Kako kupiti zvezdne lumene: Celoten vodnik

Želite dodati Stellar Lumens v svoj portfelj kriptovalut? No, ne iščite več, saj vam bom danes povedal vse, kar morate vedeti o tem, kako kupiti Stellar Lumens!

Mimogrede, ali ste vedeli, da je ustvarjalec Stellar Lumens ustvaril tudi eDonkey, ki je bil ena od prvotnih platform za izmenjavo datotek med enakovrednimi računalniki !? Kul, huh!

Kakorkoli že … Najprej vam bom dal nekaj osnovnih informacij o tem, kako se je Stellar Lumens začel in kako deluje.

Ko bomo to pokrili, bom pregledal pet različnih borz, pri katerih lahko kupite Stellar Lumens. Dal vam bom seznam njihovih prednosti in slabosti, da se boste lahko odločili, katera menjalnica najbolj ustreza vašim potrebam.

Po tem vam bom posredoval vodnik po korakih, kako kupiti Stellar Lumens, skupaj z nekaj koristnimi slikami.

Začnimo in ugotovimo, kaj točno so Zvezdni lumeni!

Razumevanje zvezdnih lumen

Stellar Lumens je leta 2014 ustvaril Jed McCaleb, ki je bil tudi soustanovitelj podjetja Ripple. Ideja projekta je pomagati tistim, ki nimajo dostopa do vsakodnevnega bančništva, z uporabo tehnologije veriženja blokov.

Najden najnovejši kupon Coinbase:

Čeprav ustanovitelji podjetja Stellar Lumens pravijo, da to ni vilica verige blokov Ripple, sta si omrežji zelo podobni.

Opomba: vilice so, ko novi blockchain uporablja izvirno kodo starejše blockchain, vendar spreminja, da jo izboljša. Obstajalo je veliko vilic priljubljenih verig blokov, eden izmed najbolj znanih je Bitcoin Cash, ki je vilice Bitcoin!

Tu se stvari nekoliko zmedejo: Stellar je ime omrežja, ki vam omogoča hitro in poceni pošiljanje in prejemanje sredstev. Lumens, sicer znano po simbolu vozovnice “XLM”, je ime kriptovalute, ki se uporablja v omrežju Stellar.

Bančništvo v revnejših regijah je pogosto počasen in drag postopek, zato poskušajo Stellar Lumens to rešiti na tri različne načine.

 1. Neposredna menjalnica Fiat. Omrežje Stellar vam bo omogočilo neposredno menjavo dveh različnih valut. Če na primer želite zamenjati evre za ameriške dolarje in kdo drug želi ameriške dolarje zamenjati za evre, lahko oba to storite prek zvezdnih lumen v samo nekaj sekundah!
 2. Uporaba lumnov kot posrednika. Če želite zamenjati valuto, vendar se znesek ne ujema s prodajalcem, lahko omrežje uporabi Lumens za povezovanje obeh valut. Izgleda lahko nekako takole: ameriški dolar>Lumeni>Evrov
 3. Verižna konverzija. Če omrežje Stellar ne more narediti nobene od obeh zgornjih možnosti, lahko izvede verigo pretvorb. Takrat se trguje z več valutami, ki vam dajo želeno valuto. Mogoče je videti nekako takole. Ameriških dolarjev>Ethereum>Jen>Evrov

Ta orodja so res dobra za valute, ki se uporabljajo v revnejših državah, saj jih je pogosto težko zamenjati na mednarodnih trgih! Najboljše je, da lahko omrežje samodejno izbere najboljšo možnost v samo nekaj sekundah.

Pošiljanje transakcije je skoraj brezplačno. Omrežje bo zaračunalo majhen odstotek 1 XLM na transakcijo, kar je manj kot en cent!

Za razliko od drugih kriptovalut, kot sta Bitcoin in Ethereum, Stellar Lumens za potrditev transakcij ne uporablja rudarjev. Namesto tega bodo podjetja, ki se odločijo za uporabo sistema, samodejno prispevala tako, da bodo zagnala nekaj, kar se imenuje a "Vozlišče" na njihovih strežnikih.

