Kje in kako kupiti Siacoin odgovoril

Hej, ljubitelji kripto! Torej, želite vedeti, kako kupiti Siacoin? No, za vas imam dobre novice, saj vam danes ne bom le pokazal, kje kupiti Siacoin, temveč tudi, kako ga tudi kupiti!

V času pisanja tega priročnika – julija 2018 – so kriptovalute bistveno cenejše, kot so bile v času najvišjih razsežnosti v industriji konec leta 2017! To pomeni, da si lahko trenutno privoščite kupčijo. (To pa ni finančni nasvet.)

V tem priročniku „Kako kupiti Siacoin“ vam bom najprej predstavil, kaj je kovanec. Prepričan sem, da to že veste, vendar sem mislil, da bi ga dodal v primeru, da se nekateri ne zavedate!

Po tem bom nato našel pet najboljših borz kriptovalut, ki jih bodo kupile. Na koncu vam bom nato dal izčrpen korak za korakom, kako kupiti Siacoin, skupaj z nekaj zelo koristnimi posnetki zaslona!

Upam, da ste pripravljeni, saj nas čaka še marsikaj!

Kaj je Siacoin?

Siacoin je projekt kriptovalut, katerega cilj je z uporabo tehnologije veriženja blokov izzvati industrijo shranjevanja v oblaku. Ustvarilo ga je podjetje z imenom Nebulous Inc, trenutno pa ga vodita Luke Champine in David Vick.

Najden najnovejši kupon Coinbase:

Trenutno v oblaku za shranjevanje prevladujejo centralizirane korporacije, kot sta Amazon in Google. To je privedlo do dragih provizij in šibke varnosti, kar Siacoin trdi, da je rešilo.

Z uporabo platforme lahko vsak na svetu uporablja Siacoin za najem spletnega prostora za shranjevanje. Siacoin lahko zasluži tudi vsak, ki želi gostiti datoteke tako, da prispeva svoj rezervni prostor na trdem disku!

Projekt je popolnoma decentraliziran, kar pomeni, da nobena oseba ali organ ne nadzoruje omrežja. Namesto tega podatkovne transakcije preverja več vozlišč, kar zagotavlja, da strežniki Siacoin nikoli ne bodo propadli in jih tudi ne bo mogoče vdreti.

Opomba: Vozlišče je naprava, ki je priključena na kriptovalutno omrežje. Omogočajo varno preverjanje transakcij brez tretje osebe!

Po mnenju ekipe bodo uporabniki lahko shranili 1 terabajt podatkov za samo 2 USD na mesec, kar je v primerjavi z Amazonovo pristojbino v višini 23 USD na mesec bistveno cenejše.

Čeprav je bil Siacoin prvič izdan konec leta 2015, je šele sredi leta 2017 kovanec začel občutno rasti. Kot večina drugih kriptovalut je tudi Siacoin najvišjo ceno doslej doživel januarja 2017, kjer je imel pri 9 centih skupna tržna kapitalizacija nekaj manj kot 3 milijarde USD. Tako kot večina drugih kriptovalut se je njegova vrednost od takrat zmanjšala.

Za več informacij o tem, kaj trenutno počne ekipa, obiščite uradno spletno mesto Siacoin tukaj.

Torej, zdaj, ko veste, kaj projekt želi, bo naslednji del mojega vodiča „Kako kupiti Siacoin“ obravnaval pet najboljših borz za nakup! Začnimo z Binanceom.

Kje kupiti Siacoin

Binance

Čeprav Binance je bila ustanovljena šele leta 2017, zdaj so uradno največja borza kriptovalut na svetu. Prvotno so imeli sedež na Kitajskem, vendar so nedavno svoj sedež preselili v evropsko državo Malto.

Platforma je zdaj tako priljubljena, da ima več kot 10 milijonov registriranih uporabnikov, ki prispevajo k povprečnemu dnevnemu obsegu trgovanja do 2 milijard USD na dan! Toda zakaj jih imajo ljudje tako radi?

Prvič, Binance vam omogoča trgovanje na stotine različnih kriptovalut. Sem spadajo priljubljeni kovanci, kot sta Bitcoin in Ethereum, in manj znani, kot je Siacoin! Poleg tega Binance pogosto navaja povsem nove kriptovalute, ki so pravkar končale ICO.

