Kako kupiti Verge – preprost nakup Vergea

Če želite povečati svoj portfelj kriptovalut in razmišljate o nakupu Verge? No, prišli ste na pravo mesto!

V tem popolnem priročniku “Kako kupiti Verge” vam bom pokazal vse, kar morate vedeti. To se bo začelo s pregledom, kaj Verge dejansko je, samo zato, da se prepričate, da poznate vsa dejstva, preden se odločite za nakup.

Po tem vam bom povedal o petih različnih borzah kriptovalut, od katerih lahko kupite Verge, skupaj z vsako od njihovih prednosti in slabosti..

Končno, ko boste pripravljeni, vam bom dal podroben vodnik s slikami o tem, kako kupiti Verge.

Ni več časa za zapravljanje, zato ugotovimo, kako deluje Verge!

Uvod: Kaj je meja?

Kovanec Verge je leta 2014 ustvaril anonimni razvijalec z imenom “Sunerok”. Čeprav projekt traja že več kot štiri leta, nihče ni uspel ugotoviti, kdo je. Edino kar vemo je, da je Sunerok moški!

Najden najnovejši kupon Coinbase:

Razlog, da je Sunerok začel Verge, je bil ta, da je hotel ustvariti kriptovaluto, ki je bolj anonimna kot Bitcoin.

To je zato, ker čeprav nihče ne pozna resnične identitete, ki stoji za naslovom Bitcoin, je mogoče najti druge delce informacij. To vključuje ogled predhodnih transakcij ali celo ugotavljanje celotnega stanja na naslovu!

Tu je Verge drugačen, ker ko je poslana transakcija, nihče ne more videti informacij na verigi blokov.

Ko je bil Verge prvič izdan leta 2014, se je dejansko imenoval DogecoinDark, vendar so razvijalci verjeli, da to zveni kot da promovira temni splet, zato so ga spremenili!

Verge upa, da bo nekoč postal globalni plačilni sistem, ki bo ljudem omogočal enostavno, poceni in hitro pošiljanje in prejemanje denarja. Dejansko deluje veliko bolje kot Bitcoin, saj za potrditev transakcije Verge traja le 30 sekund, medtem ko Bitcoin običajno traja 10 minut.

Hkrati lahko obdela tudi veliko več transakcij. Bitcoin lahko obdela samo 7 transakcij na sekundo, Verge pa 100!

Še ena stvar. Ko se povežete z omrežjem Verge, nihče ne vidi vašega naslova IP. Sistem uporablja nekaj, imenovano TOR in I2P, da skrije lokacijo pošiljatelja in prejemnika!

Opomba: Tor pomeni “The Onion Network”. Tako TOR kot I2P skrivata naslov IP tako, da greta skozi več strežnikov. Zaradi tega je skoraj nemogoče izslediti, kje ima uporabnik sedež!

Verge kovanec se včasih imenuje tudi XVG, kar je njegov “simbol za oznako”. To je enako kot klicanje Bitcoina “BTC” ali Ethereuma “ETH”. Ko bo celotna ponudba XVG dosegla 16,5 milijarde, se ne bo več izdalo!

Ko je bil Verge prvič izdan leta 2014, je nakup enega kovanca stal le 0,000005 USD. Ko je decembra 2017 dosegla najvišjo vrednost, se je ta povzpela na 0,29 USD, kar je skupno več kot 5 milijonov odstotkov! Kdor je bil dovolj pogumen, da je zdržal toliko časa, je zdaj zelo bogat človek!

Zdaj, ko veste, za kaj gre, ugotovimo, kje kupiti kovanec Verge!

Kje kupiti Verge Coin

Ker kovanec Verge obstaja že od leta 2014, obstaja veliko različnih borz, ki vam omogočajo, da ga kupite. V tem delu priročnika “Kako kupiti Verge” bom našel pet najboljših.

Ko naštejem vse prednosti in slabosti vsake menjalnice Verge, se boste lahko sami odločili, katero želite uporabiti! Začnimo z Binanceom!

Binance

Binance je ena izmed najbolj priljubljenih borz, kar je presenetljivo, saj so bile ustvarjene šele leta 2017! Pravzaprav je eden od razlogov za to lahko dejstvo, da so našteli več kot 100 različnih priljubljenih kovancev in žetonov.

Ena od slabosti Binance je, da vam ne omogoča uporabe debetne / kreditne kartice ali bančnega računa za polog. To pomeni, da boste morali svoj račun financirati s kriptovaluto. Vendar je vsaj to brezplačno!