Kljub temu je še vedno decentraliziran, saj noben strežnik ne nadzoruje omrežja. Torej je še vedno varno in da bi nekdo, ki je vdrl v omrežje, moral vdreti v vsako posamezno vozlišče, ki se uporablja.

Skupno bo največ 100 milijard zvezdnih lumnov. Njegova vrednost se je izkazala zelo dobro, odkar je bila izdana leta 2014, zdaj pa je deset najboljših kovancev na lestvici tržne kapitalizacije.

Pomembno si je zapomniti, preden naložite v Stellar Lumens: Ker je cilj Stellarja zagotavljati zelo poceni finančne transakcije revnejšim državam, ekipa ne bo želela, da bi se vrednost XLM previsoko povečala. To bi lahko povzročilo povečanje transakcijskih stroškov, kar je v nasprotju s ciljem projekta!

Torej, kaj menite o zvezdnih lumenih? Kljub temu si želite kupiti nekaj svojega Stellarja?

Če je vaš odgovor pritrdilen, berite naprej! Kot v naslednjem poglavju tega vodnika “Kako kupiti zvezdne lumene”, bom zajel pet najboljših borz, kjer jih lahko kupite!

Kje kupiti zvezdne lumene

Ker je Stellar Lumens postal eden najbolj priljubljenih kovancev, ga lahko kupite na številnih različnih borzah. Vsak ima svoje prednosti in slabosti – vse je povezano s pristojbinami, načini plačila in preverjanjem.

Binance

Če ste že trgovali s kriptovalutami, obstaja velika verjetnost, za katero bi že slišali Binance – hitro je postala ena najbolj priljubljenih borz! Ta borza ima največji obseg trgovanja s Stellar Lumens.

Binance je bil ustanovljen leta 2017 in zdaj ponuja več kot 100 različnih kovancev za nakup in prodajo. Tudi provizije za trgovanje so nizke in znašajo le 0,1% za vsako transakcijo. Platforma je odlična tako za začetnike kot tudi za bolj izkušene trgovce, saj ponujajo tako osnovno kot napredno različico.

Slaba stran uporabe Binance je ta, da ne morete položiti s fiat denarjem, na primer ameriškim dolarjem. To pomeni, da ne boste mogli uporabljati svoje debetne / kreditne kartice ali bančnega računa. Vendar je polog pri drugi kriptovaluti brezplačen. Umik zvezdnih lumen je prav tako zelo poceni in vas bo stal le 0,01 XLM!

Varnost je dobra tudi pri Binanceu in zahtevajo, da nastavite Google Authenticator. Vsakič, ko se prijavite, trgujete ali umaknete, boste morali potrditi kodo. Tega lahko dobite samo iz mobilnega telefona.

Slaba stran uporabe Binance je ta, da njihova podpora strankam ni zelo dobra. Sem spada tudi razdelek s pomočjo, ki je bil strašno preveden iz kitajščine v angleščino.

Torej, samo da povzamem …

Prednosti

 • Več kot 100 različnih kovancev za nakup in prodajo
 • Brez preverjanja, razen če trgujete z res velikimi zneski
 • Dobra varnost
 • Nizke pristojbine

Slabosti

 • Ni možnosti za polog fiatov
 • Podpora strankam ni dobra

Zdaj, ko poznate prednosti in slabosti Binancea, vam bo naslednji del mojega “Kako kupiti zvezdne lumene” povedal o izmenjavi Kraken!

Primerjajte kripto izmenjave vzporedno z drugimi

Ali si vedel?

Ste se kdaj vprašali, katere kripto borze so najboljše za vaše trgovinske cilje?

Glej & primerjajte TOP3 kripto izmenjave vzporedno

Kraken

Ustvarjeno leta 2011, Kraken je eden najstarejših borznih posrednikov, ki prodaja kriptovalute! Njihova največja prednost je v tem, da omogočajo polog z uporabo fiat valute.