Druga resnično korist trgovanja pri Binance je, da so provizije ene najnižjih v panogi. Običajne provizije za trgovanje znašajo le 0,1% celotnega zneska trgovine! To lahko zmanjšate za 50%, če uporabljate kovanec BNB, ki je kriptovaluta, ki jo je ustvaril Binance!

Zelo priporočljiva je tudi varnost pri Binanceu. V zadnjem času je prišlo do nekaj vprašanj (na primer velikega nihanja cen Syscoina, kjer Binance je moral začasno blokirati dvige), vendar borza nikoli ni doživela večjih vdorov. Uporabnike varujejo različni varnostni nadzor, na primer dvofaktorska avtentikacija in možnost hladilnega prostora, kar pomeni, da so vaši kovanci brez povezave.

Zanimivo je, da čeprav je Binance ena izmed najbolj priljubljenih borz v industriji kriptovalut, uporabnikom ne omogoča polaganja ali dviga sredstev s pomočjo resničnega denarja! Namesto tega boste morali položiti kriptovaluto, ki je brezplačna. Junija 2018 pa je skupina Binance napovedala, da bo kmalu sprejemala vloge v fiat valuti, kar je vznemirljivo!

Binance je odličen kraj, kjer lahko pogledate, kako kupujete Siacoin; naj na hitro povzamem prednosti in slabosti platforme.

Prednosti

 • Naštetih na stotine kovancev
 • Zelo poceni provizije za trgovanje
 • Velika varnost
 • Ogromen obseg trgovanja, tako veliko likvidnosti

Disaprednosti

 • Brez vlog ali dvigov v fiat valutah (vendar načrtujete ponudbo kmalu)
 • Nekaj ​​nenavadnih varnostnih groženj, zaradi katerih so morali dvigniti denar

Torej, zdaj, ko poznate prednosti in slabosti nakupa Siacoina na Binanceu, bo naslednji del mojega vodiča “Kako kupiti Siacoin” pogledal na Bittrex.

Primerjajte kripto izmenjave vzporedno z drugimi

Ali si vedel?

Ste se kdaj vprašali, katere kripto borze so najboljše za vaše trgovinske cilje?

Glej & primerjajte kripto izmenjave TOP3 vzporedno

Bittrex

Bittrex je bila ustanovljena leta 2013 in ima sedež v Seattlu v ZDA. Tako kot Binance so ena največjih borz na svetu za obseg trgovanja, kar pomeni, da imajo vedno na voljo veliko likvidnosti!

Do nedavnega Bittrex uporabnikom ni ponujal načina, kako položiti ali dvigniti sredstva z uporabo realne valute, vendar se to počasi spreminja. Konec maja 2018 je borza ustvarila možnost, da pravne osebe položijo sredstva s USD! Čeprav natančen datum še ni naveden, borza načrtuje, da bo to ponudila tudi običajnim uporabnikom.

Na platformi je naštetih več kot sto različnih kriptovalut, med njimi tudi Siacoin (seveda)! Provizije za trgovanje so pri Bittrexu dokaj dobre in stanejo 0,25% za vsako trgovanje. Ko na borzi deponirate ali dvignete kriptovalute, je edina provizija, ki jo morate plačati, provizija za transakcije v blockchainu..

Kot verjetno verjetno ugibate, Bittrex varnost jemlje resno, saj ima sedež v ZDA. Po drugi strani pa to pomeni, da je treba pred začetkom trgovanja preveriti vsak račun, kar lahko po mnenju nekaterih uporabnikov traja tudi do dva tedna! Če boste torej morali hitro kupiti Siacoin, je morda najbolje uporabiti drugo menjalnico.

Čeprav ostaja nejasno, koliko uporabnikov ima Bittrex, so morali konec leta 2017 začasno ustaviti nove registracije, saj se jih je poskušalo pridružiti preveč ljudi. Vendar so od takrat ponovno odprli svoja vrata.

Preden nadaljujem z naslednjim delom mojega vodiča „Kako kupiti Siacoin“, naj na hitro povzamem prednosti in slabosti uporabe Bittrexa.