Tudi provizije za trgovanje so zelo nizke, saj vam bomo vsakič, ko sklenete posel, zaračunali 0,1%. To lahko zmanjšate za 50%, če za plačilo svojih provizij uporabljate Binance Coin (BNB)! Če morate umakniti Verge, vas bo to stalo 0,1 Verge, kar je približno 1 cent!

Če se za nakup kovanca Verge odločite uporabiti Binance, ga lahko zamenjate z Bitcoin (BTC) ali Ethereumom (ETH).

Zabavno dejstvo: Tržnico Binance je zasnoval razvijalec, ki je pomagal pri izdelavi programske opreme za trgovanje na Wall Streetu!

Varnost pri Binanceu jemljejo zelo resno. Vsakič, ko se prijavite ali dvignete kovance, boste pozvani, da potrdite Google Authenticator, kar doda dodatno stopnjo varnosti vašega računa.

Prednosti

 • Več kot 100+ različnih kovancev in žetonov
 • Nikoli ni bil vdrt
 • Nizke provizije za trgovanje in dvig
 • Tako osnovna kot napredna platforma

Slabosti

 • Brez vlog v fiat valuti

Zdaj, ko veste za Binance, vam bo naslednji del mojega “Kako kupiti Verge” povedal o HitBTC!

Primerjajte kripto izmenjave vzporedno z drugimi

Ali si vedel?

Ste se kdaj vprašali, katere kripto borze so najboljše za vaše trgovinske cilje?

Glej & primerjajte kripto izmenjave TOP3 vzporedno

HitBTC

Temelji na Estoniji HitBTC izmenjava obstaja že veliko dlje kot Binance. Pravzaprav so nastali leta 2013!

Najpomembnejša prednost HitBTC je, da vam omogočajo, da denar iz realnega sveta deponirate in dvignete! To pomeni, da lahko namesto depozita s kriptovaluto uporabite svoj bančni račun! Kupci v Evropi bodo usmerjeni na SEPA, vsi ostali pa bodo uporabljali SWIFT.

Če se odločite za polog na svoj bančni račun, morate upoštevati dve stvari. Prvič, preden boste lahko to storili, se boste morali identificirati z nalaganjem različnih dokumentov. To lahko traja nekaj dni, preden je račun preverjen. Drugič, trajalo bo tudi od 1 do 3 delovne dni, preden bo vaše bančno nakazilo doseglo HitBTC!

Če se vam mudi, lahko tudi brezplačno položite s kriptovaluto. HitBTC vam omogoča, da kupite kovanec Verge bodisi z Bitcoin (BTC), Ethereumom (ETH) bodisi s Tetherjem (USDT). Vsaka trgovina vas bo stala tudi le 0,1%.

Ena od slabosti uporabe HitBTC je, da so bili leta 2015 vdrti v njegove strežnike. Veliko ljudi je izgubilo svoje kovance, kar je precej zaskrbljujoče.

Opomba: Nikoli obdržite svoje kovance Verge toliko časa, kot jih potrebujete. Vedno je najbolje, da jih dvignete v svojo osebno denarnico Verge, kjer so na varnem. Za več informacij o različnih vrstah denarnic glejte tukaj.

Prednosti

 • Omogoča vloge v fiat valuti
 • Nizke provizije za trgovanje

Slabosti

 • Dolgo preverjanje za fiat vloge
 • Izmenjava je bila vdrta leta 2015

Naslednja izmenjava, ki jo bom pregledal v mojem priročniku »Kako kupiti Verge«, je Cryptopia!

Kriptopija

Moja priporočila za izmenjavo so vas doslej vodila na Kitajsko in v Estonijo. Zdaj je čas, da si ogledamo novozelandsko borzo! Ustvarjeno leta 2014, Kriptopija seznam več kot 500 različnih kriptovalut.

Eden od teh je kovanec Verge! Dejansko lahko kupite kovanec Verge v zameno za Bitcoin (BTC), Doge (DOGE), Litecoin (LTC) ali Tether (USDT), kar vam ponuja več možnosti kot druge borze, ki sem jih predlagal.

Ker so predpisi na Novi Zelandiji resnično strogi, lahko bančni račun uporabite le, če se nahaja v državi. Če ste, potem super! V nasprotnem primeru boste morali položiti s kriptovaluto. Kot vse druge borze, ki sem jih doslej našteval, je tudi ta brezplačna.

Provizije za trgovanje so pri Cryptopia nekoliko višje in stanejo 0,2% za vsako transakcijo. Vendar mislim, da je to še vedno precej nizko.

Varnost je zelo dobra tudi pri Cryptopia, kar mora biti, saj so registrirani pri novozelandski vladi.

