativa za tiste trgovce, ki poskušajo dobiti največ BTC (ali kakšen drug kripto kovanec, kot je ETH, EOS, ali drugače) za njihov denar.

Seveda to zahteva veliko tržnih analiz, in boste morali nenehno bodite pozorni na nekatera nihanja cen, kripto novice, velike spremembe, in tako naprej. Kljub temu se lahko izkaže za donosno – zato je pomemben dejavnik, ki ga moramo upoštevati, ko se poskušamo naučiti, kako kupiti na Binance.

Povzetek & Zaključki

Na tem mestu bi morali biti nekoliko bolj razgledani, ko gre za vprašanja, kot so “kako kupiti Binance BTC, ETH itd.”.

Kot ste verjetno opazili v tem priročniku, Binance res ni vse tako zastrašujoče, tudi če šele začenjate. Zdaj me ne razumite narobe – lahko je precej zapleteno, še posebej, če nimate predhodnih izkušenj s trgovanjem s sredstvi ali vlaganjem in naletite naNapredno”Trgovalna okna.

Potem ko sem rekel, Binance je še vedno neverjetna platforma za izmenjavo kriptovalut v smislu, da vam ponuja priložnost, da položite sredstva s kreditno / debetno kartico, bančno nakazilo, in več drugih metod.

Kako kupiti na Binance: spletno mesto Binance.

Resnici na ljubo je velika stvar! Še enkrat, to še posebej velja za vse, ki šele začnejo s kripto. Verjetno ne bi želeli izvajati nekaterih ročnih postopkov, ki vključujejo veliko zmedeno terminologijo, namestitve programske opreme itd. Binance vam omogoča, da vse to preskočite in delate na preprost način!

Kljub temu pa morate vedno razmisliti hrambo sredstev za kriptovalute v varni denarniciTrezor in Ledger sta dva glavna igralca na tem trgu in vam nudita izjemne varnostne funkcije. Čeprav je učenje, kako kupovati na Binanceu, odlično, lekcije se pri tem ne ustavijo – poskrbite, da boste vedno na tekočem z dogajanjem v tej panogi!

Se pravi – hvala za branje! Želim vam veliko sreče v vseh prihodnjih kripto podvigih!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me