Prednosti

 • Naštetih več kot sto kovancev
 • Provizije za trgovanje znašajo le 0,25%
 • Vrhunska varnost
 • Vedno veliko likvidnosti

Slabosti

 • Vloge v valuti Fiat samo za poslovne stranke (kmalu bodo na voljo vsem)
 • Preverjanje je lahko zelo počasno
 • Nekaj ​​poročil o slabi storitvi za stranke

Zdaj, ko poznate dobre in slabe točke uporabe Bittrexa, bo naslednji del mojega “Kako kupiti Siacoin” pogledal na OKEX.

OKEX

OKEX je borza kriptovalut, ki je bila ustanovljena leta 2014. Prvotno je imela sedež na Kitajskem nedavno preselili svoje pisarne na Malto (tako kot Binance!). Čeprav je bila izmenjava prvotno na voljo samo v kitajščini, je zdaj na voljo tudi v angleščini.

Glede razpoložljivosti kovancev ima OKEX več kot 100 kovancev za nakup, prodajo in trgovanje. Platforma omogoča vloge v fiat valuti samo za napredne trgovce, ki želijo kupiti zapletene finančne produkte, zato boste morali položiti s kriptovaluto.

Ko gre za provizije za trgovanje na OKEX, boste plačali od 0,02% do 0,2%. Konec koncev, več kot trgujete v 30 dneh, cenejše so provizije!

Ena od odličnih stvari pri trgovanju na OKEX je, da morate svojo identiteto preveriti le, če načrtujete trgovanje z visokimi zneski! V času pisanja lahko vsakih 24 ur trgujete s 100 BTC.

Druga dobra lastnost uporabe OKEX-a je, da imajo 24-urni klepet v živo. Čeprav so odzivni časi lahko precej dolgi, je vsekakor hitrejši kot čakanje na odgovor po e-pošti!

Varnost je dobra tudi pri OKEX-u, saj morajo uporabniki potrditi številko, ki se pošlje na vaš registrirani mobilni telefon vsakič, ko se želite prijaviti v svoj račun, trgovati ali dvigovati sredstva!

Obseg trgovanja pri OKEX-u je zelo velik, borza je pogosto odgovorna za več kot milijardo dolarjev dnevnih poslov. Zaradi tega je odlična menjava za nakup Siacoina, saj je likvidnosti vedno veliko.

Preden nadaljujem z naslednjo izmenjavo v svojem vodniku “Kako kupiti Siacoin”, bom hitro povzel prednosti in slabosti uporabe OKEX.

Prednosti

 • Odlična paleta naštetih kriptovalut
 • Dobre provizije za trgovanje, najnižja 0,02%
 • Zelo velik obseg trgovanja
 • Dobra varnost – prisili uporabnike, da redno potrjujejo svoj mobilni telefon
 • Omogoča anonimno trgovanje (če manj kot 100 BTC na dan)
 • 24/7 klepet v živo

Slabosti

 • Za vsakodnevne uporabnike ni dejanskih načinov nakazila
 • Platforma nekoliko zapletena za začetnike

Zdaj, ko sem preučil prednosti in slabosti uporabe OKEX-a, je naslednja izmenjava v mojem priročniku “Kako kupiti Siacoin” HitBTC!

HitBTC

Ustvarjeno leta 2013, HitBTC je borza kriptovalut s sedežem v državi Estonija. Poleg seznama Siacoin, platforma ponuja več kot 200 različnih kriptovalut, ki jih uporabniki lahko kupujejo, prodajajo in trgujejo!

Če želite kupiti Siacoin z USD (ali drugimi realnimi valutami), potem imate srečo! HitBTC ima širok nabor načinov plačila v fiat valuti, vključno s SEPA (evropski kupci) in SWIFT (vsi ostali).

Ne pozabite, da boste morali, če se odločite za polog s sredstvi iz resničnega sveta, najprej preveriti svojo identiteto. Po mnenju drugih uporabnikov, ki so to poskušali, lahko postopek preverjanja v zasedenih obdobjih traja dolgo.

Vloge na bančnih računih lahko trajajo tudi do 3 dni, preden prispejo na vaš račun, zato, če želite takoj kupiti Siacoin, je bolje, da deponirate z drugo kriptovaluto (na primer bitcoin ali Ethereum).