Čeprav to ne vključuje metode debetne ali kreditne kartice, lahko enostavno položite s SEPA (E.U) ali SWIFT. Če želite to narediti, boste morali živeti v ZDA, Kanadi, na Japonskem, v Združenem kraljestvu ali EU!

Varnost je tudi pri Kraken zelo dobra in pred nakupom Stellar Lumens boste morali preveriti svoj račun. Če pa deponirate s pomočjo kriptovalute, morate le navesti nekaj osnovnih informacij. Če želite položiti z bančnim računom, boste morali potrditi tudi svoj naslov.

Provizije za trgovanje so odvisne od kovanca, ki ga želite kupiti, in od tega, koliko trgujete, toda kot primer, trgovanje z zvezdnimi lumeni z ameriškimi dolarji vas bo stalo med 0,02% -0,26%.

Tudi platforma je zelo enostavna za uporabo, zato je odlična za začetnike. Če potrebujete pomoč, se lahko obrnete na Kraken po klepetu v živo ali po e-pošti! Vendar jih ne morete poklicati.

Prednosti

 • Položite na bančni račun
 • Odlična varnost
 • Enostaven za uporabo
 • Podpora za klepet v živo

Slabosti

 • Vloge na bančnih računih so dovoljene samo v nekaterih državah
 • Majhen izbor kovancev

Naslednja izmenjava, ki jo bom pregledal v priročniku “Kako kupiti zvezdne lumene”, je HitBTC!

HitBTC

Ustvarjeno leta 2013, HitBTC je še ena uveljavljena borza, ki ponuja Stellar Lumens. Nahajajo se v Estoniji in omogočajo nakup in prodajo več kot 200 različnih kriptovalut!

Razlog, da sem jih izbral, je, da lahko izbirajo med različnimi načini plačila. Na primer z nakazilom pri neodvisnem ponudniku plačil, kot je PerfectMoney, lahko uporabite debetno / kreditno kartico, bančni račun ali gotovinski bon (samo v izbranih državah).

Ne pozabite, da če želite nakazati denar s fiat denarjem, boste morali račun preveriti s predložitvijo zahtevanih dokumentov. Nekateri so poročali, da to traja res dolgo, zato, če boste morali hitro kupiti Stellar Lumens, to morda ni najboljša možnost za vas.

Čeprav HitBTC pravi, da imajo res dobro varnost, je treba vedeti, da so jih leta 2015 vdrli, nekaterim pa so ukradli kovance. Prav tako je težko najti stran za podporo HitBTC. Ko ga najdete, pa jim lahko pošljete e-pošto. Vendar pa ni klepeta v živo ali telefonske podpore.

Prednosti

 • Na izbiro je veliko različnih načinov vplačila v fiat valuti
 • Več kot 200 različnih kovancev
 • Nizke provizije za trgovanje
 • Dodatna orodja za napredne trgovce

Slabosti

 • Poročila o dragih dvigih
 • Brez klepeta v živo ali telefonske podpore
 • Leta 2015 so bili vdrti strežniki

Torej, zdaj lahko izbirate med tremi različnimi borzami. Ste se odločili, katero želite uporabiti, ali želite slišati, kje še lahko kupite Stellar Lumens? Ni problema! Naslednja izmenjava iz mojega vodiča “Kako kupiti zvezdne lumene” je Bittrex!

Bittrex

The Bittrex borza je bila ustanovljena leta 2014 in ima sedež v ZDA. Ko gre za obseg trgovanja, imajo enega največjih. Na izbiro imajo tudi res dober izbor kovancev, vključno s Stellar Lumens.

Glavna prednost uporabe Bittrexa je, da imajo odlično varnost. Poleg tega, ko izvedete dvig, plačate samo provizijo za transakcije v verigi blokov!

Pri nalaganju sredstev pa ne morete uporabljati fiat valute. Čeprav nameravajo to ponuditi v prihodnosti, boste morali položiti s kriptovaluto (ki je brezplačna). Provizije za trgovanje so nekoliko višje kot pri drugih borzah, ki sem jih pregledal, in stanejo 0,25% na trgovanje.