Cryptopia ima tudi tržnico, ki vam omogoča, da kupujete in prodajate izdelke s pomočjo kriptovalut, tako kot eBay!

Prednosti

 • Več kot 500 različnih alt-kovancev
 • Zelo dobra varnost

Slabosti

 • Vloge v valuti Fiat samo za novozelandske bančne račune
 • Pristojbine nekoliko višje pri 0,2%

YoBit

Naslednja izmenjava mojega vodiča »Kako kupiti kriptovaluto Verge« je YoBit. YoBit, ki je bil ustanovljen leta 2015 in se nahaja v Rusiji, navaja več kot 400 različnih kriptovalut. Velika korist pri uporabi YoBit je, da uporabljajo plačilne procesorje tretjih oseb, kot sta Perfect Money in AvdCash, kar pomeni, da lahko položite s stvarnim denarjem.

Sem spadajo debetna / kreditna kartica, bančni račun in denar v vrednosti, odvisno od države, v kateri živite! Če deponirate v USD, je večina načinov fiat valute brezplačna, vendar boste morali ob dvigu plačati provizijo. Na primer, dvigi PerfectMoney stanejo 7%, kar je precej visoko.

Če se odločite za nakup Verge pri YoBIT, ga lahko zamenjate za Bitcoin (BTC) ali Tether (USDT). Provizije za trgovanje stanejo 0,2% za vsako transakcijo, vendar se ta zniža, če trgujete z večjimi zneski.

YoBit res ponuja dvostopenjsko preverjanje pristnosti za dodatno varnost, vendar so leta 2017 ruski regulatorji raziskali izmenjavo glede morebitnih goljufij.

Vedno je pomembno vedeti, da ne glede na to, katero borzo uporabljate, vaša sredstva niso nikoli 100% varna. Velike količine kovancev imejte vedno v zasebni denarnici za kovance Verge.

Klepeta v živo ali telefonske podpore ni, ko pa se prijavite v svoj račun, lahko oddate vstopnico za podporo.

Prednosti

 • Veliko različnih načinov polaganja denarja iz resničnega sveta
 • Več kot 400 različnih kovancev
 • Enostavna platforma za trgovanje

Slabosti

 • Visoke provizije za dvig fiat valute
 • Preiskava leta 2017 zaradi morebitne prevare
 • Brez klepeta v živo ali telefonske podpore

Zdaj, ko veste za YoBit, bo končni pregled mojega “Kako kupiti vodnik Verge” na Bittrexu!

Bittrex

Ustvarjeno leta 2014, Bittrex se nahaja v Las Vegasu. Pravzaprav so ena največjih borz za obseg trgovanja in ponujajo veliko različnih kriptovalut, vključno s kovancem Verge.

Na žalost ni mogoče uporabiti fiat valute za polog, vendar je ekipa Bittrexa sporočila, da to načrtuje v prihodnosti..

Vsakič, ko trgujete, boste plačali provizijo v višini 0,25%, dvigi pa so brezplačni (razen provizije za blockchain transakcijo)! Če želite kupiti Verge, lahko zamenjate Bitcoin (BTC) ali Tether (USDT).

Kot ameriško podjetje pri Bittrexu jemljejo varnost zelo resno. Čeprav to pomeni, da je menjalnica ena najbolj varnih, pomeni tudi, da preverjanje računa zahteva čas, zlasti v zasedenih obdobjih.

Podpora za stranke pri Bittrexu je na voljo na več načinov, vključno s spletno vstopnico, Twitterjem in celo Facebookom, vendar so odzivni časi lahko zelo počasni. Končno je spletni vmesnik zelo enostaven za uporabo, zato je idealen za začetnike!

Prednosti

 • Dober izbor kovancev na izbiro
 • Odlična varnost
 • Brez stroškov za dvig

Slabosti

 • Ni še nobenih vplačanih denarnih vlog
 • Počasno preverjanje in čas za podporo strankam
 • Nekatere zvezne države ZDA ne smejo uporabljati menjalnice

Torej imaš! Pet različnih borz za nakup kovanca Verge! Kateri se vam zdi najbolj všeč zvok? Nekateri imajo raje nizke provizije, medtem ko drugi ne motijo, da bi plačali več, če to pomeni, da lahko položijo v realni valuti, zato premislite!

V zadnjem delu mojega vodnika vam bom dal podrobna navodila, kako kupiti Verge z Binance.

Razlog, da sem izbral Binance, je ta, da je to najlažji in najhitrejši način za nakup Verge. Imajo tudi zelo nizke provizije, veliko obsega trgovanja in njihova varnost je dobra, zato je odlična menjava za začetnike!