Tudi provizije za trgovanje so dobra vrednost pri samo 0,1%, vendar so provizije za dvig lahko drage. Pristojbina za dvig je odvisna od kovanca, ki ga želite dvigniti, in se lahko spreminja glede na vrednost izbrane kriptovalute. Stroškov dviga Siacoina ne objavijo, zato boste morali to preveriti, ko boste prijavljeni v svoj račun.

Upoštevati je treba, da so leta 2015 strežniki HitBTC vdrli, kar je pomenilo, da je bil uporabnikom ukraden kovanec. Če se za nakup Siacoina odločite za uporabo HitBTC, poskrbite, da boste nastavili dvostopenjsko preverjanje pristnosti in nikoli ne boste imeli preveč računa. Priporočam, da svoj Siacoin pošljete na varno osebno denarnico.

Preden nadaljujem s končno izmenjavo vodnika “Kako kupiti Siacoin”, naj na hitro razpravljam o prednostih in slabostih uporabe HitBTC.

Prednosti

 • Naštetih je več kot 200 različnih kriptovalut
 • Zelo nizke provizije za trgovanje
 • Sprejema depozite na bančnih računih
 • Enostavna platforma

Slabosti

 • Drage in nejasne odstopnine
 • Vdrl leta 2015
 • Obseg trgovanja na Siacoin včasih nizek

Zdaj, ko veste za HitBTC, je zadnja izmenjava, ki jo bom pregledal v priročniku “Kako kupiti Siacoin”, Poloniex!

Poloniex

Poloniex je borza kriptovalut s sedežem v ZDA, ustanovljena leta 2014, je zdaj ena največjih platform za dnevni obseg trgovanja. Na žalost Poloniex ne dovoljuje, da deponirate ali dvignete s pomočjo dejanskega denarja, kar pomeni, da boste morali svoj račun financirati s kriptovaluto.

Pozitivna stran je, da ima borza res velik seznam podprtih kovancev in depoziti kriptovalut so brezplačni!

Provizije za trgovanje so odvisne od tega, ali ste izdelovalec ali prevzemnik. Tržni posrednik je oseba, ki borzi zagotavlja likvidnost, tržni prevzemnik pa oseba, ki prevzame trenutno tržno ceno! Če ste proizvajalec, boste plačali med 0% -0,15%. Če jemljete, znašajo med 0,05% -0,25%. V bistvu, bolj ko trgujete, nižje so provizije za trgovanje.

Velika prednost uporabe Poloniexa je, da vam omogočajo anonimno trgovanje, če ne poskušate trgovati več kot 2000 USD na dan. Če morate trgovati z večjimi zneski, boste morali opraviti postopek preverjanja.

Kar zadeva varnost pri Poloniexu, je večina kupčevih sredstev na voljo brez povezave, na voljo pa je tudi dvostopenjsko preverjanje pristnosti. Vendar bodite opozorjeni, da je bila leta 2014 borza vdrta, zaradi česar je bilo ukradenih 12% njene ponudbe Bitcoinov. Od takrat ni bilo poročil o nobenem vdoru.

Spodaj sem povzel prednosti in slabosti uporabe Poloniexa.

Prednosti

 • Našteta je zelo velika izbira kovancev, vključno z novejšimi kovanci
 • ZDA imajo tako dobro varnost
 • Anonimno trgovanje, če je manj kot 2000 USD / dan
 • Zelo nižje provizije za trgovanje

Slabosti

 • Če bi leta 2014 ukradli 12% bitcoinov
 • Siacoina ni mogoče kupiti s USD / EUR itd.

Torej, zdaj, ko poznate pet najboljših borz, kje lahko kupite Siacoin, vam bom zdaj dal podrobna navodila, kako kupiti Siacoin!

Kako kupiti Siacoin

V naslednjem vodniku po korakih vam bom pokazal, kako kupiti Siacoin z uporabo Binance. Razlog za to je, da čeprav ne dovoljujejo nakupa Siacoina z USD (ali kakršnim koli stvarnim denarjem), imajo največjo likvidnost, najcenejše provizije in nudijo odlično varnost! Če želite kupiti SiaCoin na ameriški dolar, obstaja na voljo druge možnosti menjave, tudi.