Čeprav je menjalnica idealna za začetnike, obstaja tudi nekaj uporabnih orodij za bolj izkušene trgovce.

Če potrebujete podporo, se lahko obrnete na Bittrex tako, da ustvarite spletno vozovnico. Klepeta v živo ni, če pa imate srečo, boste morda hitro dobili odgovor na njihovi strani Facebook ali Twitter. Ne pozabite, da tam ne objavite nobenih podrobnosti zasebnega računa!

Prednosti

 • Dober izbor kriptovalut
 • Idealno za začetnike in napredne trgovce
 • Zelo poceni dvigi
 • Velika varnost

Slabosti

 • Provizije za trgovanje niso tako poceni kot druge borze
 • Ni klepeta v živo
 • Brez fiatnih vlog

Zdaj je čas za končno zamenjavo iz mojega vodiča “Kako kupiti zvezdne lumene”!

Poloniex

Tudi s sedežem v ZDA., Poloniex je ena izmed najbolj priljubljenih borz za nakup Stellar Lumens. V ponudbi imajo dolg seznam različnih kriptovalut, platforma pa je zelo enostavna za uporabo.

Sredstva ne boste mogli položiti z debetno / kreditno kartico ali bančnim računom, zato boste morali namesto tega uporabiti kriptovaluto. Tako kot Bittrex tudi za dvig kovancev ni nobene provizije, razen provizije za transakcije v blockchainu.

Če trgujete z večjimi količinami, ki so lahko od 0% do 0,25%, boste prejeli cenejše provizije za trgovanje..

Na Poloniexu vam ne bo treba predložiti nobene osebne izkaznice, razen če želite v 24 urah dvigniti več kot 2000 USD, kar pomeni, da lahko Stellar Lumens hitro kupite.

Čeprav je Bittrex ameriško podjetje z dobro varnostjo, so leta 2014 vdrli v njihove strežnike, pri čemer so zločinci ukradli 12% njihovih Bitcoinov.

Tudi storitve za stranke so dobre, saj lahko pomoč dobite s klepetom v živo.

Prednosti

 • Dober izbor kriptovalut za nakup in prodajo
 • Cenejše provizije za transakcije, ko trgujete več
 • Za dvig plačajte samo provizijo za transakcije blockchain
 • Varnost jemljemo zelo resno
 • Objekt za klepet v živo

Slabosti

 • Brez vplačil ali dvigov v fiatnih valutah
 • Strežnik je bil vdrt leta 2014

Če ste do zdaj prebrali ves moj priročnik »Kako kupiti zvezdne lumene«, bi morali zdaj dobro razumeti, kako projekt deluje. Na izbiro imate tudi pet različnih borz! Katera menjava iz mojega razdelka »Kje kupiti Stella Lumens« menite, da najbolj ustreza vašim potrebam?

V naslednjem delu mojega vodnika vam bom dal podrobna navodila o nakupu zvezdnih lumen z uporabo Binance. Razlog, da sem izbral Binance, je ta, da imajo veliko obsega trgovanja, ni vam treba predložiti osebnega dokumenta in provizije so res nizke.

Torej, kaj še čakate? Pojdimo in kupimo nekaj Zvezdnih lumnov!

Navodila za nakup zvezdnih lumen

Lahko greš in trgujte neposredno na Binance, ali pa lahko tudi prvi kupite kriptovaluto pri posredniku. Kupil bom nekaj Ethereuma Coinbase, saj je hiter in enostaven. Če še nimate računa Coinbase, Klikni tukaj in eno postavil.

Kupite ETH na Coinbase

Ko preverite svojo identiteto in nastavite debetno / kreditno kartico, lahko nato kupite nekaj Ethereuma.