Kako kupiti Verge: Vodnik po korakih

Če želite, lahko kupite Verge on Binance s kreditno ali debetno kartico – postopek zahteva nekaj predhodnih raziskav, vendar sploh ne bi smel biti težaven. Zaradi kontinuitete pa bomo o prevzemu Verge razpravljali prek Coinbase.

Za navodila o tem, kako vzpostaviti račun na Coinbase, glejte moj vodnik tukaj!

Kupite ETH na Coinbase

Ko ste pripravljeni na Coinbase, ste pripravljeni kupiti Ethereum!

 1. Na vrhu strani kliknite Kupiti prodati

  Kako kupiti kovanec Verge na Coinbase

 2. Na seznamu kovancev izberite Ethereum

  Kako kupiti kovanec Verge na Coinbase

 3. Na dnu strani boste videli polje, ki vas vpraša, koliko Ethereuma želite kupiti. Odločil sem se za nakup 125 evrov, vendar bo vaša valuta odvisna od tega, kje živite. Ko vnesete znesek fiat valute, se posodobi ekvivalent Ethereum.
 4. Za dokončanje nakupa kliknite Takoj kupite Ethereum.

  Tedenska omejitev kartice Coinbase

Pošiljanje ETH v Binance

Zdaj, ko imate v sebi nekaj kovancev Ethereum Coinbase račun, jih morate zdaj prenesti na Binance. Pojdimo na pravo stran, preden odprete račun pri Binance.

 1. Najprej kliknite Računi na vrhu strani

  Kategorija računa Coinbase

 2. Izberite Ethereum in nato kliknite Pošlji.

  ETH denarnica za račun Coinbase

 3. Tu boste morali vnesti svoj naslov za polog Binance. Zdaj morate odpreti nov zavihek, da boste lahko ustvarili račun pri Binanceu. Ko nastavite Binance, pojdite na naslednji korak mojega “Kako kupiti vodnik Verge”.
 4. Če želite na Binance dobiti naslov denarnice Ethereum, premaknite miško naprej Sredstva in nato kliknite Depoziti.Vplačilo sredstev kriptovalut
 5. Nato morate klikniti spustno polje in klikniti Ethereum.
 6. Zdaj boste videli svoj naslov za polog Binance. Kliknite na Kopiraj naslov in se nato vrnite na zavihek Coinbase!Naslov za polog Ethereuma

 7. Naslov denarnice Binance, ki ste ga pravkar kopirali, prilepite v svoj račun Coinbase. Ko kliknete na Pošlji, vaš Ethereum naj bi dosegel Binance v približno 10 minutah.

Kako kupiti Verge Coin na Binance

Zdaj ste v zadnji fazi nakupa Verge! Ko je vaš račun Binance financiran, ste pripravljeni na trgovanje!

 1. Na vrhu strani premaknite miško Izmenjava in kliknite Osnovno.Osnovna izmenjava Binance
 2. Na desni strani kliknite ETH, Išči XVG in nato kliknite XVG / ETH.Grafikon cen Verge in Ethereum
 3. Zdaj ste na glavnem trgovalnem zaslonu za seznanjanje Verge / Ethereum.
 4. Na dnu strani poiščite Kupite XVG. Zdaj kliknite Tržnica, kar bo zagotovilo, da boste dobili najboljšo razpoložljivo ceno!
 5. V Znesek vnesite število kovancev Verge, ki jih želite kupiti. Če želite zamenjati celotno stanje Ethereuma, kliknite 100%
 6. Za dokončanje trgovine Verge kliknite Kupite XVG.

In to je to! Zdaj ste kupili svoje prve kovance Verge! Ne pozabite, če želite dolgoročno obdržati svoje kovance, jih je bolje umakniti v zasebno denarnico. Za več informacij o izbiri denarnice za kovance Verge glejte moj vodnik tukaj!

Zaključek

Torej, kaj ste mislili o mojem vodniku “Kako kupiti Verge”? Upajmo, da če bi ga prebrali od začetka do konca, bi morali zdaj res dobro razumeti, za kaj projekt gre.

Če ste se odločili, da vam je všeč zvok Verge, bi morali zdaj poznati tudi pet najboljših borz, kjer ga lahko kupite. Katera zamenjava Verge po vašem mnenju ustreza vašim potrebam? Ali imate raje nizke provizije, fiatne depozite ali res visoko varnost?

Raje uporabljam Binance, saj je kovance, ki jih želite kupiti, zelo hitro! Ste upoštevali moj vodnik po korakih in sklenili posel? Če je odgovor pritrdilen, koliko kovancev Verge ste kupili!?

Karkoli bi želeli povedati o Vergeu, dobrem ali slabem, bi to rad slišal!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me