Najlažji način za financiranje svojega računa Binance bo polog z uporabo priljubljene kriptovalute, kot je Ethereum (ETH). Če ste že lastnik Ethereuma (ali katerega koli drugega kovanca, ki ga sprejme Binance), lahko nadaljujete z naslednjim delom mojega vodnika.

Če trenutno ne držite nobene kriptovalute, potem jo najlažje in najhitreje dobite tako, da jo kupite na Coinbase. Dokaj enostavno je tam odpreti račun, če pa želite vedeti, kako to storiti, glejte mojo "Kako kupiti Ethereum" vodnik.

Kako Tprenos ETH iz Coinbase do Binance

Ko nastavite svoj račun Coinbase in kupite svoj ETH, ga morate zdaj prenesti na Binance.

 1. Na vrhu zaslona kliknite Računi.
 2. Pomaknite se navzdol in nato izberite Ethereum. Nato kliknite Pošlji.
 3. Tu morate vnesti svoj naslov za polog Binance.
 4. Torej, odprite nov internetni zavihek in ustvarite račun z Binanceom.
 5. Ko ustvarite račun pri Binance, se morate prijaviti. Miškin kazalec premaknite nad Sredstva in nato kliknite Depoziti.
 6. V spustnem polju poiščite ETH. Nato kliknite Ethereum.
 7. Zdaj boste videli svoj naslov za polog Binance za ETH. Kliknite na Kopiraj naslov in se nato vrnite na zavihek Coinbase.
 8. Zdaj morate v Coinbase prilepiti naslov za polog Binance in klikniti na Pošlji. Vaš račun Binance bi morali financirati v nekaj minutah, samo bodite potrpežljivi.

Kako Buy Siacoin na Binance

Zdaj, ko je vaš Binance račun financira ETH, zdaj je čas za nakup Siacoina!

 1. Na vrhu zaslona kliknite Izmenjava, čemur sledi Osnovno.
 2. Na desni strani zaslona kliknite ETH in nato poiščite SC.
 3. Kliknite na SC / ETH seznanjanje.
 4. Zdaj ste na glavnem trgovalnem zaslonu za trgovanje s Siacoin in Ethereum!
 5. Zdaj se pomaknite navzdol pod lestvice cen in poiščite Nakup SC trgovalno polje. Najlažji način trgovanja je uporaba Tržnica možnost, zato se prepričajte, da je izbrana. Tako boste zagotovili, da trgujete po trenutni tržni ceni.
 6. Zdaj morate vnesti skupni znesek Siacoina, ki ga želite kupiti. Lahko ga (1) vnesete v Znesek ali (2) izberite skupni odstotek vašega ETH stanja, ki ga želite uporabiti.
 7. Na koncu, da zaključite posel, kliknite na KUPITE SC. Če ste uporabili tržno možnost, bi morali trgovanje zaključiti v nekaj sekundah.

Čestitamo! Pravkar ste kupili svoj prvi kup Siacoinov! Preprosto desno?!

Zaključek

In to je konec mojega vodnika “kako kupiti Siacoin”! Danes sem vam dal pet najboljših borz kriptovalut, od koder jih lahko kupite. Vsak ima svoje prednosti in slabosti, vendar je povsem odvisno od vas, katerega se boste odločili uporabiti.

Po mojem mnenju je Binance najboljša borza za nakup Siacoina zaradi velikega obsega trgovine in resnično nizkih provizij za trgovanje. Zato sem jih uporabil v svojem vodniku po korakih.

Ko kupite kovance pri Binance (ali kateri koli menjavi, ki ste jo uporabili), bi bil moj nasvet, da jih dvignete na svojo denarnico Siacoin. Najbolje je, da uporabite uradno stranko Sia-UI, ki vsebuje uradno denarnico Sia.

Če niste prepričani, kako to storiti, preprosto sledite moji povezavi tukaj za vodnik po korakih.

Če se vam je ta vodnik zdel koristen in ste zdaj uspešno kupili nekaj Siacoinov, mi prosim sporočite v spodnjih komentarjih!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me