 1. Kliknite na Kupiti prodati.

  kako kupiti zvezdne lumene na coinbase

 2. Nato kliknite Ethereum

  kako kupiti zvezdne lumene na coinbase

 3. Pomaknite se navzdol in vnesite znesek fiat valute, ki jo želite zamenjati za Ethereum. Kupim 125 evrov, vendar je vaš račun morda v drugi valuti, kot so ameriški dolarji.

  kako kupiti zvezdne lumene na coinbase

 4. Za dokončanje nakupa kliknite Takoj kupite Ethereum!

Prenos ETH na Binance

 1. Na vrhu zaslona Coinbase kliknite Računi.

  kako kupiti zvezdne lumene na coinbase

 2. Nato izberite Ethereum in kliknite Pošlji.

  kako kupiti zvezdne lumene na coinbase

 3. Ko dobite naslov za polog od Binance, ga boste tukaj prilepili. Nato odprite nov zavihek in ustvarite račun pri Binance.
 4. Ko nastavite Binance, premaknite miško Sredstva in nato kliknite Depoziti.

  kako kupiti zvezdne lumene na binance

 5. V spustnem polju vnesite ETH in nato kliknite Ethereum.

  kako kupiti zvezdne lumene na binance

 6. Zdaj boste videli dolg naslov za polog, ki bo vseboval črke in številke. Kliknite na Kopiraj naslov in se vrnite na zavihek Coinbase.kako kupiti zvezdne lumene na binance
 7. Zdaj morate prilepiti naslov denarnice, ki ste ga pravkar kopirali. Nato kliknite Pošlji. Kovanci se na vašem računu Binance posodobijo v 10 minutah.

Kako kupiti zvezdne lumene na Binance

Če je vaš račun Binance zdaj financiran z Ethereumom, lahko kupite Stellar Lumens!

 1. Premaknite miško Izmenjava in nato kliknite Osnovno.

  kako kupiti zvezdne lumene na binance

 2. Na desni strani zaslona kliknite ETH. Išči XLM in nato kliknite XLM / ETH.

  kako kupiti zvezdne lumene na binance

 3. Zdaj ste na trgovalnem zaslonu za seznanjanje Stellar Lumens / Ethereum!
 4. Pomaknite se navzdol pod grafikon in poiščite Kupite XLM trgovalno polje. Zdaj kliknite na Tržnica. Ko uporabite tržno možnost, to pomeni, da dobite najboljšo ceno Zvezdnih lumnov, ki je na voljo takrat!
 5. Zdaj morate vnesti število zvezdnih lumen, ki jih želite kupiti. Kot lahko vidite na spodnjem posnetku zaslona, ​​kupujem 1000 kovancev. Če pa želite uporabiti vse svoje stanje Ethereuma, kliknite 100%.

Na koncu kliknite Kupite XLM! Čestitamo, uspešno ste kupili svoj prvi zvezdni lumen!

Kako enostavno je bilo to ?! Ne pozabite tudi, če želite dolgo držati kovance Stellar, jih morate dvigniti v varno denarnico. Za več informacij o izbiri varne denarnice glejte moj vodnik tukaj!

Zaključek

No, to je konec mojega vodnika “Kako kupiti zvezdne lumene”. Upam, da ste uživali! Če ga preberete do konca, bi se morali zdaj počutiti dovolj samozavestno, da bi šli ven in si kupili nekaj Zvezdnih lumnov!

Torej, kaj vam je najbolj všeč pri zvezdnih lumenih? Ali transakcije trajajo le nekaj sekund ali pa je praktično brezplačna? Zelo mi je všeč, kako poskuša ekipa pomagati tudi revnejšim državam!

Če preberete razdelek o menjavi v mojem priročniku, morate dobro razumeti prednosti in slabosti petih različnih borz, ki prodajajo zvezdne lumene..

Ste se odločili uporabljati Binance kot jaz? Vem, da obstajajo tudi druge borze, na katerih lahko deponirate s fiat denarjem, vendar vseeno ugotavljam, da je Binance najhitrejši način za to!

Kaj pa moj vodnik po korakih? Vam je bilo enostavno slediti? upam!

Kakorkoli že, rad bi slišal vaše misli o projektu Stellar Lumens, katero izmenjavo ste uporabili in koliko kovancev ste se odločili za nakup. Zato vas prosimo, da svoje komentarje pustite spodaj!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me